Luźne dyskusje o męskich sprawach - Czy ktoś z was to robił?

mlody - Czw 15 Lut, 2007
Temat postu: Czy ktoś z was to robił?
Czy upraiwał ktoś z was autofellatio? Jeśli nie to co o tym sądzicie?
adadverts - Czw 15 Lut, 2007

Myślę, że to dość trudna sztuka... Gdybym umiał, to pewnie bym to robił od czasu do czasu 8)
qtasek - Czw 15 Lut, 2007

Żeby nie robic nowego tematu . Wie ktoś moze dokladniej co to jest feet work . wiem ze polega to na masturbacji partnera stopami a moze wie ktos cos dokładniej ?
harold mckee - Wto 20 Lut, 2007
Temat postu: Re: Czy ktoś z was to robił?
mlody napisał/a:

a co to jest ? :]

tomek333 - Wto 20 Lut, 2007
Temat postu: Re: Czy ktoś z was to robił?
harold mckee napisał/a:
mlody napisał/a:

a co to jest ? :]

To jest samozaspakajanie czyli sam sobie loda robisz :wink:

harold mckee - Sro 21 Lut, 2007

niestety nie udalo mi sie .. albo stety :P
daniel - Pią 23 Lut, 2007

Nie, chociaż może spróbuję????
Dlaczego nie........... :D

patrycja_mary - Pią 23 Lut, 2007

daniel napisał/a:

a jak ty to chcesz zrobic?bo ja sie nad tym grubo zastanawiam,trzeba sobie zebra wyciac?czy jak?

Malebolgia - Wto 27 Lut, 2007

patrycja_mary napisał/a:
daniel napisał/a:

a jak ty to chcesz zrobic?bo ja sie nad tym grubo zastanawiam,trzeba sobie zebra wyciac?czy jak?

hahaha

no nie powiem, kiedyś się nad tym zastanawiałem, ale trzeba być niesamowicie giętkim, aby tego dokonać, dobrze jest być "sowicie obdarzonym" przez naturę ;)

mlody - Nie 04 Mar, 2007

Ja to czasem robię :oops: Rzadko, tylko jak naprawde jestem mocno napalony. Jest super sprawa tylko troche kac moralny... :? To chyba nie jest jakieś zbocznie, prawda? :roll:
adadverts - Pon 05 Mar, 2007

mlody napisał/a:
To chyba nie jest jakieś zbocznie, prawda? :roll:

Nie jest :) A gibkości zazdroszczę :D Umiesz wziąć do buzi całą żołądź?

Pak - Pon 05 Mar, 2007

To dobrze ze to nie jest zboczeniem ^^ Moj maly ma 14-15cm i na spoko moge zrobic z nim prawie co chce, a jak moge to korzystam, nie?:D
doni - Pon 05 Mar, 2007

ja probowalem :P ale niestety az tak gietki nie jestem :(
Pak - Pon 05 Mar, 2007

Mi nie udalo sie za pierwszym razem, musialem troszke porpobowac i sie porozciagac :) Elementem przelomowym bylo to jak zrobilem na stojaco mostek i cos mi chrupnela miedzy lopatkami :D Od tego momentu wychodzi mi za kazdym razem ^^
mlody - Pon 05 Mar, 2007

Jak jestem dobrze porozciagany, to nawet do polowy da rade :wink: Ale najlepiej jest i tak bawic sie wedzidełkiem :oops:
arminek - Czw 22 Mar, 2007

mnie sie to nigdy ne udało -nie wiem czy sie cieszyć czy nie - ale już nie próbuje
fisz1 - Nie 25 Mar, 2007

Jak byłem młodszy to sięgałem :P a teraz to już nie mam szans
Alex-sex - Sob 07 Kwi, 2007

ja umiem ale potrafie tylko liznac zoładz dookoła najlepiej jest pod prysznicem bo jest sie rozgrzanym i lepsza gietkosc jest :P
Vassil - Sob 07 Kwi, 2007

Ja mogę wylizać sobie całego żołędzia, ale musi mi porządnie stanąć.

mi wlasnie nie musi jak jest normalnie to go pociagne w strone moich ust i moge lizac zołądz czasami włoze sobie jezyk w moczowod xD i ma sie troche "moczu" na jezyku l

Mój znajomy potrafi sobie włożyć do buzi całą pałe!!! Kiedyś byliśmy u niego w domu i jakoś tak zeszło na temat naszych kutasów, no iten mówi, że sobie całego do buzi wsadza. Nieuwierzyliśmy mu, to ten zdjął spodnie i gacie, zaczął sobie konia walić, położył się na podłodze, zgjął w pół i całego kutasa do ust włożył!!!
PS byliśmy trochę pijani hehehe :lol:

chcialbym to zobaczyc xD ale to chyba 1:100000000000 męzczyzn xD

Co prawda gościu mił (jak mówił) 20cm, no iżeczywiście spory był.

ja moze wejde nie na temat ale czy byles w takiej sytuacji ze bylo blisko by kolega ci zrobil loda? ja bylem ostatnio i jjuz go lizal ale cos mnie tknelo i ubralem spodnie i poszedlem (nie bylo to niedawno jakis miesiac temmu bylismy w lsie na bunkrach nachlani bylo nas ok 20 chlopacy i dziewczny i ja z kolega poszlismy sie wylac i jakos do tego doszlo :/ on zabardzo tego nie pamieta ale ja tak i wole mu tego nie przypominac xD
paulinka - Sob 07 Kwi, 2007

:shock:
caras - Sob 07 Kwi, 2007

o lol ...
niezle sie kolo wygiol ..

Vassil - Nie 08 Kwi, 2007

Ad. Alex-sex (soory, że dopiero dziś odpisuję)

luter - Wto 10 Kwi, 2007

niestety nie jestem taki gibki...chyba zaczne sie intensywniej gimnastykowac :lol:
Gość - Sro 11 Kwi, 2007

Nie sięgam :)