Wymarzone/wymarzeni - idealne piersi
onesa - Pon 15 Cze, 2015 Temat postu: idealne piersi Jaki jest dla was idealny rozmiar piersi? Wolicie większe, mniejsze? Czy wasze dziewczyny maja kompleksy na tym punkcie?
Boyy - Pon 15 Cze, 2015
Wolę większe i dziewczyna takie ma, oboje nie narzekamy
Per Rectum - Pon 15 Cze, 2015
Lubię jak mają czym oddychać, ale nie przepadam za wielgachnymi, za przeproszeniem, cycami.
To już wolę skromne, świeże piersi, jak u nastolatek. Takich co ukończyły 15 r.ż. oczywiście :-)
redman32 - Wto 16 Cze, 2015
im większe tym lepsze
gladiator01 - Wto 16 Cze, 2015
Ale macie zjeb... awatary, chorzy ludzie!
A co do piersi, za duże też są brzydkie.
onesa - Wto 16 Cze, 2015
gladiator01 napisał/a: | Ale macie zjeb... awatary, chorzy ludzie!
A co do piersi, za duże też są brzydkie. |
Proszę nieco grzeczniej, bo będę usuwać.
Regulamin:
Absolutnie niedopuszczalne na Forum są:
b) Zachowania chamskie, wulgarne, obraźliwe, prześmiewcze i jawnie agresywne w stosunku do innych Użytkowników
Per Rectum - Wto 16 Cze, 2015
gladiator01 napisał/a: | Ale macie zjeb... awatary, chorzy ludzie!
A co do piersi, za duże też są brzydkie. |
Nam podobają się właśnie takie avatary. I wcale nie uważam, że jestem na coś chory. Przy okazji uważam, że właśnie brak avatara, to jest dopiero wtopa!
Możesz mieć swoje zdanie, ale wyrażaj je jak homo sapiens, a nie jak małpolud z drzewa. Poza tym taka wrzutka, w temacie który avatarów zupełnie nie dotyczy, jeszcze gorzej o tobie świadczy.
radek0909 - Wto 07 Lip, 2015
ja kocham piersi duże.... moja żona w rozmiarze D... i po 8 latach nadal je kocham żone też
onesa - Wto 07 Lip, 2015
radek0909, Miło czytać o takich przypadkach, gdy ludzie po kilku latach nadal się kochają...
arkan - Wto 07 Lip, 2015 Temat postu: Re: idealne piersi
onesa napisał/a: | Jaki jest dla was idealny rozmiar piersi? Wolicie większe, mniejsze? Czy wasze dziewczyny maja kompleksy na tym punkcie? |
Mi się podobają praktycznie każe
Moja luba posiada dosyć spory biust (w sieciówkach stanika nie kupi bo każdy za mały)
przy tym jest dosyć szczupła więc fajnie wyglądają. Jest z nimi sporo zabawy i frajdy ale zwykłe przytulenie się do nich też działa kojąco
matt03 - Sro 29 Lip, 2015 Temat postu: . Im mniejsze tym lepsze
onesa - Czw 30 Lip, 2015
A kolegów gejów nagie kobiece piersi obrzydzają, czy po prostu są im obojętne?
Ichibanoshi - Sob 14 Maj, 2016
onesa napisał/a: | A kolegów gejów nagie kobiece piersi obrzydzają, czy po prostu są im obojętne? |
odswieżam, tez jestem ciekawy
kibicsportowy - Sob 13 Sie, 2016
Najlepsze są naturalne piersi Takie bułeczki, które mieszczą się w dłoni, najbardziej mnie kręcą
onesa - Sob 13 Sie, 2016
kibicsportowy, dziewczyny po piersiach nie poznasz:P to czasem takie losowanie, wyjdzie w trakcie co wylosowałeś
Muczaczo - Sro 17 Sie, 2016
Zalożę się, że Onesa ma idealny rozmiar piersi
onesa - Czw 18 Sie, 2016
Muczaczo, specjalnie się zalogowałeś żeby to napisać?
|
|