Galeria zdjęć - Selfie w lustrze- tylko dla odważnych!!!
ryba3 - Wto 22 Mar, 2016 Temat postu: Selfie w lustrze- tylko dla odważnych!!! Siema
Postanowiłem założyć temat, którego jeszcze tutaj nie było Wrzycajcie tutaj swoje nagie selfie przed lustrem, najlepiej z twarzą, kto odważny?
krystek_walikon - Sro 23 Mar, 2016
Rozumiem, że twoja własna odwaga kończy się na założeniu tematu?
onesa - Sro 23 Mar, 2016
krystek_walikon napisał/a: | Rozumiem, że twoja własna odwaga kończy się na założeniu tematu? |
Podbijam pytanie ryba3
buldogang - Sro 23 Mar, 2016
Właśnie tu się zgadzam, jeśli już ktoś coś proponuje to powinien pierwszy wykazać się inicjatywą a więc ryba3 czekamy aż nas zaskoczysz swoimi fotkami
heroes84 - Sro 23 Mar, 2016
Mysle ze temat do usunięcia
Ceńmy swoją prywatność
Ktoś biega bez majtek pośród ludzi ???
Nie bez kozery tematy intymne należą do tematów dyskretnych. Temat tabu
Zawsze ktos może takie zdjęcie na fejsie umieścić skoro chce się pochwalić
Zrobi to 😉???
Moderator- do dzieła 😁
heroes84 popieram w 100%
krystek_walikon - Sro 23 Mar, 2016
Nie no, czekajcie z tym usunięciem, może nas zaraz zaskoczy tym swoim „nagim selfie przed lustrem, najlepiej z twarzą”.
Hehe no może kto wie, tylko żebyśmy nie czekali tutaj wieczność
onesa - Sro 23 Mar, 2016
krystek_walikon, heroes84, buldogang, chciałam zamknąć już wczoraj temat, ale stwierdziłam że dam ryba3 szanse żeby się wykazać.
Z drugiej strony cieszy mnie wasza aktywność!
uki21 - Sro 23 Mar, 2016
ryba3, czekamy
heheh chyba się nie doczekamy
ryba3 - Sro 23 Mar, 2016
Nie no dobra macie rację, najpierw napisałem dopiero później się zastanowilem W każdym bądź razie dla mnie mógłby być spoko temat, ale sam się nie będę obnażać, a sądząc po reakcjach tak by się Skończyło także do zamknięcia xD
Chodzi bardziej nam o to, że pewnie niezręcznie byś się poczuł gdyby ktoś ze znajomych cię rozpoznał że stoisz z wyciągniętym kutasem nago i się fotografujesz
ja zdjęc przed lustrem mam sporo ale raczej twarz bym zakrył
ryba3 - Sro 23 Mar, 2016
Hahah gdyby rozpoznał znaczy że też tu zagląda co znaczy że albo żaden z nas albo oboje musielibyśmy się czuć niezrecznie
niby tak, ale to ty umieszczając swoja twarz - narażasz się na ryzyko, że twoja fotka będzie chodzi po forach społecznościowych
ryba3 słuchaj może ktoś się jeszcze skusi, jeżeli to zaczniesz to więcej się znajdzie amatorów. Nam też o to chodzi, że jak coś ktoś proponuje to powinien się w tą zaangażować
ryba3 - Sro 23 Mar, 2016
Swoją drogą ciekawe ilu naszych znajomych też ma tutaj konto
hehehe to jedynie może wyjsc podczas wspólnego umawiania na masturbacje
No tak, inaczej trudno chyba to sprawdzić, chyba że właśnie ktoś wstawi zdjęcie z twarzą i ktoś z kumpli się do niego odezwie
zawsze można się umówi na wspólne walenie pod lasem a tu przyjadą sami koledzy z terenu:P
I wtedy byłoby lekkie zdziwko
I sądzę że naprawdę ten temat jest do usunięcia, bo nikt raczej aktywnie tu nie będzie działał
onesa - Czw 24 Mar, 2016
Ok panowie. Zamykam:)
|
|