Masturbacja - Jak młodzi zabawiają się w szkole - film

slaskie - Wto 27 Lis, 2007
Temat postu: Jak młodzi zabawiają się w szkole - film
http://www.overlook.ro/pamoka.swf
maciek_xxx - Wto 27 Lis, 2007

hehe, odwazni :) pod kazdym wzgledem! :!:
Siemano - Wto 27 Lis, 2007

oooooooooooooooo lol!!! xD nieźle. Odważni to fakt. Że tak przy wszystkich xD
eeernest - Wto 27 Lis, 2007

Niezła kurewka ;)
Nightwish - Wto 27 Lis, 2007

Gimnazjalistom się coraz bardziej we łbach przewraca i tyle.
kropek222 - Wto 27 Lis, 2007

Nie powiedział bym ze to są gimnazjaliści.. Conajmniej licealiści :) )
Nightwish - Wto 27 Lis, 2007

No to ogólnie dzieciakom. Boję się co będzie za jakieś 20 lat gdy to pokolenie będzie rządzić światem.
BASF - Sro 28 Lis, 2007

eeernest napisał/a:
Niezła kurewka ;)

Podarowałbyś sobie takie komentarze. Nie jesteś u siebie w domu tylko w miejscu publicznym i nie wszyscy chcą czytać takie brudy.

Nightwish - Sro 28 Lis, 2007

Nie mówiąc o tym, że prawie na bank ona jest nieletnia.
eeernest - Sro 28 Lis, 2007

BASF napisał/a:
eeernest napisał/a:
Niezła kurewka ;)

Podarowałbyś sobie takie komentarze. Nie jesteś u siebie w domu tylko w miejscu publicznym i nie wszyscy chcą czytać takie brudy.

'Niezła' nie ma na myśli, żę fajna...
Tylko, że STRASZNA...
Dobrze, przepraszam, jesli Cię uraziłem..

stefek11 - Sro 28 Lis, 2007

:) widac lekcja byla nudna:D
m4g1k_ - Czw 29 Lis, 2007

hehe, fakt, niezła rzecz :P

ma ktośinformacje skąd pochodzi ten filmik? Słyszałem głosy, że to Polska właśnie :D podobno w teleexpresie nawet było :O Ale nie ma godła i krzyża, wiec dla mnie to wątpliwe :)

zauważcie, że gość prezentuje sobą postawę wybitnie olewającą :P a panience to wielką radość sprawia :P

BASF - Czw 29 Lis, 2007

Tu jest obszerna informacja. Szkoda mi ich.

http://wiadomosci.gazeta....7.html?skad=rss

pablo115 - Sob 01 Gru, 2007

makabra
ame - Sob 01 Gru, 2007

chore......
addam - Pon 03 Gru, 2007

hehehe, niezłe:)
m4g1k_ - Sro 05 Gru, 2007

czy ja wiem, czy chore? czy Wy jesteście obiektywni, czy po prostu zazdrość Was bierze? może źle zrobili, ze to nagrali/puścili w obieg (może chcieli być sławni? dopięli swego), ale na pewno taka zabawa jest przyjemna i byłaby dla każdego z Was! :)

obiektywnie pozdrawiam :P

ame - Sro 05 Gru, 2007

obiektywnie nie zgadzam się! to raczej nie sława a głupota chociaż i tutaj jest wiele do powiedzenia.... jest jeszcze coś takiego jak dewiacja seksualna może to agorafilia??, dla mnie normalnym nie jest jak panienka na lekcji robi kolesiowi hand job
m4g1k_ - Sob 08 Gru, 2007

oczywiście - dla mnie też nie. :D widziałem to jedynie na powyższym filmiku. Normalne nienormalne - fajne :D
Aste - Czw 17 Sty, 2008

Haha :P Ja na tej lekcji chyba bym nie wyrobił :D ale to dziwne jakieś...tak przy wszystkich ? Na miejscu tej dziewczyny bym się wstydził....
Bruno Pelletier - Sob 26 Sty, 2008

a później dziwimy się, że młodzi ludzie wyrastają na debili - mogła sie pouczyć a "rączkę" zrobić na ławce w parku (że niby tak romantycznie)...
PinkRose - Sob 26 Sty, 2008

Eh .. i po co to komu było? Naprawdę, zachowanie cholernie głupawe i prowadzące jedynie do wywołania szumu wśród kolegów:/
rutin83 - Pon 28 Sty, 2008

a mi ten link niewchodzi :( :(:(
heroes84 - Czw 31 Sty, 2008

Oczywiście, zabawa przednia, każdy chciałby, by koleżanka zwaliła mu konia. Problemem nie jest samo zabawianie, bo przecież my wszyscy, lub chociaż większość uprawiała już seks lub tylko się masturbowała. Problemem jest tu miejsce. Gdyby zrobili to w kościele, pewnie wszyscy forumowicze byliby oburzeni. Co do szkoły już takiego zmieszania nie ma, bo szkoła kojarzy się z uczennicami a one z zabawą erotyczną. Według mnie, to co robią jest spoko, jednak niech to robią w domu a nie w szkole. Nie chciałbym gdybym to ja był nauczycielem, by taka sytuacja się u mnie wydarzyła, bo to jest po prostu brak szacunku dla prowadzącego zajęcia. A to jest po prostu jego praca !!!
jeff400 - Pią 01 Lut, 2008

Zgadzam sie z przedmówća do tego typu miejsc jest dom itd a nie szkoła . Zastanawiam sie czemu miało słuzyc. Jako reklama tylko czeg :D o ??? :D :D
someone892 - Pią 21 Mar, 2008

troche przegieli:P ale inni musieli miec z nich radoche:P no i ta "slawa" ;/
norbercik - Pią 21 Mar, 2008

czemu nie chodziłem do takiej fajnej szkoły?
Jaka to? pośle tam dzieci :)

Radek123 - Wto 22 Kwi, 2008

Ej noi co ze gimnazjalisci , ja mam 16 lat i bym podupczyl ale w domu , nie w miejscu publicznym