Luźne dyskusje o męskich sprawach - Jak Długo wm stoi penis??
20latek - Czw 22 Lut, 2007 Temat postu: Jak Długo wm stoi penis?? Siema jak dlugo wam stoi pens bo mi bardzo dlugo az sobie niezwale
bad ziom - Sob 24 Lut, 2007
rano to mi gdzies tak 10 lub 15 minut... wkurza mnie to czasem ;]
a normalnie to az do wytrysku.
Gość - Nie 25 Lut, 2007
Ee tam mnie to chyba stoii całą noc ,gdy przebudzam sie kilka razy to zawsze stoii,pogłaszcze go i dalej śpię lub przytulę sie do żony.
Gość - Nie 25 Lut, 2007
jak jestem podniecony to pała czasem tak stoi, że aż zaczyna boleć... wtedy rączka w ruch i po kłopocie:)) a poranna erekcja jest najabrdziej wkurzającą rzeczą pod słońcem... ;/
snapee - Pon 26 Lut, 2007
jak tylko pomysle o czyms to mi stoi, zdejmuje majty juz mi stoi, zakladam pizame stoi mi , spie tez stoi ;/ praktycznie cala dobe :/
paulinka - Pon 26 Lut, 2007
| hypnosis napisał/a: | | poranna erekcja jest najabrdziej wkurzającą rzeczą pod słońcem... ;/ |
to super sprawa jak spi sie we dwoje co prawda łatwo do szkoły lub pracy sie spuźnic ale jak sie rozbudzic mozna i wprawic w dobry humor
mateusz_papuga - Pon 12 Mar, 2007
dokładnie ja mam to samo codziennnie rano nie ma dnia aby nie stał ale cóz to juz sie przyzwyczaił
muchomorek - Pon 12 Mar, 2007
Heheh... Ja narazie nie mam tego problemu. Od pewnego czasu już nie musze czekać aż opadnie. Ale Wcześniej to codziennie poranny namiocik kołderkowy
Georgx4 - Pon 12 Mar, 2007
swego czasu mialem codziennie tzw namiot hehe a teraz to juz coraz rzadziej sie od samego rana daje we znaki
chrisx005 - Pon 02 Kwi, 2007
Jak ktoś już napisał codzień rano namiocik kołderkowy Jak się wstanie to ak ze 20 minut xD, w ciągu dnia zależy od sytuacji i okoliczności w jakiej się jest
Strikerx - Wto 03 Kwi, 2007 Temat postu: odp jw
Vassil - Sro 04 Kwi, 2007
Mi też codziennie rano stoi penis dopóki się nie odleje czyli około 10 minut. A podczas dnia to tak średnio raz na godzinę, a czasem bez przerwy wtedy się masturbuje i mam z głowy na jakiś czas- na ogół przez jakieś dwie-trzy godziny. A jak ukrywacie to, że wam stoi np. na plaży czy basenie lub tam gdzie to widać???
Gość - Sro 04 Kwi, 2007
Mam rano ten sam problem, choć trudno to nazwać problemem, bo gorzejby było gdyby nie stał
Czasami mnie to denerwuje, bo chciałbym sie odlać ,a tu nawet nie mogę go wygiąć. Chyba najlepszym lekarstwem jest wtedy masturbacja albo poranny seksik, choć czasami czuje sie dyskomfortowo uprawiając seks i jednocześnie mając parcie na pęcherz. dobrze, że jednak nasze penisy są tak skonstruowane, że nie można nasikać do pochwy, bo to by dopiero sie narobiło
Pozdrawiam
Spoko - Sob 07 Maj, 2011
Stoi różnie długo zależy kiedy.
Rano do odlania się. Jak mi sie nie chce wstać to ok. godziny
[ Dodano: Sob 07 Maj, 2011 ]
| Vassil napisał/a: | | Mi też codziennie rano stoi penis dopóki się nie odleje czyli około 10 minut. A podczas dnia to tak średnio raz na godzinę, a czasem bez przerwy wtedy się masturbuje i mam z głowy na jakiś czas- na ogół przez jakieś dwie-trzy godziny. A jak ukrywacie to, że wam stoi np. na plaży czy basenie lub tam gdzie to widać??? |
Po co ukrywać. Np. na plaży. Żaden wstyd, a na basenie czy w męskiej szatni nie staje, bo jak? Widok kolesi mnie nie podnieca
Pozdro
Rufus1 - Pon 09 Maj, 2011
cieszcie się , że stoi oby tak stal , jak najdlużej, uwielbiam mieć dlugą erekcję, zwlaszcza jak kobieta leży obok
blackberry88 - Nie 26 Cze, 2011
namiot z rana, potem w ciągu dnia jak mnie cos podnieci albo sie otrę jakos niechcacy np w autobusie o jakas pania potem wieczorem przy kompieli jak go myje (higiena musi być ) to jak go ocieram to czasem sie podniesie, to chyba tyle
Malachi - Pią 15 Lip, 2011
code/
sikora92 - Wto 01 Lis, 2011
Rano to zawsze mi stoi a w czasie dnia gdy już za długo stoi to ręka idzie w ruch i po sprawie:)
ultravoilet - Pią 23 Gru, 2011
Poranny wzwód jest zajebisty, nie wiem o co się rozchodzi : D
|
|