Inne problemy - Wchodzi ciezko w ci...
przemaszks - Pon 21 Maj, 2007 Temat postu: Wchodzi ciezko w ci... Siemka ostatnio z moja laska kochalismy sie i rozgrzewalismy sie dosyc dlugo robilismy to juz nie pierwszy raz ale nie wiem czemu nie moglem do niej wejsc bylo ciezko co zrobic aby bylo latwiej moze to zalezy od grubosci????
regy - Pon 21 Maj, 2007 Temat postu: Re: Wchodzi ciezko w ci...
przemaszks napisał/a: | Siemka ostatnio z moja laska kochalismy sie i rozgrzewalismy sie dosyc dlugo robilismy to juz nie pierwszy raz ale nie wiem czemu nie moglem do niej wejsc bylo ciezko co zrobic aby bylo latwiej moze to zalezy od grubosci???? |
e ziomuś dlaczego masz mój nick w poscie i dlaczego obok niego taki tekst ??:/
caras - Pon 21 Maj, 2007
przemaszks, z ta komenda w statcie to nie przeginaj
bo Cie znajde na ulicy ...
zola - Pon 21 Maj, 2007
przemaszks, jasne kochał sie i to nie raz ale chyba ze swoim psem, kolego zmieniaj ten podpis i to szybko
lubom - Pon 21 Maj, 2007
opcja [ you ] wpisać bez odstępnów to się nick pojawi
co do Tematu
może jakiś nawilżacz ślina albo coś
paulinka - Pon 21 Maj, 2007
przemaszks
szukaj dalej... ale na mnie nie licz-i usuń ten opis!!!
a co do ciężkiego wchodzenia to wyliż porządnie a małego nasmaruj wazelina chyba że używasz gumy to gumę z dodatkowym nawilżaczem
lubom - Pon 21 Maj, 2007
paulinka napisał/a: | ale na mnie nie licz-i usuń ten opis!!! |
to jest taka opcja [ you ] jak napiszesz w poście [you] to masz w postaci nicka
zola - Pon 21 Maj, 2007
lubom, nie rozumiesz, ten człowiek ma w podpisie mój nick i przy nim jakieś głupoty
manutd15 - Pon 21 Maj, 2007
zmień hujku ten podpis, najlepiej w ogole wypierd.... z tego forum...
hipek - Pon 21 Maj, 2007
to nie jest twoj nick tylko wstawiona opcja/tag [ you ]
zola - Pon 21 Maj, 2007
no dobra to czego zola wyskakuje, może mi to ktoś wytłumaczyć bo jakoś nie rozumie
Sey - Pon 21 Maj, 2007
Jak widać wiele osób pyta się "dlaczego wszyscy coś ode mnie chcą?", "o co chodzi z tym you?", "co to za akcja z moim nickiem?" itp, więc postanowiłem zamieścić wyjaśnienie w jednym temacie.
Opcja YOU
Jest to kod "you" na forum. Polega on na tym, że jeśli ktoś wpisze [you.] (bez kropki), to każdemu kto to czyta, wyświetla się jego nick.
Gość <<-- To opcja "you", każdy teraz widzi tam swój nick. Ja widzę Sey, Paulinka widzi Paulinka, ZOla widzi Zola itd.
No chyba zrozumieliscie ??
ggggg - Pon 21 Maj, 2007
Mam nadzieje, bo już mi się ciśnienie na niektórych podniosło. Było tłumaczone a Ci dalej to samo :mur:
paulinka - Wto 22 Maj, 2007
dziękuje za wyjaśnienie już wszystko jasne
zola - Wto 22 Maj, 2007
Ja też dziękuje za wyjaśnienie i cofam to co powiedziałem, ale na twoim miejscu usuną bym tą opcję
przemaszks - Wto 22 Maj, 2007
i poc o bylo0 sie tak denerwowac sory za problemy
ankylosaurus - Sro 23 Maj, 2007
No według mnie dodatkowy nawilżacz... albo może po prostu masz duży obwód, a Twoja dziewczyna nie ma jeszcze "wprawionej" pochwy
|
|