Luźne dyskusje o męskich sprawach - Opalanie się na balkonie
antares - Czw 03 Maj, 2007 Temat postu: Opalanie się na balkonie Ma takie pytanie czy na balkonie faceci mogą opalać się całkiem na golasa. Bo jak dziewczyny opalają się toplaes to ok. a jak facet opala się na balkonie całkiem goly to wielkie chalo.
Czy facet może się opalać na balkonie całkiem nago??
skywalker - Czw 03 Maj, 2007
Zależy czy mieszkasz w mieście w bloku czy gdzieś w innym miejscu gdzie nie przykuwasz zbytnio uwagi
antares - Czw 03 Maj, 2007 Temat postu: Opalanie się na balkonie No narazie mieszkam w bloku
skywalker - Czw 03 Maj, 2007
W takim razie nie radzę... no chyba że chcesz sie narazić na potępienie ze strony starszych "pań" wbrew pozorom mają nie najgorszy wzrok... Najgorsze są takie które z lornetkami w oknie stoją i ostentacyjnie sie gapią
antares - Czw 03 Maj, 2007 Temat postu: Opalanie się na balkonie Wiesz nie zawsze mam okasje wyskoczyc na plaże to nieraz na balkonie a nieraz chciałbym opalić penisa ale jeszcze nigdy na balkonie nie opalałem się bez slipów
Bruno Pelletier - Czw 03 Maj, 2007
topless nie oznacza nago, tylko bez stanika....
my ( większości przypadków) nie nosimy staników... więc nie ma mowy o opalaniu się topless... Natomiast, jeśli kobieta opala się całkiem nago, to dlaczego mężczyzna miałby tego nie robic. To tylko i wyłącnzie zależy od ich poczucia estetyki.... No i od tego, czy nie będzie to skandalem dla sąsiadów
paulinka - Czw 03 Maj, 2007
moja mamcia postanowiła zaoszczedzic na solarium i opalała sie nago na balkonie pech chciał że po pół roku przyjechali wymienic żarówke w niedziałajacej latarnii koło naszego balkonu...
od tamtej pory woli wydac kase na solarium i tam wyrównac odpalenizne...
ja tam nie mam nic przeciwko jakbym jakiegos młodego przystojnego sasiada tak wylukała to z kumpelami umówłybysmy sie na piwko i razem poogladały :P:P
Fantom17 - Czw 03 Maj, 2007
czekaj czekaj paulinka przeciez co wam przeszkadza zarowka w lampie ktora i tak nie swieci w dzien tylko w nocy bo chyba kazdy czlowiek ktory opala sie na balkonie to robi to w dzien no chyba ze ksiezyc u Ciebie dziala jak promienie sloneczne...nie odbieraj tego ze sie czepiam tylko szukam logiki w Twojej wypowiedzi.
Przy okazji ja sie nigdy nie opalam na balkonie nago,raz mialem taka sytuacje(jak bylem sam w domu) ze jak wyszedlem na balkon goły bo chcialem wziasc garnek z zupa to zobaczyla mnie sasiadka z bloku obok(bo akurat nasze mieszkanai sa na styku łaczacym bloki wiec praktycznie "zagladamy" sobie w okna) i odrazu spalilismy cegłe....dobrze ze moj penis byl wtedy w poł-wzwodzie wiec wygladal przyzwoicie ale przez pewien czas jakos dziwnie sie czulem gdy ja mijalem tymbardziej ze jest mlodsza 2 lata.
Vassil - Czw 03 Maj, 2007
Mi się wydaje, że Paulince, chodziło o to, że jak przyjechali fachowcy (MĘŻCZYŹNI) wymieniać żarówkę w lampie to delikatnie mówiąc spłoszyli jej mamę ...ale on to pewnie lepiej wytłumaczy.
Ja na balkonie raczej się w ogóle nie opalam, tym bardziej nago, ale móij znajomy opowiadał jak kiedyś się nago opalał na balkonie (3 piętro) to akurat prezechodziła jakaś grupka pań 25-20 lat i jak mówił było ich około 10 i mu penis stanął, a one wszystko to widziały
Ale jak mieszkasz powyżej 5 piętra i nie ma w pobliżu "innych" okien, no to spoko opalaj się na golasa!!!
Alex-sex - Czw 03 Maj, 2007
ja jedynie w solarium sie opalam ale to raz na 3 tygodie bo 5 min bo ja nie przepadam w ogole za mocna opaleniznom lubie lekko pomaranczowa skore xD
luter - Czw 03 Maj, 2007
nie mam takiego problemu, bo niestety nie posiadam balkonu. Czasem chodzę do solarium, ale jak się ociepli chyba wybiorę się na jakąś plażę dla naturystów
skywalker - Pią 04 Maj, 2007
A ja opalam sie jak kosze trawę koło domu
Alex-sex - Pią 04 Maj, 2007
to fajnie jest w tym Zasiedmiogórogród xD macie Burdel Krolewny Śnieżki trwawe wokol domu//ja tez takj cjce :/ xD
A no nie narzekam ale w niebie jest lepsze towarzystwo
jo sczegolnie św. Piotr rozkereca imprezy a Judasz zaopatruje nas w alkohol xD
Mnie wystarczyłby tylko Judasz do zaopatrywania a imprezę rozkręciłbym sam
jo i bys potowarzyszyl Matce Teresie z Kalkuty
Wolałbym św. Marylin Monroe
Dodano: Pią 04 Maj, 2007
Całkiem rozrywkowa babka
ona nie byla świeta xD
NIe?? A przysiągłbym że .... No cóż ale i tak rozrywkowa z niej babka
"happy brithday to you..." xD jej popisowy numer XD
Gość - Pią 04 Maj, 2007
Ja nie mam balkonu, bo nawet nie mieszkam w mieście.
mam działeczkę, domek jednorodzinny i mogę sie opalać jak mi sie podoba
Natomiast moja dziewczyna opalała sięnago na balkonie i chłopak który mieszka nad nią ciągle ją podglądał, bo wychylał głowę ze swojego balkonu
paulinka - Pią 04 Maj, 2007
chodziło o to że oni wymieniali żarówke a wkoncu w nocy nie wymieniaja żarówek w lampach ulicznych przynajmniej nie u mnie w miescie!!!
a oni zaczeli gwizdac a mamuska jak ich zobaczyła to uciekła szczerze muwiac to maja mamcia jak na swój wiek to niezła sztuka i panowie zaczeli sie ślinić :P:P
no np moj kolega zakochal sie w mamie mojego innego kolegi (niezla sztuka ) ale przeszlo mu po jakims czasie xD
w 3 gim znajomi z klasy pomylili mnie z moja mama wtedy byłysmy jednego wzrostu a ona ubrała moja charakterystyczna bluzke też miała czerwone loczki jak ja wtedy szła tyłem a kumpel podleciał i wziął ja na rece on spalił sie ze wstydu a starsza powiedziała że mam mu postawic browar i na 2 dzien poszlam z nim na piwko zabawnie było
ja jakbym zrobil cos takiego to bym zakopal sie pod ziemie xD
bylo mu głupio ale moja starsza jest naprawde spoko zawsze na biwak kupywała browar dla wiekszosci zanjomych z klasy muwiła gdzie schowac a jak jechałam za granice i wiedziała że chce kupic alko a baba nie pozwalała to muwiła że mam powiedziec że to dla niej a jak babaka zadzwoni to ona powie że dla niej a jak wypije mam pobic butelke i jak co to mie sie pobiło
była ze mna na biwakch balach połowinach i wszystkie imprezki wpominam wspaniale a zaraz lecimy do naszej wspulnej znajomej na browarka :P:P moja mamuska to moja najlepsza psiapsiułka i wikszosc znajomych to wie
ja mialem tak z Tata xD zawsze mi kupywal browryt (teraz nie musi jestem pelnoletni) ale kryje mnie przed mama jak cos zmajstruje xD
| Alex-sex napisał/a: | ja mialem tak z Tata xD zawsze mi kupywal browryt (teraz nie musi jestem pelnoletni) ale kryje mnie przed mama jak cos zmajstruje xD |
u mnie to samo tylko teraz czesto ja musze isc do sklepu bo muwi że ona mi kupywała to teraz ja moge sie przejsc do sklepu-ale wytedy stawia wiec i tak wychodze na plus
|
|