Luźne dyskusje o męskich sprawach - Jakie nosisz spodnie ?
Fotograf01 - Nie 16 Maj, 2021 Temat postu: Jakie nosisz spodnie ? Jakie zazwyczaj nosisz spodnie i jak wyciagasz penisa do sikania ? 😃
Oleg_1981 - Nie 16 Maj, 2021 Temat postu: Re: Jakie nosisz spodnie ?
Fotograf01 napisał/a: | Jakie zazwyczaj nosisz spodnie i jak wyciagasz penisa do sikania ? 😃 |
Dżinsy. Staje przed pisuarem, zamek w dół, wyciągam ręką razem z jajami (nie noszę bielizny), naciągam napletek i sikam. O to chodziło?
michalza - Pon 17 Maj, 2021
Jeansy albo materiałowe spodnie W lecie często nosze beżowe szorty. Jak sikam po prostu ściągam spodnie do dołu z majtkami. I sikam.
Oleg jest Ci wygodnie bez bielizny?
Fotograf01 - Pon 17 Maj, 2021 Temat postu: Re: Jakie nosisz spodnie ?
Oleg_1981 napisał/a: | Fotograf01 napisał/a: | Jakie zazwyczaj nosisz spodnie i jak wyciagasz penisa do sikania ? 😃 |
Dżinsy. Staje przed pisuarem, zamek w dół, wyciągam ręką razem z jajami (nie noszę bielizny), naciągam napletek i sikam. O to chodziło? | tak chodziło to 😉
Oleg_1981 - Pon 17 Maj, 2021
michalza napisał/a: | Oleg jest Ci wygodnie bez bielizny? |
Przyzwyczailem sie. Tez jest kwestia wiekszej dbalosci o higiene (po sikaniu wycieram do sucha a nie niechlujnie strzepuje i upycham w gacie )
Lubie kontakt mojego dzikusa z materialem. Gacie za mocno go przytrzymywaly a nosić tych luznych-spodenkowych po prostu nie znosze (ani ubierac, ani ogladac)
gotb - Wto 18 Maj, 2021
Oleg_1981 napisał/a: | Przyzwyczailem sie. Tez jest kwestia wiekszej dbalosci o higiene (po sikaniu wycieram do sucha a nie niechlujnie strzepuje i upycham w gacie )
Lubie kontakt mojego dzikusa z materialem. Gacie za mocno go przytrzymywaly a nosić tych luznych-spodenkowych po prostu nie znosze (ani ubierac, ani ogladac) |
Mam identycznie:
- luźne bokserki to jak noszenie krótkich spodenek pod dłuższymi spodniami, bez sensu
- brak bielizny sprzyja większeniu dbaniu o higienę, bo jednak mam mniej par spodni niż majtek
- poczucie swobody jest fantastyczne
Chodzenie bez bielizny to moje niedawne odkrycie, tak góra rok, ale nie pamiętam już kiedy ostatnio jakikolwiek kawałek garderoby pod spodniami miałem.
Są też bonusy czy minusy: bez bielizny fiutek w spodniach zaznacza się bardziej i ściąga uwagę na ulicy, w sklepie czy autobusie. Więc co kto lubi...
onesa - Wto 18 Maj, 2021
Ale czy przypadkiem nie macie problemu z wrażliwością główki? Bo jednak jeansy nie sa zbyt mile w dotyku.
NO i jak ze spodniami materiałowymi? W nich również chodzicie bez bielizny?
Kuba85 - Wto 18 Maj, 2021
Oleg_1981 napisał/a: | Dżinsy. Staje przed pisuarem, zamek w dół, wyciągam ręką razem z jajami (nie noszę bielizny), naciągam napletek i sikam. O to chodziło? | Ja bardzo podobnie z drobną różnicą, nie wyciągam jaj i cały czas chodzę ze ściągniętym napletkiem.
onesa napisał/a: | Ale czy przypadkiem nie macie problemu z wrażliwością główki? Bo jednak jeansy nie sa zbyt mile w dotyku.
NO i jak ze spodniami materiałowymi? W nich również chodzicie bez bielizny? | Żadnych problemów, a jedynie zalety. Jest luźniej i jajka nie pocą się tak jak w gaciach.
din1987 - Wto 18 Maj, 2021
Ja zazwyczaj chodzę w dresach rzadko w jeansach bądź materiałowych ale u mnie jest problem że mi staje jak nie mam bielizny i często gęsto nie umiem wysiąść z autobusu bądź pociągu jak nie mam np. plecaka ze sobą by się zasłonić. w jeansach nie mam aż takiego problemu bo to dość gruby materiał ale jak kiedyś ubrałem lniane gacie bez bielizny i jechałem pociągiem przed wyjściem tak się podnieciłem ze nie mogłem wstać bo miałem taki namiot i musiałem jechać jeden przystanek dalej
Ancymon - Sob 22 Maj, 2021
Na ulicy/do pracy przeważnie chodzę w dżinsach. W ubikacji rozpinam guzik i rozsuwam zamek, "uchylam" bokserki, wyciągam "małego" i sikam.
W domu przeważnie chodzę w dresach - technika podobna.
gotb - Nie 23 Maj, 2021
onesa napisał/a: | Ale czy przypadkiem nie macie problemu z wrażliwością główki? Bo jednak jeansy nie sa zbyt mile w dotyku. |
Jest teoria, że wystawiona i ocierana główka traci na wrażliwości, co daje efekt dłuższego jej funkcjonowania wewnątrz dziewcząt
toton - Czw 08 Lip, 2021
Jeansy ale jakos nie wyobrażam sobie chodzić bez gaci. I chodzi tutaj bardzej o komfort niż o higienę.
Dawidson1735 - Sro 11 Sie, 2021
Noszę dresy najczęściej. Podchodzę do pisuaru i najczęściej wyciągam penisa z jajami i sikam. Nie ściągam napletka. Co do bielizny to chodzę w slipach albo obcisłych bokserkach
juansto - Sro 11 Sie, 2021
Albo jeansy albo dresy po domu
gotb - Sob 14 Sie, 2021
Po domu to albo w krótkich spodenkach, albo nago. Nawet w zimie, po to wymyślono ogrzewanie mieszkań
Damian2006 - Sob 28 Sie, 2021
Najczęściej noszę dresy, więc podchodzę do pisuaru, wstaje w rozkroku i wyciągam penisa ze slipów. Najczęściej wyciągam całego penisa z jajami, bo tak jestem przyzwyczajony.
Jeśli mam jeansy to podchodzę do pisuaru I przez rozporek wyciągam penisa. No i Najczęściej mam na sobie albo slipy albo trochę obcisle bokserki
adriano19 - Wto 21 Wrz, 2021
Spodnie noszę tylko dźinsowe (długie albo krótkie) z rozporkiem na guziki, ale nigdy go nie zapinam.
Przy sikaniu odpinam guzik spodni, wsadzam dłoń w rozporek bokserek (też zawsze rozpięty), wyjmuję penisa, odciągam skórkę, sikam, strzepuję, chowam i zapinam główny guzik dżinsów.
Co do bielizny - noszę tylko bokserki. Czasem zdarza mi się chodzić bez.
|
|