Galeria zdjęć - OBRZEZANIE-nasze zdjęcia przed i po "metamorfozie"
loram15 - Pią 28 Paź, 2022 Temat postu: OBRZEZANIE-nasze zdjęcia przed i po "metamorfozie" Siemanko.
Kilka osób było ciekawych jak wygląda mój mały, ponieważ we wcześniejszych postach pisałem o planowanym/dokonanym obrzezaniu.
Poniżej zdjęcie mojego PRZED i PO metamorfozie Zabieg wykonywany laserem niecałe pół roku temu.
W mojej opinii sprzęt prezentuje się znacznie lepiej i jeśi chodzi o jego użytkowanie też jestem mega zadowolony. Będę wdzięczny za Wasze opinie.
Zapraszam do dodawania również inne obrzezane osoby. Zachęćmy niezdecydowanych
juansto - Sob 29 Paź, 2022
Wyglada naprawde dobrze, Obrzezanie wykonane idealnie.
Rozumiem,ze nie odczuwasz już żadnych dolegliwości? Czy nie masz nadwrażliwości główki>
Czy możesz dokładnie opisac swoje wrażenia?
loram15 - Nie 30 Paź, 2022
juansto napisał/a: | Wyglada naprawde dobrze, Obrzezanie wykonane idealnie.
Rozumiem,ze nie odczuwasz już żadnych dolegliwości? Czy nie masz nadwrażliwości główki>
Czy możesz dokładnie opisac swoje wrażenia? |
Nie ma absolutnie żadnego problemu. Nadwrażliwości szczególnej jakoś nie bylo ponieważ napletek wcześniej też normalnie schodził.
Wrażenia... pierwszy tydzień straszny z racji tego, ze wyglądał jakby czołg przez niego przejechał :p zmienianie bandaży, dezynfekcja sprawiała ze człowiek nie wiedział czy dobrze zrobił. Ponadto też naczytałem się różnych opisów i martwiłem się, że opuchlizna to coś strasznego
Teraz nie mam wątpliwości, że zrobiłbym to raz jeszcze. Sam zabieg bezbolesny
toton - Pon 31 Paź, 2022
A ile osób było na sali podczas zabiegu? Sam lekarz wykonywał? Gdzie Cie konkretnie znieczulali?
loram15 - Pon 31 Paź, 2022
toton napisał/a: | A ile osób było na sali podczas zabiegu? Sam lekarz wykonywał? Gdzie Cie konkretnie znieczulali? |
Zabieg wykonywany laserowo, niemal na kozetce lekarskiej - z opuszczonymi spodniami, także pełen luz
Na miejscu tylko lekarz znieczulenie to najgorsze co było podczas zabiegu... bolesne wkłucia dookoła podstawy penisa.
naroznik01 - Pon 31 Paź, 2022
Świetna decyzja loram15. Wędzidełka też się pozbyłeś?
loram15 - Pon 31 Paź, 2022
naroznik01 napisał/a: | Świetna decyzja loram15. Wędzidełka też się pozbyłeś? |
Naczytałem się że jest jedną z wrażliwszych części, więc zostawilem żeby nie zabierać sobie przyjemności 😎✌️
naroznik01 - Wto 01 Lis, 2022
loram15, też się naczytalem o tym, a jednak zdecydowałem się wyciąć i raczej nic na tym nie straciłem z przyjemności tak czy inaczej dobra robota
loram15 - Wto 01 Lis, 2022
naroznik01 napisał/a: | loram15, też się naczytalem o tym, a jednak zdecydowałem się wyciąć i raczej nic na tym nie straciłem z przyjemności tak czy inaczej dobra robota |
to pokaż swoje zdjęcie sprzed i po
Kiedyś już wrzucałem, ale nie mam fot "przed". Wyparłem ten stan
https://imgur.com/WnIg0aw
https://imgur.com/Yygfh7l
Po
https://postimg.cc/Bt2NBmjz
https://postimg.cc/Bth5gRqM
https://postimg.cc/LYgSbrcL
potrzebny - Wto 01 Lis, 2022
naroznik01, widzę że fotki na świeżo, nawet z dzisiaj 😎
potrzebny, nazwy fotek są zdradliwe
qwerty882 - Sro 02 Lis, 2022
loram15, faktycznie wygląda lepiej
naroznik01, widać dużą różnicę, przy takim długim napletku wcale się nie dziwię twojej decyzji bo zapewne musiało to być irytujące
onesa - Sro 02 Lis, 2022
Różnica bardzo duża, nie dziwię się ze się zdecydowałeś.
Efekt faktycznie bardzo dobry.
loram15 - Sro 02 Lis, 2022
onesa napisał/a: | Różnica bardzo duża, nie dziwię się ze się zdecydowałeś.
Efekt faktycznie bardzo dobry. |
Mam nadzieję że jedynej kobiecie (chyba) tutaj bardzo się podoba teraz 🤣 jakieś preferencje?
[ Dodano: Sro 02 Lis, 2022 ]
qwerty882 napisał/a: | loram15, faktycznie wygląda lepiej
naroznik01, widać dużą różnicę, przy takim długim napletku wcale się nie dziwię twojej decyzji bo zapewne musiało to być irytujące |
Wygląd wyglądem ale w użyciu dużo lepiej 🙉💪
juansto - Czw 03 Lis, 2022
Nie odczuwałeś początkowo nadwrażliwości przy stosunku? Pytam się bo niektórzy twierdza, ze mają problem z przedwczesnym wytryskiem.
naroznik01 - Czw 03 Lis, 2022
Jeśli chodzi o mnie to nic takiego się nie pojawiło,a przeciwnie, pozbyłem się lekkiej nadwrażliwości.
A jak Ty loram15?
loram15 - Czw 03 Lis, 2022
naroznik01 napisał/a: | Jeśli chodzi o mnie to nic takiego się nie pojawiło,a przeciwnie, pozbyłem się lekkiej nadwrażliwości.
A jak Ty loram15? |
U mnie podobnie po obrzezaniu można sobie spokojnie pozwolić na ostrzejszy seks itd. a przyjemnośc z dotyku porównywalna
Jak z długością stosunku u Cb narożnik 01?
naroznik01 - Czw 03 Lis, 2022
nie zauważyłem istotnej różnicy. To zależy raczej od innych czynników. Na pewno mam więcej kontroli nad tym co robię
juansto - Pon 07 Lis, 2022
naroznik01 napisał/a: | nie zauważyłem istotnej różnicy. To zależy raczej od innych czynników. Na pewno mam więcej kontroli nad tym co robię |
Czyli rozumiem, ze same zmiany na plus? Zdecydowałbyś sie ponownie na zabieg?
naroznik01 - Pon 07 Lis, 2022
juansto, zdecydowanie tak. I tak jak napisałem w innym wątku, żałuję że nie zdecydowałem się wcześniej
dkbb - Pią 11 Lis, 2022
naroznik01 napisał/a: | juansto, zdecydowanie tak. I tak jak napisałem w innym wątku, żałuję że nie zdecydowałem się wcześniej |
Sam mam takie same wrażenia, Jestem obrzezany ale zdecydowałem się dość późno. Teraz z perspektywy czasu wiem, ze powinienem zdecydować się na obrzezanie wcześniej. Biorąc pod uwagę wrażenia z seksu.
Jestem w stanie dłuzej, główka nie jest tak wrazliwa co dla mnie jest na plus
pisio - Sob 12 Lis, 2022
Ja też jestem po obrzezaniu częściowym. Niestety byłem zmuszony niegroźną chorobą.
Odczuwam na plus obrzezanie.
Fotki przed i po
polish - Nie 13 Lis, 2022
To i ja się pochwalę.
Miałem zabieg za dzieciaka, wieki temu, więc nie pamiętam jak to jest mieć napletek.
Podziwiam wszystkich facetów, którzy mają zabieg obrzezania w wieku dorosłym (najczęściej 20-30lat)
juansto - Pon 14 Lis, 2022
Wygląda super
[ Dodano: Pon 14 Lis, 2022 ]
Bardzo fajnie, widać, ze dobra robota
Ajay - Pon 14 Lis, 2022
U ciebie pisio bardzo dobrze wyglądał penis przed obrzezaniem. W tym przypadku nawet lepiej chyba. Fajne duże jądra.
onesa - Wto 15 Lis, 2022
Pisio, polish, zabiegi wygladają naprawde udanie.
|
|