Stulejka - Obrzezanie całkowite - dobre i tanie - Warszawa i okolice
bbb22 - Pon 06 Cze, 2016 Temat postu: Obrzezanie całkowite - dobre i tanie - Warszawa i okolice Tak jak w temacie.
Jest ktoś w stanie polecić jakiegoś fachowca? Zależy mi na dobrze wykonanej robocie, wiadomo.
W pierwszej kolejności, żeby było dobrze, a w drugiej - w sensownej cenie.
bear834 - Wto 07 Cze, 2016
tez sie zastanawiam nad tym - mam sporo skory ktora moge sciagnac z napletka ale ona i tak wraca, do tego krotkie wedzidlo ktore ciagnie skore do gory - najchetniej wycialbym to w cholere ale gdzie i jak ?
bbb22 - Wto 07 Cze, 2016
Witam w klubie, u mnie dokładnie to samo...
Nie da rady się normalnie kochać.
Kuba85 - Sro 08 Cze, 2016
samo wędzidełko można podciąć i skóra już nie będzie tak ochoczo wracała.
bbb22 napisał/a: | Nie da rady się normalnie kochać. | nie przesadzaj, trochę może przeszkadzać w ostrzejszym seksie ale poza tym, to nie stwarza większego problemu.
bbb22 - Sro 08 Cze, 2016
Kuba85 napisał/a: | samo wędzidełko można podciąć i skóra już nie będzie tak ochoczo wracała.
bbb22 napisał/a: | Nie da rady się normalnie kochać. | nie przesadzaj, trochę może przeszkadzać w ostrzejszym seksie ale poza tym, to nie stwarza większego problemu. |
No tak, obca osoba z neta wie lepiej, jaka jest moja sytuacja i co mi dolega... Może czegoś jeszcze o sobie sie dowiem?
Nie zakładałem tego wątku z myślą o dysputach - szukam konkretnego fachowca.
Jest to wątek o sprawdzonych lekarzach z Wwa, apeluje o odpowiedzi na temat.
onesa - Sro 08 Cze, 2016
bbb22, chcesz profesjonalnej oceny? udaj się do jednego z tych lekarzy którego podałeś i poproś o konsultację oraz opinię.
bbb22 - Czw 09 Cze, 2016
Cytat: | bbb22, chcesz profesjonalnej oceny? udaj się do jednego z tych lekarzy którego podałeś i poproś o konsultację oraz opinię.
|
Ale przecież to jest truizm!
Wątek jest założony z myślą wlaśnie o dowiedzeniu się DO KTÓREGO LEKARZA z Warszawy/okolic warto się udać, ech...
ps. dlaczego z mojego postu zostaly usuniete dwa nazwiska lekarzy, o ktorych pytalem?
bear834 - Czw 09 Cze, 2016
mi jeszcze wpadl lekarz Perdzynski z wawy w googlu. tez bym chetnie sie dowiedzial do kogo warto sie udac aby nie spartolil roboty.
fajnie jakby ktos po takim zabiegu zdal relacje jak to wyglada - i czy bylo warto
bbb22 - a Ty jak mocno chcesz wyciac?
bbb22 - Czw 09 Cze, 2016
Osobiście relacje zdam, ale z takiej "lapanki" z neta w ciemno to nie chce troche brac chirurga...
Obecnie mam na oku Chiron w Józefowie (800 PLN) i Nasmed w Wwa (1500 PLN).
Relację oczywiście zdam, o ile moderatorzy nie będą mi łaskawie ciąć postów nie wiadomo dlaczego.. Przecież to tylko pytania, poza tym nie promuje żadnego produktu, w przeciwieństwie do wielu postów na forum, wiec nie widzę zupełnie konsekwencji w tej cenzurze.
@bear834
Tak jak pisalem w temacie - obrzezanie całkowite + usunięcie wędzidełka. A co dokładnie lekarz powie to zobaczymy.
Per Rectum - Czw 09 Cze, 2016
bear834 napisał/a: | mi jeszcze wpadl lekarz Perdzynski z wawy w googlu. tez bym chetnie sie dowiedzial do kogo warto sie udac aby nie spartolil roboty. |
Słyszałem o prof. Perdzyńskim sporo dobrego. Ale tylko słyszałem, nie mogę się więc kompetentnie wypowiedzieć. Znalazłem jedynie kilka opinii ludzi, którzy się u niego leczyli, na stronie "znany lekarz" (link poniżej).
https://www.znanylekarz.p...hirurg/warszawa
na jego stronie jest sporo udokumentowanych zabiegow/operacji w postaci fotogalerii. troche ochota do pojscia pod noz maleje jak sie na to patrzy. ale efekty przed i po robia wrazenie.
bbb22 - Czw 09 Cze, 2016
@Per Rectum
Generalnie ludzie obrzezani u niego bardzo go sobie chwalą, ale... zdaje się, że u niego całkowity koszt obrzezania to jakieś 3500 PLN. Biorę go pod uwagę, ale fajnie byloby znaleźć kogoś tańszego.
Kuba85 - Czw 09 Cze, 2016
bbb22 napisał/a: | No tak, obca osoba z neta wie lepiej, jaka jest moja sytuacja i co mi dolega... Może czegoś jeszcze o sobie sie dowiem? | Oczywiście, że się dowiesz. Jesteś mało przyjemny i nie wychowany.
Zadałeś proste pytanie ale to jest proste rozwiązanie i nie koniecznie najlepsze.
Większość facetów przesadza ze swoimi problemami, od co. Nie chcesz porady to nie, leć do chirurga i tnij wszystko, tylko żeby później nie było większego płaczu bo jednak poprzednio było lepiej mimo że wędzidełko było za krótkie.
P.S. Też miałem za krótkie wędzidełko i poradziłem sobie bez chirurga.
bbb22 - Czw 09 Cze, 2016
@Kuba85
Pytanie było konkretne: o chirurga z Wwa i okolic, a Ty odpowiadasz tu ze swoimi wywodami nie na temat i się dziwisz, że jesteś źle odbierany. I to ja jestem "mało przyjemny i niewychowany". Ręce opadają...
Swoją drogą, nie wiem, kto tu jest "niewychowany" z takimi brakami w ortografii:
http://sjp.pwn.pl/slowniki/niewychowany.html
+ chyba "ot co"....
No tak, a "Kuba85" jest od tego, żeby tę "większość facetów" zbawiać na forum o siusiakach...
Nie zmieniaj tematu: pytanie było o lekarza, a Ty imputujesz swoje preferencje i poglądy na siłę, kiedy nie tego tyczy sie wątek.
"Nie chcesz porady to nie, leć do chirurga..."
A gdzie ja pisałem, że chcę poradę? Pytanie jest o polecenie dobrego lekarza z Warszawy i okolic - proste.
Niniejszym zamykam tę jałową wymianę zdań. Jak jeszcze coś nie na temat chcesz napisać to pisz na priv.
Tymczasem zapraszam do kontynuowania wątku, bo widzę, że nie tylko ja mam dylemat z wyborem lekarza w naszym rewirze!
onesa - Czw 09 Cze, 2016
bbb22, tak jak napisał Kuba85
Kuba85 napisał/a: | Oczywiście, że się dowiesz. Jesteś mało przyjemny i nie wychowany. |
Wchodzisz do pewnego środowiska to zachowuj się jak przystało.
ja bym najchetniej zrobil sobie caly komplet za jednym razem, na stronie ten lekarz ma opcje, ze wykonuje tzw. prawidziwe wydluzanie pracia a nie jak inni przecięcia więzadła wieszadłowego. brzmi interesujaco-ciekawi mnie ile by mozna cm wyciagnac przy takiej operacji, jednoczesnym usunieciu wedzidelka i napletka.
Per Rectum - Czw 09 Cze, 2016
bbb22 napisał/a: | @Per Rectum
Generalnie ludzie obrzezani u niego bardzo go sobie chwalą, ale... zdaje się, że u niego całkowity koszt obrzezania to jakieś 3500 PLN. Biorę go pod uwagę, ale fajnie byloby znaleźć kogoś tańszego. |
Tak, z niektórych opinii na tej stronie "Znany lekarz" też wynika, że zabiegi w jego klinice do tanich nie należą. Choć czasem, trzeba się z tym liczyć, że za dobrą usługę, trzeba niestety wybulić. Mam nadzieję, że znajdziesz coś tańszego i na dobrym poziomie.
Nawiasem mówiąc, jedna z opinii gani profesora za zbyt szybką decyzję o koniecznej, pilnej operacji, oczywiście z pominięciem "kasy chorych". Sugeruje to, że profesor, nic nie ujmując jego fachowości, dba o to, aby nie uciekać z zabiegiem do NFZ, bo to gwarantuje szybki wpływ gotówki na konto kliniki.
Mam na myśli ten wpis (pisownia oryginalna): "kompetentny ale UWAGA zbyt szybko zaleca zabieg (wykonywany prywatnie - poza NFZ) sugerujac jego nieodzownosc! podchodzic z Rezerwa. zabieg okazal sie konieczny ale nie pilny, wykonany w ramach NFZ (oszczednosc ok 2 tys)!".
Pytanie tylko, czy NFZ gwarantuje równie wysoki standard wykonania. Jak wiadomo i prosty zabieg można koncertowo spaprać. To chyba pytanie niestety bez odpowiedzi - nigdy nie wiadomo na kogo w ramach NFZ się trafi.
Pozdrawiam, życzę powodzenia w poszukiwaniach
bbb22 - Pią 10 Cze, 2016
onesa napisał/a: | bbb22, tak jak napisał Kuba85
Kuba85 napisał/a: | Oczywiście, że się dowiesz. Jesteś mało przyjemny i nie wychowany. |
Wchodzisz do pewnego środowiska to zachowuj się jak przystało. |
Zgadzam się, że @Kuba85 powinien się ogarnąć, zamiast wyjeżdżać z personalnymi uwagami nie na temat (+z błędami ort.) (KROPKA?)
-------------------------------------
@Per Rectum
Zgadza się, również widziałem tę opinię. Niby prof. Perdzynski wydaje sie dobrym wyborem, jeśli idzie o jakośc, niemniej cena trochę "boli", trzeba przyznać...
Czy jest tu ktoś z podobnym dylematem?
Tj. chce się obrzezać w Wwa/okolicach, ale nie wie u kogo?
Można by się zorganizować i każdy by poszedł na konsultacje do wybranego przez siebie lekarza, a potem podzielilibyśmy się wrażeniami na forum i może wyszłoby z tego coś fajnego.
Jeśli ktoś jest w podobnej sytuacji to proszę o wiad. priv, "w kupie siła"!
Co prawda jestem tu świeży i stąd może mało wiarygodny, ale po zabiegu z pewnością szczegółowo opiszę jak poszło, za ile i u kogo - może kogoś to zachęci, żeby doradzić w kwestii wyboru lekarza (KROPKA?)
Kuba85 - Pią 10 Cze, 2016
bbb22 napisał/a: | Zgadzam się, że @Kuba85 powinien się ogarnąć | Faktycznie musisz się obrzezać, bo za mocno ciśnie Cię ta skóra na główkę, to była uwaga do Ciebie, drogi Watsonie.
--------------
Nie przeszło ci nawet na chwilę przez myśl, że wędzidełko można rozciągnąć?
onesa - Pią 10 Cze, 2016
bbb22, Jesteś tutaj od niecałych 4 dni i już zdołałeś wywołać awanturę. Nie będę przychylnie patrzeć na takie zachowanie. W ostatnim poście zwróciłam się do CIEBIE, żebyś pohamował swoje impertynencje! Nie posłuchałeś się i do tego cwaniakujesz.. Leci ostrzeżenie!
Zanim zwrócisz komuś uwagę (odnośnie błędów), sprawdź czy Ty takowych nie popełniłeś. Radzę tobie popracować nad znakami interpunkcyjnymi. Zapomniałeś kropek na końcu zdania?
bbb22 - Pią 10 Cze, 2016
A Kuba85 jest od całych wielu dni i nadal nie zna podstawowych zasad netykiety, że na forach, wypowiadając się w danym temacie, piszemy NA TEMAT. I to ja (sic!!) dostaje ostrzeżenie...
Tak, oczywiście to ja zacząłem - radzę przeczytać, czyj post personalny był pierwszy - mój czy Kuby...
To Sz. P. Kuba pierwszy personalnie zaatakował o "niewychowaniu" samemu popełniając błędy, ja jedynie odparłem zarzut, a uwagę zwraca się mi, kiedy zwyczajnie się tylko bronię. Ciekawa "konsekwencja"...
"Zapomniałeś kropek na końcu zdania?"
Tak, widocznie zapomniałem.
Skąd te wykrzykniki? Czy aby tak emocjonalna osoba powinna być moderatorem
Ostrzeżenie za sarkazm?
To zabawne stawiać mi zarzut, że "rozkręcam awanturę", kiedy jako jedyny i pierwszy napisałem, że proszę odpowiadać na temat a nie na temat -> priv. (sic!)
Pan "Per Rectum" jakoś potrafił normalnie odpowiedzieć (i za odpowiedzi dziękuję) i wszystko gra - nawiązało się z tego coś konstruktywnego.
Przypominam, że tematem wątku nie jest dziecinne przekomarzanie się a konkretna sprawa w postaci znalezienia dobrych sprawdzonych lekarzy w Warszawie i okolicach...
onesa - Pią 10 Cze, 2016
bbb22, ostrzeżenie i blokada za całokształt. Życzę powodzenia w szukaniu, do widzenia.
aaa22 - Czw 16 Cze, 2016
Hej to znowu ja bbb22, tak ten sam nie okrzesany dzieciak, który nie potrafi się zachować na publicznym forum.
Postanowiłem że zamiast obrzezania zafunduję sobie zabieg kastracji. Tak naprawdę nigdy nie byłem prawdziwym facetem.. co widać po moim zachowaniu.. moje niepoważne zachowanie oraz obrażanie innych, sprawiło że słusznie dostałem bana. A dowodem jest to, że ponownie się tutaj zarejestrowałem.
|
|