Luźne dyskusje o męskich sprawach - Penis-Napletek podczas kąpieli i na ''sucho''

xxxbamboxxx - Pon 11 Gru, 2006
Temat postu: Penis-Napletek podczas kąpieli i na ''sucho''
Witamm!! Celem moich rozwazan jest pytanie:P szczegolnie do tych, ktorzy znajaduja sie wsrod osob, ktorym napletki do konca same nie schodza poza zoladz, muszą sobie w tym pomoc troche;P Otóz, gdy sie kapie i troche moj wacek sie nawilzy, sciagne napletek, doprowadze do takiej mocniejszej erekcjii, pare razy ''potre'' napletek to schodzi tak pięknie ze poezja :) wtedy wlasnie, mam najlepsze odczucia masturbacjii czyli innymi slowy, podobne odczucia beda podczas stosunku. a Gdy jestem takk na ''sucho'' bez zadnego naiwlzania i sciagne sobie napletek to nie jest takk sciagniety jakby mocno gdy podczas kapieli i lepsze bodzce odbieram gdy jestem podczas kapieli. Czym to jest spowodowane, czy wykonywac jakies cwiczenia?;] Pozdrawiammm, Mam nadzieje, ze wiedzie o co mi chodzi ;p

a i Jeszcze dodam ze chcialbym zeby schodzil mi tak jak podczas kapieli , bo takk na ''sucho'' to jest w sumie srednio wygodne...bo napletek sie troche ociera o pierscien, a to takie sobie bodzce...wiecie chyba o co mi chodzi?;p
harold mckee - Pon 11 Gru, 2006

no to moze go sobie czyms nawilzaj .. bo podczas kapieli to przeciez woda nawilza ... jak ja mam nie raz taka sytuacje, to wtedy uzywam troche sliny :) hehe :P i wtedy jest c=jest lepiej :)

Slina?:PP ^^
harold mckee - Pon 11 Gru, 2006

tak :P
chlopak84 - Wto 12 Gru, 2006

Ja uzywam oliwki
paulinka - Wto 12 Gru, 2006

chlopak84 napisał/a:
Ja uzywam oliwki

to dobry pomysł i napewno bardziej higieniczny niż slina :)

harold mckee - Wto 12 Gru, 2006

hehe :D no tak .. ale wiesz :P slina tez ze nie jest zla .. chodzi na wilzenie nie ? :P

z reszta nie tylko ja tego uzywam w taki sposob :P
skywalker - Wto 12 Gru, 2006

harold mckee napisał/a:
z reszta nie tylko ja tego uzywam w taki sposob :P

dokładnie :D

Dziobax - Wto 12 Gru, 2006

i ja tez przytakne ;)

no widzisz !! jest nas wielu !!
NOWAK - Pią 15 Gru, 2006

O WIDZE ZE NAS JEDNAK COŚ łączy zwilzanie wakcka kremem śliną i oliwką
Gorryl - Sro 17 Kwi, 2013

Ja najczęściej walę w napletku - wtedy ejakulat sam nawilża żołądź, ale jak jestem mega podniecony, albo mam dłuższą przerwę to zdjemuje napletek i jade klasycznie na SUCHO ręką po gołej, nie nawilżonej żołędzi. Mocny penis powinien jechac po kazdej powierzchni!
sikor17 - Nie 21 Kwi, 2013

Gorryl napisał/a:
Ja najczęściej walę w napletku - wtedy ejakulat sam nawilża żołądź, ale jak jestem mega podniecony, albo mam dłuższą przerwę to zdjemuje napletek i jade klasycznie na SUCHO ręką po gołej, nie nawilżonej żołędzi. Mocny penis powinien jechac po kazdej powierzchni!

Trochę tak brutalnie :P

Gorryl - Pon 22 Kwi, 2013

twardym trzeba być! :D
A tak na serio, to traktuje to jako pewnego rodzaju cwiczenie. Obrzezani nie zawsze mają pod ręką lubrykant i zapewne często robią to w ten sam sposób. Ja chce doprowadzić kutasa do tego samego poziomu wytrzmałości w ten sposób.

sikor17 - Pon 22 Kwi, 2013

Wytrzymałość, wytrzymałością ale wiesz zapewne, że osoby po obrzezaniu często skarżą się później na zmniejszoną "wrażliwość" swojego penisa. Co z jednej strony na pewno skutkuje dłuższą zabawą (:P) ale słabszymi doznaniami xD