Urządzenia - Zrobiłem urządzonko takie jak PeniMaster domowym sposobem

aaaaa - Nie 17 Cze, 2007
Temat postu: Zrobiłem urządzonko takie jak PeniMaster domowym sposobem
Witam

Zrobiłem urządzonko takie jak PeniMaster domowym sposobem.
Obecnie jest w fazie testów przezemnie. I powiem tak:

Jest dość wygodne. Jest lekko wieksze od PM, da się nosić pod spodniami ale już nie jest takie elastyczne i ciezko sie np schylić czy coś takiego stać czy siedziec mozna spokojnie.
Penis wydaje mi sie lekko sie wydłużyl (pare dni pare mm) i zrobil sie ciut dłuższy.
Jak bedzie dalej nie wiem.

Jezeli ktos jest zainteresowany prosze o kontakt na forum.
Mysle ze spokojnie moge skompletowac urządzonko takie jak moje za 50 zł (gdzie nie liczy sie cena użądzonka ale moj pomysł i testy wiarygodnosci).

Moją konstrukę mozna dużo naciągnąć peniska i nie trzeba nosic tak długo jak PM (1godzinna dziennie czy 2 ) Ale powiem po testach wszystko.

Prosze o komentarze. Penis Master najtaniej widziałem za 600 zł wiec jest róznica.
Jak wszystko zakoncze zrobie zdjecia itd.

Pozdrawiam

skywalker - Nie 17 Cze, 2007

Hej dude... Naprawdę myślisz że ktoś to kupi? Nie sądzę... Po 1 dlatego że to może być niebezpieczne noszenie nieprzetestowanego urządzenia... po 2 to nie możliwe żeby ci sie wydłużył w parę dni o parę mm skoro nawet oryginalna wersja nie jest tak skuteczna...
aaaaa - Nie 17 Cze, 2007

Ale nikogo nie nakłaniam do kupowania przed skończeniem testów. Pare mm to daje także PM.
Zresztą zasada działania jest ta sama co PM PP wiec nie rozumiem skąd obawy o zdrowie. Zresztą cwicząc ręką mozna sobie też krzywde zrobić. Czyż nie.
Daje po prostu komuś kto chce szanse na taki sprzęcik.
Mnie nie stac na 600 zł na takie coś.

hipek - Pon 18 Cze, 2007

daj jakieś fotki tego
aaaaa - Wto 19 Cze, 2007

Po zakonczeniu testów udziele wszystkich inforamcji. Na oko kutasik po kilku dniach jest lekko grubszy.

Mam pytanie do posiadaczy PM jak mocny tam jest naciąg.

amadeus - Sob 23 Cze, 2007

skywalker napisał/a:
Hej dude... Naprawdę myślisz że ktoś to kupi? Nie sądzę...

Przecież autor tematu nie wspomina, że ma zamiar to sprzedawać! Jedynie może nam wytłumaczyć co i jak, dać zdjęcia itd.

skywalker - Sob 23 Cze, 2007

[quote="amadeus"][quote="skywalker"]Hej dude... Naprawdę myślisz że ktoś to kupi? Nie sądzę... [/quote]
Przecież autor tematu nie wspomina, że ma zamiar to sprzedawać! Jedynie może nam wytłumaczyć co i jak, dać zdjęcia itd.[/quote]

"jezeli ktos jest zainteresowany prosze o kontakt na forum.
Mysle ze spokojnie moge skompletowac urządzonko takie jak moje za 50 zł (gdzie nie liczy sie cena użądzonka ale moj pomysł i testy wiarygodnosci)." ...

aaaaa - Wto 03 Lip, 2007

Dodatkowym atutem mojego urządzonka jest to ze przedłuza stosunek. Wystrczy 1h dziennie i jest duże opoźnienie. Co do działania od 17 czerwca do dziś - kutasek jest widocznie grubszy i ładniej staje, ale czy są jakies przyrosty realne cieżko powiedzieć. Na oko jest lekko wiekszy. Ale 13 dni to za mało.
budnis - Wto 03 Lip, 2007

aaaaa napisał/a:
Dodatkowym atutem mojego urządzonka jest to ze przedłuza stosunek. Wystrczy 1h dziennie i jest duże opoźnienie.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No to gratuluję pomysłowości i zdolności, wielu specjalistów do dziś nie skonstruowało urządzenia o takich właściwościach a tu proszę ogromny talent.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uważaj tylko żebyś sobie krzywdy nie zrobił :!:

aaaaa - Sro 04 Lip, 2007

Hehe po prostu po noszeniu penisek jest mniej wraźliwy na bodźce :) krzywdy sobie nie zrobie bo zachowuje umiar - nosze tylko 2h dziennie. Po 1h ------ 30min przerwy.
ruchaczows - Pon 16 Lip, 2007

Od rozciągania może i można przedłużyć stosunek ale też spowodować że o wiele szybciej flaczeje i o 2 czy 3-cim podejściu nie ma co mażyć.Na szczęście ćwiczenia Koegla i przerwa na regenerację w ćwiczeniach może przywrócić sprawność. Zwieracz zatrzymujący w penisie krew jest mięśniem specyficznym.Wszystkie inne gdy są rozciąganie powodują lepszą wydajność a ten tylko jako zesztywniały zyskuje na swoich właściwościach.Napinanie mięśni prowadzi do ich skracania w tym przypadku jest to atut.
aaaaa - Pon 30 Lip, 2007

Zdecydowałem sie udostępnić plany urządzonka za darmo.

Efekty jakie mi przyniósł od czasu wystawienia posta - penisek jest widocznie grubszy, chyba przytył o około 1cm (obw.) Urusł o około 0,5-1cm, ciężko stwierdzić bo zalezy jak się mierzy. Jak mierzę jak mierzyłem wcześniej to około 1cm, jak jestem rygorystyczny to 0,5 cm. Cieżko stwierdzić jedno powiem:

Nosiłem codziennie po 1-2 h. Wiec nie jest to dużo.
Czasem nie nosiłem przez tydzień, czy kilka dni(3).. wiec regularnie to nie było.

Jest jednak jeden warunek - jeżeli mój sprzęcik da rezultaty to korzystający ma wplacić 50 zł na moje konto. Jest to bezwzględny wymóg. Sprawa nie tyle jest uczciwości ale o honor.
I przyrzeka nie udostępniać planów nikomu - w razie udostępnienia deklaruje zaplacić mi 500 zł. Ja nie muszę tego przecież udostępniać czyż nie? a jednak robię to za darmo.
Każdy na takie coś musi wyrazić zgodę.

Ten kto jest zainteresowany proszę napisać post na forum najlepiej ze swoim emailem. Jeszcze nie mam zdjęć sprzęcika zrobię je na dniach z dokładną instrukcją użytkowania - co robiłem.

drygal - Sro 01 Sie, 2007

hej no to jak mozesz to zapodaj ten opis mój mail drygalm@wp.pl az jestem ciekawy jak to jest zrobione
kexinos - Sro 15 Sie, 2007

mi też aaaaa jestem ciekawy: anastazykex@buziaczek.pl
drygal - Czw 16 Sie, 2007

cos nie moge sie doczekac na ten opis he chyba cos nie tam z tym urzadzeniem
krisos3 - Wto 09 Paź, 2007

jesli mozesz napisz, podaj jakies załozenia ,plany do zapoznania

na krisos3@o2.pl

wielkie dzięki

radekcga - Czw 11 Paź, 2007

+O O+
\____/

Rihard17 - Sro 17 Paź, 2007

mi tez zapodaj amen1966@tlen.pl
franek-wrz - Czw 29 Lis, 2007

jeśli możesz, to mi też to poślij

franek-wrz@wp.pl

thx

wielkipenis - Sro 30 Kwi, 2008

Hehe. Panowie narażają się na zasyp spamu. LOL
harman - Wto 03 Cze, 2008

ślij do mnie! ;) harman11@interia.pl

z gory dzieki!

Mariannn - Pią 06 Cze, 2008

Mi takie zrób. marcinpatrykalojzy@gmail.com
maxior2 - Wto 04 Lis, 2008

Panowie przestańcie kombinować z jakimiś sprzętami własnej roboty. Penis to nie palec który po przecięciu się zrośnie a po złamaniu się go poskłada i można nim ruszać.
Poczytajcie informacje na temat peniamaster czy andropeni itd.. Bardzo dużo mówi się tam o bezpieczeństwie i odpowiedniej sile naciągu a przez to odpowiednim obciążeniu na penisie co pozwala na bezpieczny stały wzrost penisa jeżeli przegniecie z naciągiem to stanie się cos złego jeżeli będzie on za mały to będziecie mogli podać sobie rękę z kolesiami którzy używają markowych urządzeń przez 15 miesięcy i mają mizerne efekty.
Życzę wam wszystkiego dobrego Panowie w szczególności sprawnych penisów bo czasami to…..

Pozdrawiam