Masturbacja - Plaza nudystow
maurito - Sro 22 Sty, 2025 Temat postu: Plaza nudystow Siemano czy był ktoś na plaży nudystów.Jesli tak to w jakich nadmorskich plażach byliscie.I jakie wrażenia.
Tobik95 - Sro 22 Sty, 2025
Tak. Bylem na plazach nudystow w Hiszpanii, Francji, Niemczech i Holandii.
Ogolnie jest super. Przede wszystkim poczuc slonce i wiatr na calym ciele.
Dla mnie to definicja wolnosci i pokoju.
A co najwarzniejsze, to nie masz mokrych i zimnych gaci po wyjsciu z wody
golden22 - Sro 22 Sty, 2025
Byłem na dwóch plażach w Czarnogórze. Jedna nieduża, kameralna, w zaciszu. Druga dłuższa, nieoficjalnie podzielona na dwie części - pierwsza bardziej rodzinna, nastawiona na opalanie, odpoczynek, druga nieco bardziej otwarta np. na wspólną masturbacje
czarn - Czw 23 Sty, 2025
W Hiszpanii ale nie pamiętam jak sie nazywały. Ogólnie na Costa Brava, szczególnie w okolicach Calella masz ich mnóstwo.
seba2000 - Pon 27 Sty, 2025
golden22, skorzytales z wspólnej masturbacji ?
golden22 - Pon 27 Sty, 2025
seba2000 napisał/a: | golden22, skorzytales z wspólnej masturbacji ? |
Tak
Chomiczek - Pon 27 Sty, 2025
Byłem kilka razy, głównie na wyspach kanarysjkich ( Teneryfa, Lanzarote i Fuerta) oraz na Majorce. Plaże nie są jakoś specjalnie izolowane od innych. Zdarzało się, że spacerując z dziećmi nagle pojawiło się więcej golasów.
Swobodna atmosfera. Nie widzialem osób zabawiających się niestosownie.
golden22 - Wto 28 Sty, 2025
golden22 napisał/a: | Byłem na dwóch plażach w Czarnogórze. Jedna nieduża, kameralna, w zaciszu. Druga dłuższa, nieoficjalnie podzielona na dwie części - pierwsza bardziej rodzinna, nastawiona na opalanie, odpoczynek, druga nieco bardziej otwarta np. na wspólną masturbacje |
Edit:
1. Crvena Glavica Nudist Beach
2. Jaz Beach
seba2000 - Sro 29 Sty, 2025
golden22, jak to wyglądało grupa facetów sobie waliła i się dołączyłeś ? opowiedz jestem ciekaw. każdy doszedł ?
golden22 - Sro 29 Sty, 2025
seba2000 napisał/a: | golden22, jak to wyglądało grupa facetów sobie waliła i się dołączyłeś ? opowiedz jestem ciekaw. każdy doszedł ? |
Byłem 2x na tej plaży, w różnych miesiącach, zawsze byli sami mężczyźni, albo sami, albo w parze. Bardzo luźna atmosfera, niektórzy się opalają, inni czekają aż ktoś dołączy do wspólnej masturbacji. U mnie było tak, że zacząłem gadać z jednym kolesiem na wszelakie tematy, mi zaczął stawać, jemu też, zaczęliśmy się masturbowac i doszliśmy, każdy osobno. Gdybym go poprosił na pewno zrobiłby mi dobrze.
Ancymon - Sob 01 Lut, 2025
Nigdy nie byłem, natomiast widzę że padają tu zagraniczne kierunki, więc dla kontry napiszę, że takie plaże są także w Polsce, nawet w Warszawie (dobra, to nie jest nad morzem).
seba2000 - Nie 02 Lut, 2025
Ancymon, nad Bałtykiem fajnie by było, miejsce kameralne gdzie można sobie ulżyć i nikt cie nie oceni. jeśli ktoś zna takie miejsce niech napisze
maurito - Wto 04 Lut, 2025
Nad naszym morzem jest sporo nadmorskich miejscowosci gdzie sa plaze nudystow i to piekne czyste plaze
seba2000 - Pią 07 Lut, 2025
maurito, daj dokładnie adres i miejsce.
Ancymon - Sob 15 Lut, 2025
seba2000 napisał/a: | maurito, daj dokładnie adres i miejsce. |
Serio? Nie możesz użyć Google'a?
Dębki i Piaski to chyba najpopularniejsze plaże dla nudystów.
Siwy1945 - Sob 15 Lut, 2025 Temat postu: Re: Plaza nudystow
maurito napisał/a: | Siemano czy był ktoś na plaży nudystów.Jesli tak to w jakich nadmorskich plażach byliscie.I jakie wrażenia. |
Byłem w Grecji i Bułgarii na takich plażach w tym roku mam w planie zawitać nad nasze morze na taką plażę. Nie mam problemu z nagością i tym jak wyglądam jak prezentuje się na takiej plaży w trakcie odpalania pływania z tego względu że mam bardzo małego penisa w spoczynku ale to mnie nie krępuje nie wstydzę się tego każdy rozmiar jest inny tak jak też jest w moim przypadku i w momencie kiedy dłużej się opalam zdąża się że penis jest w częściowym wzwodzie i jest trochę większy ale też potrafi osiągnąć pełną erekcję i jest naprawdę duży tak jak pisałem nie mam problemu z nagością , a po za tym idąc na taką plaże idziesz jak na każdą inną z tym że nic nie masz na sobie i musisz pamiętać żeby uszanować innych plażowiczów nie gapić się nie obserwować ich
to jest nie do zaakceptowania a wiem z własnego doświadczenia że są osoby które przychodzą tylko po to żeby się bezczelnie gapić na intymne miejsca tak jak i kobiet tak mężczyzn i z ukrycia telefonem robić zdjęcia czy filmy to jest nie do przyjęcia i tego się nie akceptuje. Pamiętaj szanuj osoby które korzystają z takich plaż , i najważniejsze sam musisz zdecydować czy jesteś gotowy żeby wybrać się na taką plaże bo jeśli masz jakieś wątpliwości czy zdołasz się rozebrać pokazać nago to na siłę nie masz co próbować z tego względu że nic z tego nie wyjdzie. Musisz być w pełni gotowy na pokazanie się nago wiedzieć że nie będzie cię to krępować zawstydzać żeby tak korzystać właśnie z takiej plaży , jeśli masz problem z nagością w nawet najmniejszym stopniu to taka plaża nie jest dla ciebie, ja nie mam problemu z nagością z tym że ktoś mnie widzi w tym momencie dlatego na taką plaże idę i korzystam z niej jak z każdej innej plaży
|
|