Luźne dyskusje o męskich sprawach - Bokserki, slipy, skarpety na podłodze przy łóżku

Pioterek - Pon 03 Lip, 2017
Temat postu: Bokserki, slipy, skarpety na podłodze przy łóżku
Czy też macie tak, że zostawiacie slipy i skarpety na podłodze przy łóżku? Ja tak od młodego mam i do dziś mi zostało. Swoiste naznaczanie terenu.
cardin - Wto 04 Lip, 2017

Skarpetki mi się zdarza, bokserek nie. Ale wynika to bardziej z faktu, że lubię traktować podłogę jako półkę.
Pemm - Sob 08 Lip, 2017

Skarpetki, jeśli są wystarczająco świeże, np. po nieodległej w czasie kąpieli.
bear36 - Nie 09 Lip, 2017

Nie, wieczorem zawsze muszę się wykąpać i siłą rzeczy używana bielizna i skarpety lądują w koszu na pranie. Niczego nie oznaczam, nie wyobrażam sobie bym się położył bez kąpieli, poza tym nie trawię bałaganu.
onesa - Pon 10 Lip, 2017

Pioterek napisał/a:
Swoiste naznaczanie terenu

jakie wytłumaczenie na bałagan :P

DTTPO - Sro 12 Lip, 2017

Mi się zdarza i przy łóżku i na biurku, choć najczęściej w koszu na pranie. Nieraz się bardzo cieszę, że jakies brudne ubrania leżą kolo lóżka, jak wieczorem albo w nocy musze wysmarkać nos, co niestety u mnie częste, a chusteczki gdzieś wyszły...
onesa - Sro 12 Lip, 2017

DTTPO, brudnymi skarpetkami smarkasz noc? serio ?
Viridis - Czw 20 Lip, 2017

[edit]
onesa - Czw 20 Lip, 2017

Viridis, taki fetysz widocznie...
DTTPO - Czw 20 Lip, 2017

E tam fetysz. Często używam klasycznych wielowazowych chusteczek, które potem piorę w pralce, jak się nieraz zamiast np w taka chusteczkę wysmarkam w koszulkę to nie widzę różnicy, byle ja potem wyprać. Tylko spermy nie wycieram w ubrania bo strasznie capi.
onesa - Czw 20 Lip, 2017

DTTPO, w tym temacie chłopaki mówią o Bokserkach, slipach, skarpetkach na podłodze przy łóżku. Bielizna a koszulka to dwie różne rzeczy.
DTTPO - Pią 21 Lip, 2017

Dla mnie nie ma różnicy czy się wysmarkam w koszulkę czy gacie, czy skarpety, coś co do tych ostatnich dwóch to raczej w,cześć, ktora jest najmniej brudną i jam mam do wyboru gacie i koszulkę, to wybiorę koszulkę. Chyba juz wszystko jasne i ten podwątek możemy zakończyć.
onesa - Pią 21 Lip, 2017

Ja bym nie chciała aby mój facet wycierał nos w skarpetki czy majtki, a potem dawał mu buziaka..
DTTPO - Nie 23 Lip, 2017

onesa napisał/a:
Ja bym nie chciała aby mój facet wycierał nos w skarpetki czy majtki, a potem dawał mu buziaka..
Hmm.W ten sposób nie myślałem... Wezmę to pod uwagę :)
onesa - Pon 24 Lip, 2017

DTTPO, no chyba że twojej partnerce jest to obojętne :P
cardin - Czw 27 Lip, 2017

DTTPO napisał/a:
E tam fetysz. Często używam klasycznych wielowazowych chusteczek, które potem piorę w pralce, jak się nieraz zamiast np w taka chusteczkę wysmarkam w koszulkę to nie widzę różnicy, byle ja potem wyprać. Tylko spermy nie wycieram w ubrania bo strasznie capi.

Sperma może też zostawiać ślady. 8)

onesa - Pon 31 Lip, 2017

Wróćmy do tematu.
Viridis - Nie 27 Sie, 2017

[edit]
onesa - Nie 27 Sie, 2017

Viridis, mam nadzieję że je również wyprałeś :P
Viridis - Nie 27 Sie, 2017

[edit]
zbychwawawa - Czw 31 Sie, 2017

DTTPO napisał/a:
akies brudne ubrania leżą kolo lóżka, jak wieczorem albo w nocy musze wysmarkać nos

onesa - Czw 31 Sie, 2017

zbychwawawa, moja reakcja była podobna
Viridis - Nie 03 Wrz, 2017

[edit]
zbychwawawa - Czw 21 Wrz, 2017

Viridis, ale w jakiej kwestii ?