Inne problemy - Pytanko
piterjedi - Sob 17 Lut, 2007 Temat postu: Pytanko Witam, to moj pierwszy post na forum.Pewnego razu grajac na W-Fie w pilke nozna stojac na bramce zdazyly mi sie 2 nieprzyjemne sytuacje, a mianowicie chcac obronic strzal pilka padla mi prosto miedzy nogi z niemalo sila i odleglosci :/.Przez kilka chwil niezle mnie to bolalo i tu moje pytanie: czy jest duza szansa ze jestem bezplodny ?
Dzieki z gory i prosze o powazne odpowiedzi.
Ronlado - Sob 17 Lut, 2007
haha no napewno jestes
hehe..jak nie zrobili Ci jajecznicy z jader to wszystko jest ok Ale pobadaj sobie teraz sam omackiem, czy nie masz zadnych guzow itd i czy nie powiekszylo Ci sie ktores jądro.
Pozdrawiam hehe
piterjedi - Sob 17 Lut, 2007
Nie no ksztalt jest chyba wpozo tylko boje sie czy cos w srodku sie nie stalo
Gość - Sob 17 Lut, 2007
Nie jeden dostał w jajka w swojm życiu,to nie znaczy że będzie zaraz bezpłodny.To że boli to jasne ,gdy by nie bolało to połkarze nie zasłanjali by rękami na meczach swojch jajek.
Ronlado - Sob 17 Lut, 2007
Jezeli krztalt jest wporzo to nie masz sie co martwic. Nie ma guzow, nie puchnie - gra gitara.
Nie ma co sie martwic.
Pozdrawiam.
patelacha - Pon 19 Lut, 2007
Zakiś se ogóra i po 9-ciu miesiącach sie przekonasz!
piterjedi - Wto 20 Lut, 2007
patelacha napisał/a: | Zakiś se ogóra i po 9-ciu miesiącach sie przekonasz! |
Ze co ?
Ronlado - Wto 20 Lut, 2007
Koles ma problemy ze soba nie sluchaj co on mowi.
zola - Wto 20 Lut, 2007
Ludzie co ten koleś(patelacha ) gada,gdzie admin forum??Za obrażanie innych uzytkowników jest paragraf, za nie przestrzeganie netykiety!!!
piterjedi - Wto 20 Lut, 2007
To on mnie obrazil =P? Ja nawet nie wiem o co mu chodzi...:P
zola - Wto 20 Lut, 2007
Ja wiem ze Ciebie, ale zobacz co on wyprawia na forum,każdego obraza
patelacha - Sro 21 Lut, 2007
Ronaldo rzekł:
Cytat: | Koles ma problemy ze soba nie sluchaj co on mowi. |
A jo na to:
SRANTUS DUPANTUS DYFTYRUTUS DUPTUS
Na forum kolego to każden ma prawo se gadać, ja niokogo nie obrażam, ino swoje zdanie przedkładam... Nie podoba sie to nie czytac!
zola - Sro 21 Lut, 2007
Wiesz co to jest netykieta??
piterjedi - Sro 21 Lut, 2007
Luczie ok ok nie robcie z tego tematu off topa:/ jak juz to odpowiadajcie na pytanko =P
Pozdro
crooked - Nie 11 Mar, 2007
od ilu lat jeest sperma
\
tomaszboks - Czw 15 Mar, 2007
witam wszystkich jestem na tym forum poraz pierwszy.i mam maly problem...penis podczas stosunku stoi caly czas idealnie lecz gdy dziewczyna sie nim zaczyna bawic to opada...mam 18 lat i nie wiem co mam z tym zrobic?jak temu zaradzic?prosze o odpowiedz na gg lub meila.pozdrawiam
|
|