Stulejka - Czy to PEŁNA stulejka?

Olej Paliwowy - Sro 13 Maj, 2015
Temat postu: Czy to PEŁNA stulejka?
Cześć, nazywam się Adam i mam 14 lat.Napletka nie mogę w ogóle zsunąć.Niżej macie parę zdjęć mojego fiflaka.Czy potrzebna będzie operacja? Nie można samemu rozciągnąć?
MałyPotworek - Sro 13 Maj, 2015

1. Najlepiej oceniłby to specjalista. Nie ma się czego wstydzić, to problem jak każdy. Od tego są lekarze.
2. Zawsze próbować można. Podobno lekkie zsuwanie w ciepłej wodzie przynosi jakieś efekty, jednakże cudów bym się nie spodziewał.
3. Tego rodzaju pytań chyba nie da się brać na poważnie. A dlaczego nie ma? To tak samo jakby miałbyś już nie urosnąć albo jakbyś miał zarostu już nie mieć, bo do tej pory go (może) nie ma. Wracając do pytania, to tak, urośnie.

Okej, a z kim mam porozmawiać? Z matką nie za bardzo chcę rozmawiać.

No najlepiej by było z mamą.
Penitren - Sro 13 Maj, 2015

Powiem ci tak spróbuj go rozciągać w ciepłej wodzie jeżeli nie jest w wzwodzie i powiedz to mamie u mnie w domu też była tylko ona i nie miałem jakiejś krępacji przed nią. Miałem podobny przypadek do twojego ale lekarz przy pierwszej wizycie zciągnął skór i kazał ćwiczyć problem już nie powrócił
qawqa17 - Sro 13 Maj, 2015

też miałem operacje na stulejkę, nic strasznego, tylko odwalili robotę słabo bo kawałek skórki jest przyklejony jeszcze i chyba tak zostanie do końca

qawqa17, myslalem, że to natura
fifinow88 - Sro 13 Maj, 2015

niestety ale przy takiej stulejce sam napletka nie rozciągniesz i później będzie Ci to przeszkadzać...im wcześniej zgłosisz się z tym do specjalisty tym lepiej dla Ciebie. Wiem, że to mega stresujące i wymagające zadanie iść z tym do mamy, ale musisz się odważyć dla własnego dobra.
Trzymamy kciuki! :)
Ps. Daj znać jak zdobędziesz się na odwagę i jak postępy

Chlopaki jako,że nie jestem cipką od razu powiedziałem mamie i jutro idziemy do rodzinnego po skierowanie do urologa. :P Znacie może jakiegoś dobrego urologa w okolicach Białegostoku?

Olej Paliwowy, no super :D Teraz to już z górki
fifinow88 - Czw 14 Maj, 2015

Olej Paliwowy, brawo! ja niestety w kwestii lekarza na Podlasiu nie pomogę, ale wierzę że trafisz na dobrego specjalistę :)

Ps. Mama oglądała czy wystarczyło że jej powiedziałeś?

Olej Paliwowy - Czw 14 Maj, 2015

Wystarczyło,że powiedzialem.
Penitren - Czw 14 Maj, 2015

Olej Paliwowy, :) nie ma się co bać własnej mamy
Olej Paliwowy - Pią 15 Maj, 2015

Byłem u rodzinnego i dostałem jakąś maść na ból dupy i rozciągać 2 miesiące a jak nie będzie dobrze to znowu do rodzinnego.Czy to był zły lekarz i wybrać się do chirurga?

[ Dodano: Pią 15 Maj, 2015 ]
Odpowie ktoś? :D

Penitren - Sob 16 Maj, 2015

Wgdług mnie powinno być ok zabieg to wg nich ostateczność zobaczysz jak będzie za 2 miesiące
fifinow88 - Wto 19 Maj, 2015

Olej Paliwowy, spróbuj porozciągać, pamiętaj, że dobrze też próbować w ciepłej wodzie podczas kąpieli. Skoro tyle czekałeś to 2 miesiące Cię nie zbawi. Jak nie będzie poprawy to będziemy myśleć dalej ;)
Penitren - Czw 21 Maj, 2015

Jeżżeli będzie coś nie tak to pisz i powiedz nam na koniec jak ci poszło