Lu幡e dyskusje o m瘰kich sprawach - Golenie w這s闚 這nowych!
Pawel33 - Wto 02 Sty, 2007 Temat postu: Golenie w這s闚 這nowych! Jak sobie golicie penisa, bo ja goli貫m si� 篡letk� i potem mnie strasznie sw璠zia這, a potem nawet piek這! Pomuszcie prosz�!
harold mckee - Wto 02 Sty, 2007
golilem ... teraz przycinam .. bo rzeczywiscie swdzialo za mocno .. i dawalo taki dyskomfort ..
Pawel33 - Wto 02 Sty, 2007
A masz moze jakis skuteczny spos鏏 na obinanie wlosow lonowych?
mysle ze chodzi o obcinanie - tak nozyczki hehehe no biore jet i przycinam na taka dlugosc jak chce ..
A oprucz nozyczkami prubowales czyms jeszcze?
Strikerx - Wto 02 Sty, 2007 Temat postu: odp Maszynk� do strzy瞠nia w這s闚 ;]
Jak ma ktos jeszcze jakies pomysly, to prosze je tu umiescic!!!!
tylko nozyczikami to robilem ...
Go嗆 - Wto 02 Sty, 2007
maszynk� do w這s闚 sie super przycina. a jesli chodzi o to swedzenie jak zgolisz w這sy na 0 pierwszy raz jak zgoli貫m to mnie tez sw璠zia這 i to bardzo! teraz jak zgole to wszystko jest ok(najlepiej w ogolonym miejscu przemyc sk鏎� spirytusem salicynowym lub czyms podobnym a nastepnie posmarowac kremem czy balsamem.
adadverts - Wto 02 Sty, 2007
Golenie jest za dobrym pomys貫m z kilku powod闚. Mo積a si� zaci望, po goleniu piecze, a jak w這sy odrastaj� to sw璠zi i w dodatku k逝j�. Po za tym - od golenia w這sy odrastaj� coraz grubsze i bujniejsze
O wiele lepsze jest przycinanie w這s闚, zw豉szcza wspomnian� maszynk� do strzy瞠nia. Wystarczy taka najta雟za z hipermarketu za 10 z�. Ma r騜ne ko鎍闚ki, np. 3, 6, 9 i 12 mm. Dobierasz d逝go嗆 jak� chcesz i tniesz szybko, 豉two i bezpiecznie. Mo積a te� ni� skraca� ow這sienie w innych miejscach, np. pod pachami.
Z ciekawostek: na zachodzie widzia貫m specjalne maszynki do strzy瞠nia w這s闚 na ciele dla facet闚. Mia造 wi璚ej ko鎍闚ek i r騜ne bajery. Kosztowa造 ok. 20 euro
Strikerx - Wto 02 Sty, 2007 Temat postu: odp 疾by nie by這 sw璠zenia to przycina� w這ski a nie na 0. Ja robie na 3mm i jest git ;]
kocurek - Wto 02 Sty, 2007
ja przycinam maszynk� lub no篡czkami na konkretna d逝go嗆
Strikerx - Wto 02 Sty, 2007 Temat postu: odp
| kocurek napisa�/a: | ja przycinam maszynk� lub no篡czkami na konkretna d逝go嗆 |
dobry opis...
kocurek - Wto 02 Sty, 2007 Temat postu: Re: odp
| Strikerx napisa�/a: |
dobry opis... |
mo瞠 jestem troch� zamotany ale nie rozumiem do ko鎍a wymowy tych s堯w
Strikerx - Wto 02 Sty, 2007 Temat postu: odp opis o ptakach co� w tym jest ale oczy najwa積iejsze
kocurek - Wto 02 Sty, 2007 Temat postu: Re: odp
| Strikerx napisa�/a: | opis o ptakach co� w tym jest ale oczy najwa積iejsze |
aha o to ci chodzi這 ;]
a tak sobie wymy郵i貫m i wpisa貫m, mo瞠 co� do tego dobuduje i wyjdzie jaki� fajny wiersz ;P ale odbiegam od tematu wi璚 ko鎍z� ;]
Pawel33 - Sro 03 Sty, 2007
Dzi瘯i za rade, napewno co� wezm� pod uwag�! Moze pu積iej wkleje fotki!
|
|