Ogólnie o powiększaniu - Powiekszanie własnym tłuszczem

dzaniuk - Nie 12 Sty, 2025
Temat postu: Powiekszanie własnym tłuszczem
Cześć,
czy ktoś z was powiększał penisa własnym tłuszczem? Poszukuje osoby, która to robiła i jest coś w stanie mi powiedzieć jak długo efekt się utrzymał, ogólnie jakie odczucia itp.

Planuje u siebie też poddać się temu powiększeniu, dokładniej zależy mi na pogrubieniu członka, ponieważ mój jest chudziutki i ma tylko lekko ponad 11 cm obwodu.

onesa - Pon 13 Sty, 2025

Powiększanie tłuszczem utrzymuje się do kilku miesięcy, u niektórych do roku - wszystko zależy od wybranej osoby.

Podobnie jak powiekszanie własnym tłuszczem piersi

czarn - Wto 14 Sty, 2025

Sam się nad tym zastanawiałem ale z tego co czytam to w wielu klinikach twierdza, ze efekt utrzymuje się nawet do 3 lat, w niektórych przypadkach cale życie.
Chętnie poczytam jeśli ktos moze miał ten zabieg

Kamilox9 - Sro 15 Sty, 2025

z tego co piszą kliniki to oferujące to bardziej działą na obwód. Na długość znacznie mniej i na różnych stronach podają przyrost długości od 1 do 3cm, nigdzie nie widziałem aby było więcej. Więc nawet te 3cm to nie jest coś co zmieni życie. No chyba że zależy bardziej na obwodzie, to można pomyśleć.
Jednak to tłuszcz wstrzykiwany pod skóre a nie w ciała jamiste, czyli penis jest dłuższy i ma większy obwód ale przez to, że jest oblepiony tłuszczem pod skórą jest bardziej miękki i mogą być mniejsze doznania. A twardość jest niezwykle ważna. Wiem od jednej dziewczyny, że większe zadowolenie da twardy penis 19cm w porównaniu do pół sflaczałego wzwodu 23cm

fenis - Czw 16 Sty, 2025

Kamilox9 napisał/a:
z tego co piszą kliniki to oferujące to bardziej działą na obwód. Na długość znacznie mniej i na różnych stronach podają przyrost długości od 1 do 3cm, nigdzie nie widziałem aby było więcej. Więc nawet te 3cm to nie jest coś co zmieni życie. No chyba że zależy bardziej na obwodzie, to można pomyśleć.
Jednak to tłuszcz wstrzykiwany pod skóre a nie w ciała jamiste, czyli penis jest dłuższy i ma większy obwód ale przez to, że jest oblepiony tłuszczem pod skórą jest bardziej miękki i mogą być mniejsze doznania. A twardość jest niezwykle ważna. Wiem od jednej dziewczyny, że większe zadowolenie da twardy penis 19cm w porównaniu do pół sflaczałego wzwodu 23cm

Serio? Przecież 19 cm rzadko kiedy można znaleźć, a 23 to w życiu pewnie nie widziała

toton - Pią 17 Sty, 2025
Temat postu: Re: Powiekszanie własnym tłuszczem
dzaniuk napisał/a:
Cześć,
czy ktoś z was powiększał penisa własnym tłuszczem? Poszukuje osoby, która to robiła i jest coś w stanie mi powiedzieć jak długo efekt się utrzymał, ogólnie jakie odczucia itp.

Planuje u siebie też poddać się temu powiększeniu, dokładniej zależy mi na pogrubieniu członka, ponieważ mój jest chudziutki i ma tylko lekko ponad 11 cm obwodu.

A jak się orientowałeś to po ile Ci wycenili taki zabieg?

dzaniuk - Pią 17 Sty, 2025

Toton powiem ci, że jeszcze się nie orientowałem w jakiś klinikach, ale coś jak tak kojarze z internetu to jakieś 3-4 tysiące to kosztuje. Też planujesz u siebie ?
juansto - Wto 21 Sty, 2025

dzaniuk napisał/a:
Toton powiem ci, że jeszcze się nie orientowałem w jakiś klinikach, ale coś jak tak kojarze z internetu to jakieś 3-4 tysiące to kosztuje. Też planujesz u siebie ?

To w sumie nie tak drogo, mi się wydawało, ze to droższe jest.

Ogólnie to przeszczepia Ci się własny tłuszcz? Skąd?

dzaniuk - Sob 25 Sty, 2025

Tak, własny. Chyba gdzieś z okolic brzucha.
betor - Pon 27 Sty, 2025

dzaniuk napisał/a:
Tak, własny. Chyba gdzieś z okolic brzucha.

A masz konkretnie jakąś klinikę na oku?

dzaniuk - Sob 01 Lut, 2025

Nie mam. Na razie chciałbym dowiedzieć się czy ktoś coś takiego robił.
Chomiczy - Czw 06 Lut, 2025

Masz jakieś zdjęcia jak to wygląda? Z ciekawości pytam ;)
czarn - Wto 11 Lut, 2025

Opis jest tutaj:
https://www.estheticon.pl...ekszanie-penisa

ale nie ma zdjęć w realu

toton - Sro 12 Lut, 2025

Więcej informacji jest na stronie https://www.proudurology....rgement-surgery
michalza - Wto 18 Lut, 2025

ostatnio gdzieś wyczytałem iż nawet od operacji już sie odchodzi i nie wykonuje ich chyba że w naprawdę wyjątkowych sytuacjach bo pacjenci byli coraz bardziej niezadowoleni z efektów operacji i nie chodzi tu raczej o wielkość bo operacja daje jakieś 2cm ale zawodzącą często "hydraulikę" wzwodu
rainchart89 - Czw 27 Lut, 2025

michalza napisał/a:
ostatnio gdzieś wyczytałem iż nawet od operacji już sie odchodzi i nie wykonuje ich chyba że w naprawdę wyjątkowych sytuacjach bo pacjenci byli coraz bardziej niezadowoleni z efektów operacji i nie chodzi tu raczej o wielkość bo operacja daje jakieś 2cm ale zawodzącą często "hydraulikę" wzwodu

To mowa o przecięciu wiązadeł czy tłuszczu?
Patrząc po ofertach w internecie chyba jednak "popularniejszy" jest tłuszcz i kwas.

Co do tych 2cm to ja czytałem, że nie ma gwarancji ile da operacja, bo to też zależy od budowy całego układu i może być nawet tak, że ktoś się podda operacji a efektem końcowym będzie 0,5cm. Jednak są też informacje o 4-5cm. Tak więc różnica jest bardzo duża co do możliwych efektów. Bo raczej za te 0,5-1cm mało kto by się podjął operacji, która w sumie może i prosty zabieg, ale jak mówisz może wpływać na hydraulikę wzwodu. Chociaż widzę też informację, że taki zabieg wpływa tylko na powiększenie "na luzie" więc to by było totalnie bez sensu.