Luźne dyskusje o męskich sprawach - stoi mi, co robic
adamox - Sob 07 Kwi, 2007 Temat postu: stoi mi, co robic mam problem. Kiedy jestem na basenie, nie wazne czy ktos tam wczesniej zdjal gacie czy cos w tym stylu, to mi zawsze stoi. Dlaczego tak jest? Wkurza mnie to maks bo musze sie dziwnie przebierac zeby tego koledzy nie zauwazyli, pomozcie mi zeby tak nie stal zawsze.
Vassil - Sob 07 Kwi, 2007
Ja też tak mam podobnie jak większość facetów. przypatrz się dobrze, a to dostrzeżesz. Ja się tym w ogóle nie przejmuję, bo to normalne, że stoi. To znaczy że jesteś zdrowy, bo twój organizm prawidłowo reaguje. Jak mi stoi to i podprysznicem i w szatni stoję z "prostą pałą A na to raczej nie ma sposobu, więc się nie przejmuj i niewstydź. Większość tak ma!!!
Alex-sex - Sob 07 Kwi, 2007
ale dziwnie to wyglada jak stoi ci dragal xD czasami dobrze przed basenem sobie zwalic ja czesto chodze na basen lubie porownac czasami czy jestem w normie co do moich kolegow
Może i dziwnie, ale jak zabawnie jak trzem facetom naraz stoi kutas. A patrzy to chyba każdy na każdego!
xDD kocham basen pelno zwal sie robixD ja chodze do klubu siatkarsiego i zawsze natrysk wszyscy "jupi xD" albo jak zdobedziemy pkt i biegniemy do siebie i klepiemy sie po tylkach i w ogole caly czas sie smiejemy
No i tak powinno być. Ja tam chodzę nieraz ze znajomymi na basen i pod natryskiem pełen luzik, nawet jak któremuś stanie
no przeciez jak stanie to swiat sie nie zawali i nie ucierpi to na naszej reputacji
A i są tego pewne plusy. Przynajmniej inni mogą zobaczyć jakiego wielkiego masz kutasa.
ej ile w ogole jest pojec na okreslenie penisa? napewno duzo a takie ktore najbardziej mi sie podoba to kutas xD fajnie brzmi
Mi też się podoba słowo KUTAS. To najbardziej opisuje co facet ma w gaciach
xD masz rtacje w 100 % bo np wacek kojarzy mi sie z czyms smierdzacym i dlugim i zwiadlym w ogole bleee xD
Nie nawidze tego słowa. Mi to się kojarzy z penisem starego dziada, któremu już nawet nie staje i jest jak flak
masz racje xD w ogole a pracie?;>
Prącie może jeszcze być, ale to u lekarza tak powiedzieć można Członek brzmi poważnie, pała może być, o albo dzida - spoko, ale mało dosłownie
dzida xD nom pelno tych okreslen u nas mowimy na dworzu zamiast zrobila mi laske/loda to zrobil/obrobila kija xD
Vassil - Nie 08 Kwi, 2007
Określeń jak widać pełno. Ale KUTAS jest the best
luter - Wto 10 Kwi, 2007
erekcja pod prysznicem jest czyms zupelnie normalnym i wo gole nie nalezy sie tym przejmowac. Ja tez tak czesto mam nizaleznie czy jestem w gaciach czy bez.
grzesiek_19 - Pon 30 Kwi, 2007
mi też staje i jakoś nie przejmuję się tym to coś naturalnego
ankylosaurus - Nie 13 Maj, 2007
| Alex-sex napisał/a: | ej ile w ogole jest pojec na okreslenie penisa? napewno duzo a takie ktore najbardziej mi sie podoba to kutas xD fajnie brzmi |
Kutas, fifol, sisior ( xD), penis, prącie, członek, fiut, wacek, ptaszek, patyk, kijek, siusiak (tak mama zawsze gada ), pała, drąg... ja znam tyle, albo mnie gdzieś umknęło:P
Kutas żądzi Fifol też mi się widzi.
Alex-sex - Pon 14 Maj, 2007
Fifol?? pierwszy raz slysze ale niezle xD
mateusz_papuga - Pon 14 Maj, 2007
JA znam tesch Pisior, i Basior :Dha nawet Piętaszek koleżanka mowi tesh Maczuga xD
Vassil - Pon 14 Maj, 2007
Ja myślę, że to cały słownik można by było napisać z takimi określeniami, bo tyle ich jest... Ale KUTAS jest the best
dicembre1 - Pon 14 Maj, 2007
nom ja innego okreslenia nie potrafie uzyc tylko kutas
jest jeszcze jedno ale brzydkie okreslenie- ch....j
|
|