Ćwiczenia - Nie schodzi!!!
Bartix - Sro 15 Sie, 2007 Temat postu: Nie schodzi!!! Pomocy!!! Mam problem... mam 17 lat, a napletek z penisa nadal mi nie schodzi, próbowałem już wszystkiego, ćwiczeń, masturbacji itd. Co mam robić???
BASF - Sro 15 Sie, 2007
Jednak nie próbowałeś wszystkiego. Ja polecam próbę z lekarzem.
ss75 - Czw 16 Sie, 2007
lekarz to dobre rozwiązanie ale kosztowne trzeba się przygotować na coś ok 500 - 800 zł.
Mnie się udało rozćwiczyć
ps skoro można penisa powiększyć to tymbardziej rozciąbnąć napletek
marcin060685 - Pon 20 Sie, 2007
za napletek 500-800 zl? z tego co mi wiadomo to lekarz delikatnie skalpelem nacina nalpetek i po problemie (tak jak nacina czasem pochwe kobiety podczas porodu zeby dziecko nie rozerwalo jej...
ss75 - Pon 20 Sie, 2007
niestety tyle to kosztuje http://www.stulejka.com/i...ona=dosw&id=115
bo zabiegi takie wykonuje się prywatnie zdzierstwo ale ktoś na kasę to czemu się męczć z ćwiczeniami.
Maro89 - Pon 27 Sie, 2007
Witam tez mam problem ze stulejka i kurde narazie nie mam tylke kasy a glupio mi tak isc z tym do lekarza...moglibyscie mi powiedziec jakie sa te cwiczenia na stulejke...? plisee,,, z gory dzieki =]
ss75 - Sob 01 Wrz, 2007
żeby pozbyć się stulejki trzeba co dzień po ok 15 min kąpieli w gorącej wodzie stopniowo starać się zsuwać napletek z żołędzia jak się nie da to po stopniopwo. gwarantuje że to pomaga, bo wiele lat temu sam w ten sposób pozbyłem się tego draństwa, pamiętajcie że to tylko cienka skóra tylko regularność gwaranyuje sukces. trzeba pamiętać że ze stulejką nie można się kochać.ćwiczcie.
Rihard17 - Czw 04 Paź, 2007
Bartix, idz do lekaza rodzinnego wes skierowanie do urologa i on powie co dalej, najlepiej sobie obzezac fiutka operacja od 500 zł + wizyta u lekaza około 100 polecam:)
po tym jest duzo lepiej i przyjemniej zmien swoje zycie sexulane na lepsze:)
Leo8 - Czw 04 Paź, 2007
ale kiedy stoi mam zsuwać czy jak?
ss75 - Czw 04 Paź, 2007
jeśli możesz zswuwać napletek na penisie bez wzwodu to już pół roboty za tobą. penisa trzeba rozgrzać w kapieli lub jakoś inaczej i do dzieła po trochu żeby czegoś nie uszkodzić, w tym przypadku nie liczy się czas a cierpliwość. Cwiczenia pomagają na 100% więc weź się do roboty im wcześniej tym lepiej
rudicek - Nie 07 Paź, 2007
Ale chyba zależy w jakim stopniu stulejki pomagają... Bo wydaje mi się że nie zawsze... Ale ćwicz, ćwicz...
Leo8 - Pon 15 Paź, 2007
no jak mi nie stoi to na "pierdząco" moge zsuwac ale jak stoi to cos sie blokuje
ss75 - Sro 24 Paź, 2007
to ćwiczenia pomogą na 100% szkoda kasy na zabieg bo jest zbędny
kaopatkaj - Czw 25 Paź, 2007
dokładnie, jak już Ci schodzi jak to nazwałeś "na pierdząco" to już jest dobrze, też kiedys miałem z tym problem, ale jakoś z czasem samo zaczęło schodzić już ze stojącego , także głowa do góry no i wacuś też
draghoon - Czw 13 Gru, 2007
ja kiedys miałem podobny problem ale sie z tym uporałem .
podczas goracej kąpieli powoli zacząlem naciagac i po pewnym czasie efekty były widoczene..
mi cwiczenia pomogły. spróbuj a jak nie pomoze to idz do lekarza:)
pozdro.
adonius - Czw 27 Gru, 2007
u mnie to tata zadbał o to bym nie miał problemów.
jak byłem jeszcze małym szkrabem to tata mi mówił bym właśnie w trakcie kąpieli naciągał napletek i z tego co pamiętam to na początku nie mogłem lecz zawsze próbowałem i dość szybko się z tym uporałem z czego byłem bardzo zadowolony
cenię sobie to ,że moi rodzice nie mieli problemów z mówieniem mi o takich rzeczach. możliwe ,że zaoszczędzili mi wiele problemów
tylko potwierdzę to co wiele ludzi już pisało: ćwiczenia z czasem skutkują więc się nie poddawajcie i nie marnujcie 500 zł tylko uzbrójcie się w cierpliwość!
g-shock - Sob 12 Sty, 2008
No dobra to podpowiedzcie co ja mam zrobić. Ja miałem operowaną stulejkę jak byłem mały. Wszystko było ok, operacja sie udała. Nie miałem ściąganego całego napletka tylko nacięty czy cos takiego. Obecnie kiedy nie mam wzwodu skórke moge sobie ściągać kiedy chce, lata idealnie niestety kiedy mam wzwód sciągne ją tylko troche, nie zejdzie cała robiłem taki eksperyment że ściągałem skórke i potem osiągałem wzwód to mnie troszke cisneło. Skórka raz mi sama zeszła przy analu, to był 1 jedyny raz. Byłem u urologa ( bardzo dobrego ) i powiedział ze wyglada to tak że skórka powinna schodzic. Powiedział ze jak chce to moge isc na zabieg ( ale nie brdzo mam ochote ). Myślicie że te ćwiczenia mi pomogą??? Te w wannie z gorącą woda?? Pozdrawiam
paulinka - Nie 13 Sty, 2008
nie szkodzi spróbować
kenji - Nie 13 Sty, 2008
Hmm, nie jestem pewien czy to ten sam problem, tylko w trochę innym stopniu, ale mnie bez wzwodu skóra schodzi idealnie, ze wzwodem jednak sama schodzi jedynie do połowy żołędzi, potem muszę sobie już pomóc sam, jednak nie mam z jej ściągnięciem żadnych problemów, tzn. nic nie boli a nie blokuje. Za żołędzią pozostaje jednak fałd owej ściągnietej skóry, który ma to do sobie, ze czasem wraca na swoje pierwotne położenie, czyli do połowy żołędzi. Czy to ćwiczenie ze ściąganiem w trakcie kąpieli jest tu również rozwiązaniem problemu?
BASF - Nie 13 Sty, 2008
Nie ma u Ciebie żadnego problemu. Taka jest Twoja natura i tak zostaw. Jeśli w niczym nie przeszkadza to nie ma sensu robić cokolwiek
W wolnej chwili zapoznaj sie z tym
http://www.newforeskin.biz/CI/CIchart.htm
kenji - Nie 13 Sty, 2008
No wygląda to jak CI-7 Czyli mówisz, że to nie żaden problem?
BASF - Nie 13 Sty, 2008
kenji napisał/a: | No wygląda to jak CI-7 Czyli mówisz, że to nie żaden problem? |
Ja mam CI-9 i nie ma najmniejszego problemu ze współżyciem
kenji - Nie 13 Sty, 2008
Aha, no to spoko Aż mi lzej na duchu
makaron15_92 - Pią 25 Sty, 2008
Mam dopiero 16 lat... i tez mam ten sam problem...gdy nie jest w zwodzie to mi normalnie schodzi, a jak jest w zwodzie to mam z tym problem;( wstydze się o tym powiedzieć rodzicom co robic??
pawelveb - Nie 27 Sty, 2008
makaron15_92 napisał/a: | Mam dopiero 16 lat... i tez mam ten sam problem...gdy nie jest w zwodzie to mi normalnie schodzi, a jak jest w zwodzie to mam z tym problem;( wstydze się o tym powiedzieć rodzicom co robic?? |
Powiedz, ze miales badanie w szkole i ze pielegniarka powiedziala ze musisz isc z tym do urologa, bo cos nie gra Jak bylem w twoim wieku tak zrobilem
|
|