Lu¼ne dyskusje o mêskich sprawach - Golenie w³osów ³onowych!
Pawel33 - Wto 02 Sty, 2007 Temat postu: Golenie w³osów ³onowych! Jak sobie golicie penisa, bo ja goli³em siê ¿yletk± i potem mnie strasznie swêdzia³o, a potem nawet piek³o! Pomuszcie proszê!
harold mckee - Wto 02 Sty, 2007
golilem ... teraz przycinam .. bo rzeczywiscie swdzialo za mocno .. i dawalo taki dyskomfort ..
Pawel33 - Wto 02 Sty, 2007
A masz moze jakis skuteczny sposób na obinanie wlosow lonowych?
mysle ze chodzi o obcinanie - tak nozyczki hehehe no biore jet i przycinam na taka dlugosc jak chce ..
A oprucz nozyczkami prubowales czyms jeszcze?
Strikerx - Wto 02 Sty, 2007 Temat postu: odp Maszynk± do strzy¿enia w³osów ;]
Jak ma ktos jeszcze jakies pomysly, to prosze je tu umiescic!!!!
tylko nozyczikami to robilem ...
Go¶æ - Wto 02 Sty, 2007
maszynk± do w³osów sie super przycina. a jesli chodzi o to swedzenie jak zgolisz w³osy na 0 pierwszy raz jak zgoli³em to mnie tez swêdzia³o i to bardzo! teraz jak zgole to wszystko jest ok(najlepiej w ogolonym miejscu przemyc skórê spirytusem salicynowym lub czyms podobnym a nastepnie posmarowac kremem czy balsamem.
adadverts - Wto 02 Sty, 2007
Golenie jest za dobrym pomys³em z kilku powodów. Mo¿na siê zaci±æ, po goleniu piecze, a jak w³osy odrastaj± to swêdzi i w dodatku k³uj±. Po za tym - od golenia w³osy odrastaj± coraz grubsze i bujniejsze
O wiele lepsze jest przycinanie w³osów, zw³aszcza wspomnian± maszynk± do strzy¿enia. Wystarczy taka najtañsza z hipermarketu za 10 z³. Ma ró¿ne koñcówki, np. 3, 6, 9 i 12 mm. Dobierasz d³ugo¶æ jak± chcesz i tniesz szybko, ³atwo i bezpiecznie. Mo¿na te¿ ni± skracaæ ow³osienie w innych miejscach, np. pod pachami.
Z ciekawostek: na zachodzie widzia³em specjalne maszynki do strzy¿enia w³osów na ciele dla facetów. Mia³y wiêcej koñcówek i ró¿ne bajery. Kosztowa³y ok. 20 euro
Strikerx - Wto 02 Sty, 2007 Temat postu: odp ¯eby nie by³o swêdzenia to przycinaæ w³oski a nie na 0. Ja robie na 3mm i jest git ;]
kocurek - Wto 02 Sty, 2007
ja przycinam maszynk± lub no¿yczkami na konkretna d³ugo¶æ
Strikerx - Wto 02 Sty, 2007 Temat postu: odp
kocurek napisa³/a: | ja przycinam maszynk± lub no¿yczkami na konkretna d³ugo¶æ |
dobry opis...
kocurek - Wto 02 Sty, 2007 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisa³/a: |
dobry opis... |
mo¿e jestem trochê zamotany ale nie rozumiem do koñca wymowy tych s³ów
Strikerx - Wto 02 Sty, 2007 Temat postu: odp opis o ptakach co¶ w tym jest ale oczy najwa¿niejsze
kocurek - Wto 02 Sty, 2007 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisa³/a: | opis o ptakach co¶ w tym jest ale oczy najwa¿niejsze |
aha o to ci chodzi³o ;]
a tak sobie wymy¶li³em i wpisa³em, mo¿e co¶ do tego dobuduje i wyjdzie jaki¶ fajny wiersz ;P ale odbiegam od tematu wiêc koñczê ;]
Pawel33 - Sro 03 Sty, 2007
Dziêki za rade, napewno co¶ wezmê pod uwagê! Moze pu¿niej wkleje fotki!
|
|