Luźne dyskusje o męskich sprawach - Naga sauna
sochopiotr - Czw 27 Kwi, 2023 Temat postu: Naga sauna Co ro icie wlasnie w nagiej saunie nogi skupione czy szeroko i jak wam stanie jak to ukrywacie
EarringBoy - Pią 28 Kwi, 2023
Ja czasem tak, czasem tak, raczej nie paraduję szeroko, niemniej nie mam nic przeciwko temu, jak ktoś lubi się posaunować okrakiem )
dkbb - Wto 02 Maj, 2023
Ja siedzę normalnie wygodnie na ręczniku, nie mam skulonych nóg. W saunie masz prawo siedzieć nago i jeśli ktoś czuje się skrępowany to jest to jego własny problem.
one_hour - Nie 14 Maj, 2023
Nie ukrywam tego w żaden sposób. Siedzę nago, a jak komuś to nie odpowiada, to może wyjść.
Wojtekgo - Sro 17 Maj, 2023
Siedzę normalnie więc widać. A stoi mi głównie pod prysznicami, wczoraj w jaccuzi sam pobudziłem go. Ktoś aquapark Wrocław?
Czerwikss - Czw 18 Maj, 2023
Ja sobie przykrywam ręcznikiem Jak coś stanie to nie jest widoczne.
Ale i tak częsciej korzystam z parowej
maks2007 - Pon 22 Maj, 2023
ja do sauny najczęściej chodzę z tatą i/lub wujkiem i czasem zdarza się ze komuś z nas stanie ale wtedy i tak nie sakrywamy nic. siedzimy najczęściej w lekkim rozkroku
toton - Pią 26 Maj, 2023
Ja się zakrywam recznikiem
sx707 - Pon 08 Sty, 2024
Ja najczęściej korzystam z sauny parowej i kilka razy zdarzyło się że mi stanął, to zawsze zakrywam rękami, a tylko raz zdarzyło się że byłem ja i jeszcze jeden chłopak w saunie i zapytał się czy nie będzie mi przeszkadzać jak sobie zwali, więc dołączyłem
Czerwikss - Wto 09 Sty, 2024
Staram się raczej nie dopuścić do takiej sytuacji, jeśli już wiem, ze coś moze się stać to nakrywam się ręcznikiem.
adamos125 - Czw 25 Sty, 2024
Różnie siedzę w saunie. Zazwyczaj siedzę na ręczniku z rozstawionymi nogami, tak czuję się najlepiej. Czasem leżę. Według mnie w saunie fińskiej trudno dostać erekcji, bo jest zbyt gorąco, prędzej w parowej. W takiej sytuacji zachowuję się tak jak na plaży i czekam aż sama przejdzie i nie ukrywam tego.
onesa - Pon 29 Sty, 2024
A w parowej i tak niczego nie widać jeśli nawet sie dostanie erekcji.
Swoją drogą to siedzenie w ręczniku trochę mija się z celem w saunie
Ziomo_007 - Pon 29 Sty, 2024
onesa napisał/a: | A w parowej i tak niczego nie widać jeśli nawet sie dostanie erekcji.
Swoją drogą to siedzenie w ręczniku trochę mija się z celem w saunie |
W parowej nie wolno mieć rocznika. W suchej każda część ciała powinna być na ręczniku, stopy też.
betor - Pon 12 Lut, 2024
Ziomo_007 napisał/a: | onesa napisał/a: | A w parowej i tak niczego nie widać jeśli nawet sie dostanie erekcji.
Swoją drogą to siedzenie w ręczniku trochę mija się z celem w saunie |
W parowej nie wolno mieć rocznika. W suchej każda część ciała powinna być na ręczniku, stopy też. |
Oczywiśćie, ze tak. Szkoda, ze tak mało osob się do tego stosuje. Regularnie chodzę do sauny i nie potrafię zliczyć liczby osób w ręczniku w parowej.
michalza - Czw 29 Lut, 2024
Tak na warszawiance jest sauna kooedukacyjna, kazdy czuje tam sie swobodnie i saunuje sie zgodnie z zasadami. Uwielbiam sauny - do najblizszej mam z domu 4km, ale raz w tygodniu zagladam na warszawianke. Tam saunowanie mozna poloczyc z ladnymi widokami. Dzis ok 25 letnia blondynka siedziala nago w saunie usmiechajac sie do mnie. To jest cos- jestem tylko facetem i kreci mnie to gdy dziewczyna spotkana na ulicy wczodzi tez na sauny i zaraz widzisz ja nago.
potrzebny - Wto 05 Mar, 2024
Mam pytanie zbliżone do tego tematu. Zdarzyło Wam się kiedyś że na zwykłej saunie, np. przy siłowni ktoś zaczynał się przy Was masturbować? Jak to wyglądalo i jak zareagowaliście?
Ja przyznam że obserwowałem takie sytuacje w Warszawie, np. w Zdrificie przy Politechnice i w Warsaw Spire, zwłaszcza wieczorami przed zamknięciem siłowni.
Dekarion - Sro 06 Mar, 2024
Na siłowni nigdy.
Na saunie podobnie. Faceci tylko świecili jajcami, niektórzy wywalili się tak że wszystko było widać.
penol260 - Sro 06 Mar, 2024
W aquaparku Fala na saunach w Łodzi jest strefa nagości tak jak powinno się saunować. Atmosfera jest kameralna i bardzo sympatycznie można spędzić czas i się zrelaksować, ogólnie polecam sauny na Fali w Łodzi. Wiadomo jak się idzie pomiędzy saunami trzeba zakryć intymne części ciała, a będąc już w samej saunie można być w ręczniku okrytym albo siedzieć lub leżeć na ręczniku, pamiętając o tym, aby wszystkie części ciała były na ręczniku. Jak bywam w saunie to nie widzę zachowań mężczyzn masturbujących się, ja osobiście siedzę na ręczniku odkryty, a jak jest mniej osób w saunie to leżę odkryty na ręczniku. Sauna to jest czas na relaks i nagie osoby nie powinny dziwić w poprawnym saunowaniu.
Woytex - Sro 06 Mar, 2024
nie zdarzyło mi się,
Tak jak u kolegi wyżej, klejnoty prezentują ale bez zabawy nimi, zreszta to chyba niezbyt odpowiednie miejsce
mmm22 - Sro 06 Mar, 2024
potrzebny napisał/a: | Mam pytanie zbliżone do tego tematu. Zdarzyło Wam się kiedyś że na zwykłej saunie, np. przy siłowni ktoś zaczynał się przy Was masturbować? Jak to wyglądalo i jak zareagowaliście?
Ja przyznam że obserwowałem takie sytuacje w Warszawie, np. w Zdrificie przy Politechnice i w Warsaw Spire, zwłaszcza wieczorami przed zamknięciem siłowni. |
Mi się zdarzyło raz w Poznaniu że typ wszedł do sauny, usiadł i zaczął walić. Było nas wtedy 6 chłopa w środku i jakoś tak wyszło że wszyscy do niego dolaczyli
michalza - Czw 07 Mar, 2024
mmm22 napisał/a: | potrzebny napisał/a: | Mam pytanie zbliżone do tego tematu. Zdarzyło Wam się kiedyś że na zwykłej saunie, np. przy siłowni ktoś zaczynał się przy Was masturbować? Jak to wyglądalo i jak zareagowaliście?
Ja przyznam że obserwowałem takie sytuacje w Warszawie, np. w Zdrificie przy Politechnice i w Warsaw Spire, zwłaszcza wieczorami przed zamknięciem siłowni. |
Mi się zdarzyło raz w Poznaniu że typ wszedł do sauny, usiadł i zaczął walić. Było nas wtedy 6 chłopa w środku i jakoś tak wyszło że wszyscy do niego dolaczyli |
NO powiem szczerze, żę dość ryzykown. Bo co jeśli ktoś by w tym czasie wszedł do sauny?
kasix - Czw 09 Maj, 2024
"jakoś tak wyszło"
potrzebny - Wto 06 Sie, 2024
A ktoś pojawia się w Termy Krakowskie Błonia? Ja ostatnio byłem tam świadkiem wspólnego walenia około 6 panów w parowej
michalza - Sro 07 Sie, 2024
Jakiś czas temu się wybrałem ale nie widziałem nigdy takiej sytuacji.
Powiem szczerze, że jestem zaskoczony bo jest to sauna koedukacyjna tak więc było to dość ryzykowne.
Piotrekkol - Sro 07 Sie, 2024
Nie byłem, ale wiem, że chłopaki spotykają się tam na podobne zabawy. Kolega z Krakowa opowiadał mi o tym miejscu
Dekarion - Pon 12 Sie, 2024
I nie zostali przyłapani?
Ancymon - Pon 19 Sie, 2024
Cytat: | I nie zostali przyłapani? |
Może przez tych, którzy dołączyli
onesa - Wto 20 Sie, 2024
Jak dla mnie jednak jest to ryzykowne działanie. Powiem szczerze, ze sama czułabym się bardzo zmieszana jakbym weszła do takiego miejsca. A raz na jakiś czas korzystam z sauny
ciepelko30 - Pon 26 Sie, 2024
Też zdarzyło mi się kilka razy widzieć takie akcje na saunach
betor - Pon 26 Sie, 2024
zwykle przykrywam sie po prostu recznikiem i siadam na górnych pólkach bo zdarza mi się ale ostatnio nie tak czesto
|
|