Przedwczesny wytrysk - Czy jest to możliwe?

flakon - Sro 11 Gru, 2024
Temat postu: Czy jest to możliwe?
Cześć,
zastanawiam się czy jest to możliwe, żeby posuwać pannę, aż do zmęczenia i mieć wytrysk wtedy kiedy się chce? Ja jak zaczynam robić to szybciej to szykuję się do wystrzału.
Dodatkowo jak dziewczyna jest na mnie i zaczyna mnie ugniatać pod różnymi kątami, gdzie jest duży nacisk na główkę też za długo nie mogę i każę jej przerywać. Jak wy to robicie, że leżycie a dziewczyna jeździ po was jak po kobyle a Wy jesteście na tyle podnieceni, żeby miała na czym jeździć i nie aż tak, żeby zaraz strzelać ?

Chomiczy - Sro 11 Gru, 2024

Poszukaj w necie- ćwiczenia na kontrolę wytrysku. Ewentualnie tutaj też były podobne tematy jak dobrze pamiętam :) Wszystko jest do wyćwiczenia :)
betor - Czw 12 Gru, 2024

Tak jak pisze chomiczy są różne ćwiczenia. Można sobie jak najbardziej wyrobić taką kontrolę ale to wymaga czasu i konsekwencji ;)
Tkpsk - Pią 20 Gru, 2024

Temat do wyćwiczenia, ale też to kwestia zrozumienia w wyrku. Mały gest i partnerka odpuszcza. Chwila i można działać dalej. Nawet kilka sekund i możesz znowu działać dluzej.
Czerwikss - Pią 27 Gru, 2024
Temat postu: Re: Czy jest to możliwe?
flakon napisał/a:
Cześć,
zastanawiam się czy jest to możliwe, żeby posuwać pannę, aż do zmęczenia i mieć wytrysk wtedy kiedy się chce? Ja jak zaczynam robić to szybciej to szykuję się do wystrzału.
Dodatkowo jak dziewczyna jest na mnie i zaczyna mnie ugniatać pod różnymi kątami, gdzie jest duży nacisk na główkę też za długo nie mogę i każę jej przerywać. Jak wy to robicie, że leżycie a dziewczyna jeździ po was jak po kobyle a Wy jesteście na tyle podnieceni, żeby miała na czym jeździć i nie aż tak, żeby zaraz strzelać ?

Nie daję rady na więcej niż 5 minut. Akurat ta pozycja mnie niesamowicie podnieca tak więć nie ma opcji, ze wytrfzymam dlużej.
NO chyba,ze jest to drugi stosunek w przeciągu pół godziny

toton - Wto 31 Gru, 2024
flakon napisał/a:
Cześć,

Da radę ale wymaga cwiczen

juansto - Czw 02 Sty, 2025
flakon napisał/a:
Cześć,
'

Pytanie ile panna wytrzyma. Bo z doświadczenia wiem, ze one często lubią tak do max pół godziny a potem zaczyna je obcierać.

Ile byś chciał ją dymać?

flakon - Czw 13 Lut, 2025

Ona twierdzi, że woli nawet jak jest krótko a intensywnie, niż długo i nijak.

Dodatkowo zapytam - jak to u was jest z jęczeniem panny? Ja jak słyszę jak tak serio jęczy to powoduje to u mnie, że zaraz chcę dochodzić. Wrażenia słuchowe mocno potęgują u mnie podniecenie. Też tak macie?

Oraz,żeby nie zakładać kolejnego wątku- ostatnie 2 tygodnie mogłem długo i miałem pełną erekcję, przez co miałem wrażenie trochę mniejszego czucia co akurat było ok. Nagle od wczoraj już erekcja na 80 procent, bardziej giętki i szybko chciał kończyć. Nie wiem od czego to jest zależne, podejrzewam już fazy księżyca, bo w diecie, ani życiu nic się nie zmieniło

Czerwikss - Pią 14 Lut, 2025

flakon napisał/a:
Ona twierdzi, że woli nawet jak jest krótko a intensywnie, niż długo i nijak.

Dodatkowo zapytam - jak to u was jest z jęczeniem panny? Ja jak słyszę jak tak serio jęczy to powoduje to u mnie, że zaraz chcę dochodzić. Wrażenia słuchowe mocno potęgują u mnie podniecenie. Też tak macie?

Oraz,żeby nie zakładać kolejnego wątku- ostatnie 2 tygodnie mogłem długo i miałem pełną erekcję, przez co miałem wrażenie trochę mniejszego czucia co akurat było ok. Nagle od wczoraj już erekcja na 80 procent, bardziej giętki i szybko chciał kończyć. Nie wiem od czego to jest zależne, podejrzewam już fazy księżyca, bo w diecie, ani życiu nic się nie zmieniło

U mojej maksymalnie 10-15 minut. Czasami jakieś 20 minut ale twierdzi, ze potem jest zmęczona. Nie wyobraząm sobie abym miał ją dymać godzinę. Jest bardzo cicha, nie jęczy wcale.

Przeciętny 30 - Pią 14 Lut, 2025

Moja nie jest głośna ale jak zaczynam pieścić językiem to jest szał i bardzo głośno 🙂
betor - Czw 20 Lut, 2025

Przeciętny 30 napisał/a:
Moja nie jest głośna ale jak zaczynam pieścić językiem to jest szał i bardzo głośno 🙂

zastanawiam się jakbym mógł do tego przekonac moją. Bo również jest mega cicha

Przeciętny 30 - Czw 20 Lut, 2025

To przyszło samo. Na początku była też cicha ale z biegiem czasu było i jest coraz głośniej. Jak długo jesteście razem?
betor - Pią 21 Lut, 2025

Przeciętny 30 napisał/a:
To przyszło samo. Na początku była też cicha ale z biegiem czasu było i jest coraz głośniej. Jak długo jesteście razem?

4 lata, tak więc raczej pozostanie cicha ;)

Ancymon - Sob 22 Lut, 2025

betor napisał/a:
raczej pozostanie cicha ;)

To zaleta, jeśli się mieszka w bloku :wink:

Przeciętny 30 - Nie 23 Lut, 2025

betor napisał/a:
Przeciętny 30 napisał/a:

4 lata, tak więc raczej pozostanie cicha ;)

Nie będę ukrywał że jest to miłe jak jest głośniejsza 🙂

penny7 - Wczoraj 16:32

Dość powszechną metodą ćwiczenia opóźnienia wytrysku jest technika "start/stop". Polega na doprowadzaniu się w pobliże orgazmu i wstrzymaniu się od zabawy na chwilę do niewielkiego cofnięcia się podniecenia. Takie cykle się powtarza jak najwięcej razy. Można ją stosować również przy masturbacji. Jeśli jednak celem jest wydłużanie stosunku to lepiej technikę masturbacji jak najbardziej upodobnić do stosunku (szybkość ruchów, nacisk itd).
Można się posiłkować też kremami/aerozolami zawierającymi lidokainę, która zmniejsza wrażliwość penisa na bodźce.