Stulejka - Stulejka, juz prawie...

Marcinzsz - Pon 11 Lut, 2008
Temat postu: Stulejka, juz prawie...
Witam mam 16 lat i od niedawna zaczolem sie martwić co do mojego wacka, bo bylem coraz bliżej stosunku, mam taki problem, że w stanie erekcji napletek zam nie zsuwa się, a gdy robie to sam, jest naprawde cięzko. Lecz przełamałem się i bez żadnych lekarzy zsunołem go sam całowicie... wszytko by było ok tylko ze pzred moimi oczami pokazaly sie... wlasnie co? wyglada to jak biały osad i za boga niemoge go zmyć, co zrobić? proszę o odpowiedź
Krzysiek17 - Pon 11 Lut, 2008

To zaschnięty bród :P weź noź go bez napletka, myj to po pewnym czasie zejdzie.
Marcinzsz - Pon 11 Lut, 2008

tak tylko że jest problem, gdyż nigdy tak dalego nie dotykałem i niewiem czy to ból ale cos nie tak nawet gdy tylko dotkne
paulinka - Pon 11 Lut, 2008

żołądź zawsze był zakryty i teraz jest bardzo wrażliwy wejdź do wanny i pod woda umyj go dokładnie weź dużo mydła w płynie to zmniejszy tarcie i nie powinno być aż takie nieprzyjemne i bolące
M-H - Wto 12 Lut, 2008
Temat postu: Re: Stulejka, juz prawie...
Marcinzsz napisał/a:
Lecz przełamałem się i bez żadnych lekarzy zsunołem go sam całowicie...

Rob tak dalej to doigrasz sie!

paszczaktychy - Wto 12 Lut, 2008

Tak jak ja :( nie polecam, naderwałem sobie kiedyś przez to wędzidełko i peknal napletek, przez co się zwęrzył. Sam sobie stulejke zrobilem całkowitą.
Marcinzsz - Sro 13 Lut, 2008

ale ja mam wszystko ok juz ;) niczego nie naderwałem wszytko jest ok ;) juz to zmyłem nawet ;pp dzieki za rady. i życzę wam zeby tak samo jak mi i wam sie udało.
pozdrawiam

M-H - Sro 13 Lut, 2008

No teraz nie naderwales ale to tylko kwestia czasu. Poza tym brod bedzie ci sie tam gromadzil caly czas. Wacka trzeba myc za kazdym razem jak sie kapiesz... nie co jakis czas. Nie wiem, ale wydaje mi sie, ze raczej seksu nie uprawiasz bo jakby bylo inaczej to juz dawno bylbys po zabiegu.
Marcinzsz - Sro 13 Lut, 2008

no bylo blisko stosunku i rozstalem sie z partnerka... teraz zaluje bo moglem jej powiedziec ;/ a bez zabiegu niemoge dojsc do stosunku czy jak?
M-H - Czw 14 Lut, 2008

Cytat:
a bez zabiegu niemoge dojsc do stosunku czy jak?

Nie bardzo rozumiem o co ci doslownie tu chodzi. Ale podczas sexu bedzie cie to bolalo i to nawet mocno(zalezy od zaawansowania stulejki), bedziesz czyl sie nie komfortowo. Po zatym w kazdej chwili moze dojsc do naderwania wedzidelka, pekniecia napletka.
Wiec sam widzisz jak jest. Z sexu powinno sie czerpac wielka przyjemnosc a nie wielki bol.
Radze Ci isc jak najszybciej na zabeig.

Marcinzsz - Czw 14 Lut, 2008

a co bedzie jeżeli naderwie wiazadelko? a moja stulejka byla malo zaawansowana
M-H - Czw 14 Lut, 2008

No wtedy poleje sie krew :) . Na dodatek te miejsce jest wrazliwe na bul i moze ci sie dlugo goic. Boisz sie zabiegu? Ja ci powiem, ze nie ma sie czego bac. NIC nie bedziesz czul... zabieg wydluzenia wedzidelka trwa do 30min.To jest poprostu taki maly zabieg kosmetyczny. Duzo osob ma pietra(nie wiem czego) a to jest smiechu warte
animanim - Nie 17 Lut, 2008

Witam :) mam pytanie i prosiłbym o pomoc. Gdy ściągam napletek z żołądzia to - nie wiem czy to dobrze określe - to przykleja się on w miejscu gdzie żołądź jest najszerszy ( na samym dole) ściąganie nie sprawia mi żadnego bólu zarówno w stanie spoczynku jak i w stanie wzwodu. Martwie się tylko tym że przy ściąganiu 3/4 idzie dobrze a potem się "odkleja" czy to może być oznaka stulejki?
M-H - Nie 17 Lut, 2008

Ciezko powiedziec, przydala by sie jakas fota. Jak sciagniesz maxymalnie napletek to zoladz nie zawija ci sie w dol?
animanim - Nie 17 Lut, 2008

Nie. Wtedy byłby problem z wędzidełkiem, ale wszystko jest w porządku, poprostu się tak dziwnie przykleja :/
M-H - Nie 17 Lut, 2008

Moze dlatego, ze napletek nie jest "wyrobiony" Jak wysowasz zoledzia znapletka podczaz zwodu to nic wogole cie nie uciska, nie boli? Jak nie to nie widze problemu. Zacznij reguralnie ssowac napletek lub nosci zoledzia na wierzchu to powinno ci to przejsc.
animanim - Pon 18 Lut, 2008

Nie nic nie boli i nie uciska, w każdym bądź razie wielkie dzięki za pomoc i za rozwianie moich wątpliwości:) Pozdro!
jordan23 - Wto 19 Lut, 2008

witam ,mam pytanie.Czasami mam problem zeby bez problemow skora zeszla z zoledzia. to jest cos co moze zaniepokoic ?
kwiatluk - Sob 23 Lut, 2008

czy mozliwe że naderwałem więzadło i zagoiło się bez problemów? to było dawno a nic mi nie dokucza...
M-H - Sob 23 Lut, 2008

Cytat:
witam ,mam pytanie.Czasami mam problem zeby bez problemow skora zeszla z zoledzia. to jest cos co moze zaniepokoic ?

Trudno powiedziec... Mozliwe ze twoj napletek nie jest jeszcze wyrobiony. A tezmoze byc tak, zemasz stulejke.

Cytat:
czy mozliwe że naderwałem więzadło i zagoiło się bez problemów? to było dawno a nic mi nie dokucza...

No nie wiem, ze goi sie tak bez problemow... Mozliwe, ze miales jakies delikatne naderwanie.

kwiatluk - Sob 23 Lut, 2008

tez mi się tak wydaje miałem to b dawno pare lat temu może z 5 widać było ze naderwane , bolało i piekło z tydzien ale przestało i teraz bez problemów się zsuwa do końca :wink:
Marcinzsz - Pią 29 Lut, 2008

a tu znow ja ;) próbowałem juz chyba jest wszystko ok, napletek sam schodzi nie boli nawet przy wytrysku ;) dzieki za pomoc chociaz kazdy z was mi odradzal bylem silny ;) bylo warto bez zabiegu i jest ok. a niechcialem isc na zabieg ponieważ mam problemy w rodzinie, ojczym alkocholik i niechce mamie wiecej zmartwien robic... to moja sprawa
Dwight - Sob 01 Mar, 2008

no to wpolczuje problemow rodzinnych ; / a skoro wszystko jest juz ok to serdecznie gratuluje
kwiatluk - Nie 02 Mar, 2008

gratuluje odwagi :wink:
Marcinzsz - Sro 05 Mar, 2008

Serdecznie dziękuje wszystkim. Temat do zamknięcia.