Luźne dyskusje o męskich sprawach - Staje w slipach...
Gość - Sro 28 Mar, 2007 Temat postu: Staje w slipach... Macie tak, ze np. jestescie na plazy albo na basenie- w kapielowkach albo szortach i wam staje??? no bo to chyba oczywiste i mi staje czesto xD ale u nikogo jeszcze tego nie widzialem ;o moze to dziwne ze mi staje <lol2> ? ;p
ame - Sro 28 Mar, 2007
nie widzę w tym nic dziwnego ! Gorzej by było jak by nie stawał wtedy by sie trzeba było martwic.........
Gość - Sro 28 Mar, 2007
no wlasnie... ;p ale fakt tez nigdy u nikogo tego nie widzialem xD w ogole nie widzialem aby u jakiegos faceta pała stała ;o mi czesto stoi xD a na plazy i basenie to szczeguolnie xD
paulinka - Sro 28 Mar, 2007
ja wiele razy widzilam nie wiem ale chyba nie patrzeliscie poprostu na gacie kolegów :P:P
na ogól wyglada to fajnie i nawet podniecajaco szczegulnie jak widzisz że chlopakowi który jest przy tobie "wzrasta" wtedy robi sie milo że warto bylo sie głodzic i ćwiczyc przez pół roku wkocu ktos to docenił :P:P hihi
caras - Sro 28 Mar, 2007
widze ze nasza paulinka nie jest taka grzeczna dziewczynka ...
Gość - Sro 28 Mar, 2007
A żebyś wiedział że nie jedna dziewczynka patrzy nam co nosimy w majtkach i ocenia czy tam jest coś znaczącego.
oli7 - Pią 30 Mar, 2007
Ja nawet zatanczyc niemoge z laseczka bo mi stoi
Gość - Pią 30 Mar, 2007
Oli chyba ci sztywnieją nogi a nie mały że nie możesz zatańczyć z laseczką.
Gość - Sob 31 Mar, 2007
ja z moja laska potrafie tanczyc xD i nie tylko na basenie jak sie jest pod prysznicem to czasami stajea jak plywam w basenie to nie stoi
Strikerx - Sob 31 Mar, 2007 Temat postu: odp ja nie moge sobie poradzić rano...zawsze stoi na maksa i ciężko jest go przwekonać żeby przestał...
Gość - Sob 31 Mar, 2007
Mam ten sam problem, bardzo mocną erekcję rano. Mam wtedy największą ochotę. Dobrze że ma dziewczyna też rano ma ochote, wiec przed wyjściem na zajęcia potrafimy sie dobrze odstresować
Vassil - Czw 05 Kwi, 2007
Ja już widziałem nie jednego faceta ze sterczącym fiutem, najczęściej pod prysznicem na basenie. Zresztą mi też kilka razy stawał. Ale jeżeli jest się wśród innych mężczyzn, no to wstydzić się nie ma czego bo przecież to naormalne i każdemu zdrowemu facetowi staje.
20latek - Czw 05 Kwi, 2007
jak w slipach to pół biedy gorzej jak w bokserkach bo wszystko widac
grzesiek_19 - Wto 01 Maj, 2007
mi też staje nieraz i jakoś nie robie z tego problemu
skywalker - Wto 01 Maj, 2007
Czasami mam tak że staje mi w szkole podczas lekcji... Na matematyce sie strasznie nudzę to myślę o tym i owym No i przyszedł taki dzień kiedy była matematyka... Miałem na sobie bokserki i jak zacząłem myśleć o różnych rzaczach to stanął mi... No i teraz najgorsze co sie mogło stać "sky~ do tablicy" Nie dość że nie wiedziałem o co chodzi to jeszcze wszystko widać w luźnych spodniach :/ Na szczęście tylko jedna koleżanka zobaczyła... Potem sie śmiała przez tydzień
ankylosaurus - Nie 13 Maj, 2007
heroes84 napisał/a: | Mam ten sam problem, bardzo mocną erekcję rano. Mam wtedy największą ochotę. Dobrze że ma dziewczyna też rano ma ochote, wiec przed wyjściem na zajęcia potrafimy sie dobrze odstresować |
Dokładnie to samo, najgorzej jak śpię w bokserkach luźnych i muszę rano do kibla i czekać trzeba lata, żeby się uspokoił:D Albo się jakoś bokiem przemknąć - przesrane:P
skywalker napisał/a: | Czasami mam tak że staje mi w szkole podczas lekcji... Na matematyce sie strasznie nudzę to myślę o tym i owym No i przyszedł taki dzień kiedy była matematyka... Miałem na sobie bokserki i jak zacząłem myśleć o różnych rzaczach to stanął mi... No i teraz najgorsze co sie mogło stać "sky~ do tablicy" Nie dość że nie wiedziałem o co chodzi to jeszcze wszystko widać w luźnych spodniach :/ Na szczęście tylko jedna koleżanka zobaczyła... Potem sie śmiała przez tydzień |
To samo i w dodatku na matmie:D Na szczęście noszę jeansy i to luźne, więc tak nie widać:PP
Najgorsze, że laski w mojej klasie usłyszały, gdzieś, że chłopacy nie mogą w szkole wytrzymać, bo dookoła tyle panienek i że są napaleni ostro... i teraz obczajają żmije:D
Marcinek3 - Nie 13 Maj, 2007
Najgorsze, ze jak rano wstaje a moja mama juz biega po domu i musze z kołdrą isc do kibla, a w szkole jest 10 osób i ja sam wsrod 9 panienek, kiedys na fizyce babka taka ładna do tablicy poprosiła a ja wstałem i napisałem wzór na atom, a to ona ta nauczycielka taka czerwona palec ma w buzi, a laskom oczy wysokoczyły i spojrzałem w dół no i stanął, ja na to przepraszam i usiadłem potem przez 1 tydzien nie umialem normalnie siedziec w klasie bo kazda sie rumienila xD
Alex-sex - Pon 14 Maj, 2007
hmm to ty chyba dresy nosisz i bokserki bo tylko wtedy widac xD bojak masz jeansy to nie widac chociaz troche to tak i glupio sie wstaje jak stanie a ja tylko jeansy na sobie xD
maaaks - Wto 02 Sie, 2011
Zdarza się, że jak jestem na basenie lub biorę prysznic np. basen, siłownia to penis się podniesie lub stoi. W slipach na basenie to olewam to. Czego mam się wstydzić. Trzeba to potraktować normalnie a nie robić z tego sensacji. wielokrotnie widziałem jak kolesiom kutasy stały pod prysznicem
sikora92 - Wto 01 Lis, 2011
Czasami jak pomyślę sobie o tym i owym to stanie a an basenie też sie zdarzy a najczęściej pod prysznicem, to normalne chyba ,póki staje to trzeba sie cieszyć nie jednemu staje w różnych sytuacjach
bimalco - Pią 30 Gru, 2011
Kiedyś podczas pobytu na otwartym basenie bawiliśmy się w kilku chłopaków dotykając się nawzajem kłosami kwitnącej trawy. Wystarczyło przesunąć trawę po sutku, aby wywołać u przeciwnika erekcję. Kiedy miałem erekcję szybko zwiewałem do wody, aby dziewczyny nie zauważyły co się dzieje.
Gorryl - Sro 17 Kwi, 2013
generalnie w każdej sytuacji w której moge zaprezentować swoje przyrodzenie szerzej, penis "staje na wysokości zadania"
Buduje mnie myśl, że inni mogą się do mnie porównywać w związku z czym slipy najlepiej prezentują krocze i często na samą myśl o mojej własnej męskości mi staje. Czasami (tak jak inni) nawet nie kryję się z tym ,a wręcz to eksponuję chodząc wyprostowany, drapiąc lub nawet mocno miętoląc worek. Oczywiście nie jest to permanentna erekcja i moje myśli ni krążą cały czas wokół tego czy ktoś obserwuje mi krocze.
Za to tylko jak zdejme slipy pod prysznicem - od razu na baczność
men1995 - Pią 13 Lut, 2015
Raz mi wyskoczył nawet na basenie ze slipów kąpielowych w dodatku przy tacie
al17 - Czw 26 Lut, 2015
ostatnio byłem na basenie - stanął mi w momencie, w którym chciałem wyjść z jacuzzi... miałem na sobie luźne spodenki, więc musiałem trochę poczekać
|
|