Luźne dyskusje o męskich sprawach - Zastanawiacie się czasem jakiego penisa ma wasz kolega czy b
Maciej890 - Sro 13 Lis, 2024 Temat postu: Zastanawiacie się czasem jakiego penisa ma wasz kolega czy b Czy zastanawialiście się kiedyś gadając z kumplem czy kimś płci męskiej jakiej długości ma penisa? Zadaliście kiedyś takie pytanie kumplowi np.
Piotrekkol - Sro 13 Lis, 2024
Takiego pytania nigdy nie zadałem, ale nie powiem, że czasem mnie to nie ciekawi
Ajay - Czw 14 Lis, 2024
Zdecydowanie. Nie tyle o długości, ale jak np. jak długi ma napletek , czy może obrzezany, kąt erekcji itp.
czarn - Pią 15 Lis, 2024
CHodzimy razem na saune, tak wiec mniej wiecej wiem
Marek.Marecki - Pon 18 Lis, 2024
Oczywiście że się interesuje
juansto - Wto 19 Lis, 2024
Też ale nie miałem okazji podejrzeć
sikora92 - Wto 19 Lis, 2024
Nie raz, nie dwa ciekawiło mnie jak wyglądają penisy kumpli, ale żeby pytać wprost to mi się nie zdarzyło
Chomiczy - Nie 24 Lis, 2024
Chyba każdy choć raz w życiu się nad tym zastanawiał Zwłaszcza jak "uwypuklenie" jest bardzo wydatne
Ancymon - Pon 16 Gru, 2024
Pewnie w czasach nastoletnich takie pytania się zadawało. Teraz to nawet kumpla-geja bym nie spytał, chyba że okoliczności by to umożliwiały.
Damianekkk9292 - Nie 26 Sty, 2025
Xx
betor - Pon 27 Sty, 2025
Damianekkk9292 napisał/a: | Za czasów gnojka 12/13 lat to widziałem nawet ale później się zastanawiałem czasami. W pracy kolega kiedyś na basenie się rozebrał ale to wiadomo, miękki i też nie do końca moją ciekawość zaspokoił jakiego ma. Czasami fajnie by było zobaczyć ludzi z którymi ma się styczność w takich sytuacjach jak im stoi i jak wtedy wyglądają |
Umów się z nimi na wspólny seans w saunie To wszystko uda Ci sie dokładnie obejrzeć
Zuo111 - Pon 27 Sty, 2025
Często się nad tym zastanawiam. Kilka razy zdarzyło się widzieć penisy kolegów, ale nigdy wprost się nie pytałem żadnego o to.
Czerwikss - Wto 28 Sty, 2025
Zuo111 napisał/a: | Często się nad tym zastanawiam. Kilka razy zdarzyło się widzieć penisy kolegów, ale nigdy wprost się nie pytałem żadnego o to. |
No bo to raczej temat o którym nie mówi się z innymi
Zuo111 - Sro 29 Sty, 2025
Czerwikss napisał/a: |
No bo to raczej temat o którym nie mówi się z innymi |
No, niby się nie mówi, ale czasami się temat napatoczy:)
fenis - Czw 30 Sty, 2025
Ja mam takiego jednego znajomego, który ma fiuta z 20 cm minimum. I czasami się o nim gada
Pinoki0 - Sro 25 Cze, 2025 Temat postu: Re: Zastanawiacie się czasem jakiego penisa ma wasz kolega c
Maciej890 napisał/a: | Czy zastanawialiście się kiedyś gadając z kumplem czy kimś płci męskiej jakiej długości ma penisa? Zadaliście kiedyś takie pytanie kumplowi np. |
Zastanawiałem się przy niejednym koledze, nie tyle w kwestii ile to centymetrów, co po prostu czy ma dużego. Przeważnie po rozmowie właściciel sam informuje, pokazuje nawet.
toton - Wto 01 Lip, 2025 Temat postu: Re: Zastanawiacie się czasem jakiego penisa ma wasz kolega c
Pinoki0 napisał/a: | Maciej890 napisał/a: | Czy zastanawialiście się kiedyś gadając z kumplem czy kimś płci męskiej jakiej długości ma penisa? Zadaliście kiedyś takie pytanie kumplowi np. |
Zastanawiałem się przy niejednym koledze, nie tyle w kwestii ile to centymetrów, co po prostu czy ma dużego. Przeważnie po rozmowie właściciel sam informuje, pokazuje nawet. |
Spotkałeś sie kiedyś z odmową?
michalza - Sro 02 Lip, 2025
Ja się często zastanawiam ale właśnie nie wiem jak zagaić, jak się dopytać
Woytex - Sro 20 Sie, 2025
I tak zagadać do kumpla, eh weź pokaż mi bo ciekaw jestem co tam masz. To jak kiedyś się koleżanki zagadywalo by cycki pokazały. Ogólnie mi się nie za bardzo udaje
sikora92 - Pon 25 Sie, 2025
Woytex, michalza, , no i tu jest problem bo sam nie umiałbym w luźnej rozmowie nagle zapytać jakiego ma dużego i czy pokaże. Raczej spotkałbym się że zdziwieniem lub co gorsza jakiś kumpel by mi za to przyłożył 🤣🤣
Woytex - Pią 29 Sie, 2025
sikora92 napisał/a: | Woytex, michalza, , no i tu jest problem bo sam nie umiałbym w luźnej rozmowie nagle zapytać jakiego ma dużego i czy pokaże. Raczej spotkałbym się że zdziwieniem lub co gorsza jakiś kumpel by mi za to przyłożył 🤣🤣 |
Też mam takie obawy
maks2007 - Nie 31 Sie, 2025
Za czasów gnojka 11-13 lat to wszedłem ojcu do lazienki bo mega chciało mi sie sikać a ojciec wtedy brał prysznic, zacząłem z nim gadać i tak sie zagadaliśmy ze juz skończył się myć u normalnie wyszedł z prysznica i tak gadał z penisem na wierzchu xD też chciałem mu swojego pokazać to powiedziałem że no ja też od razu pójdę sie umyć więc się rozebrałem i wszedłem pod prysznic. Co do kolegów to czesto się widziało na jakiś obozach czy zielonych szkołach, najlepszy to był obóz wojskowy. W szatni od wf też się dużo kolegów widziało
|
|