Masturbacja - Shemale
Anonimlatek - Nie 07 Sie, 2016 Temat postu: Shemale Dla kogoś kto nie wie kim jest shemale: kobieta z penisem.
Zdarzyło wam się kiedyś spotkać taką osobę?
No ja powiem szczerze że nie sadziłem, że kogoś takiego spotkam aż do wtorku.
Na lotnisku w Egipcie idę sobie ładnie do pisuaru, a tu kolo mnie przychodzi sobie pani, rozpina spodnie i wyciąga penisa. No zamurowało mnie.
Ale tak na dłuższą metę stwierdziłem, że w sumie każdy lubi co innego, więc powiedzmy że jakoś się zgodziłem sam ze sobą że to jakoś normalne.
Co wy sądzicie o o takim temacie? Jaka jest wasza opinia na ten temat, jeśli oczywiście taką posiadacie?
P.S. Nie mieszajmy tego ze zmianą płci, bo to jednak inny temat.
Per Rectum - Nie 07 Sie, 2016
Taki już jest ten świat: różnorodny. Na szczęście, bo byłoby nudno. Są więc na nim kobiety z penisem i faceci z cipką. Każdy ma prawo do życia, nie mniejsze od reszty tzw. "normalnych". Dla mnie to zwyczajna sprawa, nie żadna anomalia.
Jeśli idzie o seks, to podobają mi się niektóre produkcje z udziałem shemale. Nawiasem mówiąc widziałem w paru filmach takie penisy, że niejeden "pełnoprawny" facet by się zawstydził.
onesa - Pon 08 Sie, 2016
Ja kiedyś widziałam takie reallity show z Miriam. To był pierwszy raz kiedy zobaczyłam shemale:P
Per Rectum - Pon 08 Sie, 2016
onesa napisał/a: | Ja kiedyś widziałam takie reallity show z Miriam. To był pierwszy raz kiedy zobaczyłam shemale:P
Obrazek |
O raju, niezła laska ta Miriam. Bardzo porządna kobieta z penisem...
onesa - Pon 08 Sie, 2016
Per Rectum, pamiętam że to był program na polskim kanale, na wikipedii napisali że leciało to na tvn w 2005 roku. Ostatni odcinek zaskoczył wszystkich, widzów jak i uczestników :p
Per Rectum - Pon 08 Sie, 2016
onesa napisał/a: | Per Rectum, pamiętam że to był program na polskim kanale, na wikipedii napisali że leciało to na tvn w 2005 roku. Ostatni odcinek zaskoczył wszystkich, widzów jak i uczestników :p |
O, nie wiedziałem nic o takim programie...
Ostatni odcinek musiał być naprawdę dużym zaskoczeniem. Z pewnością nie jednemu kopara opadła do samej ziemii...
[ Dodano: Pon 08 Sie, 2016 ]
PS. Właśnie przyjaciel podesłał mi taką gorącą amatorską akcję - młody chłopak i młoda shemale.
http://www.xvideos.com/vi...binho_e_gozando
onesa - Wto 09 Sie, 2016
Per Rectum, Pamiętam coś takiego że wygrany miał popłynąć w rejs z Miriam i dostać pieniądze. Jeżeli zrezygnował z rejsu tracił wygraną:P
Sama byłam zaskoczona ostatnim odcinkiem. Oglądałam tak wyrywkowo, nie widziałam wszystkich odcinków
Per Rectum - Wto 09 Sie, 2016
I co wygrany spękał i oddał nagrodę, czy jednak popłynął z Miriam?
Kaloryfer1995 - Wto 09 Sie, 2016
To nie jest kobieta z penisem, tylko mężczyzna po operacjach i po przyjmowaniu żeńskich hormonów, dlatego wygląda jak kobieta ale kwadratowa szczęka zazwyczaj zostaje
onesa - Sro 10 Sie, 2016
Per Rectum, tak zrezygnował z rejsu
Kaloryfer1995, widzę że znasz temat, podobają się tobie shemale?
Per Rectum - Czw 11 Sie, 2016
onesa napisał/a: | Per Rectum, tak zrezygnował z rejsu |
O! Ja bym nie zrezygnował...
onesa - Czw 11 Sie, 2016
Per Rectum, no wiesz facet dowiedział się prawdy, jeszcze to w telewizji miało lecieć:P ja wtedy jeszcze nie wiedziałam o takich orientacjach, dla mnie to też było zaskoczenie
Kaloryfer1995 - Czw 11 Sie, 2016
Jestem hetero, nie
onesa - Sob 13 Sie, 2016
Kaloryfer1995 rozumiem
przynajmniej Per Rectum lubi shemales:)
Per Rectum - Sob 13 Sie, 2016
No, jak kolega Kaloryfer nie gustuje, to ktoś musi lubić te biedne shemale...
onesa - Sob 13 Sie, 2016
Per Rectum, masz jakaś ulubioną ?
onesa napisał/a: | Per Rectum, masz jakaś ulubioną ? |
Nie, nie mam. Podobają mi się te najbardziej kobiece z przyzwoitym fajfusem.
onesa - Sob 13 Sie, 2016
Per Rectum, ale wiesz że to większość chyba silikon i operacje plastyczne? bo chyba po hormonach aż takich efektów to się nie uzyska:P
podaj przykład jak możesz:)
Anonimlatek - Sob 13 Sie, 2016
Ostatnio jestem mało aktywny, ale dorzucę takie sprostowanie
W sumie shemale otwiera bardzo fajne możliwości seksualne
I nie wiem czeku bardziej mnie jara jak shemale ma większy sprzęt od faceta
Anonimlatek napisał/a: |
I nie wiem czeku bardziej mnie jara jak shemale ma większy sprzęt od faceta |
Ciekawe... Mnie też to jara. I jak się spuszcza lepiej niż facet też.
onesa - Nie 14 Sie, 2016
Anonimlatek, a Ty masz jakąś faworytkę? przykład?
|
|