Luźne dyskusje o męskich sprawach - Długie włosy
macieks - Sob 05 Sty, 2008 Temat postu: Długie włosy Pytanie do pań: czy lubicie u facetów długie włosy? (długie: czyli sięgające za ramiona) Jeśli tak, to czy chłopak powinien prostować jeśli ma kręcone lub falowane?
bad ziom - Nie 06 Sty, 2008
ja mam takie poldlugie, ejszcze nie za ramiona, wazne, ze mi sie podobaja, wiem, ze laskom tez ^^ nie wszystkim ofc no ale... :D wazniejsza jest ta wiekszosc ;]
paulinka - Nie 06 Sty, 2008
mi podobają się w każdych włosach i łysi też bo ważne co w głowie maja a jak maja włosy to muszą być czyste i zadbane a czy prostować to zależy jak On będzie sie lepiej czół
mirek18 - Pon 14 Sty, 2008
ja mam krecone gdy wyprostuje to mam dosc dlugie dosc mocno za ramiona siegaja zapuszczam dla siebie bo chcem mie cdlugie wlosy heh i nie obchodiz mnie co muwia inni moja ex namawiala mnie na fryzjera to jej powiedzialem ze jesli mnie kocha to zaakceptuje mnie w nowej formie jelsi nie to ciau (a nawiasem to juz wolny:D)
PinkRose - Czw 24 Sty, 2008
Oj nie. Jestem całkowicie przeciw jednak:/ sama mam włosy dosyć długie i nie wytrzymałabym drugiej baby w sypialni =D ale za to bujna fryzura, taka fajna gęsta - mniaam
oczywiscie higienicznie itp, jak to mówi Paulinka
Jak dla mnie to maxymalnie trochę przed ramionami jednak
love508 - Pią 25 Sty, 2008
| PinkRose napisał/a: | Oj nie. Jestem całkowicie przeciw jednak:/ sama mam włosy dosyć długie i nie wytrzymałabym drugiej baby w sypialni =D ale za to bujna fryzura, taka fajna gęsta - mniaam
Jak dla mnie to maxymalnie trochę przed ramionami jednak |
pfeee
PinkRose - Pią 25 Sty, 2008
pfeee? a rozpiszesz mi się tutaj może?:P
love508 - Pią 25 Sty, 2008
| PinkRose napisał/a: | Oj nie. Jestem całkowicie przeciw jednak:/ sama mam włosy dosyć długie i nie wytrzymałabym drugiej baby w sypialni =D ale za to bujna fryzura, taka fajna gęsta - mniaam
Jak dla mnie to maxymalnie trochę przed ramionami jednak |
nie spodobalo mi sie to : "drugiej baby w sypialni "
PinkRose - Pią 25 Sty, 2008
aha.. hmm.. no to jest jednak moja opinia, ale taki męzczyzna byłby dla mnie raczej nieseksowny
love508 - Sob 26 Sty, 2008
| PinkRose napisał/a: | aha.. hmm.. no to jest jednak moja opinia, ale taki męzczyzna byłby dla mnie raczej nieseksowny |
noo wlasnie to jest twoja opinia, i dla ciebie moze byc, nie pisz ogolnie, jak juz cos dodawaj do zdania ze to twoja wlasna opinia
PinkRose - Nie 27 Sty, 2008
forum to chyba miejsce na którym wypowiadają się ludzie w swoim prywatnym zdaniu, a nie specjaliści-lekarze czy wieloletni ankieterzy podający wyniki badań statystycznych z ostatnich 15 lat
chill out
love508 - Nie 27 Sty, 2008
| PinkRose napisał/a: |
chill out |
get out
PinkRose - Pon 28 Sty, 2008
widać ze trafił się długowłosy facet urażony czyjąś opinią szkoda gadać
love508 - Pon 28 Sty, 2008
szkoda gadac ze sa takie osoby, malo tolerancyjne, pozatym nie mam dlugich wlosow i znow potwierdza sie to jak mylna jestes istotko, i nie pisz nic wiecej pod moim adresem bo mozesz dostac bana, pa pa
paulinka - Pon 28 Sty, 2008
love508, nie straż jej to nie ładnie, ona po prostu nie lubi facetów z długimi włosami-ma prawo, a większość facetów nie lubi dziewczyn w krótkich włosach tak np. na 2 cm -nawet jeżeli teraz zanegujesz i powiesz że tak nie jest i jeżeli nawet Tobie to nie przeszkadza to ja wiem swoje
miałam koleżankę z którą siedziałam 3 lata w ławce i to że miała włosy tak 1-2cm długości trochę "odstraszało" chłopków i miała dużo mniejsze powodzenie
oczywiście nie uogólniam są tacy co lubią krótkowłose panienki i są tacy(takie) co kochają długowłosych facetów-proste!!!
love508 - Pon 28 Sty, 2008
Paulinko tu nie chodzi o racje, tylko o troche kultury na forum i przestrzegania pewnej etyki i zasad, bo to nie jest smietnisko gdzie dziecieki wchodza innym na glowe
paulinka - Pon 28 Sty, 2008
rozumiem, że zależy Ci na początku i te krótkie słówka i z Twojej i z jej strony były nie odpowiednie
Ona ma prawo do własnego zdania, a Ty możesz się z nim nie zgadzać ale nie możesz kazać jej zmienić jej poglądów nie lubi długowłosych i koniec
jej odpowiedz na pytanie i tyle-chodź niepotrzebne było stwierdzenie o babie w łóżku- ale cóż ludzie są różni i dopóki wyrażają się w sposób przyzwoity musimy zaakceptować ich zdanie
koniec tematu przeproście się na Pw niech mądrzejsza osoba napisze pierwsza i tyle całuje oboje ;*
|
|