Luźne dyskusje o męskich sprawach - Czy ktoś z was to robił?
mlody - Czw 15 Lut, 2007 Temat postu: Czy ktoś z was to robił? Czy upraiwał ktoś z was autofellatio? Jeśli nie to co o tym sądzicie?
adadverts - Czw 15 Lut, 2007
Myślę, że to dość trudna sztuka... Gdybym umiał, to pewnie bym to robił od czasu do czasu
qtasek - Czw 15 Lut, 2007
Żeby nie robic nowego tematu . Wie ktoś moze dokladniej co to jest feet work . wiem ze polega to na masturbacji partnera stopami a moze wie ktos cos dokładniej ?
harold mckee - Wto 20 Lut, 2007 Temat postu: Re: Czy ktoś z was to robił?
| mlody napisał/a: | | Czy upraiwał ktoś z was autofellatio? Jeśli nie to co o tym sądzicie? |
a co to jest ? :]
tomek333 - Wto 20 Lut, 2007 Temat postu: Re: Czy ktoś z was to robił?
| harold mckee napisał/a: | | mlody napisał/a: | | Czy upraiwał ktoś z was autofellatio? Jeśli nie to co o tym sądzicie? |
a co to jest ? :] |
To jest samozaspakajanie czyli sam sobie loda robisz
harold mckee - Sro 21 Lut, 2007
niestety nie udalo mi sie .. albo stety
daniel - Pią 23 Lut, 2007
Nie, chociaż może spróbuję????
Dlaczego nie...........
patrycja_mary - Pią 23 Lut, 2007
| daniel napisał/a: | Nie, chociaż może spróbuję????
Dlaczego nie........... |
a jak ty to chcesz zrobic?bo ja sie nad tym grubo zastanawiam,trzeba sobie zebra wyciac?czy jak?
Malebolgia - Wto 27 Lut, 2007
| patrycja_mary napisał/a: | | daniel napisał/a: | Nie, chociaż może spróbuję????
Dlaczego nie........... |
a jak ty to chcesz zrobic?bo ja sie nad tym grubo zastanawiam,trzeba sobie zebra wyciac?czy jak? |
hahaha
no nie powiem, kiedyś się nad tym zastanawiałem, ale trzeba być niesamowicie giętkim, aby tego dokonać, dobrze jest być "sowicie obdarzonym" przez naturę
mlody - Nie 04 Mar, 2007
Ja to czasem robię Rzadko, tylko jak naprawde jestem mocno napalony. Jest super sprawa tylko troche kac moralny... To chyba nie jest jakieś zbocznie, prawda?
adadverts - Pon 05 Mar, 2007
| mlody napisał/a: | To chyba nie jest jakieś zbocznie, prawda? |
Nie jest A gibkości zazdroszczę Umiesz wziąć do buzi całą żołądź?
Pak - Pon 05 Mar, 2007
To dobrze ze to nie jest zboczeniem ^^ Moj maly ma 14-15cm i na spoko moge zrobic z nim prawie co chce, a jak moge to korzystam, nie?:D
doni - Pon 05 Mar, 2007
ja probowalem ale niestety az tak gietki nie jestem
Pak - Pon 05 Mar, 2007
Mi nie udalo sie za pierwszym razem, musialem troszke porpobowac i sie porozciagac Elementem przelomowym bylo to jak zrobilem na stojaco mostek i cos mi chrupnela miedzy lopatkami Od tego momentu wychodzi mi za kazdym razem ^^
mlody - Pon 05 Mar, 2007
Jak jestem dobrze porozciagany, to nawet do polowy da rade Ale najlepiej jest i tak bawic sie wedzidełkiem
arminek - Czw 22 Mar, 2007
mnie sie to nigdy ne udało -nie wiem czy sie cieszyć czy nie - ale już nie próbuje
fisz1 - Nie 25 Mar, 2007
Jak byłem młodszy to sięgałem a teraz to już nie mam szans
Alex-sex - Sob 07 Kwi, 2007
ja umiem ale potrafie tylko liznac zoładz dookoła najlepiej jest pod prysznicem bo jest sie rozgrzanym i lepsza gietkosc jest
Vassil - Sob 07 Kwi, 2007
Ja mogę wylizać sobie całego żołędzia, ale musi mi porządnie stanąć.
mi wlasnie nie musi jak jest normalnie to go pociagne w strone moich ust i moge lizac zołądz czasami włoze sobie jezyk w moczowod xD i ma sie troche "moczu" na jezyku l
Mój znajomy potrafi sobie włożyć do buzi całą pałe!!! Kiedyś byliśmy u niego w domu i jakoś tak zeszło na temat naszych kutasów, no iten mówi, że sobie całego do buzi wsadza. Nieuwierzyliśmy mu, to ten zdjął spodnie i gacie, zaczął sobie konia walić, położył się na podłodze, zgjął w pół i całego kutasa do ust włożył!!!
PS byliśmy trochę pijani hehehe
chcialbym to zobaczyc xD ale to chyba 1:100000000000 męzczyzn xD
Co prawda gościu mił (jak mówił) 20cm, no iżeczywiście spory był.
ja moze wejde nie na temat ale czy byles w takiej sytuacji ze bylo blisko by kolega ci zrobil loda? ja bylem ostatnio i jjuz go lizal ale cos mnie tknelo i ubralem spodnie i poszedlem (nie bylo to niedawno jakis miesiac temmu bylismy w lsie na bunkrach nachlani bylo nas ok 20 chlopacy i dziewczny i ja z kolega poszlismy sie wylac i jakos do tego doszlo :/ on zabardzo tego nie pamieta ale ja tak i wole mu tego nie przypominac xD
paulinka - Sob 07 Kwi, 2007
caras - Sob 07 Kwi, 2007
o lol ...
niezle sie kolo wygiol ..
Vassil - Nie 08 Kwi, 2007
Ad. Alex-sex (soory, że dopiero dziś odpisuję)
Gość - Sro 11 Kwi, 2007
Nie sięgam
|
|