Zagięcie prącia - Skrzywiony penis :-((( - pytanie

brunet - Nie 25 Mar, 2007
Temat postu: Skrzywiony penis :-((( - pytanie
Witam wszystkich. Mam 29 lat i od 3 miesięcy mam skrzywionego penisa w lewą stronę. Czy ktoś z forumowiczów, znających się na budowie męskich narządów płciowych, mógłby mi napisać dlaczego męskie penisy ulegają skrzywieniu? I dlaczego mi w tym wieku penis się skrzywił. Rozumiem, jakbym np. dojrzewał, ale mając 29 lat?????? Czy moze to być spowodowane poprzez np. nerwy?? Byłem z tym u urologa i powiedzia mi,że nie mam się czym martwić, ponieważ jest to niewielkie skrzywienie. Jednak mi ono bardzo mocno przeszkadza wizualnie. Lekarz powiedział mi jeszcze, żebym zaakceptował ten stan i nie przejmował się nim, ponieważ gdy cały czas będe o tym myślał i gdy będę się denerwował tą sytuacją to możę dojść do takiej sytuacji, że przestanie mi w ogóle stawać:-(((((((((((. Dlaczego on już nie jest taki prosty jak jeszcze był rok temu?????? Czy penis w każdym wieku może się skrzywić???? I dlaczego w ogóle tak się dzieje:((((.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

maciek_88 - Pon 26 Mar, 2007

wszystko jest ok, prawie 60 procent meżczyzn ta taki sam problem. jest to spowodowane ukrwieniem penisa. Co prawda są pewne ćwiczenia powodujace "wyprostowanie", ale nie wiem w ilu przypadkach to pomogło. Jezeli chcesz sprobowac to na tym forum sa pzedstawione taki ćwiczenia.
pozdrawiam

muchomorek - Czw 29 Mar, 2007

Lekko skrzywiony jest ok. Lepiej kobiecie dogodzi i nie sprawi zadnych problemów. Ciekawe jest ze u wiekszoci facetow wlasnie skrzywia sie w lewa strone...
paulinka - Czw 29 Mar, 2007

bo maja kogos na lewo :P :P:P
Szymon7 - Nie 22 Lip, 2007

Hehe- tez mam na lewo :P
kamill - Sob 04 Sie, 2007

no i ja mam na lewo.... :mrgreen:
blablabla55 - Wto 07 Sie, 2007

Tez mam na lewo, ale wyczytałem że to od noszenia bokserek :) Nie wiem jaka w tym prawda, chociaż jest jeszcze druga teoria: że od masturbacji prawą ręką penis idzie w lewo, a lewą ręką penis idzie w prawo. No nie wiem, jakieś to dziwne ale wierze w teorię bokserek :)
buble-buble - Wto 07 Sie, 2007

to dobrze że ich nie noszę ;p bo i tak mam lekko skrzywionego... oczywiście w lewo :lol:
blablabla55 - Wto 07 Sie, 2007

wiesz buble, moim zdaniem bokserki są o wiele wygodniejsze.. :)
buble-buble - Wto 07 Sie, 2007

no właśnie moim nie ;p ja się w nich czuję nie swojo, ale to chyba nie na temat teraz piszemy :P
LoseQ - Pią 10 Sie, 2007

Oj biedne wasze kobiety chlopaki.... Macie kogos na lewo :D Ja tam mam zagietego w prawo. Bo wierny jestem :P :P

Wracając do tematu wcale mi to zagięcie nie przeszkadza.... Wiec nie masz się czym raczej przejmowac.... Bo sie faktycznie niepotrzebgnych kompleksow nabawisz...
Pozdrawiam

BASF - Pią 10 Sie, 2007

LoseQ napisał/a:
Oj biedne wasze kobiety chlopaki.... Macie kogos na lewo Ja tam mam zagietego w prawo. Bo wierny jestem

No ja również mam skrzywionego w prawo i martwię się tym... PiS :P Co do noszenia bokserek to wydaje mi się do najbardziej higienicznym wyjściem.

kwiatek_elk - Wto 02 Paź, 2007

Ja tam noszę bokserki. Ale się zastanawiam czy to nie przez to mam w lewą, bo całe życie śpie na lewym boku (tak mi najwygodniej) :-]
Leo8 - Czw 04 Paź, 2007

a ja mam w prawo :shock: :D jakiś problem?
xywqa - Sob 05 Sty, 2008

ja jestem leworęczny, masturbuję sie lewą ręką, śpię na lewym boku i mam skrzywionego w lewo więc wszystko mam na lewo :) i się tym nie przejmuje bo mój kuzyn ma dość mocno skrzywionego w dół
CeTeReL - Pią 25 Sty, 2008

Również na lewo - niedługo ktoś doda ankietę :D

Btw. Na lewo, na prawo, czy zawinięty w "świński ogonek" ważne żeby dziewczyna to akceptowała :wink:

kwiatluk - Pon 18 Lut, 2008

wazne żeby w praktyce się sprawdzał :wink: