Luźne dyskusje o męskich sprawach - seks podczas okresu
Gość - Pon 18 Gru, 2006 Temat postu: seks podczas okresu czy kochacie sie ze swoimi partnerkami podczas gdy one maja miesiaczke ? jesli tak to czy nie obrzydza was to .pytam czysto teoretycznie. prosze o szczere odpowiedzi i bez zartow:P
harold mckee - Pon 18 Gru, 2006
nie mialem na to nigdy ochoty :O brrr
Dziobax - Pon 18 Gru, 2006
powiedz mi jak dokładnie wygląda okres bo moja panna jest zbyt delikatna zeby o tym mowic
Dziobax napisał/a: | powiedz mi jak dokładnie wygląda okres bo moja panna jest zbyt delikatna zeby o tym mowic |
ile ty masz latek ?
Gość - Pon 18 Gru, 2006
Dziobax napisał/a: | powiedz mi jak dokładnie wygląda okres bo moja panna jest zbyt delikatna zeby o tym mowic |
haha ha no mialo byc bez zartow:P
Gość - Pon 18 Gru, 2006
haha ha no mialo byc bez zartow:P
no moze chlpoak naprawde nie wie :p nie smiej sie :D:D:D
Gość - Pon 18 Gru, 2006
katarzyna napisał/a: | Dziobax napisał/a: | powiedz mi jak dokładnie wygląda okres bo moja panna jest zbyt delikatna zeby o tym mowic |
haha ha no mialo byc bez zartow:P |
no ok ok:) wiec jesli naprawde nie wiesz co to okres to napisz to wtedy ci wyjasnie ale prosze nie zgrywaj sie hehe zawsze jak tu siedze na tym forum to sie ogolnie usmieje hehehe:):)
muchomorek - Pon 18 Gru, 2006
Dziobax, najlepiej poszukaj sobie w Googlach, albo spytaj jakiejs dziewczyny
katarzyna :
bo nie raz jest smiesznie nie wiem czy czytasz wszystko
pablos84 - Wto 19 Gru, 2006
dobry marynarz to i morze czerwone przeplynie!!ja np uzywam prezerwatywy zeby sie nie ubrudzic, gorzej z posciela, czasami trzeba szorowac, szorowac, szorowac...
moja dziewczyna jak ma okres to mowi, ze "ciocia przyszla"
Gość - Wto 19 Gru, 2006
pablos84 napisał/a: |
moja dziewczyna jak ma okres to mowi, ze "ciocia przyszla" |
haha ja tez tak mowie:)
ale nigdy nie kochalam sie podczas okresu. moj facet zawsze mowi ze mu to nie przeszkadza ale jednak...jakos tak dziwnie ...moze kiedys sie przelamie:P
Dziobax - Wto 19 Gru, 2006
no dobra koniec zartów ;P jak to mowią najstarsi górale " dobry koń nawet w błocie pociągnie" ale cóż... moze bym sie i nawet skusił na mały seksik podczas okresu ale moją panienke trapią wtedy okropne bole podbszusza
harold mckee - Wto 19 Gru, 2006
yyy... mi sie wydaje ze .. to z tym koniem to chodzi raczej o dupciie, i sex w ten sposob
a jesli chodzi o okres to raczej to odnosi sie do tego :
" prawdziwy zeglarz to i przez morze czerwone przeplynie" ale to tylko moja intepretacja
muchomorek - Wto 19 Gru, 2006
Ja bym sie nie brzydzil swojej dziewczyny, ale o oralu niech zapomni
paulinka - Wto 19 Gru, 2006
muchomorek napisał/a: | Ja bym sie nie brzydzil swojej dziewczyny, ale o oralu niech zapomni |
dobry tekścik :):)
kochalam sie kika razy w czasie okresu o ile i ja i partner mielismy ochote ale nigdy nie pozwolilabym zrobic minetki bo to conajmniej nie smaczne
a co do bulów brzucha to nieraz potrafia przejsc dzieki temu i mi przechodzi troche zły chumor bo na ogół w czsie okresu potrafie byc okropna drzec sie na wszystkich o wszystko płakac z byle powodu ogólnie cos strasznego-nienawidze ... bbbbblllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
harold mckee - Wto 19 Gru, 2006
jak wiekszosc kobiet ..
skywalker - Wto 19 Gru, 2006
Do niektórych żeczy nikt mnie nie przekona m.in sex podczas okresu
pablos84 - Wto 19 Gru, 2006
tez tak kiedys mowilem, nigdy tego nie zrobie i zrobilem!w zyciu nigdy nie mow nigdy
Strikerx - Sro 20 Gru, 2006 Temat postu: odp Raczej nic przyjemnego kochać się podczas okresu i minetki też bym nie zrobił...
harold mckee - Sro 20 Gru, 2006
moze ktos lubi ekstremalne doswiadczenia ;p
Strikerx - Pią 22 Gru, 2006 Temat postu: odp Chyba jakiś desperat...:D
harold mckee - Pią 22 Gru, 2006
dlaczego desperat ? hehehe nie rozumiem ja mmialem na mysli jakiegos rzadnego nowych wrazen
Strikerx - Pią 22 Gru, 2006 Temat postu: odp
pablos84 napisał/a: | dobry marynarz to i morze czerwone przeplynie!!ja np uzywam prezerwatywy zeby sie nie ubrudzic, gorzej z posciela, czasami trzeba szorowac, szorowac, szorowac...
moja dziewczyna jak ma okres to mowi, ze "ciocia przyszla" |
A to było the best
Quarg - Pon 25 Gru, 2006
witam ... dotej pory sledziłem biernie ale trzeba zacząć się wypowiadać..:Ja tez się zapierałem ale kiedy moja pani i ja (ona zawsze podczas okresu ma większą chęć)więc się skusiłem pierwszy raz w gumce.. uf czerwono było ale i przyjemnie...późnie już mi to tak bardzo nie przeszkadzało więc i bez gumy.. i ja ja moja pani mielsiśmy przyjemnośc...
pablos84 - Pon 25 Gru, 2006
Quarg napisał/a: | witam ... dotej pory sledziłem biernie ale trzeba zacząć się wypowiadać..:Ja tez się zapierałem ale kiedy moja pani i ja (ona zawsze podczas okresu ma większą chęć)więc się skusiłem pierwszy raz w gumce.. uf czerwono było ale i przyjemnie...późnie już mi to tak bardzo nie przeszkadzało więc i bez gumy.. i ja ja moja pani mielsiśmy przyjemnośc... |
ot i madrego dobrze posluchac lepiej zrobic i zalowac...
|
|