Ćwiczenia - 24 lata
arystek - Nie 10 Maj, 2015 Temat postu: 24 lata Mam 24 lata 15 cm może 16 cm nie ważne
Chodzi mi czy jelq pomoże mi uzyskać 20 cm ale tylko przez jelq
Zachariasz - Nie 10 Maj, 2015
i do tego specjalnie założyłeś nowy temat ? Tak, jest to możliwe
arystek - Nie 10 Maj, 2015
już naczytałem się tyle tych stron z powiększaniem penisa że stwierdziłem ze jest to prawie niemożliwe dopóki nie doszedłem do tej strony.
Długo mi zejdzie na powiększenie tego rozmiaru tak na oko ;p?
Jak sie dobrze uwiniesz to nawet osiagniesz to w rok lub nieco ponad, ale wiedz ze nie jest to reguła, to zalezy od wielu czynnikow takich jak podatnosc Twojego wacka na powiekszanie oraz jak bedziesz cwiczył. Wiedz, ze nie bedzie to proste, musisz zaczac zyc tym powiekszaniem, bedziesz musial podporzadkowac nieraz swoje życie tej idei aby cos z tego wyszło. Cwiczenie po 30 min co drugi dzien nie wiele Ci da. Ja np czesto odmawiałem sobie imprez i wyjsc wieczorami ze znajomymi tylko po to zeby cwiczyc, teraz jest juz to dla mnie rutyna jak mycie zębów, a wyjścia z domu mam z góry zaplanowane
lassadiarra - Nie 10 Maj, 2015
Zachariasz dobre masz nastawienie do cwiczen ,co zreszta widacpo osiagnieciach ile razy w tygodniy cwiczysz??ile robiles tak standardowo powtorzen przy jelq ??
newuser3 - Nie 10 Maj, 2015
Zachariasz 5cm w rok to ciężko będzie nieco zrobić z takiej startowej pozycji. Niektórzy taki wynik po 10latach osiągają
zalezy, przeważnie 5-6 razy, nieraz bywa ze i 8 pod rzad ale to sobie czasem zrobie z 2 dni przerwy. Nie mam sztywnych ram dni treningowych, ważne jest zeby cwiczyc solidnie dokładnie i często. Zdarza mi sie też zrobie i 3-4 dni przerwy co jakiś czas żeby penis bardziej odpoczal i sie zregenerował. Co do powtorzen to roznie, poczytaj sobie temat kadeona tam wszystko opisywałem, zaczynałem od 300 pozniej robilem po 1000 ostatnio gdy cwiczyłem jelq zrobiłem 5000 powtorzne ale to już był hardcore xd. Zwykle robie koło 3000
Sporo robisz tych powtórzeń.Oczywiście,że śledziłem temat Kadeona.Tylko,że on robił po 600 -700 powtórzeń ,a ty robisz dużo więcej.Zresztą każdy penis jest inny na bodźce.
nom tylko, że ja robiąc tyle powtorzen nie morduje penisa duza intensywwnoscia, robie powtorzenia dosyc lekko co jakis czas zrobie 20-30 hardkorowych ale ogolem wykonuje lekkie ruchy
MałyPotworek - Nie 10 Maj, 2015
Zachariasz, szacun za takie treningi Mi to by już ręka odpadła
ręce wiadomo, że przy końcu zmęczone, skurcze łapią ale sie można przyzwyczaic
Dziś np robiłem 400 zwykłym i 500 odwróconym.I muszę powiedzieć,że ciężko szło pompowanie krewi przy zwykłym.Coś tam niby szło,bo widać po grzybku w momencie gdy się przesuwa ze zmarszocznego robi się nabrzmiały.Chyba przedobrzyłem z ćwiczeniami
staram się robić to jak najczęściej, nie liczę ile zrobiłem powtórzeń ale ćwiczę koło 10-15 min dziennie. Ćwiczę 2 razy dziennie, bo zaczynam chodzić na siłownie, ale postaram się częściej.
Same ćwiczenie pierścieniem wystarczą ?
DuzeBerlo - Nie 10 Maj, 2015
arystek, dorzuciłbym jeszcze rozciąganie jelq zwiększa głównie obwód. Porozciągaj go jeszcze we wszystkie strony np. 4/5 serii w prawo, lewo, góra dół po 30s.
artystek, najwazniejsze zebys cwiczyl dokladnie i codziennie i wtedy nie ma roznicy czy zrobisz 300 czy 450 pierscieni. Tak jak mowi DuzeBerlo mozesz go tez troche porozciagac ale i bez tego da rade. Najwazniejsza jest sumienna praca ;d
Właśnie w tym cały sęk że jak rozciągam mojego filipa to nie wiem czy robię to dobrze, bo ostatnio czułem pieczenie w okolicach torby do tego jak rozciągam to czasami łapie za dużo skóry xD
Heretyk - Nie 10 Maj, 2015
Moze sobie wloska pociagles. Albo masz tak jak ja ze ci sie ta skora podraznia troche po treningu wiecej oliwy powinno pomoc
|
|