Masturbacja - Preparaty do masturbacji - domowe - dyskretne sposoby?
Adroz - Wto 16 Sie, 2016 Temat postu: Preparaty do masturbacji - domowe - dyskretne sposoby? Witam, chciałby zacząć używać czegoś do nawilżania. Wiem, że są do tego stworzone specjalne produkty, ale wolałbym nie zamawiać niczego przez internet. Także moje pytanie, czy znacie coś czy mogę takowe produkty zastąpić? Najlepiej czymś ogólnie powszechnego, dyskretnego.
oetam - Wto 16 Sie, 2016
w każdym większym sklepie możesz kupić produkty do nawilżania durexu czy unimil.
Jesteś z Warszawy więc nie powinieneś mieć problemu ze wstydem. Idziesz do tesco na zakupy, kupujesz kilka produktów, a wśród nich żel nawilżający i wieczorem jedziesz. Fajnie to wzmacnia doznania.
Per Rectum - Wto 16 Sie, 2016
Dokładnie tak kiedyś robiłem, jak proponuje kol. oetam. Wprawdzie nie wstydzę się kupować tego typu rzeczy, czy to żeli, czy kondomów, ale był czas, że mieszkałem w Wawie blisko Carrefoura i tam się w nie zaopatrywałem w trakcie większych tygodniowych zakupów.
Teraz mam blisko do Rossmanna, którego sklepy są prawie na każdej ulicy (mojej najbliższej okolicy są aż dwa). Tam też można dostać takie intymne akcesoria.
Jeśli masz problem z rodzicami i nie chcesz żeby widzieli, że używasz żeli intymnych, to zawsze możesz przełożyć taki żel do opakowania po czymś powszechnie używanym.
Poza tym przy kupowaniu, nawet w aptece, nie ma się czego wstydzić. To bardzo powszechne produkty. Do dostania nawet na stacjach benzynowych.
Pozdrawiam
oetam - Wto 16 Sie, 2016
Wstydzisz to byś mógł się na wsi gdzie obsługiwałaby Cię matka kolegi. Ale w wawie nie ma szans żebyś trafił w sklepie na kogoś znajomego.
Przelać można, ale można też chować po użyciu
onesa - Sro 17 Sie, 2016
Według mnie nie ma się czego wstydzić, takie produkty są dla ludzi. Taka ekspedientka sprzedaje mnóstwo towaru codziennie i szczerze to po 5 minutach nie pamięta co komu skasowała przed chwilą.
Z drugiej strony, w oczach dziewczyny/kobiety, facet który wstydzi się kupić prezerwatywy czy też żel nawilżający, to nadal dziecko.. zdecydowanie nie jest gotowy na współżycie..
Adroz - Sro 17 Sie, 2016
onesa napisał/a: | Według mnie nie ma się czego wstydzić, takie produkty są dla ludzi. Taka ekspedientka sprzedaje mnóstwo towaru codziennie i szczerze to po 5 minutach nie pamięta co komu skasowała przed chwilą.
Z drugiej strony, w oczach dziewczyny/kobiety, facet który wstydzi się kupić prezerwatywy czy też żel nawilżający, to nadal dziecko.. zdecydowanie nie jest gotowy na współżycie.. |
Nie tyle wstydzę się kupić, co nie chcę by ktoś w domu to zauważył. Było by to trochę niezręcznie
oetam - Sro 17 Sie, 2016
Ale masz swój pokój? Posiadasz plecak/torbę, możesz chować w pościeli, ubraniach albo nosić w swoim plecaku w zamkniętej kieszeni - gwarantuje, że nikt się nie zorientuje - przerabiałem to przez lata.
Adroz - Sro 17 Sie, 2016
oetam napisał/a: | Ale masz swój pokój? Posiadasz plecak/torbę, możesz chować w pościeli, ubraniach albo nosić w swoim plecaku w zamkniętej kieszeni - gwarantuje, że nikt się nie zorientuje - przerabiałem to przez lata. |
No w sumie, czasami chyba przejmuje się aż za bardzo
Per Rectum - Czw 18 Sie, 2016
Cytat: | No w sumie, czasami chyba przejmuje się aż za bardzo |
No właśnie, nie przejmuj się zbytnio... Rodzice też to pewnie w młodości przerabiali.
Powodzenia! I miłych zabaw z żelem!
onesa - Czw 18 Sie, 2016
Adroz, zamawiając paczkę ze sklepu internetowego, towar zostaje tak zapakowany żeby nie zdradzać zawartości. Nie wiem czym się tutaj przejmować. Daj znać co kupiłeś i gdzie.
karol00 - Czw 18 Sie, 2016
Poza tym, zawsze można zamówić do paczkomatu - nie ma wtedy głupich pytań o to, co zamówiłeś
onesa - Sob 20 Sie, 2016
karol00, też racja, jest wiele możliwości zamówienia dyskretnie takich produktów
Shnitzel - Pon 22 Sie, 2016
Ja piernicze....
Dyskretne paczki głupiego żelu...
Nie róbmy z rodziców dinozaurów! Oni dobrze wszystko wiedzą tylko nasze pruderyjne wychowanie jest idiotyczne. Jak znajdą żel to 1. Dlaczego grzebia w twoich rzeczach osobistych? Widać jesteś dzieckiem skoro na to pozwalasz i żel nie jest dla ciebie. 2. Jak znajdą żel to co? Zabija? Wyrzuca z domu? Miej swoją godność i odwagę być sobą bo mam dość już ludzi zastraszonych przez urojenia.
Janek45 - Pon 22 Sie, 2016
Ja tam rodziców się nie wstydzę.Szczególnie mamy..
onesa - Pon 22 Sie, 2016
Janek45, no tak dorosły z ciebie facet.
haster69 - Pią 02 Wrz, 2016
Od czego macie w sklepach kasy samoobsługowe, jak się tak wstydzicie coś kupić?
onesa - Sob 03 Wrz, 2016
haster69, jeszcze ktoś zobaczy co masz w koszyku, tacy ciekawscy ludzie są ironia
raf.jaw - Nie 04 Wrz, 2016
Adroz, jeśli chcesz coś taniego, to ja jakiś czas temu kupiłem sobie w aptece żel do USG. Butelki są półlitrowe, a może i większe, kosztuje to niecałe 10 zł. Jedyne na co musisz zwrócić uwagę, to żeby żel mógł być stosowany na błony śluzowe, bo inny może podrażnić. Nie jest to może jakiś super nawilżacz, co jakiś czas trzeba go dodać w trakcie, ale raczej wystarczy
zbychwawawa - Sob 10 Wrz, 2016
W Polsce to ludzie są zbyt ciekawscy i zaraz łatki dodają.. jak coś związane się kupuje z seksem to leci łatka że zboczeniec mi to tam nie przeszkadza
onesa - Nie 18 Wrz, 2016
Ludzie są za ciekawscy tak jak mówi zbychwawawa, po co się przejmować nimi?
haster69 - Pon 19 Wrz, 2016
onesa napisał/a: | haster69, jeszcze ktoś zobaczy co masz w koszyku, tacy ciekawscy ludzie są ironia |
Można przykryć czymś innym
onesa - Pon 19 Wrz, 2016
haster69, no tak tylko po co? dorosły jesteś i tak będziesz musiał to wyciągnąć z koszyka przy kasie?
haster69 - Czw 22 Wrz, 2016
Ja się z tym nie krępuje. Jak sięgnę po nie na koniec zakupów to leżą na wierzchu
onesa - Czw 22 Wrz, 2016
haster69, i tak powinno być, nie krępujmy się, nie utrudniajmy sobie życia.
tcq - Sro 16 Lis, 2016
A co wy się tak ludźmi przejmujecie? I tak was obgadają Jak ktoś ma smutne życie to szuka sensacji u innych - a ja życiowymi przegrywami zawracać głowy sobie nie będę
Taką anegdotkę przytoczę: jako kontekst powiem, że mieszkam tuż pod dużym miastem, ale z uwagi na położenie, możliwości rozwoju urbanistycznego i rdzennych mieszkańców panuje, nazwijmy to - wiejski klimat. Sensacją było rozpoczęcie budowy domu, a mimo, że od przeprowadzki minęło już prawie 5 lat - ciągle jestem "ten nowy"
Zamówiłem przez internet jakieś tam kajdanki z futerkiem i podobne pierdoły, a nazwa sklepu (i adres zwrotny zarazem) jednoznacznie wskazywał na zawartość.
Rumieńce Pana Listonosza przypominały wybuch Etny. Tak go korciło, żeby dowiedzieć się co jest w w paczce, że nie wytrzymał i rzucił, że "dziś będę mieć udany wieczór".
Zapytałem tylko, czy pisze kronikę wsi, czy czeka na zaproszenie. Spalił buraka do reszty i uciekł.
Zatem mili Państwo - zamiast się poobcierać, lepiej nie tracić energii na innych
I dodam jeszcze od siebie, że jako lubrykant idealnie sprawdza się oliwka dla dzieci - wartością dodaną jest piękny zapach i dobre nawilżenie skory
Nunak - Sro 16 Lis, 2016
tcq, no i nie wiem, czy się śmiać, czy płakać. To smutne, że seks, a szczególnie masturbacja, jest jeszcze takim tabu.
Ja używam oleju kokosowego. Leży sobie w słoiczku, w temp pokojowej przyjmuje stan stały. Po wyciągnięciu porcji, wystarczy chwila w dłoniach i już zmienia stan skupienia, i można smarować
onesa - Czw 17 Lis, 2016
tcq napisał/a: | Zamówiłem przez internet jakieś tam kajdanki z futerkiem i podobne pierdoły, a nazwa sklepu | nie wiem gdzie zamawiałeś, ale obecnie sklepy wysyłają tak że nie wiadomo jaka jest zawartość oraz dla komfortu klienta nie podają swojej nazwy firmy na paczce. Adres zwrotny oczywiście jest ale nic więcej, aby nie zdradzać co jest w środku.
tcq - Czw 17 Lis, 2016
onesa napisał/a: | nie wiem gdzie zamawiałeś, ale obecnie sklepy wysyłają tak że nie wiadomo jaka jest zawartość oraz dla komfortu klienta nie podają swojej nazwy firmy na paczce. Adres zwrotny oczywiście jest ale nic więcej, aby nie zdradzać co jest w środku. |
Na Wishu Chińczyk się szczegółami nie przejmuje A tak swoją drogą (pozwolę sobie off-top uprawiać ) jakość wykonania zabawek, jakie stamtąd zamówiłem jest oszałamiająco dobra!
onesa - Pią 18 Lis, 2016
tcq, nie wiem co to Wishu no chyba że to była paczka z chin to może zapakowane było mało dyskretnie:P aż taka dobra jakoś tych zabawek? a jaka jest różnica cenowa ? zdradzisz?
tcq - Pią 18 Lis, 2016
onesa, tylko mnie o spam nie posądź
wish.com
To wielki chiński market w sieci ceny - sprawdź sama - raczej groszowe co do jakości towaru to zalecam zdrowy rozsądek
onesa - Nie 20 Lis, 2016
tcq, spoko spytałam to odpowiedziałeś, nic złego się nie stało. Dzięki za info, może kiedyś będę miała okazję coś tam zamówić.
Ale wróćmy do głównego tematu.
DTTPO - Pon 21 Lis, 2016
Cześć - mój pierwszy post.
Ja do masturbacji polecam olej rzepakowy, zwykły najtańśzy, bez dodatków, Kujawski, czy Wyborny Ekstra (z Biedronki), byle czysty, zwykły. Do walenia super, bo nie ma potem podrażnień żołędzia, czy napletaka Wystarczy kilka kropel
IMO olej jest lepszy od żelowych lubrykantów, bo nie wysycha, nie klei się potem. gdy nie przesadzimy z ilością, to potem tylko spermę wytrzemy a członka mamy ładnie natłuszczonego i wiele więcej nie trzeba z nim robić
Oczywiście oleju nie można stosować z prezerwatywami!
Tylko nie bierzcie jakiś mieszanek, kiedyś wziąłem jakiś z dodatkiwm olizy z oliwek, to po minucie już mnie piekło, a czerwone schodziło z 2 tygodnie, mimo, że szybko umyłem żelem, jak tylko poczułem coś nie tak...
Polecam
onesa - Wto 22 Lis, 2016
DTTPO, testowałeś na sobie wazelinę? też miałeś podrażnienia?
zbychwawawa - Sro 30 Lis, 2016
ja tam nigdy żadnego nawilżenia nie stosowałem, no chyba że trochę śliny.
słyszałem że są takie żele co niby rozgrzewają itp ale czy to działa ?
DTTPO - Pią 30 Gru, 2016
onesa, wazelinę próbowałem. Podrażnień nie powoduje, jest spoko, ale do masturbacji dla mnie zbyt lepka/gęstą, przy oleju mam większy poślizg - więcej przyjemności.
Ta, którą próbowałem to Wazelina Biała Ziaja taka w pudełeczku, stosuje ja zima do ust, albo nieraz na strupki jakies, żeby rozmiękczyć. Do tego jest świetna
Może inne są bardziej miękkie, nie wiem.
Pozdrawiam
onesa - Pią 30 Gru, 2016
DTTPO, rozumiem dzięki za odpowiedź
|
|