Urządzenia - Rozpoczynam walke (Andropenisem)

dopawcia - Nie 03 Cze, 2007
Temat postu: Rozpoczynam walke (Andropenisem)
Witam! Jakies dwa tyg. temu zakupilem Andropenisa i sprobuje powiekszyc pena. Zobaczymy co z tego wyjdzie ale stosuje reguralnie, w pracy z 4 godziny i w domu z 2 , czyli w sumie 6 minimum jest. Po dwoch tyg. wydaje mi sie ze jest troche grubszy ale mysle ze to za wczesnie na ocene. Zloże relacje po miesiacu stosowania. Jak ktos ma jakies pytania to pisac..
reststop - Pon 04 Cze, 2007

Tez chce kupic to urzadzonko =D
pisz jak beda jakies efekty pozdro

cygan37 - Czw 14 Cze, 2007

jesli beda efekty takze prosze o kontak szukam recepty na powiekszenie ale jak narazie na nic sie nie zdecydowalem moze zabieg hirurgiczny bo w te metody jakos nie chce mi sie wierzyc wiec jesli bedzie efekt prosze o kontakt jesli to nie tajemnica to na jakie powiekszenie liczysz 1cm 2 ? moze 3 i czy to urzadzenie rowniez pogrubia ? pozdro
dopawcia - Sob 16 Cze, 2007

Jezeli chodzi o mnie to licze na min. 2 cm. Jestem solidny i jak cos postanowie to staram sie to dopiac wiec jezeli po ok 3 miechach nie bedzie rezultatow zadowalajacych jak na czas noszenia to odpuszczam te sprzety... Nosze w pracy, nie widac pod spodniami od garnituru , tym bardziej pod dzinsami. Jezeli chodzi o urzadzonko to jest zrobione dobrze, nie ma problemow ze spadaniem czy cos w tym stylu. W pudelku sa zapasowe czesci, plyta CD i instrukcja po ang. Co prawda na razie stosuje naciag zgodnie z instrukcja obslugi, czyli 15 dni to byl lekki , tak na przyzwyczajenie i dopiero od 1 tygodnia jestem w trakcie slabiutkiego rozciagania, tzn 1 cm ponizej dlugosci w erekcji, takze na jakies przyrosty nie ma co liczyc tak czy siak na razie. Mysle jednak ze jest troche grubszy i ciut = klka mm dluzszy ale to moze byc kwestia dnia. Jednak przy zwiekszaniu dlugosci naciagu zgodnie z instrukcja nie ma problemow wiec zobaczymy, jestem dobrej mysli :)

[ Dodano: Pon 25 Cze, 2007 ]
No wiec minal miesiac stosowania regularnego tego urzadzonka wiec skladam relacje. Przyrost w dlugosci : moze 2-3 mm, grubosci nie wiem ale troche na pewno jest grubszy. Chcialbym powiedziec ze teraz zaczynaja sie schody, bo do tej pory nosilem praktycznie nie rozciagajac tylko przyzwyczajajac pena do rozciagania. Teraz zauwazylem pewien problem: ciezko jest rozciagnac pena do takiej dlugosci jaka ma podczas erekcji, a jezeli juz mi sie to uda to szybko pen (tzn glowka gdzie jest najwiekszy ucisk) zaczyna bolec lub sie wyslizguje z uchwytu. Bede pracowal aby ten problem wyeliminowac. To chyba tyle, jakby co to pytajcie.

DECA - Wto 26 Cze, 2007

siema!!!!!!!! i jak tam efekty czemu nie dajesz znać?????? wykruszyłeś się?????????? czy to działa............. poszukuje kąkretnych informacji czy to naprawde działa od pewnej osoby bo w te reklamy nie chce mi się wieżyć a jeszcze chyba nie spotkałem się z żadną kąkrtną odpowiedzią ponieważ wszyscy słomiany zapał........... zaczynają nakręceni i po 2 miesiącach się urywa i niewiadomo czy nie działało czy po prostu wytrwałości zabrakło?????????????????????????????????

[ Dodano: Wto 26 Cze, 2007 ]
hahahaha sorka nie zwróciłem uwagi na date............................... znaczy zwróciłem ale coś mi się pomerdało!!!!!!!!!

reststop - Sob 07 Lip, 2007

I jak jakies efekty ?
dopawcia - Nie 08 Lip, 2007

24 lipca beda rowno 2 miesiace i powiem ze na razie to moze z 3 mm na dlugosci a nosze naprawde regularnie takze bez rewelacji. Jednak wiadomo nie od razu urosnie, o tym trzeba zapomniec...
reststop - Pią 13 Lip, 2007

Tylko ze trzeba zaznaczyc fakt ze trzeba nosic minimu 6 miesiecy ten sprzecik nie wazne jakie by byly rezultaty przez ten czas, tak zaznaczyli w "instrukcji" wiec jeszcze 4 miechy nie ponosi to urzadzonko a mysle ze przynajmiej ten 1 cm powiekszy a jeden czy nawet pol cm to jest dowod na to ze to urzadzenie dziala...
pozdrawiam

a i jeszcze mam pytanko dopawcia czy wystapily u Ciebie jakies problemy z erekcja ? Pytam z ciekawosci...
pozdr

dopawcia - Pią 13 Lip, 2007

nie ma zadnych problemow z erekcja, wrecz przeciwnie. Wiadomo gdyby pena bylo tak latwo powiekszyc w 2 lub 3 miechy to kazdy by chodzil z wieksza palka. Urzadzonko wymaga cierpliwosci i regularnosci, ten kto tego sobie nie uswiadamia niech nie kupuje...
pronciebardzo - Pią 13 Lip, 2007

co do problemow z bolem zoledzi - no coz, trzeba sie przyzwyczaic, z czasem bol ustepuje. wyslizgiwanie z uscisku - owiniecie husteczka i mocniejsze dociagniecie paska...

problemow z erekcja u siebie rowniez nie zauwazylem, wazne jest, aby stosowac przerwy w rozciaganiu.

reststop - Nie 15 Lip, 2007

A ile czasu mozna jak najdluzej nosic to urzadzonko ? Znaczy 2-3 godziny czy trzeba jakas przerwe od czasu do czasu zrobic no i czy lepiej by bylo robic sobie w tyg z dzien przerwy dla regenracji komorek, bo w koncu to wszystko na tym bazuje ?
dopawcia - Nie 22 Lip, 2007

najdluzej to mozna bez zdejmowania z 2 godziny, jednak gdy stosujemy mocny naciaga wydaje mi sie ze z jakas godzinke i przerwa.... W sumie dziennie mozna dociagnac z 6 godzin. Ja nie robie zadnych przerw w dniach, czasami tylko nosze krocej....
Mocarz - Czw 26 Lip, 2007

no juz jest 26, minely 2 miechy, jak rezultaty?
dopawcia - Czw 26 Lip, 2007

witam! no minely te dwa miesiace i rezultaty sa takie: dlugosc moze z 2-3 mm, na grubosci mysle ze wiecej ale nie mierzylem wczesniej wiec nie mam porównania. Teraz stosuje maksymalny dla mnie naciag (tak mi sie wydaje), czyli rozciagam pena do dlugosci w stanie erekcji, wychodzi po 4-5 godzin dziennie (nie pod rząd). No cóż wiecej moge powiedziec, walcze dalej i sie nie poddaje. Zobaczymy ale trzeba przyznac ze sprzecik jest dla naprawde cierpliwych!! Nie poddajemy sie panowie, wyciagajcie peny ile macie sil ;)
Mocarz - Pią 27 Lip, 2007

masz rację, trzeba być cierpliwym, trzymam kciuki za Ciebie, bo widzę, że nie jesteś w gorącej wodzie kąpany, będę tu zaglądaŁ, fajnie byŁoby jakbyś co miesiąc dawaŁ znać jak efekty, pozdrawiam.
hardy - Sob 28 Lip, 2007

Witam !

Dopiero zakupiłem urządzenie , ale w/g mnie w tzw. "trybie standard" nosi się 9 godzin dziennie , większość pisze o noszeniu 4-5-6 godzn , gdzie to wyczytaliście ??
Czy ktoś się orientuje czy stosować inne metody równocześ nie tzn. np. tabletki i kremy czy to ma sens ?? Czy przypieszy ??

Pozd

[ Dodano: Sob 28 Lip, 2007 ]
Witam !

Dopiero zakupiłem urządzenie , ale w/g mnie w tzw. "trybie standard" nosi się 9 godzin dziennie , większość pisze o noszeniu 4-5-6 godzn , gdzie to wyczytaliście ??
Czy ktoś się orientuje czy stosować inne metody równocześ nie tzn. np. tabletki i kremy czy to ma sens ?? Czy przypieszy ??

Pozd

reststop - Nie 29 Lip, 2007

No ja mysle ze przyspieszy za miesiac kupuje to urzadzonko bo w koncu uzbieralem kase :D kupie andro penisa a do tego jeszcze krem largo. Daje sobie rok czasu na noszenie tego urzadzonka i stosowania kremu jesli po roku nie bedzie efektow to rezygnuje z powiekszania :]
hardcock - Nie 29 Lip, 2007

Tabletki odpadają w przed skokach chcesz się truć ? Nie polecam Largo ale za to polecam Kolossal ;)
reststop - Pon 30 Lip, 2007

Dlaczego nie polecasz largo ? stosowales ? a po kolossal jakies efekty ? pozdr
hardcock - Pon 30 Lip, 2007

probowałem Largo ale bez efektów. Kolossal ładnie pogrubia ;)
dopawcia - Pon 30 Lip, 2007

no tak, w instrukcji jest napisane zeby nosic 9 godzin dziennie ale z doswiadczenia wiem ze jest to niemozliwe do wykonania... wychodzi maks z 6 godzin. Przeciez trzeba robic sobie przerwy, gdzies pojsc itp itd. Co do stosowania w miedzyczasie kremow i tabletek nie wypowiadam sie bo nie mam pojecia, mysle ze to nie przyniesie stalych efektow.
hardcock - Wto 31 Lip, 2007

Krem przynosi takie sobie efekty nie jest to nic ale zawsze coś :) Natomiast tabletki ? - po co się truć?
fuzypl - Wto 31 Lip, 2007

dopawcia i jak tam zrezygnowales czy nadal stosujesz ? podaj efekty :)
reststop - Wto 31 Lip, 2007

przeciez podal i to niedawno bo pare dni temu... :|
pronciebardzo - Pon 06 Sie, 2007

9h dziennie? masakra jak dla mnie, ale gratuluje cierpliwosci i ogromu wolnego czasu. nie wiem tylko, czy nie dojdzie do negatywnych efektow przetrenowania? wszystko ma swoje granice, a kazdy organ potrzebuje regeneracji...
dopawcia - Wto 07 Sie, 2007

9 godzin to chyba Chinczyki nosili jak ich zamkneli w klatkach i mieli tylko to nosic i testowac. Wtedy moze i szybko rosnie, bo ja nosze tak ok 4-5 godzinek i przyrost przez 2,5 miecha mizerny... ale sie nie zniechecam ;)
hardy - Czw 09 Sie, 2007

Witam !
Panowie dlaczego się "oburzacie" ,że 9h dziennie to "maskara" , czy "nierealne" !!!
Jeżeli "twórcy" urządzenia , lekarze itd... bazujące na swojej wiedzy i "testach" podają właściwy czas jako 9h to tak musi być !! Jeżeli ktoś nie przestrzega instrukcji to nie może obiektywnie podawać wyników !! lub musi troszkę dłużej poczekać :D

[ Dodano: Czw 09 Sie, 2007 ]
Czytałem ,że niewygodne !!! , ktoś "podkłada" bawełne itd. Informuję ,że ja kupiłem urządzenie z takimi "opaskami" , oraz dodatkowo z "rurkami z pianki" i z takim doposażeniem jest wygodne , da się nosić :)
Wnioskuję ,piewsze egzemplarze , lub nie kupine u dystrybutora mają "braki" istotne .
proponuję dopytać o te dodatki .
Mam to 2 tygodnie , póki co "wygodne"

dopawcia - Czw 09 Sie, 2007

hardy, za krótko nosisz zeby sie obiektywnie wypowiadac. sprobuj ponosci dluzej z maksymalnym rozciaganiem to sam zrozumiesz ze wyrobienie 9 godzin dziennie jest praktycznie niemozliwe (chyba ze siedzisz dzien dzien w domu). Ja mam Andropenisa Gold, nie ma zadnych wad...

[ Dodano: Pią 24 Sie, 2007 ]
witam ! minęły 3 miesiące odkąd noszę andropenisa. Rezultaty sa kiepskie czyli przyrost rzedu 2-3 mm przez ten czas. Nie wiem czym jest to spowodowane ale nosze regularnie, dzien w dzien po minimum 3 godziny. To chyba tyle, nosze dalej, nie poddaje sie. Pozdrawiam

reststop - Pią 31 Sie, 2007

I jak efekty ?
derwish - Pią 31 Sie, 2007

hardcock napisał/a:
probowałem Largo ale bez efektów. Kolossal ładnie pogrubia ;)

Nie wiem dlaczego nei masz efektow po Largo (trzeba masowac z 2 razy dziennie) a co do kolossala to jest to krem czyto DO pompek (czyli nie poleca sie go jako oddzielny preparat)...(pracuje w sexshopie i troszke wiem o tych sprawach...)
Pozdrawiam!!!!

Ps.Nie nosimy urzadzenia caly czas przez wszystkie dni tygodnia (1 dzien nosimy i 1 przerwy na regeneracje....w wolne dni mozemy stosowac np jakis kremik..masujac penisa po goracej kapieli)..a co do przyrostow przez 2 miesiace 2-3-4mm to i tak dobrze urzadzenie powinnismy stosowac przez min. rok czasu to daje srednio....1.6-1.8 cm...do tego dodajmy jeszcze kremik i cwiczenie miesni PC (o wiele leprze rezultaty...erekcje no i grubosc)

reststop - Sob 01 Wrz, 2007

CZyli najlepiej stosowac andro penisa co drugi dzien ? W sumie wiadomo ze penis tez musi sie regenerowac...
Fighter - Sob 01 Wrz, 2007

Skąd masz informacje, że należy nosić Penimaster’a co drugi dzień? Raczej brzmi to logicznie gdyż nawet mięśnie należy regenerować po treningu. Jednak w dostępnych ebookach pisze, że należy nosić je regularnie i to nawet po 9 godz. Wiec czy twoje informacje pochodzą z pewnego źródła? Pozdrawiam.
penisek19 - Nie 02 Wrz, 2007

moze to miec sens ja zauwazylem ze jak nosze urzadzenie w kratke efekt jest lepszy wiec dzien na regeneracje wydaje sie byc potrzebny
hardy - Pon 03 Wrz, 2007

Witam !
Noszę urządzenie już 1,5 miesiąca , staram się po 7-9 godzin dziennie .Mam pracę "prawie biurową" więc daję radę :) , najgorsze jest ciągłe wstawanie i siadanie na krzesło , lub jazda samochodem :) no i oczywiście schylanie się .Trochę zaczyna przeszkadzać-uciskać mnie pasek , ale postanowiłem zmienić go na szelki :) .
Dodatkowo stosuję tabletki i krem PenisMax , ale to pozostałość po poprzedniej kuracji , "zaraz" się skończą nie dokupuje.No i wniosek z obserwacji : wydaję się ,że coś się dzieje , przerost minimalny , ale pen jakby obszerniejszy i twardszy "już w spoczynku" Na moją logikę to musia dzialać , potrzeba czasu .Powodzenia

[ Dodano: Pon 03 Wrz, 2007 ]
Witam !
Nie wydaje mi się ,że noszenie andro co drugi dzień to dobry pomysł , ponieważ tu chodzi o rozciąganie ....... a nie o rozrost mięsni jak ktoś porównał to do treningu siłowego mięsni .Również nie znalazłem inf. o robieniu przerw w dok. , gdzie to znaleźliście i jakie to powinny być przerwy .
Pozdrawiam

derwish - Pon 03 Wrz, 2007

Penis jak wiemy sklada sie przedewszystkim z cial jamistych rozciagajac go powodujemy naderwanie tych cial dlatego potrzebujemy 1 dnia przerwy na ich odbudowe (powiekrzenie penisa)...Jezeli nie bedziemy robili przerw w noszeniu to mozemy przemwczyc penisa (obrzek,siniaki itp.) mozna robic przerwy np co 2 dzien nie koniecznie 1na1 ale zaleca sie...tak jak pisalem w wolne dni mozna stosowac kremy.
hardy - Pon 03 Wrz, 2007

derwish !
skąd masz takie informacje ?? , oraz opierając się na jakich wiadomościach wyrażasz swoją opinię ?? moim zdaniem :
- instrukcja "producenta"-twórcy-lekarzy nie mówi o czymś takim jak noszeni 1-1 , czy 2-1 , mówi o ciągłym noszeniu w trybie standard 9 godzin dziennie ,
- moim zdaniem 9 godzin to 1/3 dnia ( doby ) , więc pozostaje 2/3 doby na tzw. regenerację , być może to jest w zupełnośći wystarczające !! ,
- skąd masz wiedzę , że regenaracja odbywać się powinna np. 24godz. do tego potrzebne są badania kliniczne , statystyki itd.

osobiscie uważam ,że wprowadzanie "własnych" pomysłow przy tego typu "kuracjach" powoduje w najlepszym przypadku zmniejszenie efektów , lub rozciągnięcia ich w czasie .

Pozdrawiam

derwish - Wto 04 Wrz, 2007

Odpowiem prosto... z doswiadczenia klientow ktorzy go stosuja!!
Wiadomo producenci i "zaufani" lekarze napisza w taki sposob bys jak najszybciej mial efekt badz by czas kuracji nie przerazal....
Oczywiscie jezeli czujesz sie na silach to stosuj tak jak jest napisane... lecz ja polecam taki system....

reststop - Wto 18 Wrz, 2007

No i kolejna osoba ktora kupila andro penisa miala informowac o efektach no i... zniknela :p
hardy - Wto 18 Wrz, 2007

Witam !
Noszę urządzenie prawie 2 m-ce , staram się przez 9 godzin dziennie ( robię 2 przerwy po ok. 30-40 minut ) , muszę powiedzieć ,że jestem już prawie przy pełnym wyciągu ( dokładnie - 1 cm ) i swoboda noszenie staje się troszkię mniej "komfortowa" . Tzn. da się odczuć ,że coś się "nosi" , choć czasem zpominam ,że coś noszę :-) .
Aby mieć komfort noszenie przyjąłem zasadę ,że nie zwiększam wyciągu co 7 dni , lecz np. co 9 dni tak ,aby "sztucznie" nie przyspieszać .Myślę ,że to dobra zasada , bo nie zmniejsza czasu noszenia , troszkę "rozciąga" w czasie , ale myśle ,żę takich rzeczy nie da się "na siłe" przyspieszyć .
Jeżeli chodzi o efekty : coś się dzieje :-) , narazie nie wypowiem się o efektach miarowych , ale powiem ,że widocznym jest "zwiększanie się objętości" członka , w stanie spoczynku jest większy i pokaxniejszy :-) .Podoba mi się to !, tam metoda !
Uważam ,że działa , wymaga czasu , myślę ,że około roku potrzeba na "fajne 2 cm" , cierpliwości też trzeba przy okazji.
Pozdrawiam

shrek - Czw 20 Wrz, 2007

czesc dolaczylem do klubu andro penisa mam problem czy to normalne ze penis robi sie zimny???
dopawcia - Pią 21 Wrz, 2007

ze glowka robi sie zimna to normalne chyba... tylko nie przesadzaj ;)
franek-wrz - Pon 26 Lis, 2007

Witam,
Również jestem teraz na kupnie któregoś z tych "super" przyrządów... ale jak widze wszyscy
Panowie zaprzestali pisać o swoich efektach....

Jest już koniec listopada i widze ze już od 2 miesięcy cisza.....

Proszę o podanie efektów (tzn. o ile członek został wydłużony i pogrubiony)
Szczególnie tą prośbę kieruje do założyciela tematu...

Pozdro

Mocarz - Sro 05 Gru, 2007

temat tego postu to Rozpoczynam Walkę... no to chyba autor postu dał sobie spokój z walką i ją zakończył, chociaż jest jeszcze inna możliwość, urządzenie się sprawdziło, autor zanotował kolosalny wzrost długości i grubości, ale nie chce się tym dzielić, bo to by sprawiło, że wielu facetów stosowałoby to urządzenie i jego duży ptak nie byłby niczym wyjątkowym.
Krzysiek143 - Sro 06 Lut, 2008

Pod koniec maja sam wyprobuje ta urzadzenie :) Jestem osoba bardzo wytrwala i systematyczn,wiec mysle,ze cos z tego bedzie
Alex123 - Pią 19 Wrz, 2008

Witam Panowie,

a ja noszę te 9 a min. 8 godzin dziennie i u mnie działa... co prawda nie jakieś tam ekstra rezultaty ale jednak...
kupiłem urządzenie pod koniec kwietnia br, zacząłem ostro "jechać" i mmm były problemy... po tej nauce odpocząłem troszkę i zacząłem raz jeszcze wolniej od połowy maja i generalnie stosuję się do tabeli z tą różnicą że wydłużam dni z 10 do 14 a czasem więcej pomiędzy zwiększaniem długości urządzenia i w te dodatkowe dni od 11 w górę podkręcam długość o 0,2cm... zresztą możliwości zależą tak naprawdę od jednostki.
w wakacje w sierpniu miałem przerwę (choroba) i zliczając stosuję około 3,5 miesiąca...
teraz przyrost u mnie na bank 0,7 - 1cm... zależy jak mierzyć, niby nie wiele ale jednak coś.
myślę, że cierpliwych czas wynagradza...
na koniec stosuję te 9 godzin dziennie z przerwami, ok 2godziny i przerwa różnie 30minut czasem godzina.

Pozdrawiam.

permam - Czw 30 Paź, 2008

Witam ja stosuje ap wedlug tabeli ale trybem specjalnym poki co poza lepszym ukrwieniem nie zauwazylem zmian moze lekko w obwodzie ale nie mierzylem wiec czysto wizualnie moge sie mylic. Stosuje wedlug mozliwosc ok 4h dziennie.Za tydzien minie miesiac wtedy dokonam pomiarow
maxior2 - Pon 03 Lis, 2008

Witam,

Pierwsza sprawa posiadam andromedical gold ważne żeby każdy wiedział o jakie urządzenie chodzi.
Kto chce się dowiedzieć co zrobić żeby urządzenie działało? Czy to jest interesujące? Dobrze to zabieram was w krótką podróż w świat “tak działa”.
Czytam sobie forum i słucham wypowiedzi zastanawiam się czy większość z ludzi którzy zakupili produkt zapoznali się z instrukcją obsługi? Więc mówię Ci którzy nie mają rezultatów nie zapoznali się z instrukcją a jeżeli tak to niezrozumiali jej.
Dlaczego nie działa urządzenie kiedy używane jest mniej niż 9 godzin?? Bardzo mnie to ciekawi bo ja wiem że działa. Na forum jedna osoba używała urządzenia regularnie przez kilka miesięcy po 4 godziny w pewnej chwili napisała że nie widzi rezultatów a jak widzi to małe i że trzeba używać 9 godzin bo inaczej to kicha. Ja zadaję pytanie czy ta osoba zapoznała się z programem specjalnym używania 4 godziny dziennie? Chyba nie założę się że tak jak to jest w programie standardowym osoba ta po okresie adaptacyjnym dodawała część 0,5cm co 7 dni w a nie co 3 dni mało tego ta osoba napisała że doszła do momentu w którym długość urządzenia była taka jak długość penisa w czasie wzwodu i że nie wyobraża sobie żeby dokładać dalej części, to jak ta osoba która modyfikuje sobie program jak jej się podoba chce mieć efekty??
Następna wypowiedz która obiła mi się o uszy to to że jak ktoś dodaje części do urządzenia to znaczy że penis rośnie tak rośnie ale nie w takim samym tempie jak długość dodawanych części!
Jak działa to urządzenie wykorzystuje metodę pociągania. Dokładanie części to nic innego jak dokładanie obciążenia na penisa na pewno widzieliście fotkę z kolesiem z ciężarkiem przymocowanym do penisa to urządzenie ma działać podobnie czyli tak jakbyście mieli zawieszoną odpowiednią ilość obciążenia. Teraz tak jeżeli możesz nosić to urządzenie 9 godzin dziennie to obciążenie na penisa dokłada się co 7 dni jeżeli ma się 4 godziny to obciążenie zwiększa się co 3 dni. Jeżeli pojmiesz działanie urządzenia to możesz zacząć modyfikować program i np.. nosić urządzenie 6 godzin dziennie zwiększając “obciążenie” co 5 dni. Czy już rozumiecie jak to działa?
Kiedy chcecie mieć efekty musicie stosować się do instrukcji!!
Jak ktoś powiedział robić przerwy jeden dzień albo dwa potem nosić jakieś 3 godzinki. Co to za bzdury!!? “Trening” penisa to nie to samo co trening mięśni! Jeżeli ludzie którzy skonstruowali to urządzenie lekarze itd.. Nie powiedzieli że trzeba robić przerwę to jej robić nie należy proszę mi wierzyć oni wiedzą o penisie wszystko a nie tylko to co wy z obrazków w Internecie o budowie penisa!

Na koniec możesz mieć penisa jakiego chcesz mieć więc jak chcesz go powiększyć to to urządzenie Ci w tym pomoże z tego co widziałem pojawiło się lepsze urządzenie od andromedical jest to penimaster.

Pozdrawiam

permam - Pon 17 Lis, 2008
Temat postu: andropenis
nadal stosuje jednak mialem ponad tygodniowa przerwe (%)wiec nie spr rezultatow za jakis msc spr
mysio_pysio - Nie 14 Gru, 2008

Ja zacząłem używać Andropenis Gold dokładnie 15 dni (dopasowujących) temu+ 2 tyg. (koniec tego 2 tyg. dziś jest) czyli razem używam przez 29 dni.
Na razie nie wiem jakie rezultaty bo w stanie ewrekcji nie mam kiedy mierzyć. Wieczorem przy kobiecie mi sie nie chce :) a wciągu dnia nie ma erekcji.
Ale w opadzie zauważyłem że jest jakby bardziej obfity.
Stan penisa ten najmniejszy mam wrażenie jest taki sam jak przez kuracją ale stan troszkę poźniejszy (opad ale nie tan najmniejszy prawie w skurczu :) ) jest już mam wrażenie właśnie bardziej obfity.

Noszę dokładnie przez 9h dziennie prawie non stop z przerwami ok. 1 min. najpierw po ok. 2-3 h a potem po 1h lub po 0,5 h.

Wczoraj zrobiłem dzień przerwy bo miałem male obtarcia ale dziś jest już lepiej choć chyba nie będę go miał 9h ale 4 h.
Jutro znowu zwiększam naciąg (co tydzień) i juz będzie 1,5 cm mniejszy niż w stanie erekcji.

pzdr

pronciebardzo - Nie 22 Lut, 2009

zastanawia mnie jedno. jesli zacisniemy sobie palec cienkim gumowym wezem na ok 4 h, jak bedzie on wygladal po zdjeciu? brak krazenia na tak dlugi czas moze spowodowac jakies uszkodzenia dla czlonka?
Hefa - Wto 06 Paź, 2009

palec ma kosc a penis nie! zcisniesz go ale nie odetniesz doplywu krwi jak na palcu.
DANIELO12345 - Pon 21 Gru, 2009

Czesc wszystkim. sprzedam andropenis http://allegro.pl/item861...rawie_nowy.html
lub
daniel135791@wp.pl

twistthecub - Pon 02 Maj, 2011

cześć chłopaki!
wątek raczej stary... zastanawiam się co u Ciebie dopawcia? :)

pines - Wto 20 Wrz, 2011

czy ktoś kto używał andropenisa może pochwalić się jakimś niezłym rezultatem?
ZmarszczonyFred - Sob 17 Mar, 2012

same stare posty o Andropenisie...własnie dzisiaj kupiłem i juz sie nie mogę doczekać kiedy zacznę urzywać :lol: mam nadzieje że Ci co pisali te posty to juz tujaj nie bywają bo sa zajęci wymachiwaniem swoimi wielkimi fiutami :twisted:
masterp - Pon 02 Kwi, 2012

Ogólnie roso ma racje andropenis i sprzęty do tego podobne to wielkie guwno i naciąganie ludzi na niemałe pieniądze !! Sam to nosiłem kilka miesięcy jest bardzo nie wygodne sprawia ból oraz można powiedzieć nic nie daje poprostu lipa !!!