Luźne dyskusje o męskich sprawach - co robicie ze sperma
caras - Sob 07 Kwi, 2007 Temat postu: co robicie ze sperma co robiecie ze sperma, jak skonczycie "w srodku"
mowa o stosunku bez gumki ...
recznik
czekacie az samo wyplynie i ...
getu - Sob 07 Kwi, 2007
poki co nie koncze w srodku wole na brzuszku, piersiach itd.
Gość - Sob 07 Kwi, 2007
Po stosunku moja dziewczyna prze i wylatuje wszystko na podłożoną chusteczkę chigieniczną
Vassil - Sob 07 Kwi, 2007
Podczas masturbacji na ścianie, albo na brzuchu. Czasami w chusteczce, albo na podłodze
Bruno Pelletier - Sob 07 Kwi, 2007
heroes84, raczej wszystko nie wyleci.... to znaczy nie wypłynie...
caras - Sob 07 Kwi, 2007
ej .. ej ...
ale mi po sexie z kobietra
Alex-sex - Sob 07 Kwi, 2007
ja to robilem kilka razy z dziewczyna ale nie wiem dokladnie o co ci chodzi co robimy ze sperma najczesciej to ona zostaje w prezerwatywie lub na twarzy dziewczyny i na moich rekach xD
caras - Sob 07 Kwi, 2007
Alex-sex, sex bez gumki .. zakonczenie w srodku ...
czekacie az sperma wyplynie czy kochacie sie dalej a sprerma brudzi wszystko do okola .. czy podczas wyplywania rozmazujesz ja po niej ... czy .... etc ....
Alex-sex - Sob 07 Kwi, 2007
no raczej po niej nie? i ona bawi sie ja jak mazia xD zrobilem to raz a tak to nie koncze w srodku
paulinka - Sob 07 Kwi, 2007
zależy kto na górze pod koniec zabawy to nieraz na moim brzuszku lub piersiach nieraz na jego brzuchu i klatce albo na moim tyłeczku i wtedy na poczatku zwykła chusteczka a potem takie mokre,nawilżana dla dzieci -zawsze mam w szafce przy lóżku -a jakby wyszlo poza domem to ze soba nosze nawilżana do higieny intymnej... a jak anal i do konca w środku to po wytrysku ide do ubikacji sie opróżnic i umyc
caras - Sob 07 Kwi, 2007
widze ze chociasz paulinka mnie zrozumiala
dzieki :*
[ Dodano: Nie 08 Kwi, 2007 ]
widze ze temat ucichl .. moze sie jeszcze ktos wypowie ....
budnis - Nie 08 Kwi, 2007
moja kobietka to idzie sie umyć zanim wiekszość wycieknie
love508 - Nie 08 Kwi, 2007
zlizujemy
krazik - Pon 09 Kwi, 2007
a naie łatwiej założyć majteczki i wkładke i poczekać jak samo wyleci. wkładka to wchłonie
Bruno Pelletier - Pon 09 Kwi, 2007
gdyby większość wypływała nie dochodziłoby do zapłodnienia moi drodzy....
luter - Pon 09 Kwi, 2007 Temat postu: Re: co robicie ze sperma
| caras napisał/a: | co robiecie ze sperma, jak skonczycie "w srodku"
mowa o stosunku bez gumki ...
recznik
czekacie az samo wyplynie i ... |
jakieś dziwne pytanie. jak jest w środku to jest i koniec i tam zostaje!
love508 - Wto 10 Kwi, 2007
hhahahahahhha
Gość - Sro 11 Kwi, 2007
Oczywiście że większość wypływa. I w ciąże można zajść, chyba że trafiło sie dni niepłodne.
Jak kocham się z dziewczyną w plenerze, to zawsze mamy paczkę chusteczek. Ona klęka, podkłada chusteczkę i prze, by wyleciało. Oczywiście nie wszystko od razu wyleci. Potem mi mówi że spływa w środku i ponoć jest to fajne uczucie
ilonka__23 - Sro 11 Kwi, 2007
Jak to co robię ze spermą?! Oczywiście namawiam mojego Misia w lato np na dietę owocową co daje efekt że sperma jest niemalże słodka. No i co wtedy z nią robię? Naturalnie wyciskam z niego wszystkie soki:) I wydaje mi sie że nie ma w tym nic złego zwłaszcza kiedy widzę jaką mu to sprawia przyjemność:) Czasem jednak nie wcina przecież owoców wtedy albo sperma pozostaje w gumce, albo we mnie jeśli łykam proszki, albo mniej słodka trafia do mojej buzi:)
Pozdrawiam!
mateusz_papuga - Sro 11 Kwi, 2007
jak sie spuścić podczas pierwszego stosunku? z dziewczyna która tez robi to pierwszy raZ? czy do gumki? czy na plecki czy jak? skoro na 100% nie wezmie do ust
Gość - Sro 11 Kwi, 2007
Ja na Twoim miejscu , jeżeli robicie to pora pierwszy to spuściłbym sie do gumki - tak standardowo, O innych sposobach typu na twarz nie kombinuj przy pierwszym podejściu, bo nie wiesz czy będzie jej to sie podobać, może nawet ją to obrzydzić. Później jak będziecie bardziej poznawać swoje ciało to bardzo fajnie spuszcza się na cycuszki (dziewczyny bardzo to lubią), lub na pośladki (tylko tu uważać by sperma nie spłynęła do pochwy). A jak już wejdziecie w fazę ostrego rżnięcia trzy razy dziennie (każdy to przechodzi jak zaczyna ) to możecie próbować do buzi i inne takie urozmaicenia
|
|