Luźne dyskusje o męskich sprawach - Kiedy pojawił się wam zarost??
adikmen - Sob 16 Cze, 2007 Temat postu: Kiedy pojawił się wam zarost?? No właśnie kiedy , bo to on sam przychodzi czy trzeba mu jakoś pomagać , jak było w waszym przypadku ??
dar862 - Sob 16 Cze, 2007
mój zarost wciąż się zagęszcza, a dwadzieścia skonczyłem jakiś czas temu tylko broda jest normalna policzki to ledwie co i nic nie pomaga! stwierdziłem- samo z czasem zarośnie
Alex-sex - Nie 17 Cze, 2007
ja powiem tak ja pamietam jak moja siostra z kolezanka mowily do mnie "zgol wąsa ^^" a mialem chyba 13/14 lat i od wtedy sie gole ^^wiec zarost towaryszy mi od 12 lub 13 roku zycia
adadverts - Nie 17 Cze, 2007
Ja zacząłem się golić jak miałem 18 albo 19
zola - Nie 17 Cze, 2007
Ja sie gole od 15 roku życia a teraz (od pół roku) musze codzienie a mam dopiero 17 lat
heroes84 - Nie 24 Cze, 2007
Ja chyba zacząłem się golić jakoś od 16 roku życia
luk-89 - Nie 24 Cze, 2007
Ja się zacząłem golic jak miałem 16-17 lat
skywalker - Nie 24 Cze, 2007
Od 15 roku życia...
BASF - Nie 24 Cze, 2007
Dziwi mnie jednak wiek chłopczyka, który założył temat. 10????? Jakoś średnio mi się chce wierzyć. No ale, któż to sprawdzi.
Napewno dziesięciolatka interesują tematy, które są poruszane tu na tym forum.
heroes84 - Nie 24 Cze, 2007
Ale miejmy nadzieje że zarostu jeszcze nie ma
adikmen - Pon 24 Mar, 2008
tak do sprostowania mam 15 właściwie 16 lat poprostu coś żle wpisałem w dacie urodzenia , stąd też ten problem , ale został już naprawniony .
gmail - Pon 24 Mar, 2008
ja zaczalem golic zarost w wieku 17 teraz gole sie raz na kilka dni - moglbym sie golic codziennie dla lepszego samopoczucia - ale dziewczyna woli jak mam 1-2dniowy zarost:)
anakin_solo - Pon 24 Mar, 2008
zarost pojawił się w 4/5 klasie podstawowej, a zaczołem się golić mniej więcej pod koniec 6 klasy (jak już był dość widoczny)
gmail - Pon 24 Mar, 2008
anakin_solo, tak wczesnie?:)
tak, nie wymyślam, sam nie byłem z tego zadowolony, wręcz odwrtonie, ciągle tylko ogól sie itd.
gmail - Pon 24 Mar, 2008
wspolczuje... ale teraz juz pewnie sie przyzwyczailes i jest juz spoko:)
teraz zarost to normalna sprawa i nikt na to już tak nie zwraca uwagi, więc jest spoko
Dołohov - Sob 05 Kwi, 2008
Hmmm Pierwszy raz sie ogoliłem mając 16 lat a teraz to tak raz na 2 dni sie gole...
piokra - Czw 17 Kwi, 2008
od 13 - 14 roku zycia , przejebane... wogole mam dosc bujne owlosienie na calym ciele :/
adamox - Sob 19 Kwi, 2008
adikmen, widze, ze ty tez z Konina kto wie, moze sie znamy? :>
deore_xtr - Wto 22 Lip, 2008
Witam wszystkich forum'owiczów
Mój problem z zarostem zaczął się gdy miałem 16 lat, od tamtego czasu zaczołem się sporadycznie golić. Teraz mam już 17 lat i musze się golić codziennie ale narazie tylko na brodzie... Niedługo przyjdzie czas aby iść coraz wyżej...
BASF - Wto 22 Lip, 2008
| deore_xtr napisał/a: | Witam wszystkich forum'owiczów
Mój problem z zarostem zaczął się gdy miałem 16 lat, od tamtego czasu zaczołem się sporadycznie golić. Teraz mam już 17 lat i musze się golić codziennie ale narazie tylko na brodzie... Niedługo przyjdzie czas aby iść coraz wyżej... |
No i co w związku z tym??????
mmc - Czw 24 Lip, 2008
mam 16 i się jeszcze nie gole i dobrze bo więcej czasu mam XD
Traodfan - Sob 26 Lip, 2008
12 lat
marekkk - Pią 01 Sie, 2008
zacząłem się golić (wąsy) w wieku 14 lat.
GTTxX_x - Pią 01 Sie, 2008
zarost na twarzy na dobre gole od 2 lat a mam ich 22 wcześniej wystarczyło tylko zgolić co jakiś czas teraz mam nie duży trochę pod nosem na brodzie a na policzkach bardzo mały , jest mi z tym dobrze i wcale sie tym nie przejmuje bo i czym ( mniejsze zużycie maszynek) Golę sie dwa razy w tygodniu
adanos - Wto 05 Sie, 2008
Ja osobiście zacząłem golić się jak kończyłem 16 lat. Nie mam problemów z zarostem i golę się 1-2 razy na tydzień. Pozdro.
pacho - Nie 21 Wrz, 2008
Mam prawie 18lat, a zarost prawie wcale ;/ sa jakies tam wasiki i cos na brodzie ale nie jest to czarny zarost, mimo to gole to bo jak juz urosna to beznadziejnie to wyglada ;]
zamaskowany - Sob 22 Lis, 2008
Włosy łonowe pojawiły mi się w 3-4klasie podstawówki. W tyłku tak około 5-6klasy a zarost na twarzy mam malutki ;/ włosy na nogach miałem też od 3-4klasy.
gregory87 - Czw 27 Lis, 2008
golę się od 16 roku zycia. wszędzie mam dobry duży zarost, tylko nie wąsy. tam mi rosną w tempie 2-3 mm/tydzień.
teraz golę się normalnei codziennie. ale polecam maszynki jednorazowe a nie golarki elektryczne(miałem doświadczenie i z tym i z tym)
adik182 - Pon 01 Gru, 2008
hmm a ja no cóż zarost pojawił mi się jakoś 4-5 klasa podstawówki a zacząłem się golić (elektryczną bo byłem "bardziej męski z lekkim zarostem" już pod koniec 5, następnie w gimie goliłem się 2 -3 razy na tydzień ( całe szczęście miałem wtedy jasny zarost) a teraz mam 16 lat i hmm rudą "kozią bródkę" i jak bym nie chciał w ogóle mieć zarostu to co dziennie musiałbym się golić ale gole się co 2 do 3 dni bo taki lekki zarost mi do bródki pasuje.
widzę że ktoś o łonowych włosach pisał więc też napisze że hmm jakoś przed pierwszą komunią mi się pojawił czyli w 2 klasie. włosy na nogach i tyłku jakoś w 4 klasie a na torsie to na początku gima tak mi się pojawił od pępka w duł w 2 klasie wokół sutków a od trzeciej mi rośnie na reszczei torsu pierw taki delikatny blond a teraz ciemnieje.
love69 - Nie 07 Gru, 2008
czy wy wstydzicie się golić bo ja mam 15 lat i dopiero od jakichś 2 miesięcy się gole i wstydzę się tego.
BASF - Nie 07 Gru, 2008
| love69 napisał/a: | | czy wy wstydzicie się golić bo ja mam 15 lat i dopiero od jakichś 2 miesięcy się gole i wstydzę się tego. |
Czego Ty się znowu wstydziś. Jak ja się cieszę, że jak byłem w waszym wieku to nie małem takich "problemów"
tournament - Pon 08 Gru, 2008
a ja mam 19 lat i jeszcze zarostu nie mam !:///// i przez to wyglądam jak dziecior. mam tylko lekki meszek który po ogoleniu nie powiększa sie tylko odrasta...
[ Dodano: Pon 08 Gru, 2008 ]
znacie jakies specyfiki na szybszy porost brody ;p?
marbb - Sro 04 Lut, 2009
ja w wieku 14-15 lat.
lamsoter - Sro 04 Lut, 2009
pierwszy zarost to tak w wieku 16 lat, a na poważnie golić zacząłem się jak miałem 17 lat
napalony93 - Pon 16 Lut, 2009
ja miałem zarost chyba juz w wieku 13 lat na nogach noi włoski łonowe teraz juz sie gole i nawet na brzuchu mam
Seba081 - Pon 16 Lut, 2009
Widzę poruszacie tutaj każdy temat męskiego ciała
Odnośnie tematu to gole się co 2 dzień i bardzo tego nie lobię.
Pierwszy zarost pojawił sie w wieku dojrzewania (15lat), zwlekałem z goleniem jak długo się dało
ale kiedyś trzeba było zacząć.
Pozdrawiam
miki45 - Wto 17 Lut, 2009
Oooo to było bardzo dawno.
Na nogach i na penisie to chyba ok. 14 roku, a pod nosem to rok później. Od penisa do pępka to 16 lat. a na klacie to nie pamiętam
emil438 - Sro 22 Kwi, 2009
na kutasie ok 5 podstawówki coś sie pojawiło a jeśli chodzi na twarzy to nadal nie mam problemu bo mogę sie golić raz na tydziń. jeszcze zdąży mi go przybyć
love69 - Pią 24 Kwi, 2009
masz 18 lat i nie masz zarostu na twarzy a ja mam 16 i muszę się golić co 2 dni.
emil438 - Pią 24 Kwi, 2009
mam lekkie wąsy i teraz mi zaczyna wchodzić na brodę. ale wolą rosną bo raz w tygodniu wystarczy mi sie golić. ale nie przejmuję się tym bo nie chciałby mi się codziennie latać z maszynką
3tom - Pią 24 Kwi, 2009
Golenie się wcale nie jest przyjemne i zajmuje czas. Jeśli komuś włosy rosną wolniej to ma lepiej.
love69 - Sob 25 Kwi, 2009
3tom, zgadzam się
aj2 - Sob 25 Kwi, 2009
Ja tam się ogolę w nie całą minute. bez pianki. trochę wody i do roboty
Mi tez wolno broda rośnie
Sinep91 - Czw 14 Maj, 2009
Szczerze to nie pamiętam dokładnie. Na nogach to chyba jakoś 9-10 lat. Na penisie i pod pachami 10 lat. Na twarzy to w wieku 15,ale taki poważniejszy to w wieku 16-17. I teraz się gole co 2 dzień. A na klacie to w wieku 17 lat.
pawlooo - Wto 19 Maj, 2009
zaczołem sie golic w wieku 17-18 lat. pod pachami i na penisie włosy pojawiły się jakies dwa lata wczesniej, teraz gole sie co 2 dni i nie nawidze tego robic. Jezeli chodzi o klate to dopiero mi "zarasta" a mam 24 lata
DamienO - Sob 30 Maj, 2009
Ja zacząłem golić "meszek" w wieku 15-16 lat mniej więcej raz na tydzień. Obecnie w wieku 35 lat golę się co drugi dzień. Policzki mam nadal bardzo łysawe i pełnej brody nie mógłbym zapuścić. Dodam jeszcze, że jestem blondynem.
xian - Pią 12 Cze, 2009
Zacząłem się golić jak miałem 15 lat, a przy penisie już od 14.
nonek - Czw 18 Cze, 2009
Mi pierwsze wloski zaczely rosnac w wieku 13-14 lat. Pierw na jądrach, potem lonowe. Lonowe zaczalem przycinac nozyczkami a ostatnio zgolilem na zero ale wole miec jednak. Bede przycinal na jadrach zostawiam. Ostatnio pojawily sie na rowku, ale zostawie, bo jeszcze dluzsze urosna i beda przeszkadzac.
kander - Czw 18 Cze, 2009
moj pierwszy meszek zgolilem w wieku ok 13 lat
majac 15 lat golilem sie srednio 2 razy w tygodniu, rok pozniej poznalem dziewczyne i chcialem byc codziennie ladnie ogolony, zatem w wieku 16 lat zaczalem sie codziennie golic, bo bylo wielkim bledem.
Wlosy na dupie sa, ale je depiluje pianka, tak samo wlosy na jajach oraz kolo dupy - nie moglem po prostu zniesc tych dlugich klakow, ktore zaczely mi rosnac juz w wieku 12 lat :/
wlosy mam jeszcze na klacie i troche na plecach. te na klacie moga byc, ale na plecach depiluje mi dziewczyna woskiem. Te klaki na plecach naprawde do dupy wygladaja, zatem koniecznie musza zniknac
No i pod pachami sie gole - zeby sie mniej pocic.
A tak to wlosy wszedzie same rosna - lydki, uda, rece, glowa
lew966 - Sro 24 Cze, 2009
mi włosy na jądrach pojawiły się w wieku 12lat, łonowe w wieku 13 lat. W wieku 14lat zaczęły mi rosnąć pod pachami i na tyłku. 15 lat to pojawienie się włosów na nogach i twarzy. Teraz mam 16 lat i zaczynają mi rosnąć na rękach i klacie, zaczynają wypełzywać z bokserek w stronę pępka. Część ludzi mówi mi żebym zaczął się golić, ale ja nie zamierzam. Uważam, że broda zdobi mężczyznę, jak grzywa lwa i nie będę się golił.
kriss91 - Sro 24 Cze, 2009
Mi w wieku 15-16 lat
Gorryl - Sro 17 Kwi, 2013
jak patrzyłem na starszych koelgów w szkole to dla mnie obciachem był młodzieńczy wąsik, tak więc zacząłęm sie golić bardzo wczesnie - w wieku 13 lat. Inna sprawa, że w ogóle byłem bardziej owłosiony od reszty, więc brodę miałem w wieku 14 lat, bokobrody w wieku 15 lat. W liceum miałem już poełny zarost i goliłem się co kilka dni.
men1995 - Pią 17 Maj, 2013
na twarzy muszę golić codziennie od 2 lat (mam teraz 17)
na nogach w wieku 12 , pachy tak samo , pała 13 ,jaja również
od pępka do ptaka 16 lat ;p
|
|