Inne problemy - problem "wytrysk po ..bardzo krotkim czasie" ...po

mietek26 - Wto 30 Sty, 2007
Temat postu: problem "wytrysk po ..bardzo krotkim czasie" ...po
Witam!
Jestem po hmm długim celibacie ... ;) Poznałem dziewczynę ...z którą chce zacząć współżyć ale ..
Mam problem. Podczas intymnych penetracji ciała "dotykanie penisa dłonią" dochodzę po około 20 s do wytrysku.. Jak ja mam sie z nią kochac jak juz "kończę" zanim zaczęłem...
Wiem ze to problem wielu osób dlatego chce sie zapytać czy są jakieś zaznaczam skuteczne, przetestowane kremy,spraye,tabletki które opóżnia choć o 5 minut ... Bardzo szybko się podniecam gdy ona to robi ...
Proszę więc o pomoc do do środków opóźniających wytrysk ...

budnis - Wto 30 Sty, 2007

nie masz sie co martwic. im wiecej bedziesz "trenował", tym "treningi" dłuższe :D
mietek26 - Sro 31 Sty, 2007
Temat postu: hmmmmm
znalazłem gdzies w internecie ze durex perfomance pomagają przedłużyć stosunek ...poszedłem dalej i znalazłem skład chemiczny który powoduje takie coś ... jest to środek miejscowo znieczulający... który jest także w żelu miejscowo znieczulającym na ból zębów ... Bobodent który można kupić za grosze w aptece ... nie jest szkodliwy "chyba" bo mogą go stosować nawet dzieci.. od razu mi się nasunął pomysł wiadomo jaki ...
Ktoś próbował z czymś takim ? :)

patelacha - Sro 31 Sty, 2007

Wydaje mo się że za mało masturbacji, musisz więcej wydalić spermy i będzie po kłopocie... też tak miałem i czasami jak był fajna laska to musiałem dziennie z 5 razy jak to sie mówi "gruche wytrzepać"... potem mogłem bez problemu no wiesz co... pozdrawiam
rafik44 - Nie 15 Kwi, 2007

wiesz co ja mam taki sam problem i chodzi o to ze nie m,ialem zadnego celibatu dluzszego . do kogo mam sie z tym zglosic ? i czy cos moge z tym zrobic ?
Gość - Wto 17 Kwi, 2007

Jesteś podniecony nową znajomością i wiadomo, że chcesz wypaść z jak najlepszej strony, oczywiście chcesz by seks z dziewczyną trwał jak najdłużej. Początki zawsze bywają trudne :) . Pewnie po jakimś czasie to minie. Jeżeli nie chcesz za szybko dojść to polecam albo prezerwatywy durex performance, albo gumki które ja używałem w ostro napalonych sytuacjach, a mianowicie gumki niemieckie firmy AMORE. są w złotym opakowaniu, a najłatwiej jest je kupic w sex shopach, bo w aptece raczej nie dostaniesz. Mają ten sam żel znieczulający co durexy( ale jest go o wiele więcej). J jak po raz pierwszy uprawiałem seks z moją dziewczyną to ona miała dwa orgazmy, a mi nie udało mi się spuścić. Za bardzo mnie znieczuliło:) Zamiast gumek firma AMORE produkuje też takie znieczulacze w spreyu. Psika się areozolem na wiązadełko z 5 minut przed stosunkiem, ale nie można przesadzić, bo mój kumpel myśląc, że czym więcej tym lepiej, to za dużo popsikał i nie mógł dojść przez dwa dni. Stawał mu normalnie, ale do orgazmu mu było daleko....

Miłego i długiego bzykanka życzę :) Ja osobiście polecam gumki AMORE

Pozdro

regy - Nie 22 Kwi, 2007

Witam mam podobny problem... mam 16 lat i mam problem z tym ze szybko ( wg. mnie za szybko dochodze...) owszem zdazalo sie kilka razy gdy sie kochalem z moja dziewczyna ze robilem to nawet ok. godziny ale teraz u mnie to zadkość. w trakcie ostatnich kilku moich stosunków z dziewczyną dochodziłem po ok. 3,4 minutach :( :( zdażyło mi sie nawet dojść po ok. 30 sekundach !!:(:( :oops: :oops:
A najdziwniejsze jest to że gdy sie masturbuje albo moja dziewczyna ze tak powiem mi wali :) to potrafie wytrzymać dłużej ok 20 minut ale jak sie kochamy to ledwo zaczynam i już kończe :(
POMOCY !!!! :cry: :cry: :cry:

caras - Nie 22 Kwi, 2007

tez to czasami mam ...
wtedy robie przerw .. i dalej sie kocham .. i tak znowu przerwa i...i....
az uznamy ze czas konczyc :)

ogi - Pią 27 Kwi, 2007

Moja dziewczyna lubi na bardzo bardzo ostro a ja nie daje rady bo przy ostrym sexie zaraz kończe a jak przerwę to ON staje sie zaraz miętki i ona go nie czuje przeważnie gdy już dochodzi ja kończę przed nią kilkanaście sekund przez to wszystko tak bardzo chcę jej zrobić dobrze że w końcu mi czasami nie staje a to pogłębia tylko mojego doła. Z innymi kobietami tego nie miałem mogłem długo i ostro a teraz niewiem o co chodzi. Trochę mi opowiadała jak to było z jej ostatnim jaki to był dobry mógł przez godzinę naprawde ostro walić i nic a ja cały czas chcę mu dorównać i przez to wogóle mi nie wychodzi co mam zrobić aby uwolnić się od tego i kochać się z Nią tak jak z innymi ps. jestem z nią już rok :cry:
kokosek88 - Sob 28 Kwi, 2007

zjedz kilo marchewek i potem grucha do rana!
paulinka - Nie 29 Kwi, 2007

ogi napisał/a:
Moja dziewczyna lubi na bardzo bardzo ostro a ja nie daje rady bo przy ostrym sexie zaraz kończe a jak przerwę to ON staje sie zaraz miętki i ona go nie czuje przeważnie gdy już dochodzi ja kończę przed nią kilkanaście sekund przez to wszystko tak bardzo chcę jej zrobić dobrze że w końcu mi czasami nie staje a to pogłębia tylko mojego doła. Z innymi kobietami tego nie miałem mogłem długo i ostro a teraz niewiem o co chodzi. Trochę mi opowiadała jak to było z jej ostatnim jaki to był dobry mógł przez godzinę naprawde ostro walić i nic a ja cały czas chcę mu dorównać i przez to wogóle mi nie wychodzi co mam zrobić aby uwolnić się od tego i kochać się z Nią tak jak z innymi ps. jestem z nią już rok :cry:

sa specjalne żele które znieczulaja troche członka przez co możesz dłużej a tak bardziej nie zauważalnie to wypij z 3 szklaneczki wina albo wermuta przed stosunkiem tak żebys nie był pijany ale powinno to przedłużyc troche stosunek pozatym uzycie gumy to może przedłużyc ktos polecał gumy z sexschopy amor mi sie wydaje ale pewna nie jestem wiem że miały środek znieczulajacy dzieki czemu można przedłużyc stosunek miłej zabawy :P :P:P

ŁukaszDG - Sro 02 Maj, 2007

Czesc Wam wszystkim Mam pytanie .Po zwaleniu sobie czy po stosunku To penis zaczyna mi podrygowac przez jakies 2 min Czy to jest normalne ?? :?
Wiktor222 - Pią 04 Maj, 2007

Ja tez mam takie jakies dziwne stosunki dochodze czasem w minute a czasem w 5 nie kochalem sie jeszcze dluzej niz 10 minut, a podobno im czesciej sie masturbuje czlowiek tym krótsze stosunki czy to prawda? i jeszcze slyszalem ze przed stosunkeim jak sie raz dojdzie to potem trwa dluzej nie wiem nie testowalem, prosze o opinie :D
grzesiek_19 - Pią 04 Maj, 2007

raz moja pobawiła się przed potem odpoczeliśmy i potem było nornalnie
nowy - Nie 06 Maj, 2007

[ Dodano: Nie 06 Maj, 2007 ]
zoloft tylko zoloft[sertrelina 50 mg]jeden lek najlepszy,1 tabletka 3 godz.przed seksem.
czytać ulotke uwaznie.zakaz jazde i alkoholu.po prosto super.min 20 minut.a reszta zalezy od ciebie.zyczy dobrego seksu.[na recepte]

regy - Nie 06 Maj, 2007

nowy napisał/a:
zoloft tylko zoloft[sertrelina 50 mg]jeden lek najlepszy,1 tabletka 3 godz.przed seksem.
czytać ulotke uwaznie.zakaz jazde i alkoholu.po prosto super.min 20 minut.a reszta zalezy od ciebie.zyczy dobrego seksu

[ Dodano: Nie 06 Maj, 2007 ]
czytać ulotke uwaznie.zakaz jazde i alkoholu.po prosto super.min 20 minut.a reszta zalezy od ciebie.zyczy dobrego seksu.[na recepte]

mam prośbę czy mógł byś napisać jeszcze raz to co napisałes powyżej ?
bo nic z tego nie zrozumiałem...

nowy - Nie 06 Maj, 2007
Temat postu: lek
a co chcialbys wiedziec?smialo :wink:
regy - Wto 08 Maj, 2007
Temat postu: Re: lek
nowy napisał/a:
a co chcialbys wiedziec?smialo :wink:

Jeżeli dobrze zrozumiałem to napisałeś w swojej wiadomosci nazwe jakiegoś leku :] a sęk w tym że ja właśnie mam problem z tym że szybko dochodze ... :( krótko zwięźle i na temat to ledwo zaczynam i już musze skończyć. ten problem mnie przełamał i chcialbym znaleść jakiś sposób aby było normalnie... niewiem może znasz jakieś ćwiczenia albo tabletki . obojętnie byle by działało :D
proszę o szybko odpowiedź :)

Pozdrooo ... !!

przemaszks - Wto 22 Maj, 2007

im dluzje bedziesz to robil tym lepiej
widoczxnie dlugo tego nie robiles i dlatego tak szybko wybuchsz;)

roojek - Nie 16 Wrz, 2007

paulinka napisał/a:
sa specjalne żele które znieczulaja troche członka przez co możesz dłużej a tak bardziej nie zauważalnie to wypij z 3 szklaneczki wina albo wermuta

1. "3 szklaneczki" uważasz za niezauważalne? Ciebie chyba podniecają podpici.. Nie proponuj chłopu, bo go babka rzyci i będzie miałą rację.
2. Wina albo wermuta - to drugie jest, zdaje się, rodzajem pierwszego.
3. Te gumy Amor są ekstra - niezauważalnie ale za to jak skutecznie - 90 - 100 minut bez treningu i bez wytrysku, nareszcie można to dostać w każdym mieście. Kiedyś to do 40 minut doszedłem rocznymi ćwiczeniami.
Durex performer są trochę gorsze, bo po kilkudziesięciu minutach i tak dochodzisz, co objawia sie pajacowatym wyrazem twarzy i uczuciem resetu w gowie.

paulinka - Nie 16 Wrz, 2007

roojek - nie wiem ile masz lat i jaka głowę bo dla mnie 3 szklaneczki winka nie dają nawet fazy i na pewno chłopak -przynajmniej mój- po 3 szklankach nie jest podpity!!!!
jeżeli ktoś ma słabszą głowę to niech wypije jedna albo 2 wiesz są różni ludzie jeden po piwie idzie spać drugi po zgrzewce piwa....

roojek - Nie 16 Wrz, 2007

niby tak. Ja nie ruszam alkoholu od lat. Kiedyś potrafiłem torche popic, duzo wiecej niz owe 3 lampki. Wiem jednak, że jednak działanie nawet najmniejszej ilości alkoholu jest od razu odczuwalne - mózgu nie oszukasz. Chyba, że spożywasz alkohol każdego tygodnia. Dlatego otrzegam, trzeba sobie wymierzyć. Nie na darmo uknuto odzywkę "Pij, pij, nie będziesz mógł"

Po prostu zadziałąnie alkoholem na organizm może spowodować odwrotne od zamierzonych skutki, a już na pewno na dłuższy czas zmieni woń oddechu.

Dla mnie osobiście robienie czegokolwiek pod wpływem alkoholu jest ryzykowne.

paulinka - Nie 16 Wrz, 2007

wiesz ja lubię sobie w sobotę z chłopakiem zjeść dobry obiad i wypić tak po 2 lampki wina do obiadku szczerze to czuje sie jakbym kompot wypiła a lepiej sie trawi i tyle :)

a jak i ona i on wypija po tej lampce czy 2 to ona nie będzie czuła tego zapachu

sill - Pon 17 Wrz, 2007

a wracając do tematu, to ja wogóle podczas stosunku nie mogę dojść... dopiero ręcznie dochodzę :) :x