Luźne dyskusje o męskich sprawach - SEX ANALNY pyt?

20latek - Pią 06 Kwi, 2007
Temat postu: SEX ANALNY pyt?
Mam pytanie w szczególności do dziewczyn a mianowicie czy nie boli was to jak ktos wam wkladapenisa do pupy? bo ja sobie dzisiaj palca wlozylem dlaciekawosci tak z cmi juzmie bolalo a codopiero penis 14 cm i owiel gróbszy od palca
paulinka - Pią 06 Kwi, 2007

jak sie weźmie wazeline i powoli delikatnie sie wprowadza to nie boli ale jeżeli jest nie odpowiednie nawilżenie albo zrobi sie to zbyt szybko to potyrafi zabolec
Gość - Pią 06 Kwi, 2007

Ja to zrobiłem z moją poprzednią dziewczyną. Bardzo ważne jest nawilżenie.
My stosowaliśmy lubrykant o nawie AQUA Gel :)
Trzeba pamiętać, że mięśień odbytu też trzeba trenować, by potem nie bolało.
Z obecną dziewczyną przygotowywujwmy sie do anala, narazie wkładam jej paluszki, ale jak pupa bedzie juz rozciągliwa to...

Eston - Sob 07 Kwi, 2007

ja to robilem z moja dziewczyna okolo miesiaca temu..nie mialem nic nawilzajacego pod reka wiec wzialem krem nivea..powiem szczerze ze gladko weszlo..polecam.. :mrgreen:
love508 - Sob 07 Kwi, 2007

ja to zrobilem z facetem :) bylo super i nic nie bolalo !!!!!!!!!!
zola - Sob 07 Kwi, 2007

love508 napisał/a:
ja to zrobilem z facetem :) bylo super i nic nie bolalo !!!!!!!!!!

Wiem ja też, jak był wyluzowany to spoko, jeszcze w gumce super.

Bruno Pelletier - Sob 07 Kwi, 2007

no, w gumce super - pod względem rozsądku

ale jednak super bez gumki - jeśli chodzi o doznania :)

love508 - Sob 07 Kwi, 2007

Bruno Pelletier napisał/a:
no, w gumce super - pod względem rozsądku

ale jednak super bez gumki - jeśli chodzi o doznania :)

hmmm trzeba sprobowac

poza tym czesc Bruno, milo cie znow idziec, nie bylo mnie tu chyba 6 miesiecy :)

BOOYA - Czw 03 Maj, 2007

http://www.wrzuta.pl/audio/5ZRj8H4Dqw/
pablo115 - Czw 03 Maj, 2007

Ja to robie z kolesiami w dwie strony i jest spoko :)
Alex-sex - Czw 03 Maj, 2007

kolo szalejesz opisz to dalej :P
Vassil - Czw 03 Maj, 2007

No właśnie! :)
luter - Czw 03 Maj, 2007

Ja zabawiałem się analnie z moją byłą. Na początku miała duże opory ale później to spoko. Rzeczywiście najważniejsze jest odpowiednie nawilżenie i przygotowanie np przez masaż i nie gwałtowne wejście. Z facetem jeszcze nie próbowałem...ale na wszystko przyjdzie pora.

Ein Erfolg führt zum nächsten - sukces prowadzi do...??
luter - Czw 03 Maj, 2007

...prowadzi do kolejnego (następnego). Póki co to się sprawdza!!! i niech tak zostanie!!!

mam nadzieje ze to sie nie skonczy :P
luter - Czw 03 Maj, 2007

JA TEŻ!!!

moje zycie jest jak sinusojda raz nad powierzchnia raz pod czyli wzloty i upadki czyli sukcesy i porazki xD
luter - Czw 03 Maj, 2007

to chyba tak jak i u większości. Nie zawsze jest OK - u mnie też. Póki co jestem na wznoszącej się części sinusoidy. Nie zawsze w ogóle potrafię się cieszyć ze swoich sukcesów nawet tych drobnych, przyjmując postawę że to mi się należy. Wtedy właśnie wychodzi ze mnie pewnego rodzaju egoizm.
pablo115 - Pią 04 Maj, 2007

Jestem aktywny i pasywny lubie puknąć kolesia ale czasami też lubie się "oddać" wiecie jak jakiś chłopak jets 100% pasywny to wchodzi jak w masło nawet bez nwawilżenia :) ale jak jakiś jest a i p to miodzio bo wsyztko ciasne i na swoim miejscu :) Aż chce się ruchać :) Zdarzyło się nie raz że jak pukałem chłopca to doszedł bez dotykania penisa ręką mi też sie tak raz zdarzyło jak mnie wziął :) Symulacje męskiego pkt G :) i prostaty :)
Alex-sex - Pią 04 Maj, 2007

Uuuuu slucham tego z niesmakiem xD bo jem sniadanie xD
pablo115 - Nie 06 Maj, 2007

To ni jedz jak wchodzisz na forum :)
BOOYA - Wto 08 Maj, 2007

http://www.wrzuta.pl/audio/5ZRj8H4Dqw/
Bruno Pelletier - Czw 17 Maj, 2007

pablo115, kto Ci nagadał głupot, że pasywnym "wchodzi jak w masło"?.....Alex-sex, a Ty nie wiesz co dobre ;)
pablo115 - Pią 18 Maj, 2007

Jezu to przenośnia ty się wszytkiego czepiasz na tym forum włuż troszke wyobraźni, ok? I moze powiesz mi ze to nieprawda ze jak koleś przez 5 lat codzinnie daje dupy to nie wchodzi łatwo ... widocznie jestem młodszy wielekiem a mam większe doświadczenie od ciebie. Pozdro!
Bruno Pelletier - Sob 19 Maj, 2007

pablo115, doświadcznie.... w to nie wnikam....

czepianie się - nikogo się nie czepiam

włuż - pisze się włóż - teraz się czepiam

miałem w życiu bardzo wielu mężczyzn - aktywnych i pasywnych - nie było róznicy

jedyną róznicą jest to, że ci strikte pasywni poporstu wiedzą jak się rozluźnić!!!

pablo115 - Nie 20 Maj, 2007

Pozostawie to bez komentarza ... o Boski i wszechmogacy ... :)
Bruno Pelletier - Pon 21 Maj, 2007

pablo115, te epitety to do mnie? ależ dziękuję serdecznie :P