Luźne dyskusje o męskich sprawach - srodki nawilzajace
Gość - Nie 17 Gru, 2006 Temat postu: srodki nawilzajace mam problem. otoz ostatnio podczas stosunkow z moich chlopakiem odczuwam bol... tak jakby mała byla sucha...eee niewiem o co chodzi ale jestem podniecona etc wszystko jest ok. chcialam sie poradzic was czy sa jakies srodki nawilzajace niewiem jakies lubrykanty czy cus.. wazelina oliwka etc i gdzie to sie kupuje jakiej firmy sa najlepsze i cena mniej wiecej. bardzo prosze o odpowiedzi z gory dziekuje forumowiczom):
skywalker - Nie 17 Gru, 2006
Ja i moja partnerka nigdy nie mieliśmy problemów z nawilżeniem ale widziałem że Durex oferuje specjalne nawilżacze (opcja czerwona lub niebieska ) Widzę że zakupy robisz w Realu (tak jak ja ) to poszukaj na półkach z prezerwatywami.. tam własnie to widziałem. Nawet przeczytałem pół etykiety ale przegoniły mnie złowrogie spojrzenia starych bab które dawno zapomniały co to sex <wrr>
harold mckee - Nie 17 Gru, 2006
ja rowniez proponuje abyscie moze zaczeli uzywac prezerwatyw ze spacjalnym nawilzeniem
mam nadzieje ze ten bol ustapi :***
skywalker - Nie 17 Gru, 2006
hehe Little miscomunication ;p Mówiłem o żelu w buteleczce firmy Durex nie o prezerwatywach
harold mckee - Nie 17 Gru, 2006
a ja o prezerwatywach
Gość - Pon 18 Gru, 2006
harold mckee napisał/a: | a ja o prezerwatywach |
wlasnie chodzi mi zeby bez gumki sie kochac.nie lubimy prezerwatyw...ble
Gość - Pon 18 Gru, 2006
skywalker napisał/a: | hehe Little miscomunication ;p Mówiłem o żelu w buteleczce firmy Durex nie o prezerwatywach |
dzieki za rade a wiesz moze ile to kosztuje?
harold mckee - Pon 18 Gru, 2006
katarzyna napisał/a: | harold mckee napisał/a: | a ja o prezerwatywach |
wlasnie chodzi mi zeby bez gumki sie kochac.nie lubimy prezerwatyw...ble |
to niebezpieczne !!
Gość - Pon 18 Gru, 2006
harold mckee napisał/a: | katarzyna napisał/a: | harold mckee napisał/a: | a ja o prezerwatywach |
wlasnie chodzi mi zeby bez gumki sie kochac.nie lubimy prezerwatyw...ble |
to niebezpieczne !! |
no ale ja nie mowie ze kochamy sie bezzabezpieczenia:P
harold mckee - Pon 18 Gru, 2006
aha no chyba ze tak
skywalker - Czw 21 Gru, 2006
katarzyna napisał/a: | skywalker napisał/a: | hehe Little miscomunication ;p Mówiłem o żelu w buteleczce firmy Durex nie o prezerwatywach |
dzieki za rade a wiesz moze ile to kosztuje? |
http://www.durex.pl/rekwizyty_zel_nawilzajacy.html -> tu możesz o tym poczytać. A koszt wynosi około 15 zł za 50 ml
pablos84 - Czw 21 Gru, 2006
ja wlasnie planuje to kupic przed swietami, chce zeby moja dziewczyna poczula ze te swieta moga byc naprawde magiczne
paulinka - Czw 21 Gru, 2006
koleżanka używala i bardzo sobie chwalila wiec też polecam:)
Gość - Czw 21 Gru, 2006
bardzo dziekuje Wam wszystkim:)
Strikerx - Pią 22 Gru, 2006 Temat postu: odp Ależ nie ma za co :*:*:*
harold mckee - Pią 22 Gru, 2006
czy ona nie wie ze u nas pomoc murowana ?
|
|