Galeria zdjęć - Galeria Pach
nowicjento - Pon 18 Lut, 2008 Temat postu: Galeria Pach Temat się nie spodobał - tematu nie ma :p
paulinka - Pon 18 Lut, 2008
szczerze- ohyda ble , fuuu, nie na widzę zarośniętych pach
BASF - Pon 18 Lut, 2008
OMG. Ale obrzydlistwo. Ogol tą sierść człowieku.
Strikerx - Pon 18 Lut, 2008 Temat postu: odp to żeście chłopaka pojechali...
BASF - Pon 18 Lut, 2008 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | to żeście chłopaka pojechali... |
Nie chłopaka tylko owłosienie z jego pach Ale w żadnym wypadku nie było to złośliwe.
nowicjento - Pon 18 Lut, 2008
Hmm - właśnie moim zdaniem to nie jest sierść. Zostawiłem sobie sam paseczek. Też nie lubię sierściuchów :p Wy golicie na łyso?
BASF - Pon 18 Lut, 2008
Oczywiście, że całkowicie.
nowicjento - Pon 18 Lut, 2008
;] Ja od czasu do czasu tak robie - w sumie włoski mam gdzieś od 3 lat i nigdy nie zapuściłem się, wiec moim zdaniem jest O.K. :p (na zdjęciu rude to wyszło, ale są bardziej czarne)
woolie18 - Wto 19 Lut, 2008
Hahahah dramat, nigdy bym nie wpadl na to zeby fotografowac swoje pachy no coz mysle ze ten temat nie zaskarbi sobie wiekszego uznania jak od jednej osoby tj zalozyciela ale pomyslnych postow
M-H - Wto 19 Lut, 2008
Jezu, co wy juz za tematy wymyslacie Za niedlugo ktos zrobi temat "Galeria zarosnietych tylkow" lol .
Ja jestem zwolennikiem golenia. Latwiej jest utrzymac higiene...
showi2 - Wto 19 Lut, 2008
too chyba przesada, obrzydziło mnie ;e ^
adadverts - Sro 20 Lut, 2008
a mnie się temat podobał
galeria tyłków tez już gdzieś tu była
btw - moim zdaniem męskie pachy zdecydowanie lepiej wyglądają z zadbanym owłosieniem
M-H - Sro 20 Lut, 2008
Zadbanym? czyli co? Jak wlosy przystrzyzesz to bede gryzly. Nie jestem pewny tego ale tak podejrzewam. Zreszta to jest bez sensu... albo sie ma te wlosy albo je sie goli na 0.
nowicjento - Czw 21 Lut, 2008
To robimy reaktywacje tematu? Bo ja moge
adadverts - Czw 21 Lut, 2008
jak uważasz
M-H - Czw 21 Lut, 2008
No prosze was, to jest ochydne! Zamknac temat
nowicjento - Sro 05 Mar, 2008
jak chcesz, to zaczynaj. Ja już swoje zdjęcia skasowałem, bo większość była za tym, że ten temat jest zbędny. Może da się go reaktywować, ale ja już tego nie będę zaczynał
|
|