Luźne dyskusje o męskich sprawach - Freeballing
Gościu2288 - Pią 15 Kwi, 2022 Temat postu: Freeballing Witam
Jaki macie stosunek do freeballingu? Uprawiacie go w luźnych szortach czy bardziej w dżinsach i czy nie martwicie się złym odbiorem ludzi? W jakich sytuacjach go uprawiacie?
Ahojprzygodo - Pią 15 Kwi, 2022
Nie mam żadnego problemu z freeballingiem. Osobiście lubię chodzić w samych jeansach, bez majtek, choć wiem, że dla wielu facetów jest to niekomfortowe. No i zdarza mi się wyjść do sklepu w samych dresach bez bokserek.
Osobiście nie zwróciłem uwagi, żeby ktoś się mega gapił czy tym bardziej oceniał negatywnie
Łili - Sob 16 Kwi, 2022
Chodzę w dresach bez bielizny. Jedynie jak są zimne dni lub deszcz to wtedy, ale częściej śmigam bez. Lepiej napletek się też czuje jak jest zsunięty, także ja tam stosuje technikę swobody. A jak tam spodenki to przed kolano także nic nie wystaje, jedynie penis nieco inaczej się układa i jest lekka różnica, ja na to nie zwracam uwagi 😉
AvengerKRK - Nie 17 Kwi, 2022
Chodzę często i jest super
Wydaje mi sie ze jest to dobre tez na przyrosty, penis sie moze rozluznic itp
haster69 - Pon 18 Kwi, 2022
Zależy od spodni i sytuacji gdzie idę, ale jak gdzieś do osiedlowego sklepiku czy blisko, to często nie zakładam majtek i lubię kiedy odznacza mi się penis
Ancymon - Wto 19 Kwi, 2022
Raz mi się tylko zdarzyło: latem, jak było wyjątkowo gorąco i niespecjalnie chciało mi się ubierać, gdy szedłem do sklepu po wodę. Jako że latem chodzę po domu w luźnych krótkich spodenkach i bez bokserek, to tak wybrałem się do sklepu.
dziuniox - Nie 24 Kwi, 2022
Ja lubię spać goły, bez majtek. Jajka muszą trochę się przewietrzyć. Wieczorem po kąpieli chodzę w szortach, które zakładam na goły tyłek. W ciągu dnia bym nie ryzykował na chodzenie bez bielizny, szczególnie w spodniach, które mają suwak Poza tym obawiałbym się, że od aktywności (chodzenia po mieście) mogą się porobić jakieś otarcia
mickow94 - Wto 26 Kwi, 2022
Jakiś czas temu zacząłem tak chodzić. Teraz jeśli nie muszę to nie zakładam bielizny.
Ancymon - Sro 04 Maj, 2022
dziuniox napisał/a: | W ciągu dnia bym nie ryzykował na chodzenie bez bielizny, szczególnie w spodniach, które mają suwak |
Czemu suwak miałby być zagrożeniem? Masz na myśli to, że mógłby się sam odsunąć
CEDRIK - Nie 31 Lip, 2022
Przymierzam się do freeballingu. Zawsze chodziłem mi w bokserkach i spodniach, ale tak szczerze to jak czasem jest się samemu w domu,mtontak.fajnienprzejscnsiennago, tak luźno. Planuje sobie kupić spodnie dresowe, do tej pory nie przypominam sobie bym kiedykolwiek takowe miał, i mam pytanie: czy ten wewnętrzny szew nie przeszkadza wam przy chodzeniu? Nie obżera penisa? Nie podrażnia?
Kuba85 - Pon 01 Sie, 2022
Kwestia przyzwyczajenia. Ja Gdy mam majtki na sobie, to czuje się nie komfortowo.
michalza - Wto 02 Sie, 2022
CEDRIK napisał/a: | Przymierzam się do freeballingu. Zawsze chodziłem mi w bokserkach i spodniach, ale tak szczerze to jak czasem jest się samemu w domu,mtontak.fajnienprzejscnsiennago, tak luźno. Planuje sobie kupić spodnie dresowe, do tej pory nie przypominam sobie bym kiedykolwiek takowe miał, i mam pytanie: czy ten wewnętrzny szew nie przeszkadza wam przy chodzeniu? Nie obżera penisa? Nie podrażnia? |
Wszystko tak naprawdé zależy od spodni. Jeśli spodnie są luźne, to nie. Nie przeszkadza.
one_hour - Sro 03 Sie, 2022
Freeballing? Obowiązkowo, zawsze latem. W moim przypadku, nosząc szorty widać, że nie mam bielizny pod spodem. Kilka kobiet w sklepie zwróciło na to uwagę. Niektóre zerkały i szły dalej, inne jak dostrzegły, to po chwili obracały się i uciekały do innej alejki.
Co do samej idei, nieistotne jest to dla mnie, czy mam na sobie jeansy, dresy, etc.
dkbb - Pią 19 Sie, 2022
one_hour napisał/a: | Freeballing? Obowiązkowo, zawsze latem. W moim przypadku, nosząc szorty widać, że nie mam bielizny pod spodem. Kilka kobiet w sklepie zwróciło na to uwagę. Niektóre zerkały i szły dalej, inne jak dostrzegły, to po chwili obracały się i uciekały do innej alejki.
Co do samej idei, nieistotne jest to dla mnie, czy mam na sobie jeansy, dresy, etc. |
W jeansach praktycznie niewidoczne ale w dresach faktycznie mozna zobaczyc co nie co
gotb - Pią 19 Sie, 2022
dkbb napisał/a: | W jeansach praktycznie niewidoczne ale w dresach faktycznie mozna zobaczyc co nie co |
Czasami widoczne
https://www.fotosik.pl/zdjecie/d2ff994b06a9fd9e
CEDRIK - Sob 10 Wrz, 2022
Powiem tak: Albo mam zbyt przyległe dresy, albo za duży sprzęt na nie, bo strasznie widać XD
gotb - Sob 17 Wrz, 2022
Oraz wzwód w dopasownych spodniach to już za bardzo ściąga uwagę
https://www.fotosik.pl/zdjecie/70901b35e772726a
Connor - Nie 18 Gru, 2022
Wiem, ze wielu tutaj wzdycha, patrzac na Twojegi kulfona, marzac o podobnym rozmiarze. Czy mozesz napisac czy sa jakies minusy takiego przyrodzenia?
gotb - Sro 21 Gru, 2022
Connor napisał/a: |
Wiem, ze wielu tutaj wzdycha, patrzac na Twojegi kulfona, marzac o podobnym rozmiarze. Czy mozesz napisac czy sa jakies minusy takiego przyrodzenia? |
Nie ma minusów. Widać zarys czy wypukłość w każdych spodniach, ale trudno, to nie jest minus Wypchane kąpielówki na plaży też przyciągają uwagę, i to również nie jest minus. Oraz istnieją prezerwatywy o rozmiarach większych, najlepiej mi pasują Skyn Extra Large.
Connor - Czw 22 Gru, 2022
gotb napisał/a: | Connor napisał/a: |
Wiem, ze wielu tutaj wzdycha, patrzac na Twojegi kulfona, marzac o podobnym rozmiarze. Czy mozesz napisac czy sa jakies minusy takiego przyrodzenia? |
Nie ma minusów. Widać zarys czy wypukłość w każdych spodniach, ale trudno, to nie jest minus Wypchane kąpielówki na plaży też przyciągają uwagę, i to również nie jest minus. Oraz istnieją prezerwatywy o rozmiarach większych, najlepiej mi pasują Skyn Extra Large. |
Wydaje mi się, że z minusów są:
1) partnerka, ktora musi lubić duże rozmiary i być na nie mentalnie przygotowaną; rozuniem, gry wstępne i rozciagniecia pochwy ale one też mają swoje limity bo np. przy takiej partnerce 165 cm i 65 kg masy ciała raczej chyba mogłyny wystąpić niedopasowania
2) przy szczytowaniu pewnie musisz pamietac żeby sobie "nie dopchnąć" w sposob, w ktory jej to sprawi ból (przy penisach mniejszych w ogole ten problem nie istnieje a partnerce to mozne nawet dac przyjemnosc.
Jak u Ciebie z doswiwdczeniami w tych kwestiach?
onesa - Wto 27 Gru, 2022
Tak dla jasności o jakim rozmiarze tutaj piszemy ?
gotb - Sro 04 Sty, 2023
onesa napisał/a: | Tak dla jasności o jakim rozmiarze tutaj piszemy ? |
Trochę powyżej średniej, ale nic monstrualnego
http://www.penis.com.pl/f...pic.php?t=20078
|
|