Ćwiczenia - kto cwiczy mięśnie pc?

jurek8887 - Sro 14 Lut, 2007
Temat postu: kto cwiczy mięśnie pc?
witam odtygodnia ćwiczę mięśnie pc według opisu z ebooka. narazie po 150 powtórzeń i mam nadzieję, że niedłuo przyjdą efekty. jest ktoś na forum który ćwiczy lub cwiczył te mięśnie. pozdrawiam
daniel - Pią 23 Lut, 2007

Tak, ja ćwiczyłem. :D
Ale po pierwsze to nie było rezultatów, a po drugie to mi się już nie chciało tego ćwiczyć.
No i to tyle............... :)

Georgx4 - Pią 23 Lut, 2007

Ja tez cwiczylem swojego czasu miesien PC i zawazylem roznice teraz zamim sie spuszcze moge wstrzymac wytrysk na chwile a wczesniej tak nie bylo :) ostatnio nawet udalomi sie powstrzymac wytrysk :D
jurek8887 - Sob 03 Mar, 2007
Temat postu: ja też ćwiczyłem!
też ćwiczyłem i nie wiem czy od tego nei dostalem hemoroidów!!! pozdrawiam i zyczę powodzenia!!!
Fantom17 - Sob 03 Mar, 2007

ja cwidze miesnie PC tak co 3dni po 70 powtorzen i zauwazylem lepsze doznania podczas wytrysku pozatym jak cwiczylem codziennie to mi nei stawal rano wiec teraz wykonuje je co 3dni(ale to poprostu z przemeczenia)

ale polecam te cwiczenia bo w koncu zapanujesz nad wytryskiem!

Orch - Sro 14 Mar, 2007

ja miałem problem z osiągnięciem takiej 100% erekcji ... zauważyłem że z wiekiem mi się osłabiła... wieczorem sprobowalem tych ćwiczeń na PC.. już następnego dnia zauważyłem różnice :) moja erekcja znacznie się poprawiła i po paru dniach zauważylem że znacznie dłużej stoi ... więcej czasu mija zanim opadnie :) Polecam wszystkim te ćwiczenia na PC
lolek17 - Czw 05 Kwi, 2007

ja ostatnio zacząłem ćwiczyć. jest OK. Po ćwiczeniach jak mi staje czuje ze jest twardszy i to nawet :P widac :D
novy1 - Sro 18 Kwi, 2007

To jest k.... bzdura żeby je ćwiczyć codziennie! Jak ćwiczyłem codziennie to nie było żadnych rezultatów, natomiast ćwiczenia co 3 dni dają efekty. MIęsień musi mieć czas aby się zregenerować, odbudować i urosnąć / wzmocnić.
sill - Czw 19 Kwi, 2007

Tzn jak je ćwiczysz? Ile dni ćwiczysz i ile przerwy? Podaj przykład

Pozdrawiam.

novy1 - Pią 20 Kwi, 2007

Napinam mięśnie na 10 sekund, następnie zwalniam napięcie na ok 7, 8 sek i w ten sposób wykonuje 1 powtórzenie. Po 10 powtórzeniach troche spada erekcja, więc stymuluję i wykonuję następne 10. Co 3 dni wykonuje 30 takich powtórzeń wieczorem.
Pozdr.

Barret - Pon 23 Kwi, 2007

Mi się wydaje, że te ćwiczenia na mięśnie PC dają umiejętność rozluźnienia i zapobiegania samoistnemu zaciskaniu się tych mięśni, co daje efekt podobnych doznań podczas sexu ale maksymalnie opóźnionego wytrysku. Trochę ciężko to zrozumieć, ale sprawdźcie sami - jak zaciśniecie te mięśnie podczas masturbacji, to pochwili dochodzi do wytrysku. Jak robi się to z rozluźnionymi mięśniami PC, to wytrysk przychodzi dopiero, gdy zaciśniemy te mięśnie. Ciekawe...
DECA - Sro 27 Cze, 2007

ja od jakiegoś czasu ćwicze mięśnie pc i moim zdaniem jest to mistrzostwo świata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ćwicze naprawde niedługo a już są efekty!!!!!!!!!!!! w sumie to niemiałem problemu z wyrzymałością ale teraz czuje się naprawde zaj...sty w tym co robie!!!!!!

o wiele dłużej moge się kochać mam mocniejszy wytrysk !!!!!!!!!! i ogólnie doznania na mistrzu!!!!!!!!!!!! he he he polecam te ćwiczenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

serge - Sro 27 Cze, 2007

Ja także polecam. Pamiętam, że jak zaczynałem, to mogłem wytrzymać zaledwie 3 sekundy i... d.... :P

Teraz udaje mi się przytrzymać nawet 30 sekund :D

omninatonibn - Sro 04 Lip, 2007

Wszystko fajnie, tylko ja ćwicze od 2 tygodni i nie widze za bardzo efektów w postaci dłuższego stania! Parwda taka, że ćwicze codziennie, może potrzebna jest chwila przerwy? Co do ćwiczeń to zastanawia mnie dlaczego zaciśnięcie tych samych mięśni ma powodować powstrzymanie orgazmu i zwiększenie doznań zmysłowych. Przecież jedno wyklucza drugie. Chyba, że zwiększenie doznań to przetrzymanie dłużej spermy przed orgazmem.
ankylosaurus - Czw 05 Lip, 2007

omninatonibn napisał/a:
Wszystko fajnie, tylko ja ćwicze od 2 tygodni i nie widze za bardzo efektów w postaci dłuższego stania! Parwda taka, że ćwicze codziennie, może potrzebna jest chwila przerwy? Co do ćwiczeń to zastanawia mnie dlaczego zaciśnięcie tych samych mięśni ma powodować powstrzymanie orgazmu i zwiększenie doznań zmysłowych. Przecież jedno wyklucza drugie. Chyba, że zwiększenie doznań to przetrzymanie dłużej spermy przed orgazmem.

A może dlatego, że kiedy powstrzymasz się od orgazmu możesz kochać się dalej, co zdecydowanie oznacza większe doznania, które w dodatku są większe, bo znajdujemy się na skraju rozkoszy. ;]

omninatonibn - Czw 05 Lip, 2007

Nie wiem czy powstrzymywanie się od czegoś co jest przyjemne jest takie fajne:/ Po za tym zwykle powstrzymuje się już na granicy i potem już mi nie wiele trzeba. Musiałbym sie powstrzymywać co kilkanascie sekund. Nie dosc ze to meczace to jeszcze partnerka nie ma szans dojsc jak co chwila przerywam. Nieprawda?
ankylosaurus - Czw 05 Lip, 2007

Ale cała istota mięśni PC polega na tym, że wzmacniają one erekcję - penis jest twardszy, większy, bardziej 'zdrowy', co napewno ucieszy partnerkę, poza tym dobrze wyćwiczone pozwalają powstrzymać orgazm i dłużej się pobawić, dzięki czemu wzmocnić doznania, a do orgazmu i tak dojdziesz, prędzej czy później, więc po co się stresować i od razu nastawiać na "nie". Tak, ja też tak mam, że gdy się powstrzymuję, zaraz i tak znowu muszę, ale chyba po to się te mięśnie ćwiczy, żeby tak szybko do tego nie dochodziło, prawda? Zresztą, te dobre opinie na temat rezultatów po ćwiczeniach mięśni PC nie biorą się znikąd.
omninatonibn - Czw 05 Lip, 2007

To fakt tyle pozytywnych opinie cos znaczy dlatego nie zaprzeczam ze cos daja. Zastanawiam sie tylko jeszcze w jaki sposob miesien ma utrzymywac erekcje. Przeciez to nie on pompuje krew do penisa... no ale to juz czysta anatomia chyba.
waldi72 - Czw 19 Lip, 2007

witam!
ja zaczalem cwiczyc miesnie pc okolo miesiaca temu.
teraz sa juz niesamowite efekty szczegolnie jesli chodzi o erekcje
ale problem mam jeszcze z wytryskiem tzn.faktycznie sie opoznia ale i tak ciezko go powstrzymac.mysle ze te niedociagniecia niedlugo mina zycze wytrwalosci w treningach tego pc. BO naprawde WARTO!!!!!!!!! :D