Luźne dyskusje o męskich sprawach - mam pytanko????/

Karol270 - Sro 31 Sty, 2007
Temat postu: mam pytanko????/
czy nie wstydzicie kapac sie na prysznicu bez majtek?????????
Fantom17 - Sro 31 Sty, 2007

chodzi ci o prysznice publiczne?(typu basen,siłownia),na siłowni normalne ze kazdy nago a na basenie jak ktos jest nago to tez wyskakuje ze slipek(jak kazdy jest w slipkach to sie nie wychylam z szeregu)
Karol270 - Sro 31 Sty, 2007
Temat postu: ccccc
a niw wstydzisz sie tak pokazac np. koledze ktory jest z toba????????
kocurek - Sro 31 Sty, 2007
Temat postu: Re: ccccc
Karol270 napisał/a:
a niw wstydzisz sie tak pokazac np. koledze ktory jest z toba????????

a czego sie wstydzic, masz cos czego on w zyciu nie widzial??

adadverts - Sro 31 Sty, 2007

Ja tak samo jak Fantom dostosowuję się do ludzi na basenie - jak się myją bez to ja też ściągam, a jak wszyscy w gaciach, to striptizu nie robię. Choć nie ukrywam, że zdecydowanie wolę brać prysznic bez 8)

A kolegi nie ma się co wstydzić - ma to samo :wink:

Karol270 - Czw 01 Lut, 2007
Temat postu: a jak powiecmy, on ma wiekszego to nie głupio Ci???????/
a jak powiecmy, on ma wiekszego to nie głupio Ci???????/ :twisted:
adadverts - Czw 01 Lut, 2007

A czy głupio ci np. z tego powodu, że kolega jest wyższy albo że ma dłuższe nogi?

Czasem jakiś kumpel ma większego, czasem ja - różnie to bywa. Generalnie nie mam kompleksów na tym punkcie, więc nie mam oporów przed wyskoczeniem z kąpielówek przy innych facetach.

Aczkolwiek jak byłem młodszy to nie czułem się aż tak pewnie. Nie wiem w jakim jesteś wieku, ale jak ja byłem w gimnazjum to raczej się z nagością przed kolegami nie afiszowałem. W tym wieku ludzie bywają dość dokuczliwi i chętnie się z kogoś wyśmiewają z byle powodu. Ale z wiekiem to mija, ludzie stają się bardziej dojrzali także psychicznie. Raczej nie wyobrażam sobie, żeby ktoś powyżej powiedzmy 17 lat głupio komentował np czyjąś wielkość :wink:

Karol270 - Pią 02 Lut, 2007
Temat postu: a jak mi stanie na basenie to wstyd?
a jak mi stanie na basenie to wstyd?
adadverts - Pią 02 Lut, 2007

Jak się boisz, że ci stanie (choć to niezwykle mało prawdopodobne), to przed pójściem na basen zwal konia :wink:
Karol270 - Sob 03 Lut, 2007
Temat postu: dzieki za rade
dzieki za rade :)
Młody12 - Sro 14 Lut, 2007

ja to wogole sie wstydze choc nie wiem czemu nawet nie korzystam z pisuaru ttlko z kabin. wiem że to dziwne ale co kazdy z nas ma jakis feler.
adadverts - Czw 15 Lut, 2007

Młody12 napisał/a:
ja to wogole sie wstydze choc nie wiem czemu nawet nie korzystam z pisuaru ttlko z kabin.

Ja też wolę korzystać z kabin, ale z innego powodu. Po prostu wolę sobie wytrzeć fiutka do sucha papierem toaletowym :wink: Przy pisuarze nie ma takiej możliwości, można co najwyżej "powytrząsać" kropelki, ale nie daje to tak dobrych efektów (i w dodatku śmiesznie wygląda jak ktoś przez pół minuty fiutem trzepie - jakby konia walił :D ), a ja lubię mieć w majtkach idealnie sucho 8)

A co do wstydu - jeśli masz 12 lat, jak wnioskuję z nicka, to jescze ci przejdzie - tak za parę lat.

harold mckee - Wto 20 Lut, 2007
Temat postu: Re: mam pytanko????/
Karol270 napisał/a:
czy nie wstydzicie kapac sie na prysznicu bez majtek?????????

nie, aczkolwiek jest to troszke krepujace.. :P no bo wiadomo obyc ludzi jacys .. w domu nie boje sie w ogole .. znaczy inaczej, nie wyobrazam sobie brac prysznic wraz z majtkami ... ! jezeli chodzi o kolegow, raczej takiego probemu nie mam .. :)

mysz15 - Wto 20 Lut, 2007

z tym pisuarem to ja tez mam taki problem.
W szkole staram sie nie chodzic do wc bo tam tak jedzie ze łoł
ale jak musz to ide do kaabiny bo sie do pisuaru wstydze chodzic

daniel - Pią 23 Lut, 2007

Szczerze mówiąc to ja się troszeczkę wstydzę :| :| :oops:

Młody12 napisał/a:
ja to wogole sie wstydze choc nie wiem czemu nawet nie korzystam z pisuaru ttlko z kabin. wiem że to dziwne ale co kazdy z nas ma jakis feler.

Mam to samo...
A powód???????
Bo wydaje mi się że mam za małego.......

Gość - Sob 31 Mar, 2007

ale czego przeciez jak ktos ma mniejszego od kogos to nie jego wina ze tak rosnie :P a tak w ogole to jak sie wstydzisz ze masz malego mozna powiedziec "jaki glupi prysznic leci z niego tylko zimna woda xD"
Vassil - Czw 05 Kwi, 2007

Ja nie rozumiem facetów co to na basenie pod prysznicem gaci zdjąć, a jeszcze bardziej tych co je mają i żeby umyć sobie penisa to odwracają się i zasłaniają żeby przypadkiem nie zobaczyć ich sprzętu. Ja tam zawsze jak na basenie jestem pod prysznicem to ściągam gatki. A kolegów też się nie wstydzę, tym bardziej innych mężczyzn. Każdy ma co ma i jak ktoś tu już powiedział raz ja mam większego raz ktoś inny. A jeśli chodzi o zwody pod prysznicem to ja już widziałem takie akcje jak gością kutasy stawały. Ale nikogo to raczej nie powinno dziwić, bo to normalne, że pała stoi 8) a i oni tego jakoś specjalnie nie zakrywali.
Tylko dziwi mnie, że młodzi mężczyżni czyli tak 16-25 lat wstydzą się zdjąć gacie pod prysznicem. Ja tam takich kompleksów nie mam :)

20latek - Czw 05 Kwi, 2007

kiedys pojechalem do czeh do aqaparku wchodze pod prysznbice wszyacy na golasa wiec tez sciagnelem majty i od tego czasu zawsze latam z golym pyndlem pod prysznicami na basenie nieraz sie wszyscy na mnie patrza ale looz
Alex-sex - Sob 07 Kwi, 2007

ja bylem z klasa w aqua parku w lesznie to tez wszyscy nago wiec co ja bd sie wyroznial :P
Vassil - Sob 07 Kwi, 2007

I tak powinno być! 8)

pamietam jak w 6 klasie chodzilismy na basen to tylko 2 kolesi chodzilo nago z mojej klasy bo to byli tacy wiesz ze moglo sie oberwac za ich ponizenie xD

Ja tam zawsze nago pod prysznic na basenie chodziłem i tak mi już zostało. Wstydzić się nie mam czego, bo wstydzą się ci co w gaciach pod natrysk wchodzą!

ja chodzilem z takim kolem co bylo widac przez slipy ze ma sieczym pochwalic ale i tak w gaciach pod natrysk a jak ubieral suche gacie to do lazienki lub owiniety recznikiem :)

To dziwnie wygląda jak facet w męskiej szatni zakrywa się ręcznikem, albo ozgrozo ! :) do kibla chodzi lub do przebieralni. 8)

tak to juz bywa a ci co powinni sie wstydzic biegaja i sa z siebie dumni, ale dobija mnie jak sie porownuje ze "ty masz malego, a ja duzego" a przeciez to nie zalezy calkowiecie od nas jak nam urosnie :P

[ Dodano: Sob 07 Kwi, 2007 ]
ja akurat mam w normie nawet powyzej lekko

Ja też nie narzekam, ale tak bywa raz ja mam większego raz ktoś inny. Tak już jest.

nom tak tak samo jak w strasznym filmie 1 to zdjecie kolesia jak wyszedl spod prysznica <lol2>

Zresztą nikt z mojich znajomych jeszcze nigdy (przy mnie) się nie śmiał z mojego penisa i ja też z nikogo się nie śmieję.

no ze mnie tez ale juz dostalem kilka razy kopniaka miedzy nogi od dziewczyny xD i troche bolalo xD

Kopniaka między nogami od dziewczyny (i chłopaka :D ) to ja jeszcze nie dostałem, ale współczuje :|

xD bylem za chamski xD ale to bylo w jeden dzien 2 razy i jakos tak wyszlo ze od dwoch dziewczyn i jedna w jedno jadra druga w drugie jakos tak sie zlozylo :/

To się nazywa pech :)

to malo powiedziane - moje malenstwa, prawie by tatus je stracil xD

Trzeba ich strzec jak oczu w głowie :lol:

jo masz racje bez nich bym sie powiesil xD

Ale nie za jaja hehehe... :mrgreen:

xDD no raczej nie bo bym ich nie mial xD