Wielkość Penisa - mam 18lat a mój penis ma 4cm a w czasie erekcji tylko12cm
czarnuch - Nie 27 Sty, 2008 Temat postu: mam 18lat a mój penis ma 4cm a w czasie erekcji tylko12cm kto mi powie co mam zrobić żeby był większy prosze o pomoc bo to troche obciachowo przy tym wieku
pawelveb - Nie 27 Sty, 2008
Mam dokladnie ten sam problem! jednak nie jestem sam, coz za ulga Mowia zeby sie nie przejmowac tym, ale to nie takie latwe Mozesz wstawic jakies zdjecia
czarnuch - Nie 27 Sty, 2008
nie ja w zdjęcia się nie bawie chce tylko żeby mi ktoś powiedział co ja mam w tej sytułacji zrobić
pawelveb - Nie 27 Sty, 2008
Z tego co wiem to nic Musisz sie z tym pogodzic poprostu.
czarnuch - Pon 28 Sty, 2008
jak to się nieda tabletki powiększające i tyle
Fantom17 - Wto 29 Sty, 2008
takie tabletki nie dzialaja,gdyby dzialaly to juz dawno trąbili by o tym w tv,sprobuj z cwiczeniami czarnuchu,niektorzy mowia ze pomagaja,niektorzy ze nie(a to zalzy chyba od poprawnosci ich wykonywania)
Powodzenia
fanwomens - Wto 29 Sty, 2008 Temat postu: Wielkośc Penisa Nie ma sie czym przejmowac i to zupełnie nie ma
czarnuch - Wto 29 Sty, 2008
no ja bym powiedział że jest się czym przejmować a tabletki zobacze jak zarzyje aslbo zadziała albo nie
mada123 - Sro 30 Sty, 2008
też mam taki problem musimy się z tym pogodzić, przeje...ne, może za 10 lat medycyna będzie miała jakiś przełom w tych sprawach
Mały PEN - Sro 30 Sty, 2008
o jednak jest taki temat nie zauwazylem i zostawilem posta w innym temacie i widze ze przynajmniej nie jestem sam. Ale dlaczego twierdzicie ze nie da sie nic z tym zrobic napewno jest jakis sposob, zabieg lub cos podobnego cos sie musi dac z tym zrobic chcialem sie kogos poradzic w tej sprawie czy byliscie moze z tym u lekarza??
czarnuch - Sro 30 Sty, 2008
no ja nie byłem ale ja nie mówie że nic się nieda zrobić z takim nastawieniem to normalne że nic nie zdziałasz ja tam sobie pokminie coś i tyle bo niema innej obcj a coś jest na pewno powiększnie penisa chirurgicznie lub coś pozdro
jordan23 - Pią 01 Lut, 2008
No to widze ze jestem wsrod swoich ;p.Jestem po operacji spodziectwa jak bylem mlody i wydaje mi sie ze to moze jest tez przyczyna.W spoczynku mam dlugosc 6 cm i obw 8 a gdy stoi to dl = 11 cm a obw = 12 cm .Wstydze sie tego i tez juz czasami slyszalem komentarze ze mam malegeo itp itd ... chocby na wfie przebnierajac sie Dla niektorych to sprawa smieszna ale chyba tylko rozumieja to te osoby ktore maja podobny problem. ehh;/
Aries - Nie 04 Maj, 2008
Jak monik podala, wpisalem w google "leczenie hormonalne penisa" wyskoczylo cos takiego:
http://www.sexfitness.org/powpenis.htm
Ciekawi mnie wasze zdanie na ten temat ^^'
Hubertttus - Nie 04 Maj, 2008
Aries daj spokój z tym powiekszaniem wcale nie masz małego tylko kompleksy na jego tle
znam faceta z takim sprzętem jest żonaty ,tworzą szczęśliwą parę ,mają dzieci,i zona nie puszcza sie za innymi.
Aries - Nie 04 Maj, 2008
Ja jestem sie z tym pogodzilem, tym bardziej, ze moja kolezanka udowodnila mi ze sie nadaje^^ Ale jak mowia kulturysci, "cm nigdy za wiele"
wielkipenis - Nie 04 Maj, 2008
monik18 napisał/a: | akie tabletki nie dzialaja,gdyby dzialaly to juz dawno trąbili by o tym w tv,sprobuj z cwiczeniami czarnuchu,niektorzy mowia ze pomagaja,niektorzy ze nie(a to zalzy chyba od poprawnosci ich wykonywania)
- ACO TY BRAłES żE S TAKI DO PRZODU -ASPIRYNę BRAłES?
- POCZYTAJ O LECZENIU HORMONALNYM DLA FACETóW I WZROśCIE POZIOMU TESTOSTERONU!
-ZNOWU PALANCIARSKA WYPOWIEDż |
Sam dziecinko poczytaj.
Leczenie hormonami sprawdza się jedynie u bardzo małych dzieci.
Potem receptory w penisie zanikają. Nie da się powiększyć penisa w ten sposób. Jedyna droga to operacja.
Pozdro.
sendor - Nie 04 Maj, 2008
wielkipenis napisał/a: | Nie da się powiększyć penisa w ten sposób. Jedyna droga to operacja. |
nieprawda. cwiczenia poprawnie wykonywane powiekszaja penisa, nie jest to jakis magioczny cud ale co nieco daje.
wielkipenis - Nie 04 Maj, 2008
sendor napisał/a: | wielkipenis napisał/a: | Nie da się powiększyć penisa w ten sposób. Jedyna droga to operacja. |
nieprawda. cwiczenia poprawnie wykonywane powiekszaja penisa, nie jest to jakis magioczny cud ale co nieco daje. |
"co nie co"... dokładnie napisałeś. Nic konkretnego nie osiągniesz. To jedynie specyficzna forma masturbacji, która może poprawić lekko sprawność. Nic więcej.
sendor - Pon 05 Maj, 2008
wielkipenis napisał/a: | "co nie co"... dokładnie napisałeś. Nic konkretnego nie osiągniesz. To jedynie specyficzna forma masturbacji, która może poprawić lekko sprawność. Nic więcej |
w poprzednim poscie napisales ze jedyna droga to operacja, wiec sie z toba nie zgodilem poniewaz istnieja metody j.w. ktore daja rezultaty. nigdzie nie pisalem ze daja + 20 cm po miesiacu cwiczen. cwiczenia sa jednak dosc bezpieczna forma (ale i dlugotrwala i niezbyt przyjemna - stad tez nie rozumiem czemu wziamnka o masturbacji skoro ewidentnie nie przynosza one wyjatkowej <zadnej> przyjemnosci, sklanial bym sie raczej w druga strone.) natomiast operacja to operacja. nie kazdy chce miec pociety sprzet zeby zyskac kilka cm. a operacje nie zawsze sie udaja
wielkipenis - Pon 05 Maj, 2008
operacja polega na przecięciu więzadeł i uzyskuje się w ten sposób jakiś 1 cm na długości. lepszej metody nie ma. nie wierzysz? znajdź mi jedną reprezentatywną osobę która powiększyła swojego małego już po uzyskaniu dojrzałości płciowej. Miłego szukania. Nigdy na żadnej konferencji naukowej nikt nie udowodnił, że można powiększyć penisa inaczej niż skalpelem. wręcz udowodniono, że inaczej się nie da.
|
|