Luźne dyskusje o męskich sprawach - Przyspieszyć orgazm

mlody1986 - Pią 11 Maj, 2007
Temat postu: Przyspieszyć orgazm
Wiele facetów ma problem, bo ma przedwczesny wytrysk, a ja mam inaczej...

chodzi o to, że chcę mieć wytrysk szybciej, czasem jak się kocham to słyszę - długo jeszcze? i wtedy to już wogóle mi się odechciewa :| a jak wyciągnę i zaczynam się masturbować - lub po prostu tylko walonko bez seksu to też trwa to długo eh... zauważyłem, że jak np napnę mięśni (nog, posladkow) to idzie szybciej, tylko nie wiem czy druga strona to widzi - i czy inni tez tak robią - żebym nie wyszedł na dziwaka ;)

m4g1k_ - Pią 11 Maj, 2007

witam.
nie jestem w takiej sytuacji jak Ty, ale kiedyś doszedłem do sposobu, żeby mieć wytrysk szybko. Spróbuj podczas uprawiania seksu, lub najlepiej najpierw podczas masturbacji samemu, powoli nabierać powietrza. Tak powoli, żeby wystarczało i trwało to długo. Kiedy już prawie będzie Ci brakowało miejsca w płucach, poczujesz, że dochodzisz, lecz nie przestawaj, bo wszystko pójdzie na marne i będziesz musiał jeszcze raz próbować. Mimo wszystko potrzeba trochę wprawy. Najciekawsze w tym jest to, że jeżeli już nie będziesz mógł nabrać więcej powietrza, a dostaniesz orgazmu, to, choć nie robisz wydechu, jeszcze będziesz mógł wciągać...

powodzenia :)

mlody1986 - Pią 11 Maj, 2007

oki - wypróbuję :D dzięki :D
micnow - Sob 12 Maj, 2007

mlody1986
U mnie jest taka sama sytuacja np jak sie masturbuje to czasami 2minuty ,ale jak chochi o sex to jest calkiem inaczej moja dziewczyna czsami juz nie daje rady a ja jeszcze nie doszedlem niewiem od czego to zalezy
A w jakie pozycji ty sie kochasz . Ja zeby szybciej troche to "na pieska" polecam
:to ile ci to zajmuje czasu :?:

mlody1986 - Sob 12 Maj, 2007

no ja na pieska tak z 30minut (chociaż nigdy nie liczyłem ;) ), w sumie to 'na łyżeczkę' jest mniej więcej podobnie... ale czasem jest też tak, że sobie macham macham - prawie dojdę, ale niedojdę - i zaczyna się pojawiać problem ze wzwodem - dlatego udaję, że był heh ;) no ale ile można na te same pozycje...

m4g1k_ chyba podał dobry sposób - waliłem sobie i zacząłem wciągać powietrze - jak pisał i już czas masturbacji się skrócił ;) jeżeli znajdę możliwość to przetestuję na kimś hehe ;)

lubom - Sob 12 Maj, 2007

w odbycie jest punkt G mężczyzny

Męski punkt G
Cytat:
Z punktu widzenia anatomii mężczyźni nie mają punktu G, który odnosi się do szczgólnego punktu anatomicznego w ciele kobiety. Niektórzy męskim puntkem G określają prostatę, której masaż może spowodować dość silne podnieceni mężczyzny.

Po założeniu na palec prezerwatywy i zwilżeniu jej śliną lub żelem na bazie wody, powoli wsuń go do jego odbytu. Rób to stopniowo i delikatnie, nie spiesz się i pamiętaj o tym, że najważliwsza jest zewnętrzna trzecia część odbytnicy. Wsuwając palec powoli zwiększasz jego pragnienie i pozwalasz wam obojgu przywyknąć do tej nowej techniki. Na początku przesuwaj palec w głąb i na zewnątrz. To pomoże zwiotczyć mięśnie odbytnicy. Kiedy oboje osiągniecie zadowolenie a twój palce jest cały w środku, zagnij go i zacznij wykonywać ruch "przywoływania" (chodź tu). W ten sposób będziesz masować jego prostatę. Niektórzy mężczyźni mogą w ten sposób osiągnąć orgazm. Niektórzy uwielbiają taki rodzaj stymulacji połączony z seksem oralnym. Właśnie to masowanie prostaty określane jest czasem jak męski punkt G.

Żródło: http://www.mediweb.pl/

nie chciało mi się pisać wiec proszę :P

mlody1986 - Sob 12 Maj, 2007

hmm.... no i jak się przyzwyczaję to później już zawsze będę dochodzić z 'palcem w dupie' tak? ;) heheeh
ankylosaurus - Nie 13 Maj, 2007
Temat postu: Re: Przyspieszyć orgazm
mlody1986 napisał/a:
Wiele facetów ma problem, bo ma przedwczesny wytrysk, a ja mam inaczej...

chodzi o to, że chcę mieć wytrysk szybciej, czasem jak się kocham to słyszę - długo jeszcze? i wtedy to już wogóle mi się odechciewa :| a jak wyciągnę i zaczynam się masturbować - lub po prostu tylko walonko bez seksu to też trwa to długo eh... zauważyłem, że jak np napnę mięśni (nog, posladkow) to idzie szybciej, tylko nie wiem czy druga strona to widzi - i czy inni tez tak robią - żebym nie wyszedł na dziwaka ;)

Nie jeden chciałby się z Wami zamienić. xD Tak źle i tak niedobrze. :roll:

mlody1986 - Nie 13 Maj, 2007

tak to już bywa... często myślę, że wolałbym mieć przedwczesny - byłoby łatwiej... ;)

Uwierz, że nie. Z wielu facetów, laski się po prostu śmieją, że wystarczy im 5 minut razem z rozbieraniem xD I mimo, że Twoja dziewczyna już nie wyrabia zawsze będzie pamiętać, jakiego miała wytrzymałego chłopaka :D Po czasie powinna się wprawić i dla niej nie będzie już za długo, tylko normalnie :)
mlody1986 - Nie 13 Maj, 2007

no tak... tak jak mówiłeś i tak źle i tak niedobrze ;)
Fantom17 - Nie 13 Maj, 2007

mlody tyle ze wtedy i Ty nie bylbys zadawolony i Twoja partnerka...a tak jak mozesz dlugo sie kochac to masz respect u kobiet :]

Fantom17 napisał/a:
mlody tyle ze wtedy i Ty nie bylbys zadawolony i Twoja partnerka...a tak jak mozesz dlugo sie kochac to masz respect u kobiet :]

No dokładnie :D

Wiktor222 - Pon 14 Maj, 2007

A ja jeestem krótko dystansowcem jak to zmienić?
adadverts - Pon 14 Maj, 2007

Cytat:

A po co zmieniać? Możesz sobie szybko sprawić przyjemność, więc wszystko gra.

Ale laska sobie nie sprawi przyjemności i co teraz ?

Wiktor222 napisał/a:
Ale laska sobie nie sprawi przyjemności i co teraz ?

A czy to twój problem? Widocznie ona dochodzi za wolno, niech popracuje nad przyspieszeniem :wink:

ankylosaurus - Pon 14 Maj, 2007

adadverts napisał/a:
Cytat:

A po co zmieniać? Możesz sobie szybko sprawić przyjemność, więc wszystko gra.

Pffff, czyżby egoista seksualny? :roll:
Według mnie krotkodystansowiec to najgorsza sprawa, przy karłowatym penisie, jeśli chodzi o seks - wybacz za szczerość. Ale to da się zmienić. xD Ćwicz mięśnie PC, to po pierwsze... ćwiczenia znajdziesz w darmowym E-booku z tej strony, po drugie - masturbacja i powstrzymywanie się od wytrysku - rozumiesz. xD Czujesz, że dochodzisz, więc przestajesz, odczekujesz i dalej... można to kontynuować bardzo długo. To naprawdę pomaga, przynajmniej będziesz wiedział, kiedy dochodzisz i co więcej - będziesz mógł temu zaradzić! :D Polecam... No i sposób, którego nie preferuję - ale cóż, skuteczny: po prostu przed seksem sobie zwal - gwarancja dłuższego stosunku. :D

Ale mój dystans trwa 5 minut góra ;/

No to korzystaj z wyżej podanych metod i powinno być lepiej.

Wiktor222 napisał/a:

A więc tylko 5 minut dzieli cię od przyjemności. Always look on the bright side of life :wink:

ankylosaurus napisał/a:
Według mnie krotkodystansowiec to najgorsza sprawa, przy karłowatym penisie, jeśli chodzi o seks - wybacz za szczerość.

A według mnie nie ma nic gorszego niż uleganie feministycznej propagandzie rodem z "Cosmopolitan".
Jak laska chce mieć orgazm w trakcie seksu z partnerem, to niech się nauczy szybciej go osiągać. Nie napisano jeszcze E-booka z ćwiczeniami na ten temat? :lol:

adadverts napisał/a:
Wiktor222 napisał/a:

A więc tylko 5 minut dzieli cię od przyjemności. Always look on the bright side of life :wink:

ankylosaurus napisał/a:
Według mnie krotkodystansowiec to najgorsza sprawa, przy karłowatym penisie, jeśli chodzi o seks - wybacz za szczerość.

A według mnie nie ma nic gorszego niż uleganie feministycznej propagandzie rodem z "Cosmopolitan".
Jak laska chce mieć orgazm w trakcie seksu z partnerem, to niech się nauczy szybciej go osiągać. Nie napisano jeszcze E-booka z ćwiczeniami na ten temat? :lol:

Przyznam szczerze, że nie miałem okazji czytania Cosmopolitan, ale akurat o egoistach seksualnych - tak. xD Widzisz... chyba masz problemy ze zrozumieniem postów - facet nie napisał, że laska Go ciśnie i, że narzeka... On po prostu wie, że dochodząc w 5 minut nie sprawi Jej przyjemności i chce to zmienić. W dodatku, niewielu zadawala się tak krótkim stosunkiem, nie po to jest cała gra wstępna, żeby mieć przyjemność przez dwie minuty - ale jeżeli Tobie to odpowiada, to spoko - może przy np. Twoim (załóżmy) 10 razie ssumowany czas stosunków równy będzie jednemu z udziałem wyćwiczonego faceta - brrrrrrawo. :D Zresztą, nie mnie jest gestykulować - odpowiadam tylko na pytanie. xD

paulinka - Wto 15 Maj, 2007

adadverts napisał/a:

A czy to twój problem? Widocznie ona dochodzi za wolno, niech popracuje nad przyspieszeniem :wink:

jesteś okropny!!!
przez takich jak ty to odechciewa sie facetowi zrobić dobrze dopóki sam nie zrobi tego co trzeba!!!!!
facet który nie uznaje za priorytet tego by kobiecie było dobrze to cham głupek d egoista i jakiś alfons bo tak sie zachowuje ktoś kto korzysta z usług prostytutek a nie sypia z normalnymi kobietami!!!!!!
normalnie z chęcią bym Ci strzeliła po ryju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

adadverts - Wto 15 Maj, 2007

Oho... uderz w stół, a nożyce się odezwą :lol:
Alex-sex - Wto 15 Maj, 2007

adadverts napisał/a:
kocham ten text xD ale w pewnym sensie zgadzam sie z paulina bo chcialbys tak ze jak dziewczyna dojdzie a ty jeszcze nie to ona by schodzila z ciebie i pa??
adadverts - Wto 15 Maj, 2007

Alex-sex napisał/a:
w pewnym sensie zgadzam sie z paulina bo chcialbys tak ze jak dziewczyna dojdzie a ty jeszcze nie to ona by schodzila z ciebie i pa??

No pewnie. Bezwzględny brutal ze mnie - laski mnie za to uwielbiają 8)

Tak tu sobie trochę ironizuję w tym temacie. Chciałem tylko zwrócić uwagę, że wiele się mówi i pisze o walce z przedwczesnym wytryskiem, a o kobiecej anorgazmii (czyli trudności w osiąganiu orgazmu) się w zasadzie milczy (taka nowa polityczna poprawność). A tymczasem jest to jak najbardziej rzecz poddająca się leczeniu.

Życie jest jak gra w ciacho - ostatniego na mecie spotyka przykrość :lol:

ankylosaurus - Sro 16 Maj, 2007

Taaa, tylko, że kobiety mają wpisane w naturze i jest to potwierdzone naukowo, że podniecają się o wiele wolniej - najpierw te wszystkie gry wstępne, rozgrzewanie... Dlatego trzeba się trochę wysilić, a nie kończyć po 2 minutach. :D
W zasadzie... dobrze widzieć też drugą stronę metalu... trochę przekolorowaną niestety. xd

paulinka - Sro 16 Maj, 2007

adadverts napisał/a:

szczerze to wydaje mi sie że jesteś przystojnym nadzianym kolesiem i laski bardziej na Twoja kase niż na Ciebie leca bo nie znam żadnej która uwielbia faceta za to że jest słaby i nie potrafi doprowadzic jej do orgazmu i tu nie mam na mysli kobiet z problemami z orgazmem bo nie wszystkie je maja ale najczesciej facet dochodzi szybciej wkoncu plec piekna to chlopcy szybciej sie podniecaja
nie lubie sie kłócić a ostatnio mnie poniosło ale po prostu czegos takiego co piszesz nie da sie sczytać w spokoju!!!!!