Wielkość Penisa - jak sie mierzy?
Gość - Nie 10 Gru, 2006 Temat postu: jak sie mierzy? jak sie mierzy obwod penisa?
a jak to jest z gumkami?
w czasie bzykania zsuwa mi sie albo rozciaga mam takiego normalnego wiec nie wiem co jest z tymi gumkamia ma ktos podobny problem?
xxxbamboxxx - Nie 10 Gru, 2006
to dobierz sobie odpowiednią, tak azeby scisle przylegala do twojego malego, i nie kupuj w zadnych kioskach tylko w aptece,
harold mckee - Nie 10 Gru, 2006
bo cie moze spotkac niemila niespodzianka
xxxbamboxxx - Nie 10 Gru, 2006
Tak wlasnie
zwierzak - Pon 11 Gru, 2006 Temat postu: Re: jak sie mierzy?
Penis1 napisał/a: | jak sie mierzy obwod penisa?
a jak to jest z gumkami?
w czasie bzykania zsuwa mi sie albo rozciaga mam takiego normalnego wiec nie wiem co jest z tymi gumkamia ma ktos podobny problem? |
Najlepszy sposób mierzenia obwodu to pomiar za pomocą metra krawieckiego.
harold mckee - Pon 11 Gru, 2006 Temat postu: Re: jak sie mierzy?
zwierzak napisał/a: | Penis1 napisał/a: | jak sie mierzy obwod penisa?
a jak to jest z gumkami?
w czasie bzykania zsuwa mi sie albo rozciaga mam takiego normalnego wiec nie wiem co jest z tymi gumkamia ma ktos podobny problem? |
Najlepszy sposób mierzenia obwodu to pomiar za pomocą metra krawieckiego. |
tylko ze nie w kazdym domu jest on obecny
marcin060685 - Czw 18 Sty, 2007 Temat postu: Re: jak sie mierzy?
Penis1 napisał/a: | jak sie mierzy obwod penisa?
a jak to jest z gumkami?
DUREX PERFORMA (z samochodem, prazkowane) najlepsze jakich uzywalem dobrze sie trzymaja (co prawda troche ciasne :/) ale nei zsuwaja sie i dodatkowo stymuluja kobieca pochwe
patrycja_mary - Sob 27 Sty, 2007
harold mckee napisał/a: | bo cie moze spotkac niemila niespodzianka |
a nie chcialbys chyba tego a wiec jak radza koledzy dobiez sobie odpowiedzi rozmiar i kupuj w aptekach!!!
simon_85 - Pon 29 Sty, 2007
A wlasnie jak trzeba powiedziec Pani doktor ??
Jakie sa wymiary, mowi sie dlugosc penisa czy jak ??
patrycja_mary - Sro 21 Lut, 2007
simon_85 napisał/a: | A wlasnie jak trzeba powiedziec Pani doktor ??
Jakie sa wymiary, mowi sie dlugosc penisa czy jak ?? |
czyżby podtekścik do mnie??
mateusz_papuga - Pon 12 Mar, 2007
może i tak ja sam posiadam 15 cm długości i też jestem w kropce, bo nie wiem jakie prezerwatywy wybrać? mowicieo aptece ale ja sie tak okropnie wstydzę ;]
paulinka - Pon 12 Mar, 2007
mateusz_papuga napisał/a: | może i tak ja sam posiadam 15 cm długości i też jestem w kropce, bo nie wiem jakie prezerwatywy wybrać? mowicieo aptece ale ja sie tak okropnie wstydzę ;] |
SKORO WSTYDZISZ SIE KUPIC ZABEZPIECZENIE RACZEJ NIE JESTES GOTOWY NA SEX!!!
JEŻELI ZROBISZ TO BEZ BEDZIESZ MUSIAŁ BYC GOTOWY NA KUPIENIE TESTU CIAŻOWEGO A MOŻE ZOSTANIE OJCEM??? PAMIETAJ ŻE NIE MA PEWEJ W 100% METODY ANTYKONCEPCJI I JAK DECYDUJESZ SIE NA STOSUNEK MUSISZ BRAC POD UWAGE TO ŻE MOŻESZ BYC TYM JEDNYM NA MILION KTÓRY MIMO NIEWIADMO JAKICH ZABEZPIECZEN WPADNIE!!!PAMIETAJ ŻE TO WAŻNA DECYZJA I POWINNA BYC PRZEMYSLANA!!!
JAK BY NIE BYŁO NIECH BEDZIE MIŁO POWODZENIA I PODJECIA SŁUSZNEJ DOJRZAŁEJ DECYZJI
caras - Wto 13 Mar, 2007
paulinka napisał/a: | mateusz_papuga napisał/a: | może i tak ja sam posiadam 15 cm długości i też jestem w kropce, bo nie wiem jakie prezerwatywy wybrać? mowicieo aptece ale ja sie tak okropnie wstydzę ;] |
SKORO WSTYDZISZ SIE KUPIC ZABEZPIECZENIE RACZEJ NIE JESTES GOTOWY NA SEX!!!
JEŻELI ZROBISZ TO BEZ BEDZIESZ MUSIAŁ BYC GOTOWY NA KUPIENIE TESTU CIAŻOWEGO A MOŻE ZOSTANIE OJCEM??? PAMIETAJ ŻE NIE MA PEWEJ W 100% METODY ANTYKONCEPCJI I JAK DECYDUJESZ SIE NA STOSUNEK MUSISZ BRAC POD UWAGE TO ŻE MOŻESZ BYC TYM JEDNYM NA MILION KTÓRY MIMO NIEWIADMO JAKICH ZABEZPIECZEN WPADNIE!!!PAMIETAJ ŻE TO WAŻNA DECYZJA I POWINNA BYC PRZEMYSLANA!!!
JAK BY NIE BYŁO NIECH BEDZIE MIŁO POWODZENIA I PODJECIA SŁUSZNEJ DOJRZAŁEJ DECYZJI |
sex to nie tylko przyjemnosc .. to tez cos wiecej .. cos uczuciowego i cos od czego moze powstrac nowe zycie
paulinka - Wto 13 Mar, 2007
caras napisał/a: | sex to nie tylko przyjemnosc .. to tez cos wiecej .. cos uczuciowego i cos od czego moze powstrac nowe zycie |
zgadzam sie z Toba ale niestety nie zawsze wszystko jest takie piekne...
mateusz_papuga - Wto 13 Mar, 2007
rozumiem was w całości, ale głupio się czuję jest to coś nowego "kupienie prezerwatywy" nigdy tego nie robiłem i wiem musi być ten pierwszy raz i pewnie bedzie ;] mierzyłem sobie obwód i mam pytanie jaki rodzaj prezerwaatyw mam kupic jesli długość to 15, do 16 cm a obwód sięga 13 cm, proszę o radę bo naprawdę jestem w kropce
paulinka - Wto 13 Mar, 2007
uważam ze standardowa, normalna bedzie dobra i jak nigdy nie używałes to poswiec jedna i sprubuj założyc bo za 1 razem może byc problem z nałożeniem
bad ziom - Czw 15 Mar, 2007
Wiem, co to za uczucie, bo widzialem, jak kasjerki w sklepie wysmialy jednego pana, gdy kupowal gumki :/ to okropne :/
macieks - Czw 15 Mar, 2007
bad ziom napisał/a: | Wiem, co to za uczucie, bo widzialem, jak kasjerki w sklepie wysmialy jednego pana, gdy kupowal gumki :/ to okropne :/ |
Ta.. a zapewne same nie miały się czym pochwalić...
budnis - Nie 18 Mar, 2007
jeżeli ktoś wstydzi się kupić prezerwatwy to są przecież apteki i sklepy samoobsługowe i tam można im bliżej się przyjżeć, przeczytać na jaką jest wielkość. Kupujesz gumki oprucz nich jeszcze kilka rzeczy i idziesz do kasy. kładziesz prezerwatywy pomiędzy zakupy płacisz i wychodzisz. Tak zrobiła moja laska gdy założyłem sie z nią o to że nie kupi i przegrałem
mutek - Pon 19 Mar, 2007
Jeszcze pozostają sklepy internetowe.. np. Allegro albo jakieś inne.. tylko wtedy trzeba wziąć hurtem bo przesyłka droga..
franek2000 - Nie 25 Mar, 2007
Ja tam problemow z kupowaniem nie mialem wkoncu nie robie nic zlego tylko chcem sie zabezpieczyc!!! Jak dla mnie to najlepsze sa unimile akurat pasuja idealnie a mam 17 cm dlugosci i z 12 obwodu i leza jak ulal nawet sie nie zsuwaja!!
Noil - Pon 26 Mar, 2007
Kupowanie prezerwatyw to nic wstydliwego, lepiej zapłacić raz, niż potem płacić na wychowanie małego pasożyta Ja zwykle używam prezerwatyw Durex. Na długość pasują dobrze, w końcu nie trzeba ich w całości rozwijać. Mój zakres długości wynosi od 16 do 17,5 w zależności od dnia gorzej jest z nakładaniem prezerwatywy, jeżeli chodzi o grubość. Mam problem, żeby przejść przez żołądź, a do reszty prezerwatywa przylega bardzo dokładnie, że momentami niewygodnie.
|
|