Inne problemy - PREZERWATYWY Wasze opinie i doświadczenia !
lolloko - Czw 24 Gru, 2015 Temat postu: PREZERWATYWY Wasze opinie i doświadczenia ! Większość facetów czy to w relacjach homo - / hetero - czy ze zwykłej ciekawaści stosuje gumki. Jakie są Wasze opinie o różnych firmach, różnych rodzajach - plusy minusy Wasze doświadczenia ( te pozytywne i negatywne ).
Jako autor zacznę :
DUREX CLASSIC
Używam najczęściej, niezawodna, dobrze nawilżona, odpowiednio gruba.
DUREX CLOSE FIT
Dla mnie za ciasne gumki, ze względu może nie tyle grubość co obfity napletek, który gdzieś się musi zmieścić. Generalnie wszystko (nawilżenie, wytrzymałość, zapach) w pożądku ale osobiście nie jestem ich fanem. Podczas seksu po 10 min zacząłem odczuwać ból żołędzia i wędzidełka,
DUREX PERFORMA
Nic specjalnego, dla mnie bez różnicy, Partnerka również nie czuła znacznej odmiany niż klasyczne. Stsosowaliśmy raz i chyba nie wrócimy do nich.
arkan - Czw 24 Gru, 2015
Ja używam najczęściej:
Durex Featherelite (fioletowe) - cieńkie i bardzo w porządku, dodatkowo jak na studenta są całkiem znośne cenowo
Mysize 64, rozmiarowo idealne (średnica 64mm, standardowe mają 50 coś mm) jednak są dosyć drogie i grube, jednak całkiem przyjemnie jest jak nie ma tego wkurzającego ucisku.
Zapachowe gumki - nie polecam, niby najpierw ładnie pachnie ale później wali tylko lateksem
Skyn large - bardzo fajne gumki, jednak nie wiem czy jest jakaś różnica w odczuciach między standardwymi gumkami
Generalnie próbuje przekonać dziewczynę na tabsy, bo z gumkami mam problem, bo na długość jest standardowy ale jest całkiem gruby i dopiero w gumkach 60+mm średnicy mam komfrot.
Aniaxpo - Pią 25 Gru, 2015
Tak naprawdę jest całe morze różnych gumek, tyle że większości nie ma w ogólnodostępnych sklepach w Polsce. Przykładowo stronka theyfit- gumki na dokłdną miarę, doskonale pasujące. Pierwszy krok mierzysz penisa w podany sposób http://cdn.shopify.com/s/.../FitKit.pdf?630 . Następnie wprowadzasz tam pomiary i wyskakuje ci kod doskonale pasujących na ciebie gumek. Z takich gumek dobrze pasujących coraz szerzej występujących w sklepach są podane przez kolegę wyżej mysize. Duży przekrój rozmiarów od ultra cienkich i krótkich po bardzo długie i szerokie.
Krzysztofff - Pią 25 Gru, 2015
Wystarczy zmierzyć obwód penisa, i kupić prezerwatywy o odpowiednim obwodzie.
Na każdym opakowaniu jest podana szerokość , dwa razy szerokość to obwód, więc jest proste liczenie, prezerwatywa powinna mieć obwód o 10-20% mniejszy od obwodu penisa.
arkan - Sob 26 Gru, 2015
Dzięki za rady panowie, niestety w PL większość gumek ma standardowe 52-56mm, a inne są po prostu dużo droższe. A na studiach to wiecie jak z pieniędzmi jest
Ale kwestia kilku miesięcy i dziewczyna przejdzie na tabletki choć się obawia efektów ubocznych itp.
Aniaxpo - Sob 26 Gru, 2015
obwód spłaszczonego walca jakim jest penis to 2Xszerokość = obwód - czyli matematyka alternatywna dla myślących inaczej autorstwa krzysztofa
Producenci piszą na swoich stronach na jaki rozmiar penisa jest dana guma - przykładowo wybrana losowo guma opisana liczbą 69 ma obwód 14-15 cm i jest na penisa o obwodzie 15-17 cm, jej długość to 225 mm i jest na penisa mierzonego tak jak na rysunku powyżej o długości od powyżej 18 cm do 21 cm.
Oczywiście zapewne ty krzysztof zaczniesz zaraz poprawiać producentów bo biedni ludzie nie wiedzą co czynią. Nie dość, że każą mierzyć penisa od strony jaj ( z tą modyfikacją, że nie do samego początku tylko do miejsca dokąd się rozwija gumkę) a ty przecież nie lubisz tej metody, to jeszcze produkują te gumy takie długie (najkrótsza bodajże 16cm), a to przecież przeczy podawanym przez ciebie średnim rozmiarom penisa i na dokładkę przedstawiają jeszcze na tablicach poglądowych same prawidłowe penisy a nie wiszące prostopadle i zagięte w dół. Także coś czuję, że będzie dużo pieniactwa z twojej strony w tym wątku .
[ Dodano: Sob 26 Gru, 2015 ]
Arkan, koszt gum na miarę to łączne z wysyłką 90 prę złotych za 36 sztuk, czy to drogo czy tanio trudno ocenić, kwestia względna zależna od sytuacji życiowej.
Krzysztofff - Sob 26 Gru, 2015
Aniaxpo napisał/a: | obwód spłaszczonego walca jakim jest penis to 2Xszerokość = obwód - czyli matematyka alternatywna dla myślących inaczej autorstwa krzysztofa
Producenci piszą na swoich stronach na jaki rozmiar penisa jest dana guma - przykładowo wybrana losowo guma opisana liczbą 69 ma obwód 14-15 cm i jest na penisa o obwodzie 15-17 cm, jej długość to 225 mm i jest na penisa mierzonego tak jak na rysunku powyżej o długości od powyżej 18 cm do 21 cm.
Oczywiście zapewne ty krzysztof zaczniesz zaraz poprawiać producentów bo biedni ludzie nie wiedzą co czynią. Nie dość, że każą mierzyć penisa od strony jaj ( z tą modyfikacją, że nie do samego początku tylko do miejsca dokąd się rozwija gumkę) a ty przecież nie lubisz tej metody, to jeszcze produkują te gumy takie długie (najkrótsza bodajże 16cm), a to przecież przeczy podawanym przez ciebie średnim rozmiarom penisa i na dokładkę przedstawiają jeszcze na tablicach poglądowych same prawidłowe penisy a nie wiszące prostopadle i zagięte w dół. Także coś czuję, że będzie dużo pieniactwa z twojej strony w tym wątku .
Arkan, koszt gum na miarę to łączne z wysyłką 90 prę złotych za 36 sztuk, czy to drogo czy tanio trudno ocenić, kwestia względna zależna od sytuacji życiowej. |
Widzę , że jesteś laikiem w kwestii gumek, i pleciesz głupoty.
Mój drogi, na opakowaniach jest podana szerokość spłaszczonej gumki , np: 56 mm , co daje dokładnie obwód 112 mm, matematyka się mój drogi kłania, dwa razy szerokość (płaszczyzny) daje dokładnie obwód, bo obwód to suma wszystkich boków, doczytaj zresztą.
Gumka o szerokości 69 mm, ma dokładnie obwód 138 mm, a nie jakieś 14-15 cm, jak piszesz, i jest na penisa o obwodzie większym o 10-20%
Długość gumki , przy wyborze condoma jest mniej istotna, a mierzenie penisa kartką dookoła, daje mniejszy pomiar niż od góry , co wynika z badań amerykańskich z przed 2 lat, jak nie wierzysz , to sam sobie owiń kartkę dookoła penisa, zapewniam cię , że ci wyjdzie mniej, niż mierząc od góry.
Tu masz dokładnie te badania, i sposób pomiaru , jaki przedstawiłeś -
http://condomsizeandfacts...0&max-results=2
Przeciętna gumka ma około 185 mm długości , razem ze zbiorniczkiem, idealnie pasuje na penisa dł. 14-16cm , wiem to z autopsji.
Widać też , że grasz mądrego , a w kwestii gumek też pleciesz farmazony, tak jak z tymi teoriami mierzenia penisa od spodu, zapewne jakiś przemądrzały studencina z ciebie, któremu to się wydaje , że jak robi wyższe, to jet mądrzejszy od innych.
A jeszcze w kwestii prezerwatyw, to standardem są takie szerokości , 52mm, 53mm, 56mm,
Prezerwatywy o mniejszych i większych rozmiarach trudniej kupić, bo są niestandardowe , bo większość ma penisy o obwodzie od 11 cm do 14 cm, i owe gumki ślicznie na takie penisy pasują , a jak ktoś ma cienszego , albo grubszego to ma problem, przynajmniej z prezerwatywami.
Producenci wiedzą co produkować, a teorie Aniaxpo , które kiedyś przedstawiał, że średni obwód penisa w najgrubszym miejscu, wynosi 14 cm, są po prostu głupie.
Poza tym, z logiki myślenia wynika, że nawet jakby penis z jakiejś strony był dłuższy o 5 cm, np. od spodu, to prezerwatywa i tak się nie rozwinie dalej , jak do miejsca na którym napotka opór, choćby w postaci brzucha.
Wystarczy zmierzyć obwód penisa, i kupić prezerwatywy o odpowiednim obwodzie.
Na każdym opakowaniu jest podana szerokość , dwa razy szerokość to obwód, więc jest proste liczenie, prezerwatywa powinna mieć obwód o 10-20% mniejszy od obwodu penisa.
I naucz się czytać ze zrozumieniem, jasno napisałem , że na opakowaniu jest podana szerokość spłaszczonej prezerwatywy, a suma każdego boku prezerwatywy (są dwa boki) daje obwód.
Prezerwatywa 52 ma 52 mm szerokości i obwód 104 mm, i tak dalej każdy inny rozmiar condoma
Aniaxpo - Sob 26 Gru, 2015
Po pierwsze teraz zmieniłeś treść swojego postu, po drugie nawet jeżeli mierzyć średnicę całkowicie spłaszczonej prezerwatywy to jej obwód to nie 2Xśrednica, tylko co prawda niewiele więcej ale jednak więcej. Po trzecie prezerwatywa ma swoje właściwości fizyczne takie jak rozciągliwość, mniejszą lub większą. Po czwarte - tak jestem laikiem jeżeli chodzi o gumy i nie jestem matematykiem. Ale za to umiem przewidywać przyszłość- tak jak myślałem, ty ekspert pojawisz się tu i będziesz mądrzejszy niż producenci gum, poprawisz ich i wszystkich wychowasz tu seksualnie, wklejając linki do blogów z danymi nie wiadomo wywodzonych z jakiej próby( może brali w nim udział azjaci może latynosi), po drugie na tym blogu od ciebie nie mierzą nasady a większość gumę naciąga również na nasadę aby się nie zsuwała. Ale mniejsza o to. Ja podałem stronkę z doborem gum i tyle. Najlepiej dobierać sobie gumę tak jak radzi producent.
lolloko - Sob 26 Gru, 2015
Panowie nie chodziło o to żeby kłócić się o rozmiary,wrzućcie na luz serio. Temat raczej pogladowy na zasadzie używałem i jestem zadowolony to pochwale, używałem ale coś było nie tak więc odradzę ostrzegę innych.
LUZ w GACIACH Panowie !
Krzysztofff - Sob 26 Gru, 2015
Aniaxpo napisał/a: | Po pierwsze teraz zmieniłeś treść swojego postu, po drugie nawet jeżeli mierzyć średnicę całkowicie spłaszczonej prezerwatywy to jej obwód to nie 2Xśrednica, tylko co prawda niewiele więcej ale jednak więcej. Po trzecie prezerwatywa ma swoje właściwości fizyczne takie jak rozciągliwość, mniejszą lub większą. Po czwarte - tak jestem laikiem jeżeli chodzi o gumy i nie jestem matematykiem. Ale za to umiem przewidywać przyszłość- tak jak myślałem, ty ekspert pojawisz się tu i będziesz mądrzejszy niż producenci gum, poprawisz ich i wszystkich wychowasz tu seksualnie, wklejając linki do blogów z danymi nie wiadomo wywodzonych z jakiej próby( może brali w nim udział azjaci może latynosi), po drugie na tym blogu od ciebie nie mierzą nasady a większość gumę naciąga również na nasadę aby się nie zsuwała. Ale mniejsza o to. Ja podałem stronkę z doborem gum i tyle. Najlepiej dobierać sobie gumę tak jak radzi producent. |
Nie zmieniałem mojego pierwszego posta, a po drugie ciągle pleciesz bzdury o średnicy spłaszczonej prezerwatywy ,co to ma być? jaka średnica spłaszczonej prezerwatywy, nie ma czegoś takiego jak średnica spłaszczonej prezerwatywy, średnica może być tylko kola.
To co napisałeś wyżej , świadczy, o kompletnym braku znajomości nie tylko w kwestii prezerwatyw i ich oznaczeń , ale nawet o braku podstawowej wiedzy z matematyki.
Chłopie , nie ma czegoś takiego jak średnica prezerwatywy w jej oznaczeniach , jest tylko szerokość , tylko szerokość się podaje na pudełkach.
Szerokość prezerwatywy mierzy się zazwyczaj pośrodku , zresztą na całej długości , prezerwatywa, zazwyczaj taką samą szerokość ,jedynie na żołędziu jest szerzej, oczywiście prezerwatywę przedtem się rozwija.
Każda prezerwatywa ma taką szerokość jak podają na pudełku, podana przez ciebie prezerwatywa, nie pamiętam już jakiej firmy, o oznaczeniu 69 , to liczba szerokości tej prezerwatywy, podana w milimetrach, a suma dwóch boków owej prezerwatywy daje dokładnie obwód 138 mm, i to nie są moje wymysły , czy wyliczenia, ale wyliczenia producentów.
Prezerwatywa durex xxl ma bodajże 57 mm szerokości co daje obwód 114 mm i tak jest, możesz kupić sobie wszystkie rodzaje prezerwatyw i przemierzyć, gwarantuje ci , że wyniki będą takie jak na opakowaniach.
Guma się rozciąga , dlatego taką prezerwatywę , o obwodzie 114 mm stosuje się na penisa o obwodzie około 140 mm.
Ja nie przedstawiam rozmiarów prezerwatyw w inny sposób, niż podają producenci, ale dokładnie tak jak oni to podają , a ty nie rozumiesz o prezerwatywach nic.
A strona z bloga dotyczy znanych badań co do wielkości penisa , została opublikowana , w znanym i cenionym magazynie medycznym, i zapewne jest bardziej zbliżona wynikami do rzeczywistych rozmiarów penisa, niż to forum , czy inne tego typu strony internetowe bazujące , na przechwałkach i kłamstwach wielu tu, czy tam piszących, lub źle mierzących.
Stronkę podałem jednak , nie po to, aby cię przekonać o średnich wielkościach penisa , ale o tym , że są robione badania, w których przyjęto ,wykonanie pomiaru właśnie w ten sposób, czyli od dołu , owijając penisa tekturą , i w ten sposób ustalając długość.
Badanie było robione w USA przez doktor Herebenick, przez internet, jest bardzo ciekawe, można się dokopać dokładnego raportu z tych badań, dla chcącego nic trudnego.
A jak nie wierzysz , to sobie sam zmierz penisa tak jak tam podają , to zobaczysz , że wyniki są bardzo realne.
Ps . o prezerwatywach wiem wszystko , więc na tym polu mnie nie zagniesz, a jakbyś chciał wiedzieć, ile wynosi średnica danej prezerwatywy , to trzeba jej obwód podzielić przez liczbę 3,14
Prezerwtywa z oznaczeniem 53 ma taką szerokość , obwód 106 mm , a średnicę 33,7mm
Prezerwatywa durex xxl ma podana szerokość 57 mm , obwód 114 mm średnicę 36,3 mm
Prezerwatywa My size 69 , ma 69 mm szerokości , 138 mm obwodu , i średnicę 43,9 mm
Prezerwatywa Close fit ma podana szerokość 49 mm , czyli 98 mm obwodu , i średnicę 31,2 mm
Aniaxpo - Nie 27 Gru, 2015
Czyli obok bycia seksuologiem, kondomologiem jesteś też matematykiem. Średnica może być tylko koła - tak matematyku piszesz. Czyli jak rozumie nauczyciel w liceum, który opowiada o średnicach sprzężonych elipsy, albo o średnicy walca mówi bzdury i cytując ciebie- posiada brak podstawowej wiedzy z matematyki.
Ok, tego badania z bloga po prostu nie znałem. Tylko co to zmienia ? Po prostu jakiemuś zespołowi przyszło na myśl zmierzyć penisy od dołu bez uwzględnienia nasady. Tak sobie wymyślili. Jakie rasy uwzględnili w tej próbie nie napisali. Tylko co to wedle ciebie dowodzi?
Części opisanej jako PS nie komętuje bo brzmi humorystycznie.
arkan - Nie 27 Gru, 2015
Aniaxpo napisał/a: | obwód spłaszczonego walca jakim jest penis to 2Xszerokość = obwód - czyli matematyka alternatywna dla myślących inaczej autorstwa krzysztofa
Arkan, koszt gum na miarę to łączne z wysyłką 90 prę złotych za 36 sztuk, czy to drogo czy tanio trudno ocenić, kwestia względna zależna od sytuacji życiowej. |
Raczej kwestia jak szybko gumki schodzą
A jak mieszka się z dziewczyną to niestety lub stety szybko schodzą.
Krzysztofff - Nie 27 Gru, 2015
Aniaxpo napisał/a: | Czyli obok bycia seksuologiem, kondomologiem jesteś też matematykiem. Średnica może być tylko koła - tak matematyku piszesz. Czyli jak rozumie nauczyciel w liceum, który opowiada o średnicach sprzężonych elipsy, albo o średnicy walca mówi bzdury i cytując ciebie- posiada brak podstawowej wiedzy z matematyki.
Ok, tego badania z bloga po prostu nie znałem. Tylko co to zmienia ? Po prostu jakiemuś zespołowi przyszło na myśl zmierzyć penisy od dołu bez uwzględnienia nasady. Tak sobie wymyślili. Jakie rasy uwzględnili w tej próbie nie napisali. Tylko co to wedle ciebie dowodzi?
Części opisanej jako PS nie komętuje bo brzmi humorystycznie. |
Jak się nie ma racji , i nie wie o czym pisze, w kwestii prezerwatyw,to najlepiej napisać o średnicy walca, albo o jakichś sprzężonych średnicach elipsy, co to ma do rzeczy? próbujesz odwrócić kota ogonem.
Poza tym walec to też koło , więc może mieć średnicę, zresztą prezerwatywa , można tak powiedzieć, że jest w kształcie walca.
Za bardzo wszystko gmatwasz, do prostej rzeczy, jaką jest prezerwatywa, która ma proste wymiary, czyli szerokość, z której w prosty sposób możemy obliczyć obwód i średnicę, czyli proste obliczenia, ty próbujesz wprowadzać jakieś pojęcia o średnicach sprzężonych elips.
Dla ciebie penisdebate , czy jak to tam zwał, jest autorytetem, ok. , albo fora, tak jak to , na którym niedawno osoba dała swoje zdjęcie penisa, i napisała , że ma 19 cm, jak to zanegowałem , to się okazało , że nie 19 cm, ale 18,7 cm a potem , że tylko 18 cm , jak powiedziałem , że nie wierzę w żadne 18cm , to facet skasował temat i się ulotnił, takie to on miał 19cm, a prawda była taka , że miał penisa zupełnie zwyczajnego z około 15-16 cm.
A opracowanie powyższych badań jest pod tym linkiem
https://www.researchgate....e_United_States
Aniaxpo - Pon 28 Gru, 2015
Walec to też koło- cytat z ciebie. Krzysiu nie brnij dalej w tą matematykę bo to jest ocena niedostateczna na poziomie 6 klasy podstawówki.
Nie wiem co to badanie które wklejasz ma wspólnego z tym tematem. No ok, jakiś zespół kierowany przez jakąś doktórkę postanowił sobie zmierzyć penisa od dołu bez uwzględnienia nasady i wyszło mu że mediana to 14 cm z groszami. Jakby kazali zmierzyć metrem krawieckim z uwzględnieniem nasady to by wyszło więcej, jakby kazali usiąść do badania i rozłożyć nogi to doszło by jeszcze. Tylko co to dowodzi? Te wszystkie pomiary to rzecz umowna i wychodzi z nich mniej lub więcej w zależności od metody jaką obiorą robiący takie badanie.
Ja po prostu podałem nazwę strony gdzie po zmierzeniu penisa tak jak tam chcą i po wpisaniu danych wyskakują propozycję pasujących prezerwatyw i tyle.
I dodatkowo przewidziałem przyszłość, że będziesz tu uskuteczniał swoje pieniactwo.
Gość zaś, o którym piszesz nie miał zwykłego penisa tylko dużego, czy miał 19 cm nie wiem, pewnie też w zależności od sposobu pomiaru, ale miał bardzo grubego około 15 cm. Gdybyś znał matematykę i obliczył objętość swojego siusiaka i jego ze zgrozą byś się przekonał, że ten jego "zwykły" ma prawie 2 razy większą objętość od twojego.
[ Dodano: Pon 28 Gru, 2015 ]
Arkan, no mozna Ci tylko pozazdroscic.
Krzysztofff - Pon 28 Gru, 2015
Aniaxpo napisał/a: | Walec to też koło- cytat z ciebie. Krzysiu nie brnij dalej w tą matematykę bo to jest ocena niedostateczna na poziomie 6 klasy podstawówki.
Nie wiem co to badanie które wklejasz ma wspólnego z tym tematem. No ok, jakiś zespół kierowany przez jakąś doktórkę postanowił sobie zmierzyć penisa od dołu bez uwzględnienia nasady i wyszło mu że mediana to 14 cm z groszami. Jakby kazali zmierzyć metrem krawieckim z uwzględnieniem nasady to by wyszło więcej, jakby kazali usiąść do badania i rozłożyć nogi to doszło by jeszcze. Tylko co to dowodzi? Te wszystkie pomiary to rzecz umowna i wychodzi z nich mniej lub więcej w zależności od metody jaką obiorą robiący takie badanie.
Ja po prostu podałem nazwę strony gdzie po zmierzeniu penisa tak jak tam chcą i po wpisaniu danych wyskakują propozycję pasujących prezerwatyw i tyle.
I dodatkowo przewidziałem przyszłość, że będziesz tu uskuteczniał swoje pieniactwo.
Gość zaś, o którym piszesz nie miał zwykłego penisa tylko dużego, czy miał 19 cm nie wiem, pewnie też w zależności od sposobu pomiaru, ale miał bardzo grubego około 15 cm. Gdybyś znał matematykę i obliczył objętość swojego siusiaka i jego ze zgrozą byś się przekonał, że ten jego "zwykły" ma prawie 2 razy większą objętość od twojego.
[ Dodano: Pon 28 Gru, 2015 ]
Arkan, no mozna Ci tylko pozazdroscic. |
Jesteś totalny debilem, skoro nie wiesz , że przekrój walca jest kołem, więc nie wciskaj mi, swoich bzdur, to już wiedzą nie tylko w szóstej klasie , ale i w przedszkolu.
Kompromitujesz się coraz bardziej, licząc objętość mojego penisa, policz swojego, mądralo.
I mierz dalej swego penisa od spodu, tak, tak , dowartościowuj się w ten sposób, dodając sobie niby 5 cm więcej, od spodu.
I wierz ludziom , że mają po 19 cm długości i 15 obwodu, robią cię w ciula, ale ty jesteś zakompleksionym naiwnym chłopaczkiem, który wierzy w te bajki , i penisdebate.
Być może w przedszkolu tak dzieci myślą, że przekrój walca może być tylko kołem, poprzez obserwacje np woźnego ugniatającego grunt przyrządem o tej samej nazwie. Co do podstawówki, tu już się mylisz, tu już dzieci wiedzą, że przekrój walca może być np: elipsą. Czy takie wiadomości są w stanie pojąć debile, myślę że tak gdyż mają około 70 IQ, a do tego więcej nie trzeba. Ty zaś napisałeś, że walec to koło a więc uznałeś że synonimem walca jest koło, także znowu się poprawiasz.
Penisa można sobie zmierzyć jak się chce i tak duży będzie dużym a mały małym.
I ostatni wątek- jeszcze do swoich licznych profesji dodałeś psychologa-kryminologa, który po przeczytaniu postu stawia diagnozę- naiwność i kompleksy.
Kto zaś naprawdę tu ma kompleksy- no cóż puknij w stół nożyce się odezwą a w szczególności taki jeden pan, który zaczynał tu pisać pełen wątpliwości o swojego małego siusiaka, krzywego siusiaka, a który po 2 latach wyewoluował na wszechstronnego naukowca pogromce penisowych mitów
onesa - Pon 28 Gru, 2015
A wracając do prezerwatyw... osobiście nie lubię żadnych, jakie można dostać w sklepach i nie widzę żadnej różnicy pomiędzy najdroższymi Durexami a tymi najtańszymi prezerwatywami.
Krzysztofff - Pon 28 Gru, 2015
Aniaxpo napisał/a: | Być może w przedszkolu tak dzieci myślą, że przekrój walca może być tylko kołem, poprzez obserwacje np woźnego ugniatającego grunt przyrządem o tej samej nazwie. Co do podstawówki, tu już się mylisz, tu już dzieci wiedzą, że przekrój walca może być np: elipsą. Czy takie wiadomości są w stanie pojąć debile, myślę że tak gdyż mają około 70 IQ, a do tego więcej nie trzeba. Ty zaś napisałeś, że walec to koło a więc uznałeś że synonimem walca jest koło, także znowu się poprawiasz.
Penisa można sobie zmierzyć jak się chce i tak duży będzie dużym a mały małym.
I ostatni wątek- jeszcze do swoich licznych profesji dodałeś psychologa-kryminologa, który po przeczytaniu postu stawia diagnozę- naiwność i kompleksy.
Kto zaś naprawdę tu ma kompleksy- no cóż puknij w stół nożyce się odezwą a w szczególności taki jeden pan, który zaczynał tu pisać pełen wątpliwości o swojego małego siusiaka, krzywego siusiaka, a który po 2 latach wyewoluował na wszechstronnego naukowca pogromce penisowych mitów |
Człowieku weź się puknij w głowę, nigdzie nie napisałem , że walec nie może mieć przekroju elipsy, ale najczęściej ma przekrój koła, poza tym wiedziałem , że o tym napiszesz, hahaha, lubisz sobie gmatwać życie , mierząc penisa od spodu, i obliczając wymiary prezerwatywy, na podstawie średnic sprzężonych.
Zawsze obracasz kota ogonem, jesteś totalnym laikiem , poza swoim penisem na żywo , nie widziałeś innych, i grasz mądrale, wysnuwasz swe teorie na podstawie for internetowych , i filmików porno, które zresztą przedstawiałeś jako dowód w innym wątku.
Nawet nie wiesz jak się oblicza średnicę i obwód prezerwatywy, nie wiesz , że owe cyferki na pudełku gumek , to szerokość spłaszczonej prezerwatywy, a nie średnica, czy spłaszczona średnica.
Piszesz , że prezerwatywa o oznaczeniu 69 , ma 14-15 cm obwodu, haha, liczyć nie umiesz prostych rzeczy, i nie masz o tym pojęcia, i to potem tak jest , że wymyślasz teorie o średnicach sprzężonych i walcach nie mających przekroju koła.
Skoro wspomniałeś o inteligencji, to jakbyś miał wysokie IQ to byś był w stanie logicznie pomyśleć , że taką rzecz jak condom, można w prosty sposób policzyć, a nie stosować średnic sprzężonych itd.
Grasz mądrego w tej dziedzinie, więc dalej obliczaj wielkości prezerwatyw ze wzorów sprzężonych średnic , i walców, które nie mają przekroju koła, tak , tak stosuj wzory jak Einstein, dla prostych obliczeń prezerwatyw, i snuj swe teorie psychologiczne na mój temat.
Pa ,pa maleńki człowieku
Nie, ty napisałeś jeszcze lepiej, że walec to koło, także widzisz znowu się poprawiasz, ciekawe czy już wyedytowałeś swojego poprzedniego posta ??
Nie wiem czemu powtarzasz się z tym totalnym laictwem, jeżeli ja już dawno sam przyznałem, że jestem laikiem- to jest nie produkuje gum, nie projektuje ich. Ty zaś zapewne to też robisz.
Nie ja to piszę, tak pisze holenderski producent prezerwatywy, którą podałem za przykład. Ok, tak naprawdę to ty ją zaprojektowałeś, więc wiesz lepiej.
onesa - Wto 29 Gru, 2015
<wyciąga popcorn i ogląda>
|
|