Luźne dyskusje o męskich sprawach - SEX ANALNY pyt?
20latek - Pią 06 Kwi, 2007 Temat postu: SEX ANALNY pyt? Mam pytanie w szczególności do dziewczyn a mianowicie czy nie boli was to jak ktos wam wkladapenisa do pupy? bo ja sobie dzisiaj palca wlozylem dlaciekawosci tak z cmi juzmie bolalo a codopiero penis 14 cm i owiel gróbszy od palca
paulinka - Pią 06 Kwi, 2007
jak sie weźmie wazeline i powoli delikatnie sie wprowadza to nie boli ale jeżeli jest nie odpowiednie nawilżenie albo zrobi sie to zbyt szybko to potyrafi zabolec
Gość - Pią 06 Kwi, 2007
Ja to zrobiłem z moją poprzednią dziewczyną. Bardzo ważne jest nawilżenie.
My stosowaliśmy lubrykant o nawie AQUA Gel
Trzeba pamiętać, że mięśień odbytu też trzeba trenować, by potem nie bolało.
Z obecną dziewczyną przygotowywujwmy sie do anala, narazie wkładam jej paluszki, ale jak pupa bedzie juz rozciągliwa to...
Eston - Sob 07 Kwi, 2007
ja to robilem z moja dziewczyna okolo miesiaca temu..nie mialem nic nawilzajacego pod reka wiec wzialem krem nivea..powiem szczerze ze gladko weszlo..polecam..
love508 - Sob 07 Kwi, 2007
ja to zrobilem z facetem bylo super i nic nie bolalo !!!!!!!!!!
zola - Sob 07 Kwi, 2007
| love508 napisał/a: | ja to zrobilem z facetem bylo super i nic nie bolalo !!!!!!!!!! |
Wiem ja też, jak był wyluzowany to spoko, jeszcze w gumce super.
Bruno Pelletier - Sob 07 Kwi, 2007
no, w gumce super - pod względem rozsądku
ale jednak super bez gumki - jeśli chodzi o doznania
love508 - Sob 07 Kwi, 2007
| Bruno Pelletier napisał/a: | no, w gumce super - pod względem rozsądku
ale jednak super bez gumki - jeśli chodzi o doznania |
hmmm trzeba sprobowac
poza tym czesc Bruno, milo cie znow idziec, nie bylo mnie tu chyba 6 miesiecy
BOOYA - Czw 03 Maj, 2007
http://www.wrzuta.pl/audio/5ZRj8H4Dqw/
pablo115 - Czw 03 Maj, 2007
Ja to robie z kolesiami w dwie strony i jest spoko
Alex-sex - Czw 03 Maj, 2007
kolo szalejesz opisz to dalej
Vassil - Czw 03 Maj, 2007
No właśnie!
luter - Czw 03 Maj, 2007
Ja zabawiałem się analnie z moją byłą. Na początku miała duże opory ale później to spoko. Rzeczywiście najważniejsze jest odpowiednie nawilżenie i przygotowanie np przez masaż i nie gwałtowne wejście. Z facetem jeszcze nie próbowałem...ale na wszystko przyjdzie pora.
Ein Erfolg führt zum nächsten - sukces prowadzi do...??
luter - Czw 03 Maj, 2007
...prowadzi do kolejnego (następnego). Póki co to się sprawdza!!! i niech tak zostanie!!!
mam nadzieje ze to sie nie skonczy
luter - Czw 03 Maj, 2007
JA TEŻ!!!
moje zycie jest jak sinusojda raz nad powierzchnia raz pod czyli wzloty i upadki czyli sukcesy i porazki xD
luter - Czw 03 Maj, 2007
to chyba tak jak i u większości. Nie zawsze jest OK - u mnie też. Póki co jestem na wznoszącej się części sinusoidy. Nie zawsze w ogóle potrafię się cieszyć ze swoich sukcesów nawet tych drobnych, przyjmując postawę że to mi się należy. Wtedy właśnie wychodzi ze mnie pewnego rodzaju egoizm.
pablo115 - Pią 04 Maj, 2007
Jestem aktywny i pasywny lubie puknąć kolesia ale czasami też lubie się "oddać" wiecie jak jakiś chłopak jets 100% pasywny to wchodzi jak w masło nawet bez nwawilżenia ale jak jakiś jest a i p to miodzio bo wsyztko ciasne i na swoim miejscu Aż chce się ruchać Zdarzyło się nie raz że jak pukałem chłopca to doszedł bez dotykania penisa ręką mi też sie tak raz zdarzyło jak mnie wziął Symulacje męskiego pkt G i prostaty
Alex-sex - Pią 04 Maj, 2007
Uuuuu slucham tego z niesmakiem xD bo jem sniadanie xD
pablo115 - Nie 06 Maj, 2007
To ni jedz jak wchodzisz na forum
BOOYA - Wto 08 Maj, 2007
http://www.wrzuta.pl/audio/5ZRj8H4Dqw/
Bruno Pelletier - Czw 17 Maj, 2007
pablo115, kto Ci nagadał głupot, że pasywnym "wchodzi jak w masło"?.....Alex-sex, a Ty nie wiesz co dobre
pablo115 - Pią 18 Maj, 2007
Jezu to przenośnia ty się wszytkiego czepiasz na tym forum włuż troszke wyobraźni, ok? I moze powiesz mi ze to nieprawda ze jak koleś przez 5 lat codzinnie daje dupy to nie wchodzi łatwo ... widocznie jestem młodszy wielekiem a mam większe doświadczenie od ciebie. Pozdro!
Bruno Pelletier - Sob 19 Maj, 2007
pablo115, doświadcznie.... w to nie wnikam....
czepianie się - nikogo się nie czepiam
włuż - pisze się włóż - teraz się czepiam
miałem w życiu bardzo wielu mężczyzn - aktywnych i pasywnych - nie było róznicy
jedyną róznicą jest to, że ci strikte pasywni poporstu wiedzą jak się rozluźnić!!!
pablo115 - Nie 20 Maj, 2007
Pozostawie to bez komentarza ... o Boski i wszechmogacy ...
Bruno Pelletier - Pon 21 Maj, 2007
pablo115, te epitety to do mnie? ależ dziękuję serdecznie
|
|