Sperma - Zapach spermy i ogólnie siusiaka
Turbo Sisior - Sob 20 Sty, 2007 Temat postu: Zapach spermy i ogólnie siusiaka Da się coś z tym zrobić??
Chyba większość osób ma ten problem.
Myję fajkę codziennie, ale jak siedzę sobię w bokserkach to nieraz i tak czuję ten... może nie smród, ale ten taki specyficzny zapach.
Ale sperma to już jebie, że hej...
Da się coś z tym zrobić?
I opowiedzcie mi jak u was jest w tych kwestiach?
buziaczek81 - Sob 20 Sty, 2007
a byles u lekarza z tym probleme?
mozliwe ze masz zapalenie... nam dziewczynom takze to sie czasami zdarza, nie mily zapach... uwazaj, moze byc to powazne, jezeli bedziesz zwlekal...
buziaczek81 - Sob 20 Sty, 2007 Temat postu: Re: Zapach spermy i ogólnie siusiaka
Turbo Sisior napisał/a: | Da się coś z tym zrobić??
Chyba większość osób ma ten problem.
Myję fajkę codziennie, ale jak siedzę sobię w bokserkach to nieraz i tak czuję ten... może nie smród, ale ten taki specyficzny zapach.
Ale sperma to już jebie, że hej...
Da się coś z tym zrobić?
I opowiedzcie mi jak u was jest w tych kwestiach? |
a byles u lekarza?
rajstopmaniak - Czw 01 Lut, 2007
Chyba mam coś podobnego. Myję się czasem nawet kilka razy dziennie, zmieniam bieliznę i ręczniki, uzupełniam mydło, no ***** a to dalej nic! Poprostu szajby można dostać. Mam nadzieję, że znajdzie się partnerka, której nie będzie to aż tak super przeszkadzać. Ale urodzić się z takim czymś to już pech... ;/
Weird - Czw 08 Lut, 2007
rajstopmaniak napisał/a: |
[...]
Myję się czasem nawet kilka razy dziennie, zmieniam bieliznę i ręczniki, uzupełniam mydło, no ***** a to dalej nic! Poprostu szajby można dostać. |
moze sprobuj antypre..., antysper..., antyperspirantow? - no tych, co to zapobiegaja poceniu
Mam nadzieję, że znajdzie się partnerka, której nie będzie to aż tak super przeszkadzać. Ale urodzić się z takim czymś to już pech... ;/ |
chmm, tak mi przyszlo na mysl...
baczek puszczony przez siebie nie jest specjalnie meczacy, ale za to druga polowka przezywa gehenne... ilez to radosci sie jej sprawia, kiedy wychodzisz z lazienki (po komentarzu lubej) i obiecuje sie, ze "juz wiecej nie bede" popiardujac na kazdym kroku...
a powazniej, kto wie, moze znajdzie sie taka kobieta, ktora bedzie wrecz uwielbiala Twoj zapach...
tylko wtedy bedziesz musial uwazac, bo wywacha Cie nawet w tlumie na dworcu centralnym... ;p
3mka!
babolap - Sob 10 Lut, 2007
Turbo Sisior napisał/a: | Myję fajkę codziennie, ale jak siedzę sobię w bokserkach to nieraz i tak czuję ten... może nie smród, ale ten taki specyficzny zapach.
|
myj się... częściej to nie będzie problemu.. ale faktycznie idź do lekarza.. kto wie jak naprawde tam u Ciebie pachnie
mutek - Pon 12 Lut, 2007
po prostu kup sobie płyn do higieny intymnej dla mężczyzn! powinno pomóc!
adadverts - Pon 19 Lut, 2007
No pytanie tylko co może w tych okolicach śmierdzieć
Mnie przychodzi na myśl kilka czynników, a każdy z nich ma rozwiązanie:
1) mocz - wycieraj fiutka do sucha po oddawaniu moczu i będzie po problemie
2) pot - pozbądź się owłosienia łonowego i myj małego dwa razy dziennie mydłem antybakteryjnym albo wspomnianym żelem do higieny intymnej
3) podejrzane wydzieliny penisa - mogą to być zakażenia cewki moczowej albo choroby pochodzenia grzybicznego, obie łatwe do wyleczenia przez lekarza
Jeśli zaś chodzi o spermę, to sperma zdrowego mężczyzny ma zapach trochę podobny do kurzego białka (bo też składa się w większości z białka). Niemiły zapach jest powodowany głównie przez papierosy (rzucić palenie!), kawę, alkohol i niezdrowe odżywianie się. Może też być oznaką jakiejś choroby.
Możliwe też jest, że masz po prostu wrażliwy nos i normalne zapachy ciała ci śmierdzą Musiałbyś powąchać spermę innego kolesia i porównać (choć nie wiem jak rozwiązać taką kwestię ).
MESSENGER - Pią 20 Kwi, 2007 Temat postu: Hehe Jak dla mnie to poprostu jest to wydzielina ktora wydziela sie spod moszny(jader) I jest to normalne, naaprzyklad jesli sie masturbujesz albo tylko chwilowo podniecisz to jadra wydzielaja specyficzny zapach...a jesli czujesz to po zdjeciu napletka to musisz czesciej wacka myc ale wydaje mi sie ze to raczej wydzielina z jader i staraj sie myc caly narzad rozrodczy nie tylko faje
Bruno Pelletier - Pią 20 Kwi, 2007
jaka wydzielina spod jąder, o czym Ty bredzisz?? :|:|
dicembre1 - Sob 12 Maj, 2007 Temat postu: Re: Hehe
MESSENGER napisał/a: | Jak dla mnie to poprostu jest to wydzielina ktora wydziela sie spod moszny(jader) I jest to normalne, naaprzyklad jesli sie masturbujesz albo tylko chwilowo podniecisz to jadra wydzielaja specyficzny zapach...a jesli czujesz to po zdjeciu napletka to musisz czesciej wacka myc ale wydaje mi sie ze to raczej wydzielina z jader i staraj sie myc caly narzad rozrodczy nie tylko faje |
Gratuluje odwagi (bo odwazyles sie to napisac) a wspolczoje glupoty..... normalni wiedza czemu ;]
patrycja_mary - Wto 22 Maj, 2007
Weird napisał/a: | rajstopmaniak napisał/a: |
[...]
Myję się czasem nawet kilka razy dziennie, zmieniam bieliznę i ręczniki, uzupełniam mydło, no ***** a to dalej nic! Poprostu szajby można dostać. |
moze sprobuj antypre..., antysper..., antyperspirantow? - no tych, co to zapobiegaja poceniu
Mam nadzieję, że znajdzie się partnerka, której nie będzie to aż tak super przeszkadzać. Ale urodzić się z takim czymś to już pech... ;/ |
chmm, tak mi przyszlo na mysl...
baczek puszczony przez siebie nie jest specjalnie meczacy, ale za to druga polowka przezywa gehenne... ilez to radosci sie jej sprawia, kiedy wychodzisz z lazienki (po komentarzu lubej) i obiecuje sie, ze "juz wiecej nie bede" popiardujac na kazdym kroku...
a powazniej, kto wie, moze znajdzie sie taka kobieta, ktora bedzie wrecz uwielbiala Twoj zapach...
tylko wtedy bedziesz musial uwazac, bo wywacha Cie nawet w tlumie na dworcu centralnym... ;p
3mka! |
sa antyperspiranty do penisow??? bo chyba nie powinien sobie psikac takim zwyklym,albo ja sie nie znam...
MBiehn - Nie 19 Sie, 2007 Temat postu: Re: Zapach spermy i ogólnie siusiaka Ja się obrzezałem i nie mam z tym problemu. Możnaby powiedzieć, że prawie się myc nie muszę
Hubertttus - Nie 19 Sie, 2007 Temat postu: Re: Zapach spermy i ogólnie siusiaka
MBiehn napisał/a: | Ja się obrzezałem i nie mam z tym problemu. Możnaby powiedzieć, że prawie się myc nie muszę |
Brudassss współczuje twojm znajomym z którymi obcujesz blisko.
MBiehn - Pon 20 Sie, 2007 Temat postu: Re: Zapach spermy i ogólnie siusiaka
Hubertttus napisał/a: | MBiehn napisał/a: | Ja się obrzezałem i nie mam z tym problemu. Możnaby powiedzieć, że prawie się myc nie muszę |
Brudassss współczuje twojm znajomym z którymi obcujesz blisko. |
Naucz się czytać. Napisałem "możnaby powiedzieć" a to nie znaczy, że tego nie robię...
Xrzys - Nie 03 Maj, 2009
myj małego zwykłym naturalnym szarym mydłem "biały jeleń" a zobaczysz (poczujesz) różnicę
lukami - Pon 04 Maj, 2009
moze spróbuj jakiś kremów do pielęgnacji penisa na przykład penimax albo jakis inny.
|
|