Luźne dyskusje o męskich sprawach - Czy jako dzieciak/nastolatek widziałeś penisy innych facetów
Damian2006 - Sob 30 Paź, 2021 Temat postu: Czy jako dzieciak/nastolatek widziałeś penisy innych facetów czekam na odpowiedzi ja to widziałem za dzieciaka często nago wujka i do teraz mamy dobre relacje i chodzę u niego po domu w samych bokserkach albo są jakies macanki po jajach dla żartów.
Jeszcze w podstawówce w szatni od wf kiedy już byliśmy w samych bokserkach czesto je ściągaliśmy dla żartów i też były jakieś macania dla żartów albo porównywanie. było dużo taki sytuacji wiec jak chcecie to mogę napisac
Ajay - Nie 31 Paź, 2021
Na żywo jeszcze oprócz swojego żadnego nie widziałem. A wrzucisz tu na forum zdjęcie twojego?
qwerty882 - Nie 31 Paź, 2021
Ajay, się zaciekawił😆😉
Cóż mnie się takie akcje nie zdarzały
Przeciętny 30 - Czw 04 Lis, 2021
Ja kolegi wiele razy
toton - Pią 05 Lis, 2021
Raz czy dwa razy ojca albo dziadka podczas przebierania się. Chodziliśmy ogólnie dużo na basen czy na wodę tak wieć w przebieralniach równięż się widziało.
Potem dopiero w szkole u kolegów.
one_hour - Pią 05 Lis, 2021
Wielokrotnie
lisku - Pią 05 Lis, 2021
Jasne, wiele razy.
Różnych facetów w różnym wieku.
Ononim - Sob 06 Lis, 2021
Ja na basenach widywałem, bo kiedyś raczej wszyscy się nago kąpali
Kamil_ke96 - Pon 08 Lis, 2021
one_hour napisał/a: | Wielokrotnie |
A w jakich okolicznościach
chillout91 - Sro 10 Lis, 2021
Ostatnio w parku wodnym w Suntago.
Jest tam strefa saun, gdzie można wejść tylko nago
michalza - Czw 11 Lis, 2021
chillout91 napisał/a: | Ostatnio w parku wodnym w Suntago.
Jest tam strefa saun, gdzie można wejść tylko nago |
Koedukacyjne?
chillout91 - Czw 11 Lis, 2021
michalza napisał/a: | chillout91 napisał/a: | Ostatnio w parku wodnym w Suntago.
Jest tam strefa saun, gdzie można wejść tylko nago |
Koedukacyjne? |
Zgadza się. Nawet jedna parka zabawiała się
Wkot634 - Czw 11 Lis, 2021
Ja niestety widziałem tylko jednego, kolegi z którym sobie wspólnie waliliśmy (każdy sobie)
one_hour - Pią 12 Lis, 2021
Kamil_ke96 napisał/a: | one_hour napisał/a: | Wielokrotnie |
A w jakich okolicznościach |
Najczęściej to w pracy i to pod prysznicem, czy przy szafkach. Również na basenie, czy siłowni. W gimnazjum mieliśmy szatnie z łazienką i prysznicami. To były również moje początki z nagością wśród innych; w miejscach publicznych. Co prawda nie wszyscy szli pod prysznic, ale Ci co poszli, to nikt się nie krępował. Ja widziałem penisy kolegów, oni widzieli mojego.
sikora92 - Pią 12 Lis, 2021
qwerty882, no fakt nie często zdarza się mieć między sobą taką wyluzowaną atmosferę. Mi kiedyś zdarzyło się widzieć gdzieś na basenie najczęściej w szatniach chociaż zdarzyło się że i kumpla penisa też widziałem ale to z dwa razy
Kamil_ke96 - Czw 18 Lis, 2021
one_hour napisał/a: | Kamil_ke96 napisał/a: | one_hour napisał/a: | Wielokrotnie |
Najczęściej to w pracy i to pod prysznicem, czy przy szafkach. Również na basenie, czy siłowni. W gimnazjum mieliśmy szatnie z łazienką i prysznicami. To były również moje początki z nagością wśród innych; w miejscach publicznych. Co prawda nie wszyscy szli pod prysznic, ale Ci co poszli, to nikt się nie krępował. Ja widziałem penisy kolegów, oni widzieli mojego. |
a było też wzajemnie porównywanie?
Przeciętny 30 - Sro 01 Gru, 2021
Ja kolegi wiele razy i dosyć dokładnie bo wspólnie się zabawialismy. Niby każdy sobie ale bez ukrywania
onesa - Czw 02 Gru, 2021
Przyznam, że sama pierwszy raz zobaczyłam dopiero w wieku 20 lat na zywo
one_hour - Sob 04 Gru, 2021
Kamil_ke96 napisał/a: | one_hour napisał/a: | Kamil_ke96 napisał/a: | one_hour napisał/a: | Wielokrotnie |
Najczęściej to w pracy i to pod prysznicem, czy przy szafkach. Również na basenie, czy siłowni. W gimnazjum mieliśmy szatnie z łazienką i prysznicami. To były również moje początki z nagością wśród innych; w miejscach publicznych. Co prawda nie wszyscy szli pod prysznic, ale Ci co poszli, to nikt się nie krępował. Ja widziałem penisy kolegów, oni widzieli mojego. |
a było też wzajemnie porównywanie? |
Nie, nie było
Anima2626 - Sob 04 Gru, 2021
Kilka razy na basenie, raz nad morzem, dwa razy kuzyna (raz zwalilismy kazdy sobie) i setki razy kumpla (walilismy nawzajem regularnie).
Ancymon - Sob 11 Gru, 2021
Oczywiście, że tak.
W szatni po/przed WF; kilku(nasto)krotnie kuzyna.
|
|