Galeria zdjęć - Męski pas cnoty
heroes84 - Sob 12 Cze, 2021 Temat postu: Męski pas cnoty Przerzucam swoje z tej Galerii najpopularniejszej temat tutaj - bo większość w tym temacie będą laikami a na pewno będą zaciekawieni
i z pracy
[ Dodano: Sob 12 Cze, 2021 ]
Dostałem kilka pw z zapytaniem na jak długo sobie zakładam....
Otóż żeby sprawę wyjaśnić - ja w ogóle bym sobie tego nie założył, chyba że na minute dla zabawy.
Zakuć faceta z wysokim poziomem testosteronu i libido to naprawdę męki Tantala.....
Sam się nie zakuwam.... jestem zakuwany
[ Dodano: Sob 12 Cze, 2021 ]
Natomiast karę mozna zwiększyć, gdy czujesz podniecenie i penis stara sie stanąć w kratce - ostrzegam bywa polesne, bo puchnie jak to erekcja i jest sciśnięty w klatce - wtedy temperuje się faceta kolcami....
Nie polecam nikomu:)
aby zrozumieć co robią kolce gdy penis się powiększa....
resztę możecie sobie dopowiedzieć
potrzebny - Sob 12 Cze, 2021
heroes84, ciekawie o tym piszesz. Można wiedzieć co/ kto zmusił Cię do założenia tego sprzętu i w jakich okolicznościach?
heroes84 - Sob 12 Cze, 2021
To oczywiste:
to ktoś kto mnie jara i kogo chciałbym ruchać non stop....
zakuwa i prześladuje.... miniówką, dekoltem, zdjęciami.......
potrzebny - Sob 12 Cze, 2021
No dla mnie nie było takie oczywiste. Dzięki 😊
heroes84 - Sob 12 Cze, 2021
hahah dobry kolega też może zakuć
kabaret - Nie 13 Cze, 2021
Napiszesz, za co dostajesz takie kary?
heroes84 - Nie 13 Cze, 2021
Kary....., często to kaprys dominy.
Sprawianie by facet cierpiał z podniecenia też jest podniecające dla drugiej strony.
A poza tym karać można za wszystko - zależy jak chcesz zdominować faceta.
Klatka to troszkę inny poziom relacji....
Ancymon - Nie 13 Cze, 2021
Ta forma zabawy zupełnie nie dla mnie. Mimo wszystko fajnie, że się podzieliłeś wrażeniami
Haha, zgodzę się, ze dla większości są to doznania nie do zaakceptowania.
Powiem tak,.....jest to coś ciekawego, ale nie zrozumie się tego póki nie zostanie się zakutym.
Trudno sobie wyobrazić to, takie proste rzeczy jak brak erekcji z rana, jak brak możliwości zwalenia sobie konia
heroes84 napisał/a: | Trudno sobie wyobrazić to, takie proste rzeczy jak brak erekcji z rana, jak brak możliwości zwalenia sobie konia |
O ile brak możliwości zwalenia konia rozumiem, o tyle braku erekcji nie bardzo. Bo jakby... poranna erekcja to raczej działanie na które nie ma się wpływu.
hahaha jak widzisz jednak ma
heroes84 napisał/a: | hahaha jak widzisz jednak ma |
Mimo wszystko, nie chcę tego sprawdzać na sobie
Cały czas wskazujecie błędne podejście.
To nie wy na sobie testujecie
To ktoś ma na was testować
heroes84 napisał/a: | To nie wy na sobie testujecie
To ktoś ma na was testować |
W takim razie: nie dałbym nikomu testować
Haha powiem tak,
wszystko zależy od siły argumentu
Czerwikss - Pon 14 Cze, 2021
Heroes a jak z utrzymaniem higieny podczas noszenia takiego pasa? NIe ma z tym problemu?
heroes84 - Pon 14 Cze, 2021
To jest bardzo dobre pytanie i powiem szczerze, że jest z tym trudno. W opisach pasów jest często napisane, że łatwo się utrzymuje, ale jak miałem założoną ciasną klatkę to ni cholery nie wem jak miałem tego penisa myć. Oczywiście są tam otworki, ale dochodzi jeszcze napletek ect. Dlatego pod kątem higieny pasy które posiadam oceniam przeciętnie - a mam trzy rodzaje. Myślę, że teraz zainwestuję w Cobrę. Bo niestety najprawdopodobniej zostanę zakuty na najbliższy wyjazd służbowy ((((
betor - Wto 15 Cze, 2021
Przyznam, ze niezłe poświęcenie. Ciekawi mnie czy ten pas nie odstaje w spodniach? Na przyklad w materiałowych? Bo jednak jest to dosć sztywne z tego co widzę.
michalza - Sro 16 Cze, 2021
heroes84 napisał/a: | To jest bardzo dobre pytanie i powiem szczerze, że jest z tym trudno. W opisach pasów jest często napisane, że łatwo się utrzymuje, ale jak miałem założoną ciasną klatkę to ni cholery nie wem jak miałem tego penisa myć. Oczywiście są tam otworki, ale dochodzi jeszcze napletek ect. Dlatego pod kątem higieny pasy które posiadam oceniam przeciętnie - a mam trzy rodzaje. Myślę, że teraz zainwestuję w Cobrę. Bo niestety najprawdopodobniej zostanę zakuty na najbliższy wyjazd służbowy (((( |
Mamy w domu i kilka razy się tak bawiliśmy ale nie na dłuzej niż na kilka godzin. Kurcze, nie wiem czy dałbym się tak zakuć na kilka dni
heroes84 - Czw 17 Cze, 2021
betor napisał/a: | Przyznam, ze niezłe poświęcenie. Ciekawi mnie czy ten pas nie odstaje w spodniach? Na przyklad w materiałowych? Bo jednak jest to dosć sztywne z tego co widzę. |
Ogólnie trzeba się pilnować
Po pierwsze odpowiednio dobierać garderobę bo czasem faktycznie się odznacza
Po drugie przechodząc koło kogoś w ścisku lepiej tyłem niż przodem
michalza - Pią 18 Cze, 2021
heroes84 napisał/a: | betor napisał/a: | Przyznam, ze niezłe poświęcenie. Ciekawi mnie czy ten pas nie odstaje w spodniach? Na przyklad w materiałowych? Bo jednak jest to dosć sztywne z tego co widzę. |
Ogólnie trzeba się pilnować
Po pierwsze odpowiednio dobierać garderobę bo czasem faktycznie się odznacza
Po drugie przechodząc koło kogoś w ścisku lepiej tyłem niż przodem |
Mogę sie domyślić z jakiego powodu Rozumiem, ze Twoja kobieta ma takie ciągoty do bdsm? Czy Ty bardziej?
toton - Pon 25 Paź, 2021
heroes84 napisał/a: | To jest bardzo dobre pytanie i powiem szczerze, że jest z tym trudno. W opisach pasów jest często napisane, że łatwo się utrzymuje, ale jak miałem założoną ciasną klatkę to ni cholery nie wem jak miałem tego penisa myć. Oczywiście są tam otworki, ale dochodzi jeszcze napletek ect. Dlatego pod kątem higieny pasy które posiadam oceniam przeciętnie - a mam trzy rodzaje. Myślę, że teraz zainwestuję w Cobrę. Bo niestety najprawdopodobniej zostanę zakuty na najbliższy wyjazd służbowy (((( |
Masz zdjecie tych pasów których uzywasz?
|
|