Luźne dyskusje o męskich sprawach - Sikanie w nietypowych miejscach
gzm17268 - Sob 11 Lut, 2017 Temat postu: Sikanie w nietypowych miejscach Hej, od jakiegoś czasu zastanawiam się gdzie sikają mężczyźni w miejscach publicznych. Chciałbym poznać wasze przeżycia i historie . Chętnie poczytam bo podnieca mnie sikanie. Może kiedyś wybiorę się do jednego z miejsc które opiszecie. Opowiadajcie z jak największą ilością szczegółów . Jeżeli ktoś ma jakieś filmiki ze sikania też chętnie popatrzę
men78 - Sob 11 Lut, 2017
ja sikam do pisuaru w miejscu pubiznym zawsze
gzm17268 - Sob 11 Lut, 2017
Chodziło mi bardziej o jakieś miejsca poza toaletą.
onesa - Nie 12 Lut, 2017
Poprawiłam nazwę tematu.
gzm17268 - Nie 12 Lut, 2017
Dziękuję, myśle że była ok bo poza ankietą jest też pytanie w poście, ale taka może zostać
zbychwawawa - Pią 17 Lut, 2017
Nie wiem co w tym takiego fajnego.. mam potrzebę to idę gdzieś na bok w krzaki albo do publicznej toalety. Nie stawiam innych ludzi w niekomfortowej sytuacji, nie robię specjalnie tak żeby ktoś mnie na tym przyłapał, nie sikam po ścianach czy kamienicach. Historie z sikania tego jeszcze nie było na tym forum...
DTTPO - Nie 05 Mar, 2017
Cóż nie każdego sikanie kręci, możliwe, że nawet mniejszość sie tym jara.
Na początku mojej intymnej znajomości z żoną powiedziała, ze by chciała zobaczyć / potrzymać "mnie" w trakcie sikania, żeby zobaczyć jak to jest z sikaniem u facetów. Wykręciłem się, że jak ona mnie weźmie w rękę, to z sikania nici, co pewno bylo prawdą, nie wróciliśmy do tego tematu, a szkoda.
Ja raczej w miejscach publicznych nie sikam, a przynajmniej staram sie tego nie robić. Choc jak jest jakas robota, gdzie nie ma toalety, to wtedy sie chodzi gdzies w krzaki sika sie by najlepiej nikt nie widział i tyle.
Za to niektórzy sie mniej ukrywają, niedawno widziałem faceta, wyszedł z tramwaju, i 10m dalej byl przy chodniku plot od ogrodkow dzialkowych, oparl sie pod skosem o ten plot i sikal. No ale tez się zaslanial, bo wszyscy za nim szli w tym samym kierunku i do nich byl plecami. Zawsze lepiej, ze sikal tam niż pod murem, bo tam deszcz zmyje i nie śmierdzi, a w bramach cY innych zadaszeniach to porażka potem.
onesa - Nie 05 Mar, 2017
Parę "gwiazd" też nie wytrzymało ciśnienia:)
http://www.fakt.pl/kobiet...zdjecia/zyfgq5k
zbychwawawa - Sro 29 Mar, 2017
onesa, no my faceci mamy ułatwione zadanie szybki sik na boku. Wy babki to macie trochę ciężej
cardin - Nie 02 Kwi, 2017
Zdarza mi się - w szczególności podczas picia na mieście - jakaś brama, mur, płot.
zbychwawawa - Pon 22 Maj, 2017
cardin, no w gdańsku to już się szykują na sezon turystyczn
http://gdansk.naszemiasto...rt,t,id,tm.html
cardin - Pon 22 Maj, 2017
W wielu miastach chyba z czegoś takiego korzystają/mają zamiar.
onesa - Wto 23 Maj, 2017
Ja o czymś takim nie słyszałam.
cardin, w których miastach w Polsce?
Góral86 - Sro 24 Maj, 2017
Ja kiedyś z kumplem jeszcze za czasów studenckich sikałem z kładki na drogę położoną pod spodem. Było to oczywiście w nocy przy minimalnym ruchu ale uczucie było fajne jak strumień leciał tyle metrów na dół. Ogólnie to nie mam problemu z sikaniem w miejscach publicznych jak przyciśnie ale nie robię też tego na widoku kobiet i dzieci. Jeżeli idzie jakiś inny facet to nie przeszkadza mi to, że zobaczy jak sikam.
owen21.1 - Pon 09 Paź, 2017
Ja lałem w krzakach, pod płotami, za opuszczonymi budynkami, a raz nawet z kolegami po pijaku na moście w centrum miasta
zbychwawawa - Wto 17 Paź, 2017
owen21.1 napisał/a: | z kolegami po pijaku na moście w centrum miasta |
oby na nikogo co przechodzi na dole...
owen21.1 - Sro 18 Paź, 2017
Akurat w tym miejscu nie ma takiej możliwości
onesa - Czw 19 Paź, 2017
oby nikomu taki inny pomysł na moście nie wpadł do głowy..
owen21.1 - Czw 19 Paź, 2017
Oneso Droga więcej luzu
onesa - Czw 19 Paź, 2017
oj uwierz mi mam dużo luzu jak na admina
owen21.1 - Sob 21 Paź, 2017
Dobra, poddaję się, bo Cię nie przegadam
|
|