Luźne dyskusje o męskich sprawach - MILOSC DO NAUCZYCIELI xDDD

harold mckee - Czw 07 Gru, 2006
Temat postu: MILOSC DO NAUCZYCIELI xDDD
no chlopaki :P no i dziewczyny :D nie wierze ze ktores z was nie mialo kiedys swojego idealu i sexualnych wyobrazen z nauczcielem czegokolwiek w szkole :D hehe - traktowanie go jako swoistego GORU :D hehe..

czekam na relacje :P

xxxbamboxxx - Czw 07 Gru, 2006

Ja sie nie kochalem w zadnej nauczycielce. Ale Caly czas wale ''pamieciowki'' na moja Missys :D od Polskiego i Wf'u mMmm...raz mi sie nawet snila jak ją w odwroconej na jezdzca jechalem - to ta od Polskiego ;pp

xxxbamboxxx napisał/a:
Ja sie nie kochalem w zadnej nauczycielce. Ale Caly czas wale ''pamieciowki'' na moja Missys :D od Polskiego i Wf'u mMmm...raz mi sie nawet snila jak ją w odwroconej na jezdzca jechalem - to ta od Polskiego ;pp

OMG :P mi sie tez podoba od wfu :D i ile razy tez mi sie snila :P :) w przedszkolu pamietam jak mi sie podobala nauczycielka :D no ale wtedy nie wiedzialem co to wzwod :D

uUuu...Jak sobie teraz pomysle to moja abstynencja pojdzie w p***u dlatego musze sie ogarnac :D

xxxbamboxxx napisał/a:
uUuu...Jak sobie teraz pomysle to moja abstynencja pojdzie w p***u dlatego musze sie ogarnac :D

nie sprzeciwiaj sie naturalnej koleji rzeczy, a nie wiesz ze przetrzymywanie nasienia tez jest szkodliwe ? :D

harold mckee napisał/a:
xxxbamboxxx napisał/a:

nie sprzeciwiaj sie naturalnej koleji rzeczy, a nie wiesz ze przetrzymywanie nasienia tez jest szkodliwe ? :D

Ono samo w nocy sie wypusci, podczas gdy bede snil o mojej seksownej Teacher z duzymi , jedrnymi piersiami i kozackim tyleczkiem :D , nasienie wyleci, kiedy bede ją posuwał w pozycjii na pieska, kiedy bede dominowal nad nią i pytal ''czy postawi mi 6 na koniec roku z polskiego'' :D

o kurcze :D Ty jestes chory ? widze poczatki obsesji :p hehe powaznie !

harold mckee napisał/a:
o kurcze :D Ty jestes chory ? widze poczatki obsesji :p hehe powaznie !

powiedz, ze nie masz takich fantazjii to Cie chyba zbrecham :D

nie az takie :D
skywalker - Czw 07 Gru, 2006

Też mam jedną fantazję... Tylko że moja dotyczy tego w jaki sposób mógłbym torturować swoją babe od polskiego... co noc mam ten piękny sen jak odcinam jej kończyny piłą motorową <lol2> Niestety to tylko sen... :( Chętnie bym posiedział z 30 lat dla tej chwili przyjemności :)

hehehe :D :D:D o kuchnia :D temat rozwija sie interesujaco :P

aa jeszcze z sekretariatu mama fajna klientke, tak bym ją wytarmosil za te jej 75B na klacie ze przegiecie ;p
Strikerx - Pią 08 Gru, 2006
Temat postu: odp
Tak pamiętam piersze nauczycielki jakie mi się spodobały już w gimn to :
facetka od ruska i anglika. W tej od ang podobało mi się ciało (miała mały biust) a w tej od rus też ale miała spory chyba nwet D/E nie wiem :d. Pamiętam że uczyłem się wtedy z tego na maksa i miałem 5 :d żeby tylko mnie lubiły i widziały że ktoś coś tu kuma z tego :)

aaaaa najlepsze jest to że teraz w tech też podoba mi się facetka od ang :d:d i też sie dla niej uczę :lol: . Sniło mi się już kilka razy że kazała mi zostać po lekcjach...co dalej mam nadzieje wiadomo :D :lol:
harold mckee - Pią 08 Gru, 2006
Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a:
aaaaa najlepsze jest to że teraz w tech też podoba mi się facetka od ang :d:d i też sie dla niej uczę :lol: . Sniło mi się już kilka razy że kazała mi zostać po lekcjach...co dalej mam nadzieje wiadomo :D :lol:

hehehe :) takie sny sa najelpsze :P .. :D :D:D wiem bo ez mi sie snia :P

To wszystko jest takier realne mówi zostań musisz zobaczyć swoją pracę. Wszyscy wychodzą a ona mówi że ją podniecam że chce mnie że będę miał same 6 :d:d:d

hahahah :D :D:D:D kolejny :D chlopaki macie obsesje :P hiihi
no co? :oops: przynajmnij dzieki temu ze mi się podoba to dużo mi do tych 6 nie brakuje :d:d:d
Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a:
no co? :oops: przynajmnij dzieki temu ze mi się podoba to dużo mi do tych 6 nie brakuje :d:d:d

hihihi :P

harold mckee - Nie 10 Gru, 2006

przyjechala nowa jak osa facetka od maty !!!!!! OMG :D :D:D a jakie ma ladne cycuszki ! :D przez moje czarodziejskie oko wpatrzylem jej pipeczke :D hehehehehehehehehehe :D <joke> ale jest naprawde cudowna ! :D
xxxbamboxxx - Nie 10 Gru, 2006

Sie bierz za nia ;p

niee .. hehe ma niestety meza :D

harold mckee napisał/a:
niee .. hehe ma niestety meza :D

Wiele Kobiet ma meza i maja kochanków :P P , zazwyczaj mlodszych :D :D

daj spokoj -.- nie bede jej psul zycia :P po drugie pewnie nawet nie spojrzy :(

harold mckee napisał/a:
daj spokoj -.- nie bede jej psul zycia :P po drugie pewnie nawet nie spojrzy :(

Chybam, ze tak ;p

Pinoki0 - Wto 19 Maj, 2015

Ogolnie rzadko lecę na starszych, ale nauczycielki... wieczny fetysz :P nie zawsze na powaznie, ale w dwoch przypadkach (piękna pani od chemii, zbereźna psorka od polskiego) BARDZO ^^
onesa - Wto 16 Cze, 2015

Mi się strasznie podobał jeden z wykładowców na studiach. Niby starszy i wcale nie jakiś bardzo przystojny, ale za to szalenie inteligentny i błyskotliwy.