Sperma - Zapach spermy i ogólnie siusiaka

Turbo Sisior - Sob 20 Sty, 2007
Temat postu: Zapach spermy i ogólnie siusiaka
Da się coś z tym zrobić??
Chyba większość osób ma ten problem.
Myję fajkę codziennie, ale jak siedzę sobię w bokserkach to nieraz i tak czuję ten... może nie smród, ale ten taki specyficzny zapach.

Ale sperma to już jebie, że hej...

Da się coś z tym zrobić?
I opowiedzcie mi jak u was jest w tych kwestiach?

buziaczek81 - Sob 20 Sty, 2007

a byles u lekarza z tym probleme?
mozliwe ze masz zapalenie... nam dziewczynom takze to sie czasami zdarza, nie mily zapach... uwazaj, moze byc to powazne, jezeli bedziesz zwlekal...

buziaczek81 - Sob 20 Sty, 2007
Temat postu: Re: Zapach spermy i ogólnie siusiaka
Turbo Sisior napisał/a:
Da się coś z tym zrobić??
Chyba większość osób ma ten problem.
Myję fajkę codziennie, ale jak siedzę sobię w bokserkach to nieraz i tak czuję ten... może nie smród, ale ten taki specyficzny zapach.

Ale sperma to już jebie, że hej...

Da się coś z tym zrobić?
I opowiedzcie mi jak u was jest w tych kwestiach?

a byles u lekarza?

rajstopmaniak - Czw 01 Lut, 2007

Chyba mam coś podobnego. Myję się czasem nawet kilka razy dziennie, zmieniam bieliznę i ręczniki, uzupełniam mydło, no ***** a to dalej nic! Poprostu szajby można dostać. Mam nadzieję, że znajdzie się partnerka, której nie będzie to aż tak super przeszkadzać. Ale urodzić się z takim czymś to już pech... ;/
Weird - Czw 08 Lut, 2007

rajstopmaniak napisał/a:

[...]
Myję się czasem nawet kilka razy dziennie, zmieniam bieliznę i ręczniki, uzupełniam mydło, no ***** a to dalej nic! Poprostu szajby można dostać.

moze sprobuj antypre..., antysper..., antyperspirantow? - no tych, co to zapobiegaja poceniu ;)

rajstopmaniak napisał/a:

Mam nadzieję, że znajdzie się partnerka, której nie będzie to aż tak super przeszkadzać. Ale urodzić się z takim czymś to już pech... ;/

chmm, tak mi przyszlo na mysl...
baczek puszczony przez siebie nie jest specjalnie meczacy, ale za to druga polowka przezywa gehenne... ilez to radosci sie jej sprawia, kiedy wychodzisz z lazienki (po komentarzu lubej) i obiecuje sie, ze "juz wiecej nie bede" popiardujac na kazdym kroku... ;)
a powazniej, kto wie, moze znajdzie sie taka kobieta, ktora bedzie wrecz uwielbiala Twoj zapach... ;)
tylko wtedy bedziesz musial uwazac, bo wywacha Cie nawet w tlumie na dworcu centralnym... ;p
3mka!

babolap - Sob 10 Lut, 2007

Turbo Sisior napisał/a:

myj się... częściej to nie będzie problemu.. ale faktycznie idź do lekarza.. kto wie jak naprawde tam u Ciebie pachnie :shock:

mutek - Pon 12 Lut, 2007

po prostu kup sobie płyn do higieny intymnej dla mężczyzn! powinno pomóc!
adadverts - Pon 19 Lut, 2007

No pytanie tylko co może w tych okolicach śmierdzieć :?:
Mnie przychodzi na myśl kilka czynników, a każdy z nich ma rozwiązanie:
1) mocz - wycieraj fiutka do sucha po oddawaniu moczu i będzie po problemie
2) pot - pozbądź się owłosienia łonowego i myj małego dwa razy dziennie mydłem antybakteryjnym albo wspomnianym żelem do higieny intymnej
3) podejrzane wydzieliny penisa - mogą to być zakażenia cewki moczowej albo choroby pochodzenia grzybicznego, obie łatwe do wyleczenia przez lekarza

Jeśli zaś chodzi o spermę, to sperma zdrowego mężczyzny ma zapach trochę podobny do kurzego białka (bo też składa się w większości z białka). Niemiły zapach jest powodowany głównie przez papierosy (rzucić palenie!), kawę, alkohol i niezdrowe odżywianie się. Może też być oznaką jakiejś choroby.

Możliwe też jest, że masz po prostu wrażliwy nos i normalne zapachy ciała ci śmierdzą :wink: Musiałbyś powąchać spermę innego kolesia i porównać (choć nie wiem jak rozwiązać taką kwestię :D ).

MESSENGER - Pią 20 Kwi, 2007
Temat postu: Hehe
Jak dla mnie to poprostu jest to wydzielina ktora wydziela sie spod moszny(jader) I jest to normalne, naaprzyklad jesli sie masturbujesz albo tylko chwilowo podniecisz to jadra wydzielaja specyficzny zapach...a jesli czujesz to po zdjeciu napletka to musisz czesciej wacka myc :D ale wydaje mi sie ze to raczej wydzielina z jader i staraj sie myc caly narzad rozrodczy nie tylko faje
Bruno Pelletier - Pią 20 Kwi, 2007

jaka wydzielina spod jąder, o czym Ty bredzisz?? :| :|:|
dicembre1 - Sob 12 Maj, 2007
Temat postu: Re: Hehe
MESSENGER napisał/a:
Jak dla mnie to poprostu jest to wydzielina ktora wydziela sie spod moszny(jader) I jest to normalne, naaprzyklad jesli sie masturbujesz albo tylko chwilowo podniecisz to jadra wydzielaja specyficzny zapach...a jesli czujesz to po zdjeciu napletka to musisz czesciej wacka myc :D ale wydaje mi sie ze to raczej wydzielina z jader i staraj sie myc caly narzad rozrodczy nie tylko faje

Gratuluje odwagi (bo odwazyles sie to napisac) a wspolczoje glupoty..... normalni wiedza czemu ;]

patrycja_mary - Wto 22 Maj, 2007

Weird napisał/a:
rajstopmaniak napisał/a:

[...]
Myję się czasem nawet kilka razy dziennie, zmieniam bieliznę i ręczniki, uzupełniam mydło, no ***** a to dalej nic! Poprostu szajby można dostać.

moze sprobuj antypre..., antysper..., antyperspirantow? - no tych, co to zapobiegaja poceniu ;)

rajstopmaniak napisał/a:

Mam nadzieję, że znajdzie się partnerka, której nie będzie to aż tak super przeszkadzać. Ale urodzić się z takim czymś to już pech... ;/

chmm, tak mi przyszlo na mysl...
baczek puszczony przez siebie nie jest specjalnie meczacy, ale za to druga polowka przezywa gehenne... ilez to radosci sie jej sprawia, kiedy wychodzisz z lazienki (po komentarzu lubej) i obiecuje sie, ze "juz wiecej nie bede" popiardujac na kazdym kroku... ;)
a powazniej, kto wie, moze znajdzie sie taka kobieta, ktora bedzie wrecz uwielbiala Twoj zapach... ;)
tylko wtedy bedziesz musial uwazac, bo wywacha Cie nawet w tlumie na dworcu centralnym... ;p
3mka!

sa antyperspiranty do penisow??? bo chyba nie powinien sobie psikac takim zwyklym,albo ja sie nie znam...

MBiehn - Nie 19 Sie, 2007
Ja się obrzezałem i nie mam z tym problemu. Możnaby powiedzieć, że prawie się myc nie muszę :D
Hubertttus - Nie 19 Sie, 2007
MBiehn napisał/a:
Ja się obrzezałem i nie mam z tym problemu. Możnaby powiedzieć, że prawie się myc nie muszę :D

Brudassss :!: współczuje twojm znajomym z którymi obcujesz blisko.

MBiehn - Pon 20 Sie, 2007
Hubertttus napisał/a:
MBiehn napisał/a:

Brudassss :!: współczuje twojm znajomym z którymi obcujesz blisko.

Naucz się czytać. Napisałem "możnaby powiedzieć" a to nie znaczy, że tego nie robię...

Xrzys - Nie 03 Maj, 2009

myj małego zwykłym naturalnym szarym mydłem "biały jeleń" a zobaczysz (poczujesz) różnicę :)
lukami - Pon 04 Maj, 2009

moze spróbuj jakiś kremów do pielęgnacji penisa na przykład penimax albo jakis inny.